• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آخه سردرد و سرگیچه دارم،اگر ردیف اول کلاس درس نشینم دیگه هیچی از مطالب پای تخته رو نمیبینم!!!
آیا با لیزر این مشکل قابل درمانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی

له قابل درمانه ولی رفیق همونطور که قبلا هم گفتم باید صبر کنی. عجله ممکنه باعث پشیمانی طولانی مدت بشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون از پاسختون --- فقط یه مشورت از شما میخواستم --- به نظر شما من عمل کنم بهتره یا راه دیگه ای به غیر از عمل هست ؟

والا چی بگم.
شماره چشمتون بسیار پایینه ولی آستیگماتتون کم نیست.
به نظر من قبل از هرکاری یک مشورت با یک دکتر بکنید. به نظر من با دکتر خانلری یک وقتی بگیرید و برید در این مورد باهاش مشورت کنید.
مطمئن باشید اگر حساب کنه که از آستیگماتتون ذره ای باقی می مونه عملتون نمی کنه.

reza 005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام اقاي ياسيني ممنون از وقتي كه براي ما ميگذاريد واقعا ادم هاي مثل شما خيلي كم هستن
چند تا سوال داشتم اگه لطف كنيد و جواب بديد ممنون ميشم البته اگه جواب نديد هم بخواطر تاپيك هاي قبليتون ممنون هستم
شماره چشم من 2.5 و 2.75 هست 29 سالمه حدود 5 ساله شماره چشمم تغيير نداشته ميخوام عمل كنم 4 خرداد با دكتر نادري نوبت دارم
ميخواستم بدونم دستگاه nidek بهتره يا دستگاه Technolas 217p اون مركز Technolas داره و نوع عملم هم لازك هست
ايا حاله نور دائمي باقي ميمونه يا بعد از جند ماه از بين ميره يه جا خوندم چون نميشه خيلي اطراف چشم رو با ليزر برداشت پس در شب كه چشم بيشتر باز ميشه حاله نور رو ميبيني
دكتر نادري رو شما ميشناسيد؟ كارشون خوبه ؟
تشكر

meisam317

Registered User
لایک‌ها
78
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
سلام من پنج شنبه 2 هفته قبل عمل کردم الا دهمین روز هستش دکتر اخباری ( میشناسیش ؟ )
کلینیک مهر تبریز با دستگاه آلگراتو عمل کرد . نمره چشماهم 7 و 7.5 بودند . آستیگمات 0.25 چند تا سئوال داشتم اگه لطف کنید جواب بدین ممنون میشم
1. رفتم واسه مرخصی استعلاجی واسه محل کارم نداندن ، دکتر میگفت الان بیمه تامین اجتماعی پول نداره :p:D وگرنه تا همین 2 ماه قبل مرخصی استعلاجی میداد جریانش چیه ؟ شما نمی تونی راهنمائی بکنی تا بهانه ای چیزی جور بکنید تا مرخصی استحقاقی هام که کم هم هستند تلف نشن
:hmm:

2. تا الان که ده روز میگذره متاسفانه دید چشم هام خوب نیست و تار می بینم . دکتر میگفتش چون نمره چشمهات بالا
هست ترمیم قرنیه نیاز به مدت زمان بیشتری داره درسته ؟ دارم کم کمک نگران میشم آخه

3. میتونم با کامپیوتر کار بکنم یا نه ؟ مطالعه چی ؟ چه مدت ؟

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقاي ياسيني ممنون از وقتي كه براي ما ميگذاريد واقعا ادم هاي مثل شما خيلي كم هستن
چند تا سوال داشتم اگه لطف كنيد و جواب بديد ممنون ميشم البته اگه جواب نديد هم بخواطر تاپيك هاي قبليتون ممنون هستم
شماره چشم من 2.5 و 2.75 هست 29 سالمه حدود 5 ساله شماره چشمم تغيير نداشته ميخوام عمل كنم 4 خرداد با دكتر نادري نوبت دارم
ميخواستم بدونم دستگاه nidek بهتره يا دستگاه Technolas 217p اون مركز Technolas داره و نوع عملم هم لازك هست
ايا حاله نور دائمي باقي ميمونه يا بعد از جند ماه از بين ميره يه جا خوندم چون نميشه خيلي اطراف چشم رو با ليزر برداشت پس در شب كه چشم بيشتر باز ميشه حاله نور رو ميبيني
دكتر نادري رو شما ميشناسيد؟ كارشون خوبه ؟
تشكر

