• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

medax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز
دید صاف و کامل مدتی در حدود 1 ماه طول خواهد کشید. البته بستگی به شماره چشم هم داره. هر چه شماره بالاتر باشه بدست اوردن دید کامل طولانی تر میشه. البته برای کارهای عادی و روزمره دید مناسبه. اما برای مطالعه یا کار با کامپیوتر خیلی خوب نیست. بهبود چشم بصورت تدریجی هست و روز به روز بهتر خواهد شد و زمانی متوجه خواهید شد که خوب و واضح میبینید. به نظرم سن شما هنوز کمه. البته مهم اینه که شماره چشم ثابت شده باشه و این موضوع معمولا از 25 سالگی به بعد اتفاق می افته. اگه نمره چشمتون ثابت شده ودیگه ضعیف نمیشه میتونید عمل کنید.
بعد از دراوردن لنز پانسمان هیچ دردی ندارید
من عمل لیزیک انجام دادم که با احتساب هزینه معاینات و هزینه داروها کلا یک و هفتصد شد. چون من بیمه تکمیلی داشتم فقط 500 تومن خودم دادم وبقیه رو بیمه تکمیلی داد. عمل فمتولیزیک هم هست که گرونتره و حدود 3.5 میشه. نوع عمل رو پزشک براساس معاینات پیشنهاد میده

medax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
medax جان سلام. خیلی توضیحات مفید بود. ممنون از اینکه این تجربه رو در اختیار بچه ها گذاشتی...
نمیدونم چقدر با کامپیوتر کار میکنی ...فقط یک سوال دارم ازت. آیا بعد از روز 7 ام یعنی 1 هفته بعد وضعیت تاری دید برای کار با کامپیوتر چطوری هست ؟ دید دور و نزدیک خوب هست برای شرایط کاری و کار با کامپیوتر و خوندن و نوشتن در حد معمولی ؟

بعد شما لازک داشتی یا فمتو لیزیک ؟

سلام
بعد یک هفته هنوز تاری هست (هم دور هم نزدیک).میشه با کامپیوتر کار کرد اما نه زیاد. ولی برای خوندن و نوشتن مشکلی نیست. من لیزیک انجام دادم

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
بعد یک هفته هنوز تاری هست (هم دور هم نزدیک).میشه با کامپیوتر کار کرد اما نه زیاد. ولی برای خوندن و نوشتن مشکلی نیست. من لیزیک انجام دادم

مرسی ..
من احتمالا 2 هفته دیگه وقت عمل بگیرم. البته هنوز نمیدوم این وقت دادنا چطوری هست و آیا زود به زوده یا نه ...
فقط واسم دید نسبتا کامل تو 3 هفته هست .. امیدوارم بشه ..

راستی یک سوال از اقای یاسینی، ایا روشی هست برای اینکه متوجه شیم این عینک افتابی که دارم اشعه خورشید مضرش رو از عینک عبور میده یا نه

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام و عرض ادب خدمت جناب یاسینی . شماره های چشم من 9/5 و 10 هستند و آستیگمات 2 . پس از مراجعه به 3-2 نفر از پزشکان نور برای لیزیک، یکی گفت: شماره تو را به دستگاه دادم و شماره تو صفر میشود. دونفر دیگر از جمله دکتر هاشمی گفتند شماره تو صفر نمیشود و 2-1 شماره می ماند. (ضخامت قرنیه های من 530 و 535 میکرون است) . بعضی ها توصیه کردند از لنز درون چشمی استفاده کنم چون هم شماره هام صفر میشه و هم چشمم لیزیک نمیشه و نیازی به تراشیدن قرنیه نیست و چشم دست نخورده میمونه. نظر شما چیه ؟ لیزیک برای من بهتره یا کاشت لنز؟

بله من هم فکر می کنم شماره چشمتون صفر نمیشه البته 1 شماره برای چشم شما نباید خیلی مهم باشه. من زمانیکه شماره چشمم 1 بود به راحتی بدون عینک زندگی می کردم.
لنز داخل چشمی روش دیگه ای که تقریبا دید رو صفر می کنه ولی به عمل احتیاج داره (منظورم بیهوشی است) اگر با لیزر راحت درمان میشه شاید لیزر راه بهتری باشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستم متولد 69 هست
پارسال رفت الان خیلی راضی هست

