• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

Hamed064

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله به اختمال زیاد عینک رو کنار می ذارید. اما رفیق نمی تونی بیایی تهران عمل کنی. من زیاد خاطره خوبی از تبریز ندارم. حتی چیز های بدی هم در مورد عمل های تبریز شنیدم.
(البته از دوستان همین انحمن) در کنار اینکه متاسفانه خودم در تبریز دیدم که وسایل اتاق عمل رو استریل نمی کنن(واقعا آدم دلش می گیره)
حداقل می تونید برید ارومیه عمل کنید.
ولی انتخاب با خودتونه.
نیازی به عکس مجدد نیست. ضحامت قرنیه هم خوبه اون نیم آستیگمات هم برای دید شب گذاشته میشه.

خیلی ممنون از پاسختون!
با اینکه بیمارستان حکیمان نور یه بیمارستان خصوصی و مرتب هست باز هم با تبریز مخالفین؟ منظورم اینه که همه بیمارستان های تبریز اینجورین؟ شما این موارد رو تو کدوم بیمارستان دیدین یا شنیدین؟
نظرتون در مورد دکتر میرزایی چیه؟

maryam89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظر من کمی صبر کنید. باید ببینید میشرفت میکنه یا نه. عمل کراس عملی نیست که صد در صد جواب بده براق همین ادم روزه شک دار نگیره بهتره.
برای انحراف هم با خود دکتر خانلری مشورت کنید.
البته انحراف اگه کمه بیخیالش بشید.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

آقای یاسینی انحراف چشم را برای بچه برادرم که 4 سال داره پرسیدم. در حالت معمول ظاهر چشمهایش هیچ انحرافی را نشان نمی دهد اما گاهی اوقات که بالا را نگاه میکند (فقط یک چشمش) بالا میماند. چرا گفتید اگر انحراف جزیی است بی خیالش شوید مگر روشهای درمان استرابیسم سخت است؟ یا بی نتیجه است؟ در ضمن برای من که قوز قرنیه دارم و نمی توانم لیزر انجام دهم می توانم با کاشت لنز دیگر عینک نزنم؟ممنونم.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوستان
کار ما هم به این تاپیک افتاد :دی

من پدرم دچار آب مروارید شده ولی از نوع ضعیف و نیازی به عمل فوری نداره اما برای تمدید گواهینامه باید عمل کنه.

ما بیمارستان نور پیش آقای دکتر حیدریان رفتیم(چقدم بد اخلاقه :دی ) و پیش آقای دکتر حسین رییس دانایی هم رفتیم ، حالا تصمیم داریم بیمارستان نور پیش اقای دکتر میر افتاب هم بریم. اما نمیدونم کدوم دکتر و بیمارستان بهتره.

هزینش زیاد مهم نیست اما اگه بیمارستان دولتی خیلی خوبی سراغ دارید که در حد بیمارستان خصوصی باشه معرفی کنید وگرنه همون خصوصی
لطفا هزینه درمان رو هم حدودی بگید(باید لنز هم بعد از عمل بگذارن)
در ضمن ما بیمه هم نیستیم

همین دیگه، مرسی ;)

اگر می خواهید با دکتر خوب و دولتی عمل کنید البته اگر بیمه تامین اچتماعی هستید برید پیش دکتر خیابانی تو بیمارستان صدر.
مطبش هم سر زعفرانیه است تو ولیعصر.
آب مروارید عمل سختی نیست در کل جزوه ساده ترین عمل های چشمه که روزانه به تعداد زیاد انجام میشه.
فقط لنزتون مهمه بگید اگر دارند Alcon بهتون بدن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خیلی ممنون از پاسختون!
با اینکه بیمارستان حکیمان نور یه بیمارستان خصوصی و مرتب هست باز هم با تبریز مخالفین؟ منظورم اینه که همه بیمارستان های تبریز اینجورین؟ شما این موارد رو تو کدوم بیمارستان دیدین یا شنیدین؟
نظرتون در مورد دکتر میرزایی چیه؟

دکتر میرزایی دکتر خوبیه آدم خوبی هم هست. اما مشکل با تبریز بر می گرده به سیستم استریل وسایل من بارها و در بیمارستان های خصوصی و دولتی این مورد رو خودم دیدم که متاسفانه وسایل رو استریل نمی کنن. بارها به تجهیزات پزشکی گزارش دادیم ولی متاسفانه در این ممکلت جان مردم ارزانتر از وسایل هست.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی انحراف چشم را برای بچه برادرم که 4 سال داره پرسیدم. در حالت معمول ظاهر چشمهایش هیچ انحرافی را نشان نمی دهد اما گاهی اوقات که بالا را نگاه میکند (فقط یک چشمش) بالا میماند. چرا گفتید اگر انحراف جزیی است بی خیالش شوید مگر روشهای درمان استرابیسم سخت است؟ یا بی نتیجه است؟ در ضمن برای من که قوز قرنیه دارم و نمی توانم لیزر انجام دهم می توانم با کاشت لنز دیگر عینک نزنم؟ممنونم.