تشکر از لطفی که به من دارید.
نادری بینا یا نادری ونک.
احتمالا دکتر نادری بینا رو منظورتون هست (دکتر مصطفی نادری اگر اسمش رو درست یادم بیاد که در بقیه ال هم هستند)
در هر حال هر دوی نادری ها کارشون خیلی خوبه. دکتر نادری ونک جوان و بسیار سریعه. دکتر نادری بینا بسیار مهربان و فوق العاده دقیقه.
دستگاه Technolos به مراتب خیلی بهتره. این دستگاه ماله شرکت Bausch and lomb که بسیار به روز شده.
در مورد هاله چیزی که نوشتید درسته ولی هاله به مرور و در طول یکسال تقریبا از بین میره. البته دستگاههای امروزه به صورت آسفریک عمل می کنن که هاله شب رو تقریبا از بین می بره.
دلیلش هم اینهکه که اولا لبه های قرنیه به طور کامل جوش می خوره و ضخامتش تقریبا با بقیه برابر میشه. دوما مغز انسان عادت داره که موارد تکراری رو که چشم می بینه حذف می کنه. مثلا لنز های مولتی فوکال که برای عمل آب مروارید استفاده می شد (لنز Array ) دارای هاله زیادی در شب بود.
به بیماران توصیه می شد که به هاله توجه نکنن چرا که در طول زمان حذف میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام من پنج شنبه 2 هفته قبل عمل کردم الا دهمین روز هستش دکتر اخباری ( میشناسیش ؟ )
کلینیک مهر تبریز با دستگاه آلگراتو عمل کرد . نمره چشماهم 7 و 7.5 بودند . آستیگمات 0.25 چند تا سئوال داشتم اگه لطف کنید جواب بدین ممنون میشم
1. رفتم واسه مرخصی استعلاجی واسه محل کارم نداندن ، دکتر میگفت الان بیمه تامین اجتماعی پول نداره :p:D وگرنه تا همین 2 ماه قبل مرخصی استعلاجی میداد جریانش چیه ؟ شما نمی تونی راهنمائی بکنی تا بهانه ای چیزی جور بکنید تا مرخصی استحقاقی هام که کم هم هستند تلف نشن
:hmm:

2. تا الان که ده روز میگذره متاسفانه دید چشم هام خوب نیست و تار می بینم . دکتر میگفتش چون نمره چشمهات بالا
هست ترمیم قرنیه نیاز به مدت زمان بیشتری داره درسته ؟ دارم کم کمک نگران میشم آخه

3. میتونم با کامپیوتر کار بکنم یا نه ؟ مطالعه چی ؟ چه مدت ؟

دکتر حسیت اخباری رو می گین بله میشناسمشون.
دوست عزیز اولا در مورد دیدتون نگران نباش. کلا هفته اول که اصلا دید ندارید. طی دو هفته بعدی دیدتون به مرور خوب میشه. برای شماره چشم شما فکر می کنم تا 2 ماه طول بکشه. اصلا متوجه نخواهید شد. سریع خوب میشه و یه دفعه می بینید که می بینید! اصلا نگران ترمیم قرنیه نباش صبر کن.
می تونید با کامپیوتر کار کنید ولی لطفا جشمتون رو خسته نکنید. مثل زخم روی بدن اگر مرتب بهش فشار بیاد دوران نقاهت طولانی تر میشه.