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

بله در سالهای اول آدم خیلی راضیه ولی به مرور ممکنه شماره چشمتون بالا بره که باعث میشه عمل بیهوده به نظر میاد.
البته ممکنه در سن 22 شماره چشمتون ثابت بشه و دیگه مشکلی پیش نیاد

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
بله در سالهای اول آدم خیلی راضیه ولی به مرور ممکنه شماره چشمتون بالا بره که باعث میشه عمل بیهوده به نظر میاد.
البته ممکنه در سن 22 شماره چشمتون ثابت بشه و دیگه مشکلی پیش نیاد

اگه الان عمل کنم 5سال دیگه ضعیفتر بشه
نمیشه 5ساله دیگه کاریش کرد؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اگه الان عمل کنم 5سال دیگه ضعیفتر بشه
نمیشه 5ساله دیگه کاریش کرد؟

ببین دوست عزیز اینطور شاید موضوع رو بفهمی.

قرنیه مثل یک پرتقال می مونه که وقتی لیزیک می کنی یک لایه از پوستشو می کنی می ندازی دور. حالا اگر صخامت پوست پرتقال کم باشه دفعه بعد میرسی به گوشت پرتقال و وسلام کور میشی.

برای همین بهتره یکبار لیزر کنید و اون یکبار به بهترین وجه ممکن عمل کنید.
سن شما برای عمل کمه. احتمالا شماره چشمتون هنوز ثابت نشده.
متاسفانه مدتیست که دکتر های چشم هر درخواست کننده ای رو عمل می کنن بدون اینکه توجه کنند که طرف شماره چشمم ثابت شده یا نه.
بعد اینطور شایع شده که عمل لیزیک برگشت داره و شماره چشم بر می گرده. نه دوست عزیز شماره چشم بر نمی گرده شماره چشمتون از اول ثابت نشده بوده که عمل کردید یعنی تقصیر خود مریضه.

البته دکتر هایی هستند که تست می کنن ببینن شماره چشم مریض ثابت شده یا نه چون ممکنه در سن 22 سالگی هم شماره چشم ثابت بشه.

نظر من رو می خوای کمی صبر کن در عوض سالها بدون عینک زندگی کن.

haghighat123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله من هم فکر می کنم شماره چشمتون صفر نمیشه البته 1 شماره برای چشم شما نباید خیلی مهم باشه. من زمانیکه شماره چشمم 1 بود به راحتی بدون عینک زندگی می کردم.
لنز داخل چشمی روش دیگه ای که تقریبا دید رو صفر می کنه ولی به عمل احتیاج داره (منظورم بیهوشی است) اگر با لیزر راحت درمان میشه شاید لیزر راه بهتری باشه.
باسلام مجدد خدمت شما جناب یاسینی. من مشکلی برای لیزیک و حتی استفاده از عینک با شماره 1 بعدش ندارم. مساله اینه که با لیزیک مقدار زیادی از قرنیه من تراشیده میشود!!! و ضخامت قرنیه من به 400 یا 415 میکرون می رسد. آیا این به نظر شما مسا له ساز نیست؟ آیا به نظر شما خطرناک نیست؟ آیا بهتر نیست آدم لنز بزاره ولی چشمش دست نخورده باقی بمونه؟ نظر شما چیه؟

mehban

Registered User
لایک‌ها
6
سلام. مهندس جان شما گفته بودی بین دکتر صداقت و زارعی، صداقت رو انتخاب کنم. میخواستم ببینم شما از دستگاه هایی که دکتر خاکشور وارد کرده اطلاعی داری؟ شنیدم قیمت یکیشون 800 هزار دلاره. حالا با توجه به این که دکتر صداقت تو کلینیک خودش عمل میکنه و شما اشاره کرده بودی که نقش دستگاه از خود دکتر مهم تره، اطلاع داری تفاوت دستگاه هاشون تا چه حد هست؟ اگر به نظرت ارزش داره برم پیش خاکشور عمل کنم. هم صداقت و هم خاکشور از دوستان پدرم هستن

بازم ممنونم

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
امروز رفتم کلینیک نور و برای هفته آینده عمل prk با آقای دکتر میر آفتاب رو رزرو کردم.. یکم استرس دارم. یه عینک هم دارم در حد 50 هزار 60 هزار و بردم همون عینک فروشی خود کلینیک نور و از نظر تست uv 400 و استاندارد بودن تایید کرد. آیا همین کافی هست آقای یاسینی ؟؟
دیروز رفته بودم خ فلسطین همه عینک های 300 400 تومن بود اشکم داشت در می اومد چه خبره به عینک خودم شک کردم ولی خدا رو شکر تایید کردنش

در مورد کارهایی که باید قبل عمل انجام بدم کمک میکنید ؟ چه چیزهایی رو رعایت کنم و ...