انجراف چشم در کودکان رو میشه خیلی راحت حتی با عینک درمان کرد. حالا که مریض کودکه دکتر بهتری هم سراغ دارم. دکتر یزدیان که مطبشون تو قائم مقامه. دکتر بسیار خوبیه که بیتشر کودکان رو کار می کنه.
انحراف اگر کم باشه و دیده نشه لازم به جراحی نیست برای اینکه بیخود آدم به ماهیچه های چشمش برای چیزی که مهم نیست دست نزنه بهتره.
نه دوست عزیز قوز قرنیه چیز مهمیه. عمل به هر صورتی (البته اگر دکتر صلاح ندونه) می تونه قوز قرنیه رو پیشرفت بده و بی جهت کارتون به پیوند قرنیه بکشه.

haghighat123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و تشکر بخاط صبر و حوصله شما جناب یاسینی . من شرایطم را قبلا برای شما توضیح دادم ( با سلام و عرض ادب خدمت جناب یاسینی . شماره های چشم من 9/5 و 10 هستند و آستیگمات 2 . پس از مراجعه به 3-2 نفر از پزشکان نور برای لیزیک، یکی گفت: شماره تو را به دستگاه دادم و شماره تو صفر میشود. دونفر دیگر از جمله دکتر هاشمی گفتند شماره تو صفر نمیشود و 2-1 شماره می ماند. (ضخامت قرنیه های من 530 و 535 میکرون است) . بعضی ها توصیه به کاشت لنز کردند) شما کدام دکتر را برای مشاوره و عمل (لیزیک یا کاشت لنز) توصیه می کنید؟ ممنون

setareh26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام خدمت شما .. من یه سوال داشتم ازتون اگه لطف کنید و جواب منو بدین بی نهایت ممنون میشم .. من یه عمل انحراف چشم باید روی چشمم انجام بدم .. میخواستم بدونم شما دکتر خوبی سراغ ندارین به من معرفی کنین ؟؟

Hamed064

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی عزیز
من حدود 6 ماه قبل برای معافیت پزشکی تو کمیسیون پزشکی شرکت کرده بودم که اونجا از یه قطره استفاده کردن که تا حدود یک هفته مردمک هام خیلی باز شده بودن. الان هم احساس میکنم مردمک هام یه کم نسبت به گذشته بزرگترن. در ضمن بدون اینکه نور اتاق تغییری کنه احساس می کنم مردمک یه چشمم بزرگ و کوچک میشه. آیا این حالت طبیعیه یا مشکلی برای عمل لیزیک یا PRK ایجاد می کنه؟
با تشکر

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
اگر می خواهید با دکتر خوب و دولتی عمل کنید البته اگر بیمه تامین اچتماعی هستید برید پیش دکتر خیابانی تو بیمارستان صدر.
مطبش هم سر زعفرانیه است تو ولیعصر.
آب مروارید عمل سختی نیست در کل جزوه ساده ترین عمل های چشمه که روزانه به تعداد زیاد انجام میشه.
فقط لنزتون مهمه بگید اگر دارند Alcon بهتون بدن.

سلام آقای یاسینی ، واقعا ممنونم از صبر و حوصلتون و پاسخ گوییتون

دکتر خیابانی بهترن یا آفای میر آفتاب؟ بیمارستان صدر بهتره یا نور؟ این مدل لنز با لنز های دیگه چه فرقی داره؟(ی مختصر توضیح بدید ممنون میشم )، مگه این مدل لنز گیر نمیاد که میگین اگه دارن!
بیمه تامین اجتماعی هم نیستیم، حدودا بیمارستان صدر چقد هزینش میشه؟ بیمارستان نور چطور؟

گفتن میتونن 5-6ماه دیگه عمل کنن(دکتر دانایی و حیدریان گفتن) و پدر من حدود 2-3 ماه دیگه ی سفر 1ماه ، 1.5 دارن، به نظرتون بهتر نیست بذارن برای همون 5-6 ماه دیگه؟؟

این عمل نیاز به بخیه داره؟

در کاشان دکتر خوب کسی رو میشناسید؟ تهران بهتره جراحی کنن یا کاشان؟

واقعا خدا خیرتون بده که انقد به مردم کمک میکنید .