در مورد مرخصی باید بگم که حق با دکتره. متاسفانه تامین احتماعی جدیدا فهمیده که عمل لیزر دوران بستری نداره برای همین مرخصی رو حذف کردند. فکر می کنم اگر با دکترتون صبحت می کردید که شماره چشمتون بالا بوده و الان دیدتون خیلی کمه شاید می تونست یک نامه برای تامین اجتماعی بنویسه. راستی بیمه هزینه اتون رو تقبل کرده یا نه؟

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
آقای یاسینی احتمالا نزدیک به عمل لازک بنده هست که میخوام وقت بگیرم.
با توجه به اینکه کار مستقیم با کامپیوتر هست آیا در مورد دید بعد از 1 هفته از عمل تار بینی در مورد نوشته ها دارم ؟
و اینکه دید چند دهم میشه حد اقل ؟

این واسم مهمه چون میخوام بعد از عمل 1 هفته بعد بتونم هم کامپیوتر کار کنم هم بتونم بخونم ببینم...

مرسی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی احتمالا نزدیک به عمل لازک بنده هست که میخوام وقت بگیرم.
با توجه به اینکه کار مستقیم با کامپیوتر هست آیا در مورد دید بعد از 1 هفته از عمل تار بینی در مورد نوشته ها دارم ؟
و اینکه دید چند دهم میشه حد اقل ؟

این واسم مهمه چون میخوام بعد از عمل 1 هفته بعد بتونم هم کامپیوتر کار کنم هم بتونم بخونم ببینم...

مرسی

شرمنده رفیق نمی تونم قولی در این زمینه بدم.
به احتمال زیاد تا دو هفته دیدتون برای کار با کامپیوتر زیاد نیست.
متاسفانه دو هفته اول دید نزدیک اصلا خوب نیست و به مرور بهتر میشه.
برای همین به نظر من حداقل 15 روز رو در نظر بگیرید. التبه اختمالا از ابتدای هفته دوم می تونیدبا کامپیوتر کار کنید ولی خیلی محدود و برای زمان کم.

medax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
جناب اقای یاسینی سلام
از مطالب مفید وعالی شما که برای راهنمایی ارایه کردید صمیمانه ممنونم. از دیگر دوستان هم که تجربیات خودشونو اینجا گفتند قدردانی میکنم. من دیروز (23/2/92) در بیمارستان نور و توسط اقای دکتر هاشمی تحت عمل لیزیک قرار گرفتم. عمل خیلی راحتتر از اونی بود که فکر میکردم! 5-6 دقیقه طول کشید. و شکر خدا الان وضعیت خوبی دارم. من 31 ساله و نمره چشمای من 6.75 و 7 با استیگمات 1 بود. حدود بیست سال بود که عینک میزدم. خیلی لذت داره که بعد این همه سال دیگه قرار نیست عینک بزنم. باز هم لازم میدونم از اقای یاسینی و همینطور اقای دکتر هاشمی و خانم دکتر پارسافر (معاینات رو انجام دادند) صمیمانه تشکر کنم. روزهای دیگه هم میام وتجربه خودم رو میگم تا دیگر دوستان هم استفاده کنند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب اقای یاسینی سلام
از مطالب مفید وعالی شما که برای راهنمایی ارایه کردید صمیمانه ممنونم. از دیگر دوستان هم که تجربیات خودشونو اینجا گفتند قدردانی میکنم. من دیروز (23/2/92) در بیمارستان نور و توسط اقای دکتر هاشمی تحت عمل لیزیک قرار گرفتم. عمل خیلی راحتتر از اونی بود که فکر میکردم! 5-6 دقیقه طول کشید. و شکر خدا الان وضعیت خوبی دارم. من 31 ساله و نمره چشمای من 6.75 و 7 با استیگمات 1 بود. حدود بیست سال بود که عینک میزدم. خیلی لذت داره که بعد این همه سال دیگه قرار نیست عینک بزنم. باز هم لازم میدونم از اقای یاسینی و همینطور اقای دکتر هاشمی و خانم دکتر پارسافر (معاینات رو انجام دادند) صمیمانه تشکر کنم. روزهای دیگه هم میام وتجربه خودم رو میگم تا دیگر دوستان هم استفاده کنند.