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
باسلام مجدد خدمت شما جناب یاسینی. من مشکلی برای لیزیک و حتی استفاده از عینک با شماره 1 بعدش ندارم. مساله اینه که با لیزیک مقدار زیادی از قرنیه من تراشیده میشود!!! و ضخامت قرنیه من به 400 یا 415 میکرون می رسد. آیا این به نظر شما مسا له ساز نیست؟ آیا به نظر شما خطرناک نیست؟ آیا بهتر نیست آدم لنز بزاره ولی چشمش دست نخورده باقی بمونه؟ نظر شما چیه؟

نه خیلی. فمتو الان میتونه حتی کمتر هم برداشت کنه.
شما عمل فیکیک رو ندید. چشم به اندازه 3 میل بهز میشه تا لنز 6 میلیمتری بره داخل. !

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام. مهندس جان شما گفته بودی بین دکتر صداقت و زارعی، صداقت رو انتخاب کنم. میخواستم ببینم شما از دستگاه هایی که دکتر خاکشور وارد کرده اطلاعی داری؟ شنیدم قیمت یکیشون 800 هزار دلاره. حالا با توجه به این که دکتر صداقت تو کلینیک خودش عمل میکنه و شما اشاره کرده بودی که نقش دستگاه از خود دکتر مهم تره، اطلاع داری تفاوت دستگاه هاشون تا چه حد هست؟ اگر به نظرت ارزش داره برم پیش خاکشور عمل کنم. هم صداقت و هم خاکشور از دوستان پدرم هستن

بازم ممنونم

در مورد دستگاه دکتر خاکشور چیزی نشنیدم ولی زیاد به این حرفها گوش ندید. کمی صبر کنید تا من سوال کنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
امروز رفتم کلینیک نور و برای هفته آینده عمل prk با آقای دکتر میر آفتاب رو رزرو کردم.. یکم استرس دارم. یه عینک هم دارم در حد 50 هزار 60 هزار و بردم همون عینک فروشی خود کلینیک نور و از نظر تست uv 400 و استاندارد بودن تایید کرد. آیا همین کافی هست آقای یاسینی ؟؟
دیروز رفته بودم خ فلسطین همه عینک های 300 400 تومن بود اشکم داشت در می اومد چه خبره به عینک خودم شک کردم ولی خدا رو شکر تایید کردنش

در مورد کارهایی که باید قبل عمل انجام بدم کمک میکنید ؟ چه چیزهایی رو رعایت کنم و ...

افرین به شما.
اون عینک خودتون رو بزارید کنار.
همون عینک بعد از عمل که بهتون میدن کافیه.

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
افرین به شما.
اون عینک خودتون رو بزارید کنار.
همون عینک بعد از عمل که بهتون میدن کافیه.

مرسی. مگر عینک خودشون چه فرقی داره ؟؟
راستی یک چیزی. امروز اون مسئول تعیین عمل گفت این عمل prk هست و prk advanced تو نور انجام نمیشه. چه فرقی دارن با هم ؟

Hamed064

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
[FONT=&amp] با سلام خدمت آقای یاسینی[/FONT]
2 [FONT=&amp]خرداد از آقای دکتر میرزایی برای عمل[/FONT] PRK [FONT=&amp]تو بیمارستان حکیمان نور تبریز وقت گرفتم. من 27 سالمه و شماره چشمهای من هر کدوم 6 با 0.5 آستیگمات هستن[/FONT].
[FONT=&amp]ولی دکتر میگه به خاطر اینکه دیدتون بعد از یه مدت بهتر باشه هر کدوم رو با 5.5 با 0.5 آستیگمات عمل میکنم[/FONT].
[FONT=&amp]در ضمن ضخامت قرنیه من حدود 510-520 میکرونه. به نظر شما بعد از عمل می تونم عینک رو کنار بذارم؟ اینکه با نیم نمره کمتر عمل میکنن به خاطر ضخامت قرنیه است یا دلیل دیگه ای داره؟ ضخامت قرنیه و شماره چشمام برای عمل[/FONT] PRK [FONT=&amp]مناسب هستن؟[/FONT]
[FONT=&amp]عکس های توپوگرافی رو حدود 3 ماه پیش گرفتم. به نظرتون نیازی به عکس مجدد هست؟[/FONT]
[FONT=&amp]خیلی خیلی ممنونم[/FONT]!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی. مگر عینک خودشون چه فرقی داره ؟؟
راستی یک چیزی. امروز اون مسئول تعیین عمل گفت این عمل prk هست و prk advanced تو نور انجام نمیشه. چه فرقی دارن با هم ؟

فرقی با هم نداره به تعریف دستگاهها بر می گرده.