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
آقای یاسینی یه سوال تا 4ساله دیگه احتمالش هست واسه قوی کردنه دیده چشم روشی جز لیزیک بیاد ؟ یعنی جدیدتر ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام و تشکر بخاط صبر و حوصله شما جناب یاسینی . من شرایطم را قبلا برای شما توضیح دادم ( با سلام و عرض ادب خدمت جناب یاسینی . شماره های چشم من 9/5 و 10 هستند و آستیگمات 2 . پس از مراجعه به 3-2 نفر از پزشکان نور برای لیزیک، یکی گفت: شماره تو را به دستگاه دادم و شماره تو صفر میشود. دونفر دیگر از جمله دکتر هاشمی گفتند شماره تو صفر نمیشود و 2-1 شماره می ماند. (ضخامت قرنیه های من 530 و 535 میکرون است) . بعضی ها توصیه به کاشت لنز کردند) شما کدام دکتر را برای مشاوره و عمل (لیزیک یا کاشت لنز) توصیه می کنید؟ ممنون

فکر می کنم حوابتون رو همونجا دادم شاید مطالعه نکردید. دکتر هاشمی بهترین انتخاب هستند. حتما سلام بهشون برسونید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام خدمت شما .. من یه سوال داشتم ازتون اگه لطف کنید و جواب منو بدین بی نهایت ممنون میشم .. من یه عمل انحراف چشم باید روی چشمم انجام بدم .. میخواستم بدونم شما دکتر خوبی سراغ ندارین به من معرفی کنین ؟؟

بله برای شروع بهتره با دکتر خانلری برای عمل مشورت کنید. ایشون جراح زیبایی نیستند ولی بدون توجه به هزینه عمل بهتون می گن عمل بکنید یا نه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی عزیز
من حدود 6 ماه قبل برای معافیت پزشکی تو کمیسیون پزشکی شرکت کرده بودم که اونجا از یه قطره استفاده کردن که تا حدود یک هفته مردمک هام خیلی باز شده بودن. الان هم احساس میکنم مردمک هام یه کم نسبت به گذشته بزرگترن. در ضمن بدون اینکه نور اتاق تغییری کنه احساس می کنم مردمک یه چشمم بزرگ و کوچک میشه. آیا این حالت طبیعیه یا مشکلی برای عمل لیزیک یا PRK ایجاد می کنه؟
با تشکر
اولا که مردمک چشمتون باید نسبت به نور تغییر کنه حتی خیلی کم ولی برای اطمنیان حتما چشمتون رو به یک دکتر نشون بدید. معمولا این قطره ها بیحس کننده ماهیچه های مردمک هستند و کار خاصی نمی کنند ولی بهتره یک دکتر شمار رو ببینه.
فعلا که همه چیز به نظر طبیعیه برا اینکه حساسیت به نور پیدا نکردید برای همین نباید مشکلی برای عملتون پیش بیاد ولی دوست عزیز صبر کن نتیجه معافیتت بیاد بعد برای عمل اقدام کن وگرنه باید بری سربازی.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی ، واقعا ممنونم از صبر و حوصلتون و پاسخ گوییتون

دکتر خیابانی بهترن یا آفای میر آفتاب؟ بیمارستان صدر بهتره یا نور؟ این مدل لنز با لنز های دیگه چه فرقی داره؟(ی مختصر توضیح بدید ممنون میشم )، مگه این مدل لنز گیر نمیاد که میگین اگه دارن!
بیمه تامین اجتماعی هم نیستیم، حدودا بیمارستان صدر چقد هزینش میشه؟ بیمارستان نور چطور؟

گفتن میتونن 5-6ماه دیگه عمل کنن(دکتر دانایی و حیدریان گفتن) و پدر من حدود 2-3 ماه دیگه ی سفر 1ماه ، 1.5 دارن، به نظرتون بهتر نیست بذارن برای همون 5-6 ماه دیگه؟؟

این عمل نیاز به بخیه داره؟

در کاشان دکتر خوب کسی رو میشناسید؟ تهران بهتره جراحی کنن یا کاشان؟

واقعا خدا خیرتون بده که انقد به مردم کمک میکنید .