خیلی متشکرم دوست عزیز که لطف کردید و تجربیاتتون رو با من و دیگران شریک می شید.
احتمالا از امروز دیدتون شاید کمی کم بشه مخصوصا دید نزدیکتون ولی نگران نباشید کاملا طبیعیه.
خیلی خوشحال میشم می بینیم دکتر هاشمی با همه مشغله ای که داره وقت برای عمل بیماران رو کم نمی کنه. خدا انشا همیشه تو زندگی موفقیت نسیبش بکنه.

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
شرایط برای عمل برای استیگمات و دوربینی چطور هست یه توضیح کلی ممنون میشم بدید

medax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام خدمت دوستان
تجربه خودم از چند روز پس از عمل رو عرض میکنم:

روز اول: دیدتون در مقایسه با زمان قبل عمل و در حال بدون عینک خیلی بهتر شده و این لذت بخشه. البته تاری دید دارید و انتظار نداشته باشید یکروزه دیدتون کامل

بشه. بدست اوردن دید کامل مدتی طول خواهد کشید که بستگی به نمره و شرایط چشمان شما خواهد داشت، پس صبور باشید. کمی سوزش، اشک ریزی، احساس جسم

خارجی در چشم و درد خواهید داشت اما قابل تحمله و اذیت کننده نیست. شستن سر و صورت فعلا مجاز نیست. امروز اولین ویزیت بعد عمل انجام خواهد شد. پزشک

وضعیت چشمان را بررسی میکند که معمولا مشکلی نخواهید داشت. وقت ویزیت بعدی تعین میشه. پزشک به شما خواهد گفت که فردا یعنی روز دوم وضعیت بدتر

خواهد شد!

روز دوم: دومین روز بعد عمل روز خوبی نیست. دیدتون کم میشه. مخصوصا دید نزدیک. سوزش، اشک ریزش، احساس جسم خارجی و حساسیت به نور بیشتر میشه.

حساسیت به نور در حدی هست که شاید حتی نتونید پلک ها رو باز کنید و مجبور میشید در فضای کم نورو داخل خونه هم از عینک افتابی استفاده کنید. ممکنه به

خودتون بگید من که دیروز خوب بودم پس چرا اینجوری شد؟! اما نه نگران نباشید. کاملا طبیعیه و این وضعیت بخاطر اینه که لبه های زخم روی چشم به هم میرسند

وترمیم شروع میشه. بعضی وقتها وضیت جوری میشه که میگید عجب اشتباهی کردم!! ولی اصلا نگران نباشد چرا که با مصرف قطره های تجویز شده چشماتون بهتر

خواهد شد. سختی فقط همین روز دومه. پس صبور باشید. رانندگی و شستششوی سر و صورت مجاز نیست.

روز سوم: حساسیت به نور تقریبا از بین میره، اشک ریزی خیلی کم میشه و تقریبا دردی ندارید. ولی احساس جسم خارجی و تاری دید هنوز هست. با مصرف قطره

اشک تجویز شده احساس جسم خارجی کمتر میشه. داروها رو منظم و به موقع مصرف کنید. شاید بخواهید صورتتون رو اصلاح کنید که البته مشکلی ندارید و میتونید.

اگه از تیغ برا اصلاح استفاده میکنید مواظب باشید ژل اصلاح و آب وارد چشم نشه. ولی هنوز شستن سر و صورت ممنوعه. استحمام بدن مشکلی نداره. امروز وقت ویزیت دارید و قراره پزشک با بررسی وضعیت لنزهای پانسمانی رو دربیاره. (من از چند نفر دیگه که با هم جراحی شده بودیم و وقت معاینه بعد عمل هم با هم بودیم

پرسیدم، همگی، لنزها رو پزشک دراورده بود). لنزهای پانسمانی که خارج شد راحت میشید. شوزش چشم ندارید. اشک ریزی ندارید. حساسیت به نور ندارید. به ندرت

احساس جسم خارجی میکنید که ناشی از خشکی چشمه و با مصرف قطره برطرف میشه. برا یک ماه دیگه وقت ویزیت تعیین خواهد شد

روز چهارم: میتونید دوش بگیرید. البته با شامپو بچه. ولی مواظب باشید اب وارد چش نشه. بهتره این احتیاط رو تا چند روز ادامه بدید. میتونید از کامپیوتر و تلوزیون

استفاده کنید اما چون هنوز تاری دید دارید ممکنه چشماتون خسته بشند پس زیاد به چشماتون فشار نیارید. تاری دید به مرور از بین خواهد رفت پس نگران نباشید.