در مورد عینک هم بدونید عینک هایی که در بازار با قیمت های 300 تا 500 تومن الان فروخته میشه در اصل با قیمت های خیلی پایینی وارد میشه و واسطه ها قیمت ها رو نجومی می کنن.
مثلا قیمت ها شون بین 30 تا 50 هزار تومنه.
بیمارستانها از جمله نور در کنگره دنبال شرکت های وارد کننده اصلی می گردن و عینک های خوبی رو که قیمت پایینی دارند به نعداد زیاد می خرن.
برای همین عینک خودشون خیلی بهتره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
[FONT=&] با سلام خدمت آقای یاسینی[/FONT]
2 [FONT=&]خرداد از آقای دکتر میرزایی برای عمل[/FONT] PRK [FONT=&]تو بیمارستان حکیمان نور تبریز وقت گرفتم. من 27 سالمه و شماره چشمهای من هر کدوم 6 با 0.5 آستیگمات هستن[/FONT].
[FONT=&]ولی دکتر میگه به خاطر اینکه دیدتون بعد از یه مدت بهتر باشه هر کدوم رو با 5.5 با 0.5 آستیگمات عمل میکنم[/FONT].
[FONT=&]در ضمن ضخامت قرنیه من حدود 510-520 میکرونه. به نظر شما بعد از عمل می تونم عینک رو کنار بذارم؟ اینکه با نیم نمره کمتر عمل میکنن به خاطر ضخامت قرنیه است یا دلیل دیگه ای داره؟ ضخامت قرنیه و شماره چشمام برای عمل[/FONT] PRK [FONT=&]مناسب هستن؟[/FONT]
[FONT=&]عکس های توپوگرافی رو حدود 3 ماه پیش گرفتم. به نظرتون نیازی به عکس مجدد هست؟[/FONT]
[FONT=&]خیلی خیلی ممنونم[/FONT]!

بله به اختمال زیاد عینک رو کنار می ذارید. اما رفیق نمی تونی بیایی تهران عمل کنی. من زیاد خاطره خوبی از تبریز ندارم. حتی چیز های بدی هم در مورد عمل های تبریز شنیدم.
(البته از دوستان همین انحمن) در کنار اینکه متاسفانه خودم در تبریز دیدم که وسایل اتاق عمل رو استریل نمی کنن(واقعا آدم دلش می گیره)
حداقل می تونید برید ارومیه عمل کنید.
ولی انتخاب با خودتونه.
نیازی به عکس مجدد نیست. ضحامت قرنیه هم خوبه اون نیم آستیگمات هم برای دید شب گذاشته میشه.

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
سلام خسته نباشید
اصفهان بهترین دکتر چه کسیه واسه لیزیک و معاینه ؟

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
سلام دوستان
کار ما هم به این تاپیک افتاد :دی

من پدرم دچار آب مروارید شده ولی از نوع ضعیف و نیازی به عمل فوری نداره اما برای تمدید گواهینامه باید عمل کنه.

ما بیمارستان نور پیش آقای دکتر حیدریان رفتیم(چقدم بد اخلاقه :دی ) و پیش آقای دکتر حسین رییس دانایی هم رفتیم ، حالا تصمیم داریم بیمارستان نور پیش اقای دکتر میر افتاب هم بریم. اما نمیدونم کدوم دکتر و بیمارستان بهتره.

هزینش زیاد مهم نیست اما اگه بیمارستان دولتی خیلی خوبی سراغ دارید که در حد بیمارستان خصوصی باشه معرفی کنید وگرنه همون خصوصی
لطفا هزینه درمان رو هم حدودی بگید(باید لنز هم بعد از عمل بگذارن)
در ضمن ما بیمه هم نیستیم

همین دیگه، مرسی ;)

بالا