• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

miss lime

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ..من دیروز رفتم همه معاینات و تپوگرافی و اینا رو انجام دادم پیش دکتر شجاعی.
ایشون بعد از اینکه عکسا رو دیدن گفتن که خییلی خوبه و شما هر عملی که بخواید میتونید انجام بدید.
من گفتم هرچی خودتون صلاح میدونید..ایشونم گفتن با توجه به اینکه نمره چشمتون بالاست(5 و 5.25) لیزیک مناسبتره.
حالا میخواستم بدونم با توجه به اینکه میگین لازک بهتره..چیکار کنم خییلی مردد شدم استرس گرفتم.به نظرتون برم بگم که میخوام لازک عمل کنم یا به دکتر اعتماد کنم؟
تروخدا زودتر جواب بدین من واسه 7خرداد وقت عمل دارم.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
برای چشم من لیزیک واجبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
آقای یاسینی من مادرم در شرف عمل اب مروارید قرار داره.. بهترین دکتر برای این عمل اب مروارید تو کلینیک نور چه کسی یا کسانی هستند و چه مواردی رو در مورد اب مروارید چه قبل از عمل و چه بعد از عمل باید مد نظر قرار داد ؟؟

مرسی

Hamed064

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و تشکر از آقای یاسینی عزیز
برای عمل لیزیک با بیمارستان نور تماس گرفتم. با توجه به وقت محدودی که برای عمل دارم برای هفته آینده از آقای دکتر شاه حسینی برای معاینات اولیه وقت ویزیت گرفتم.
می خواستم نظرتون رو راجع به کار ایشون بفرمایید.
خیلی ممنون!

ila1364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام و خسته نباشید

من 27 سالمه و 0.5 نزدیک بینی دارم و هردو چشمم 2 آستیگماتیک هستند.

چندتا سوال داشتم از حضورتون :

1= چه نوع عملی برای من مناسبه ؟
2= آیا تمام مقدار آستگمات چشمام قابل عمله ؟
3= هزینه عمل چقدره ؟
4= از روز معاینه تا معاینات بعد عمل ، چند روز طول میکشه ؟ آخه من شاغلم و از شهرستان باید بیام تهران .
5= من میخوام برای معاینه و عمل به بیمارستان نور برم ، از نظر شما جای خوبیه یا جای بهتراز نور هم هست ؟
6= مهمتر از همه این که ، یه دکتر خوب هم تو بیمارستان نور یا جایی که شما بهتر از نور میدونید و معرفی کنید ؟

با تشکر فراوان

Last edited:

ihashem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مهندس جان لطفا یه سر هم به پیام های خصوصی بزنید

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
راستش شنیدم در سنین کم (حدود 20 سال) این اصلاً عادی نیست ...
من خیلی ساله دارم ولی حدس میزنم مدتیه بیشتر شده باشه.
راهی برای کاهش یا جلوگیری از افزایش اینا هست؟
نا گفته نمونه به 2 دکتر هم مراجعه کردم برای این مشکل ولی گفتن چیزی نیست ...
جرقه و نور هم در حالت عادی نمی بینم ولی بعضی موقع ها اول صبح می بینم .
نظر تون چیه عزیز؟

رفیق می تونی بری یک سر پیش یک دکتر شبکیه. حتما با یک دکتر شبکیه مشورت کن. اگر می تونی برو پیش دکتر ریاضی یا دکتر سهلیان.
معمولا مگس پران رو کاری نمی کنن. ولی شاید بهتر باشه یک دکتر شبکیه بهت بگه که مشکلی نداری.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی از جواب.
مگه دید 20/10 هم داریم؟
افراد عادی که چشمشون سالمه دیدشون مگه باید چند باشه؟
خوب کلا 1 کم توضیح میدین در موردش.
ممنون

بله بعضی از افراد دید بالاتر از نرمال دارند. این افراد دید می تونن خط آخر چارت اسنلن (چارت حرف های E ) رو ببینن.
شما الان دید نرمال دارید. دید سوپر نرمال معمولا در سنین 20 تا 22 سالگی برای افراد سالم وجود داره و بعدش به حد نرمال تقلیل پیدا می کنه.
خیلی از افراد رو اگر ببینی می گن چشممون ضعیف شده اما رفتیم دکتر می گن چشمتون خوبه این افراد دید سوپر نرمال دارند و بعد از مدتی دیدشون نرمال میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی من در مورد عمل لیزیک میخوام بپرسم. شماره چشم چپم 6 آستیگمات 0 ضخامت 496 و راستم 5.5 آستیگمات 0.75 ضخامت 509 هستش. رفتم کلینیک پارسیان (اصفهان) پیشنهاد عمل PRK پیشرفته دادن و گفتن عمل لازک خوب نیستو ما انجام نمیدیم. نظر شما چیه؟ بعدم کلینیک پارسیان بهتره یا آبان؟ خودشون که میگن مثل هم هستن. شنیدم یه بار قوز قرنیه یه نفرو تشخیص ندادن و موقع عمل چشمش خونریزی کرده و افتاده به جیغ و داد! ممکنه آیا؟؟ نگرانی دیگم در مورد کدورت قرنیه هست به نظرتون احتمالش چقدره؟ خیلی ممنون

نه نگران قوز قرنیه نباشید. اون که تشخیص ندادن خیلی کم اتفاق می افته و معمولا قوز قرنیه به وضوح در عکس های قرنیه (توپوگرافی) دیده میشه.