کماکان عینک افتابی در فضای باز و پرنور فراموش نشه. فعلا امکان رانندگی ندارید پس رانندگی رو بی خیال بشید تا دیدتون برای رانندگی مناسب بشه. این چند روز

رو استراحت کنید. اگر احیانا سیگاری هستید این چند روز بهتره سیگار نکشید. شرایط و وضعیت برای کار خوب نیست.

روز پنجم: میتونید کار رو شروع کنید. ساعات کاری بسته به کار شماست. زیاد چشماتون رو خسته نکنید. روند بهبودی شروع شده و هر روز بهتر میشه.

در اخر دوباره ازجناب اقای یاسینی که من شخصا از مطالب ایشون خیلی استفاده کردم قدردانی میکنم. اقای یاسینی براتون ارزوی موفقیت میکنم

با ارزوی سلامتی

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
medax جان سلام. خیلی توضیحات مفید بود. ممنون از اینکه این تجربه رو در اختیار بچه ها گذاشتی...
نمیدونم چقدر با کامپیوتر کار میکنی ...فقط یک سوال دارم ازت. آیا بعد از روز 7 ام یعنی 1 هفته بعد وضعیت تاری دید برای کار با کامپیوتر چطوری هست ؟ دید دور و نزدیک خوب هست برای شرایط کاری و کار با کامپیوتر و خوندن و نوشتن در حد معمولی ؟

بعد شما لازک داشتی یا فمتو لیزیک ؟

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
با سلام خدمت دوستان
تجربه خودم از چند روز پس از عمل رو عرض میکنم:

روز اول: دیدتون در مقایسه با زمان قبل عمل و در حال بدون عینک خیلی بهتر شده و این لذت بخشه. البته تاری دید دارید و انتظار نداشته باشید یکروزه دیدتون کامل

بشه. بدست اوردن دید کامل مدتی طول خواهد کشید که بستگی به نمره و شرایط چشمان شما خواهد داشت، پس صبور باشید. کمی سوزش، اشک ریزی، احساس جسم

خارجی در چشم و درد خواهید داشت اما قابل تحمله و اذیت کننده نیست. شستن سر و صورت فعلا مجاز نیست. امروز اولین ویزیت بعد عمل انجام خواهد شد. پزشک

وضعیت چشمان را بررسی میکند که معمولا مشکلی نخواهید داشت. وقت ویزیت بعدی تعین میشه. پزشک به شما خواهد گفت که فردا یعنی روز دوم وضعیت بدتر

خواهد شد!

روز دوم: دومین روز بعد عمل روز خوبی نیست. دیدتون کم میشه. مخصوصا دید نزدیک. سوزش، اشک ریزش، احساس جسم خارجی و حساسیت به نور بیشتر میشه.

حساسیت به نور در حدی هست که شاید حتی نتونید پلک ها رو باز کنید و مجبور میشید در فضای کم نورو داخل خونه هم از عینک افتابی استفاده کنید. ممکنه به

خودتون بگید من که دیروز خوب بودم پس چرا اینجوری شد؟! اما نه نگران نباشید. کاملا طبیعیه و این وضعیت بخاطر اینه که لبه های زخم روی چشم به هم میرسند

وترمیم شروع میشه. بعضی وقتها وضیت جوری میشه که میگید عجب اشتباهی کردم!! ولی اصلا نگران نباشد چرا که با مصرف قطره های تجویز شده چشماتون بهتر

خواهد شد. سختی فقط همین روز دومه. پس صبور باشید. رانندگی و شستششوی سر و صورت مجاز نیست.

