یه سوال لیزیک که میکنن بعدش توی نور کم مشکل دید ندارن؟ کامل قوی میشه چشم؟
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
بله الان مدت سال هست که عمل های لیزر به صورت Aspheric اسفریک انجام میشه که باعث افزایش زیاد دید شب میشه.
یه سوال لیزیک که میکنن بعدش توی نور کم مشکل دید ندارن؟ کامل قوی میشه چشم؟
سلاملکم! خوبید همگی؟ آقا من اومدم با اون درگیریه همیشگیم! غرض از مزاحمت اینکه همانطور که مستحضرید، 10 ماهه پی ار کی کردم! دکتر جانمان فرمودند تا یه سال و نیم باید عینک آفتابی بزنم! هعی...... حالا باید برای جشنه فارغ التحصیلیمون، تو فضای سبز عکسای خوشگل بگیریم دسته جمعی......... خو نمیشه که من تو همه عکسا با عینک آفتابی باشم که........ ضایس.......... عینکم هم ازین بزرگاااااااااااس! کلا هیچی از قیافم دیده نمیشه...... دارم وسوسه میشم موقعه عکس گرفتن عینکمو بردارم!نمیدونم واللا چی کار کنم........... هعی........... کمک کنیــــــــــــــــــد! :|
و اما مورد دوم هم اینکه: من مشکله پخش نور داشتم یه کوشولو، بعد دکتر جانمان یه قطره دادن که بریزم تا خوب شه..... رو قطره نوشته برای مریضای گلوکُمه! دکتر گفت اگه پخشه نور اذیتت میکنه اینو بریز، تموم شد باز بخر، تا 3 ماه دیگه که باز میای معاینه! من یه دوره 25 روزه ریختم قطره رو، بعد خسته شدم قطعش کردم خود سرانه! حالا میگم نکنه چشمام دااااااااااااااغون شه هاااااااااااا......... البته به مرور سعی کردم قطره رو قطع کنماااااااااااا....... این جریان مربوط به هفته ی قبله البته!خواهشا دعوام نکنیدااااااااااا........... :|
دکتر واسم سوال کردید؟
سلام
دکتر صلوتی بهم گفت که روزی 5 قطره آرتلاک بریز
وقتی چشمم دچار خشکی نیست
میشه روزی یکی تا دو تا بریزم؟؟؟؟؟مرسی
بله الان مدت سال هست که عمل های لیزر به صورت Aspheric اسفریک انجام میشه که باعث افزایش زیاد دید شب میشه.
اولا دوست عزیز تبریک می گم بابت فارغ تحصیلی.
دوما به نظر من می تونید برای چند لحظه عینک رو بردارید و خیلی برام جالب بود که یکسال براتون عینک تجویز کردن معمولا بعد از یک یا دو ماه می گن بردارید. ولی این بستیگ به عملتون داره.
در مورد قطره به نظر من تا زمانیکه چخش شدن نور دارید ادامه بدید.
عینک بهتره یا لیزیک؟
سلام آقای یاسینی
روزتون بخیر
چند روز قبل یه پیام خصوصی برایتون فرستادم ولی متاسفانه جواب ندادید
میشه لطفا جواب بدید اگر هم این کار از نظرتون امکان نداره بهم اطلاع بدید
ممنون میشم
موفق و سلامت باشید
سلام.من 3 ماه هست که چشمم رو عمل کردم پیش دکتر زارعی.خدا رو شکر بسیار راضی هستم و مشکل خاصی هم ندارم.دید هم که گرفتم 10/10 بود فقط گاهی اوقات تو خوندن بعضی چیزا از فاصله دور 1 کم مشکل دارم مثلا پلاک ماشین!تشخیص بین 2 و 3 برام گاهی اوقات سخته.
می خوام ببینم با دید 10/10 بازم میشه چشم ضعیف باشه؟ولازمه با دستگاه تعیین شماره کنم؟آخه دکتر گفت لازم نیست!
و 1 سوال دیگه این که اگه عینک آفتابی نزنیم گاهی اوقات،خیلی تاثیر منفی داره؟چه تاثیری؟
و آخرین سوال اینکه تا چند وقت بعد عمل باید قطره اشک مصنوعی ریخت؟مثلا ممکنه تا همیشه بخواد بریزی؟
آخه بعد 3 ماه دکتر بهم گفت هنوز هم باید هر 4-5 ساعت ارتیلاک بریزم
حوصله ام از قطره ریختن سر رفتهههههههههههههههه
مرسی......... خودم هم باورم نمیشه دارم فارغ تحصیل میشم........ هوووووووووووورااااااااااااا......... آخ جون پس! تو عکسا قیافم هم میوفته! برا راهنمایی در مورد قطره هم مرسی!
سلام دوستان
جراحی برای درمان مگس پران چشم وجود داره ؟
می ارزه که جراحی کنم ؟
تعدادی چشم راستم داره
ضمنا سوال دیگه اینکه اون جراحی که برای ضعیفی چشم انجام میشه با این مشکلی داره ؟
نه دوست عزیز درمان خاصی وجود نداره. با توجه به اینکه مگس پران نوعی تغییر زنتیکی شبکیه است درمان های آن نیاز به جراحی سختی داره که شاید نیارزه.
به طور کلی بیخیالش بشو به مرور زمان و در طولانی مدت این مورد توسط مغز جذف میشه.
خیر لیزیک با مگس پران تداخل نداره.
مرسی از جواب.اولا دید شما قرار بوده 10/10 بشه نه 20/10 یعنی دید شما کاملا عادی و خوب شده.
نور UV خورشید می تونه باز قرینه که نازکتر شده عبور کنه ولی به مرور زمان و معمولا یکسال بعد از عمل با جوش کامل قرنیه مشکلی نباید باشه.
آرتیلاک قطره خشکی چشم هست . ببین دوست عزیز بعد از لیزیک کمی روی قرنیه نا همواری به وجود میاد و می تونه باعث خشکی چشم بشه. به مرور زمان با بر طرف شدن خشکی چشم دیگه احتیاجی به قطره اشک مصنوعی نیست.
دکتر تبریزی همه جوره تایید هستند ولی مشورت با دکتر خانلری هم ایده خوبیه