در مورد PRK باید بگم که مرکز پارسیان احتمالا دستگاههی داره که لازک نمی کنه و برای همین pRK می کنن. ولی این دو عمل لا هم فرق زیادی نداره.
شما برای عمل مورد مناسبی هستید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
باسلام و تشكر بابت توجه و حوصله شما براي پاسخ گويي

انشالا موفق و سلامت باشيد.

خواهش می کنم.
همیشه خوشحال میشم که به شما کمک کنم هرچند کمکم فقط در حد چند خط راهنمایی در مورد دکتر ها باشه.
والا ما ایرانی ها همونطور که گفتم در دنیا تک هستیم. نه اینکه از همه بهتریم منظورم اینه که کسی با ما یار نیست.
ما فقط خودمون رو داریم.
باید به هم کمک کنیم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ببخشید چند تا مورد دیگه:
1- الان 27 سالمه شماره چشممو که بالا بهتون گفتم ولی آخرین بار سال 87 (22سالگی) که رفتم دکتر شماره هر دو چشمم 4.5 بود این همه تغییر تو این سن طبیعیه؟
2- من اصلا تا حالا دکتر قریشی رو ندیدم و چند تا دکتر جوون همه کارای آزمایشو عکسو... انجام دادن. میشه بهشون اعتماد کرد؟
3- من 6 ساله که مرتب از لنز استفاده میکنم فقط 3 روز قبل از معاینات لنز نزده بودم حالا چی میشه؟
4- به من 20 خرداد نوبت عمل دادن که 2 هفته بعدشم عقد میکنم البته آرایش زیاد نمیکنم ولی بلاخره دیگه! مشکلی نیست؟
ببخشید زیاد سوال میکنم آخه دکترمو نمیتونم ببینم

1- بله نگران تغییر نباشید.27 سال یعنی سنی که دیگه معمولا چشم ثابت شده. ولی اگر نگرانید می تونید 6 ماه صبر کنید بعد دوباره شماره چشم بگیرید ببینید ثابت هست یا نه.
2- مشکلی نیست. معمولا سر عمل خود دکتر عمل می کنه و ویزیت رو دکتر های دیگه انچام میدن. دکتر قریشی آدم بسیار خوبیه. کمی کم حوصله است ولی اگر از سوالی بپریسید با دقت بهتون جواب می ده.
3- به نظر من کمی صبر کنید مثلا دو هفته یا یک ماه.
4- نه دوست عزیز این کار رو نکنید. می دونم برای نقد آرایش زیادی می کنن. بین عمل و عقد به نظر من یک تا 2 ماه فاصله بندازید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام ..من دیروز رفتم همه معاینات و تپوگرافی و اینا رو انجام دادم پیش دکتر شجاعی.
ایشون بعد از اینکه عکسا رو دیدن گفتن که خییلی خوبه و شما هر عملی که بخواید میتونید انجام بدید.
من گفتم هرچی خودتون صلاح میدونید..ایشونم گفتن با توجه به اینکه نمره چشمتون بالاست(5 و 5.25) لیزیک مناسبتره.
حالا میخواستم بدونم با توجه به اینکه میگین لازک بهتره..چیکار کنم خییلی مردد شدم استرس گرفتم.به نظرتون برم بگم که میخوام لازک عمل کنم یا به دکتر اعتماد کنم؟
تروخدا زودتر جواب بدین من واسه 7خرداد وقت عمل دارم.

شرمنده کمی طول کشید. من مدتی نبودم رفته بودم مسافرت.

لیزیک و لازک در برداشت قرنیه با هم متفاوت هستند. ولی شابد منظور دکتر از لیزیک فمتو لیزیک بوده. اگر اینطور باشه که از لازک خیلی بهتره.
حتما ا زدکتر سوال کنید در مورد عمل.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
برای چشم من لیزیک واجبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی

لازم نیست. به خودت بستیگ داره که می خوای عینک بزنی یا نه.
ولی از من میشنوی با توجه به پیوند قرنیه شما اگر با عینک مشکلی نداری فعلا کمی بیخیال لیزر بشو.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی من مادرم در شرف عمل اب مروارید قرار داره.. بهترین دکتر برای این عمل اب مروارید تو کلینیک نور چه کسی یا کسانی هستند و چه مواردی رو در مورد اب مروارید چه قبل از عمل و چه بعد از عمل باید مد نظر قرار داد ؟؟