روز سوم: حساسیت به نور تقریبا از بین میره، اشک ریزی خیلی کم میشه و تقریبا دردی ندارید. ولی احساس جسم خارجی و تاری دید هنوز هست. با مصرف قطره

اشک تجویز شده احساس جسم خارجی کمتر میشه. داروها رو منظم و به موقع مصرف کنید. شاید بخواهید صورتتون رو اصلاح کنید که البته مشکلی ندارید و میتونید.

اگه از تیغ برا اصلاح استفاده میکنید مواظب باشید ژل اصلاح و آب وارد چشم نشه. ولی هنوز شستن سر و صورت ممنوعه. استحمام بدن مشکلی نداره. امروز وقت ویزیت دارید و قراره پزشک با بررسی وضعیت لنزهای پانسمانی رو دربیاره. (من از چند نفر دیگه که با هم جراحی شده بودیم و وقت معاینه بعد عمل هم با هم بودیم

پرسیدم، همگی، لنزها رو پزشک دراورده بود). لنزهای پانسمانی که خارج شد راحت میشید. شوزش چشم ندارید. اشک ریزی ندارید. حساسیت به نور ندارید. به ندرت

احساس جسم خارجی میکنید که ناشی از خشکی چشمه و با مصرف قطره برطرف میشه. برا یک ماه دیگه وقت ویزیت تعیین خواهد شد

روز چهارم: میتونید دوش بگیرید. البته با شامپو بچه. ولی مواظب باشید اب وارد چش نشه. بهتره این احتیاط رو تا چند روز ادامه بدید. میتونید از کامپیوتر و تلوزیون

استفاده کنید اما چون هنوز تاری دید دارید ممکنه چشماتون خسته بشند پس زیاد به چشماتون فشار نیارید. تاری دید به مرور از بین خواهد رفت پس نگران نباشید.

کماکان عینک افتابی در فضای باز و پرنور فراموش نشه. فعلا امکان رانندگی ندارید پس رانندگی رو بی خیال بشید تا دیدتون برای رانندگی مناسب بشه. این چند روز

رو استراحت کنید. اگر احیانا سیگاری هستید این چند روز بهتره سیگار نکشید. شرایط و وضعیت برای کار خوب نیست.

روز پنجم: میتونید کار رو شروع کنید. ساعات کاری بسته به کار شماست. زیاد چشماتون رو خسته نکنید. روند بهبودی شروع شده و هر روز بهتر میشه.

در اخر دوباره ازجناب اقای یاسینی که من شخصا از مطالب ایشون خیلی استفاده کردم قدردانی میکنم. اقای یاسینی براتون ارزوی موفقیت میکنم

با ارزوی سلامتی

داداش ممنون
الان صاف میبینی دور را؟
منم میخام برم 22سالمه خیلی تار میبینم دورا
چقد خرجت شد؟ لنز که در میارن درد داره؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
شرایط برای عمل برای استیگمات و دوربینی چطور هست یه توضیح کلی ممنون میشم بدید

شرایط خاصی نداره.
ولی حتما باید ضحامت قرنیه شما بررسی بشه.
در ضمن باید حتما شماره چشمتون ثابت شده باشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آفرین بر Medax عزیز.
دوستان هر چی می تونید تجربیاتتون رو با دیگران در میان بذارید.
یادتون بیاد قبل از عمل شما هم کلی دلهره داشتید بقیه هم همینطورن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
داداش ممنون
الان صاف میبینی دور را؟
منم میخام برم 22سالمه خیلی تار میبینم دورا
چقد خرجت شد؟ لنز که در میارن درد داره؟

رفیق شما سنت کمی پایینه کمی صبر کن. 22 سال هنوز به نظر من زوده.