برای عمل فیکو دکتر خیابانوی رو شدیدا توصیه می کنم. کارش خیلی خوبه.
لنز Alcon تولید آمریکاست و جزوه معدود لنز های هایدروفوبیک مورد تایید FDA امریکاست. الان کمی کمیاب شده
چه بیمه ای دارید.
بیمارستان صدر ماله تایمن اجتماعیه برای همین هم با بیمه قیمتش مناسب در میاد.
بله در مورد عمل عجله ای در کار نیست در شهر های بزرگ معمولا افراد قبل از موعد عمل مراجعه می کنند پس میشه مدتی بعد عمل کرد.
5-6 دیگه رو خودتون قضاوت کنید اگر تحریم ها بیتشر بشن باید لنز هندی بذارید تو چشم پدرتون.
عمل آب مروادری بیشتر مواقع به بخیه نیاز نداره و اگر بخیه هم زده بشه خیلی کم هست که نمی فهمید.
در کاشان مرکز متینی دستگاه ما رو داره و مرکز خوبیه الته ماله دانشگاه علوم پزشکیه و مرکز آموزشی محسوب میشه و من به کسی توصیش نمی کنم.
دکتر آقادوست من رو به خوبی میشناسند همچنین دکتر شاعری بهشون بکید یاسینی مدیر فروش AMO یادشون میاد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی یه سوال تا 4ساله دیگه احتمالش هست واسه قوی کردنه دیده چشم روشی جز لیزیک بیاد ؟ یعنی جدیدتر ؟

بله منم همین فکر رو می کنم.
در نظر بگیرید 4 سال قبل فقط لیزیک بود الان فمتو هست ، لازک هست PRK هست و جدیده ریلکس.
خدا داند 4 سال دیگه شاید یک دارو درست کردند برای درمان ضعف چشم!!!

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
برای عمل فیکو دکتر خیابانوی رو شدیدا توصیه می کنم. کارش خیلی خوبه.
لنز Alcon تولید آمریکاست و جزوه معدود لنز های هایدروفوبیک مورد تایید FDA امریکاست. الان کمی کمیاب شده
چه بیمه ای دارید.
بیمارستان صدر ماله تایمن اجتماعیه برای همین هم با بیمه قیمتش مناسب در میاد.
بله در مورد عمل عجله ای در کار نیست در شهر های بزرگ معمولا افراد قبل از موعد عمل مراجعه می کنند پس میشه مدتی بعد عمل کرد.
5-6 دیگه رو خودتون قضاوت کنید اگر تحریم ها بیتشر بشن باید لنز هندی بذارید تو چشم پدرتون.
عمل آب مروادری بیشتر مواقع به بخیه نیاز نداره و اگر بخیه هم زده بشه خیلی کم هست که نمی فهمید.
در کاشان مرکز متینی دستگاه ما رو داره و مرکز خوبیه الته ماله دانشگاه علوم پزشکیه و مرکز آموزشی محسوب میشه و من به کسی توصیش نمی کنم.
دکتر آقادوست من رو به خوبی میشناسند همچنین دکتر شاعری بهشون بکید یاسینی مدیر فروش AMO یادشون میاد.

ممنون . عمل فیکو همون آب مرواریده؟
ما هیچ بیمه ای نیستیم. اما خوب اگه کاشان عمل کنیم چون آشنا دکتر شاعری هستیم احتمالا با هزینه خیلی کمی عمل انجام میشه(به قیمت بیمه)، حالا با این شرایط به نظر شما بیمارستان صدر و دکتر خیابانی یا بیمارستان متینی و دکتر شاعری؟؟
این لنز رو خودمون باید تهیه کنیم یا بیمارستان میذاره؟ کاشان هم این مدل لنز رو دارن؟ نمیشه خودمون لنز رو تهیه کنیم(مثلا به ی آشنا بگیم برامون بگیرن و بفرستن) و بعد بعد به دکتر لنز رو بدیم؟
البته فک کنم این جوری احتمال اینکه لنز قلابی باشه زیاده!

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
بله منم همین فکر رو می کنم.
در نظر بگیرید 4 سال قبل فقط لیزیک بود الان فمتو هست ، لازک هست PRK هست و جدیده ریلکس.
خدا داند 4 سال دیگه شاید یک دارو درست کردند برای درمان ضعف چشم!!!