مرسی

خود دکتر هاشمی فکر کس دیگه رو نکن.
بسیار تمیز و دقیق عمل می کنه.
الان اگر عمل کنید لنز آلکان هم براتون می ذارن که واقعا تکه.
قبل از عمل چیزی مهمی رو لازم نیست رعایت کنید بعد از عمل هم چیز خاصی نیست یک روزه یا دو روزه پانسمان رو بر می دارن.
عمل هم کلا فک رکنم 10 دقیقه طول میکشه یا مثلا 15 دقیقه البته ریکاوری داره که خودش یک ساعته.
اگر عمل دکتر حسن هامشی رو می دیدی می فهمیدی چی می گم انگار یک ماشین آمریکایی رو دادی دست تولید کنند اش برای تعمیر فوق العاده تمیز و دقیق عمل م یکنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام و تشکر از آقای یاسینی عزیز
برای عمل لیزیک با بیمارستان نور تماس گرفتم. با توجه به وقت محدودی که برای عمل دارم برای هفته آینده از آقای دکتر شاه حسینی برای معاینات اولیه وقت ویزیت گرفتم.
می خواستم نظرتون رو راجع به کار ایشون بفرمایید.
خیلی ممنون!

کارشون خیلی خوبه. نگران نباشید. با حایل راحت برید برای عمل.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام و خسته نباشید

من 27 سالمه و 0.5 نزدیک بینی دارم و هردو چشمم 2 آستیگماتیک هستند.

چندتا سوال داشتم از حضورتون :

1= چه نوع عملی برای من مناسبه ؟
2= آیا تمام مقدار آستگمات چشمام قابل عمله ؟
3= هزینه عمل چقدره ؟
4= از روز معاینه تا معاینات بعد عمل ، چند روز طول میکشه ؟ آخه من شاغلم و از شهرستان باید بیام تهران .
5= من میخوام برای معاینه و عمل به بیمارستان نور برم ، از نظر شما جای خوبیه یا جای بهتراز نور هم هست ؟
6= مهمتر از همه این که ، یه دکتر خوب هم تو بیمارستان نور یا جایی که شما بهتر از نور میدونید و معرفی کنید ؟

با تشکر فراوان

شما دوست من که چشم بسیار دقیق دارید. فقط آستیمات داره وگرنه چشمتون حیلی خوب می بینه.
1- عمل رو دکتر مشخص می کنه.
2- بله تقریبا میشه آستیگماتتون رو حذف کرد.
3- بین 2 تا 3 تومن هزینه میشه.
4- عمل 5 دقیقه طول میکشه بعد میرید شهرستان هفته بعد میاید برای چک آپ بعد دوهفته بعد و بعد ماه بعد.
5-نور یکی از بهترین های تهرانه فوق العاده عالیه انتخاب خوبی کردین هرچند نگاه و ونک و مرکزی هم به همان اندازه خوب هستند.
6- خود دکتر هاشمی عالبه ولی اگر از شهرستان میایید احتمالا نمی تونید ایشون رو ببینید برای همین دکتر میرآفتاب رو پیشنهاد می کنم.
موفق باشید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان شرمنده مدتی سفر بودم.
سعی کردم همه رو پتسخ بدم اگر موردی یادم رفته بود دوباره بنویسید که جواب بدم.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
لازم نیست. به خودت بستیگ داره که می خوای عینک بزنی یا نه.
ولی از من میشنوی با توجه به پیوند قرنیه شما اگر با عینک مشکلی نداری فعلا کمی بیخیال لیزر بشو.
آخه سردرد و سرگیچه دارم،اگر ردیف اول کلاس درس نشینم دیگه هیچی از مطالب پای تخته رو نمیبینم!!!
آیا با لیزر این مشکل قابل درمانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی

ila1364

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شما دوست من که چشم بسیار دقیق دارید. فقط آستیمات داره وگرنه چشمتون حیلی خوب می بینه.
1- عمل رو دکتر مشخص می کنه.
2- بله تقریبا میشه آستیگماتتون رو حذف کرد.
3- بین 2 تا 3 تومن هزینه میشه.
4- عمل 5 دقیقه طول میکشه بعد میرید شهرستان هفته بعد میاید برای چک آپ بعد دوهفته بعد و بعد ماه بعد.
5-نور یکی از بهترین های تهرانه فوق العاده عالیه انتخاب خوبی کردین هرچند نگاه و ونک و مرکزی هم به همان اندازه خوب هستند.
6- خود دکتر هاشمی عالبه ولی اگر از شهرستان میایید احتمالا نمی تونید ایشون رو ببینید برای همین دکتر میرآفتاب رو پیشنهاد می کنم.
موفق باشید
ممنون از پاسختون --- فقط یه مشورت از شما میخواستم --- به نظر شما من عمل کنم بهتره یا راه دیگه ای به غیر از عمل هست ؟

بالا