maryam89

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب یاسینی. من 33 سال دارم و پارسال متوجه شده که قوز قرنیه دارم. با سرچ در اینترنت (به ویژه این سایت) و مشورت با افراد مختلف از چند دکتر در تهران نوبت گرفتم. (من در شهرستان زندگی می کنم). هفته گذشه برای معاینه آمدم. اول پیش دکتر مهدی خانلری و سپس دکتر محمدعلی جوادی رفتم. هردوی آنها گفتند که کراتوکونوس من از نوع خفیف بوده و چون تا این سن پیشرفت چندانی نکرده به احتمال زیاد بعد از این هم پیشرفت نخواهد کرد. گفتند که سال دیگر دوباره باید معاینه شوم اگر پیشرفت داشت سال آینده معالجه را شروع کنم و چون با عینک دید خوبی دارم فعلاً از عینک و لنز استفاده کنم. بعد پیش دکتر علیرضا نادری رفتم. اپتومتریست مطبش گفت اگر کراتوکونوس باشد خیلی خفیف است. ولی خودش گفت که کراتوکونوس است و باید کراس لینکینگ انجام داده و رینگ بگذارم. به نظر شما به حرف کدام عمل کنم؟ دکتر خانلری و دکتر جوادی معتقد بودند که روشهای فعلی روش درمان قطعی نیستند و گاهاً اصلاً تأثیر چندانی بر بیماری ندارندو ضمناً بدون عوارض نیستند و مورد من مورد ضروری برای عمل نیست. اگر منو راهنمایی کنید ممنون میشوم. در ضمن در رابطه با انحراف چشم کدام دکتر را پیشنهاد می کنید؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی. من 33 سال دارم و پارسال متوجه شده که قوز قرنیه دارم. با سرچ در اینترنت (به ویژه این سایت) و مشورت با افراد مختلف از چند دکتر در تهران نوبت گرفتم. (من در شهرستان زندگی می کنم). هفته گذشه برای معاینه آمدم. اول پیش دکتر مهدی خانلری و سپس دکتر محمدعلی جوادی رفتم. هردوی آنها گفتند که کراتوکونوس من از نوع خفیف بوده و چون تا این سن پیشرفت چندانی نکرده به احتمال زیاد بعد از این هم پیشرفت نخواهد کرد. گفتند که سال دیگر دوباره باید معاینه شوم اگر پیشرفت داشت سال آینده معالجه را شروع کنم و چون با عینک دید خوبی دارم فعلاً از عینک و لنز استفاده کنم. بعد پیش دکتر علیرضا نادری رفتم. اپتومتریست مطبش گفت اگر کراتوکونوس باشد خیلی خفیف است. ولی خودش گفت که کراتوکونوس است و باید کراس لینکینگ انجام داده و رینگ بگذارم. به نظر شما به حرف کدام عمل کنم؟ دکتر خانلری و دکتر جوادی معتقد بودند که روشهای فعلی روش درمان قطعی نیستند و گاهاً اصلاً تأثیر چندانی بر بیماری ندارندو ضمناً بدون عوارض نیستند و مورد من مورد ضروری برای عمل نیست. اگر منو راهنمایی کنید ممنون میشوم. در ضمن در رابطه با انحراف چشم کدام دکتر را پیشنهاد می کنید؟

به نظر من کمی صبر کنید. باید ببینید میشرفت میکنه یا نه. عمل کراس عملی نیست که صد در صد جواب بده براق همین ادم روزه شک دار نگیره بهتره.
برای انحراف هم با خود دکتر خانلری مشورت کنید.
البته انحراف اگه کمه بیخیالش بشید.

haghighat123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و عرض ادب خدمت جناب یاسینی . شماره های چشم من 9/5 و 10 هستند و آستیگمات 2 . پس از مراجعه به 3-2 نفر از پزشکان نور برای لیزیک، یکی گفت: شماره تو را به دستگاه دادم و شماره تو صفر میشود. دونفر دیگر از جمله دکتر هاشمی گفتند شماره تو صفر نمیشود و 2-1 شماره می ماند. (ضخامت قرنیه های من 530 و 535 میکرون است) . بعضی ها توصیه کردند از لنز درون چشمی استفاده کنم چون هم شماره هام صفر میشه و هم چشمم لیزیک نمیشه و نیازی به تراشیدن قرنیه نیست و چشم دست نخورده میمونه. نظر شما چیه ؟ لیزیک برای من بهتره یا کاشت لنز؟

بالا