کدوم از اینا بی خطر تره چون گفتین لیزیک اگه بکنین و ضعیف بشه دیگه کاری نمیشه کرد

nasim3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اقای یاسینی
من 27 سالمه.
حداقل 4-5 ساله به پزشک چشم مراجعه نکردم.:eek:
وهمون عینکی که پزشکم داده بود رو میزنم.
glasses.gif

از 14 سالگی عینک میزنم و واقعا از عینک خستم .لنز هم به چشم نمیسازه.:(
هر دو چشم من 2 تا 2ونیم هست و هر دو چشم استیگمات 25صدم یا نیم هس.(دقیق یادم نیس)(البته فک کنم از رو عینکم دکتر بفهمه دقیق چنده)
ناگفته نمونه تو این چن سال هر از گاهی دیدم ضعیف تر میشد اما باز عادی میشد و بر میگشت.(فک کنم واسه کمبود ویتامین بود)

من تهران زندگی میکنم.
وقصد دارم عمل کنم و راحت شم.
1--- شنیدم بد از عمل چشم نمیشه طبیعی زایمان کرد ؟؟؟؟؟:eek: و نمیشه بینی عمل کرد؟؟؟؟؟:eek::eek:
نمیدونم راسته یا شایعه هس. میشه شفاف سازی کنید.

2-
--من قصد دارم مرداد و شهریور عمل کنم . اگه خدا بخواد و پول جور شه.
میخوام کلنیک ودکتر انتخاب کنم.
دقیقا الان درگیر همین موضوع هستم که کجا و پیش کی عمل کنم.
هر کس یکیو بهم معرفی کرده و واقعیت گیج شدم.

اما شنیدم بهترین کلنیک اول نور بعد هم نگاه. از همه لحاظ عالی و جدیدن(به روز ).
زنگ هم زدم از لحاظ قیمتی مثه هم هستن. پس فرق ندارن.(کلا به کلنیک های چشم زنگ زدم تو یه رنج قیمت اند. فمتو هر جا نداره اما اونجا هایی که داش یه قیمت بودن.اما پی ار کی 100ت -200ت تفاوت داش.)

کلا من از prkــــلازیک یکم میترسم. میگن درد داره (یعنی دردش بیشتر از لیزیک و فمتو هس)
و میگن دیر بینایی بر میگرده بعضیا بد 8-9 ماه هنوز دیدشون کامل نشده.(من میگم چه کاریه هم پول بدی هم حرص بخوری)(البته میدونم دکتر تعیین میکنه چه عملی انجام شه)

دکتر حسن هاشمی که همه دوستام پیشش عمل کردن(اما چندین سال پیش) که الان سرشم شلوغه خودش ویزیت نمیکنه.
سوال :یعنی حتی تو مطبشم خودش ویزیت نمیکنه؟
دکتر جواد هاشمیان کیلینیک نگاه.

اگه میشه در این راستا راهنماییم کنید؟
که تو این همه کلینیک چشم کدومو انتخاب کنم و کدوم دکتر پیشنهاد میدید؟
پیشاپیش ممنون

nasim3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بازم سلام اقای یاسینی
میبخشید هی سوال میکنما.:(
اما شنیدم دکتر میگه احتمالش هس استیگمات بمونه:eek:
اما خیلی ها هم که استیگمات بالا داشتن عمل کردن از بین رفته و بر نگشته.
من استیگماتم نیم یا 25 صدم هس بنظرتون از بین میره؟؟؟؟

یا شنیدم احتمال برگشت ضعیفی چشم هس؟
وافعا اینطوره؟
یا بخاطر رعایت نکردن اصول بعد از عمل برمیگرده؟:worried::worried::worried:
من چشام 2 تا 2و نیمه.احتمال هس بعد از عمل برگرده.

من دور تار میبینم نزدیکو خوب .

تا جایی که من فهمیدم ما چند نوع عمل چشم داریم لیزر---لیزیک--- لازیک---پی ار کی(نمیدونم و شاید اینم مدلی از لازیک باشه)---- فمتو لیزیک وغیره که من در جریانش نیستم.
1---میشه بگید کدوم مدل عمل جدید تره؟و تو تهران هست.
2---کدوم عمل احتمال برگشتش کمتره؟؟؟؟(چه استسگمات--- چه دور یا نزدیک بینیش)

Last edited:
بالا