• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یه سوال لیزیک که میکنن بعدش توی نور کم مشکل دید ندارن؟ کامل قوی میشه چشم؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

بله الان مدت سال هست که عمل های لیزر به صورت Aspheric اسفریک انجام میشه که باعث افزایش زیاد دید شب میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلاملکم! خوبید همگی؟ آقا من اومدم با اون درگیریه همیشگیم! غرض از مزاحمت اینکه همانطور که مستحضرید، 10 ماهه پی ار کی کردم! دکتر جانمان فرمودند تا یه سال و نیم باید عینک آفتابی بزنم! هعی...... حالا باید برای جشنه فارغ التحصیلیمون، تو فضای سبز عکسای خوشگل بگیریم دسته جمعی......... خو نمیشه که من تو همه عکسا با عینک آفتابی باشم که........ ضایس.......... عینکم هم ازین بزرگاااااااااااس! کلا هیچی از قیافم دیده نمیشه...... دارم وسوسه میشم موقعه عکس گرفتن عینکمو بردارم!
biggrinsmiley.gif
نمیدونم واللا چی کار کنم........... هعی........... کمک کنیــــــــــــــــــد! :|
و اما مورد دوم هم اینکه: من مشکله پخش نور داشتم یه کوشولو، بعد دکتر جانمان یه قطره دادن که بریزم تا خوب شه..... رو قطره نوشته برای مریضای گلوکُمه! دکتر گفت اگه پخشه نور اذیتت میکنه اینو بریز، تموم شد باز بخر، تا 3 ماه دیگه که باز میای معاینه! من یه دوره 25 روزه ریختم قطره رو، بعد خسته شدم قطعش کردم خود سرانه! حالا میگم نکنه چشمام دااااااااااااااغون شه هاااااااااااا......... البته به مرور سعی کردم قطره رو قطع کنماااااااااااا....... این جریان مربوط به هفته ی قبله البته!
biggrinsmiley.gif
خواهشا دعوام نکنیدااااااااااا........... :|

اولا دوست عزیز تبریک می گم بابت فارغ تحصیلی.
دوما به نظر من می تونید برای چند لحظه عینک رو بردارید و خیلی برام جالب بود که یکسال براتون عینک تجویز کردن معمولا بعد از یک یا دو ماه می گن بردارید. ولی این بستیگ به عملتون داره.
در مورد قطره به نظر من تا زمانیکه چخش شدن نور دارید ادامه بدید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دکتر واسم سوال کردید؟ :(

بله سوال کردم. این قطره رو می شه در زمانیکه لنز هم دارید استفاده کنید ولی بیشتر دکتر ها می گفتن که به دلیل آلودگی هوا (مخصوصا تهران و شهرهای غربی) بهتره این کار رو نکنید برای اینکه می تونه آلودگی رو به پشت لنز منتقل کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
دکتر صلوتی بهم گفت که روزی 5 قطره آرتلاک بریز
وقتی چشمم دچار خشکی نیست
میشه روزی یکی تا دو تا بریزم؟؟؟؟؟مرسی

من فکر می کنم ریختن اون پنج قطره از خشکی چشمتون کم کرده.

می تونید اونو کمتر بریزید ولی این قطره ضد خشکی چشمه.
همیشه نظر چشم پزشک بر هر نظری که کسی می ده از جمله من ارجحه.

f.noroozi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام آقای یاسینی
روزتون بخیر
چند روز قبل یه پیام خصوصی برایتون فرستادم ولی متاسفانه جواب ندادید
میشه لطفا جواب بدید اگر هم این کار از نظرتون امکان نداره بهم اطلاع بدید
ممنون میشم
موفق و سلامت باشید

mona007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.من 3 ماه هست که چشمم رو عمل کردم پیش دکتر زارعی.خدا رو شکر بسیار راضی هستم و مشکل خاصی هم ندارم.دید هم که گرفتم 10/10 بود فقط گاهی اوقات تو خوندن بعضی چیزا از فاصله دور 1 کم مشکل دارم مثلا پلاک ماشین!تشخیص بین 2 و 3 برام گاهی اوقات سخته.
می خوام ببینم با دید 10/10 بازم میشه چشم ضعیف باشه؟ولازمه با دستگاه تعیین شماره کنم؟آخه دکتر گفت لازم نیست!
و 1 سوال دیگه این که اگه عینک آفتابی نزنیم گاهی اوقات،خیلی تاثیر منفی داره؟چه تاثیری؟
و آخرین سوال اینکه تا چند وقت بعد عمل باید قطره اشک مصنوعی ریخت؟مثلا ممکنه تا همیشه بخواد بریزی؟
آخه بعد 3 ماه دکتر بهم گفت هنوز هم باید هر 4-5 ساعت ارتیلاک بریزم:(
حوصله ام از قطره ریختن سر رفتهههههههههههههههه

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
اولا دوست عزیز تبریک می گم بابت فارغ تحصیلی.
دوما به نظر من می تونید برای چند لحظه عینک رو بردارید و خیلی برام جالب بود که یکسال براتون عینک تجویز کردن معمولا بعد از یک یا دو ماه می گن بردارید. ولی این بستیگ به عملتون داره.
در مورد قطره به نظر من تا زمانیکه چخش شدن نور دارید ادامه بدید.

مرسی......... خودم هم باورم نمیشه دارم فارغ تحصیل میشم........ هوووووووووووورااااااااااااا......... آخ جون پس! تو عکسا قیافم هم میوفته! برا راهنمایی در مورد قطره هم مرسی! :)

farzad231

Registered User
لایک‌ها
484
سلام دوستان
جراحی برای درمان مگس پران چشم وجود داره ؟
می ارزه که جراحی کنم ؟
تعدادی چشم راستم داره

ضمنا سوال دیگه اینکه اون جراحی که برای ضعیفی چشم انجام میشه با این مشکلی داره ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
روزتون بخیر
چند روز قبل یه پیام خصوصی برایتون فرستادم ولی متاسفانه جواب ندادید
میشه لطفا جواب بدید اگر هم این کار از نظرتون امکان نداره بهم اطلاع بدید
ممنون میشم
موفق و سلامت باشید

شرمنده ام ندیدم الان می خونم. پیغام های خصوصی رو زیاد دقت نمی کنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام.من 3 ماه هست که چشمم رو عمل کردم پیش دکتر زارعی.خدا رو شکر بسیار راضی هستم و مشکل خاصی هم ندارم.دید هم که گرفتم 10/10 بود فقط گاهی اوقات تو خوندن بعضی چیزا از فاصله دور 1 کم مشکل دارم مثلا پلاک ماشین!تشخیص بین 2 و 3 برام گاهی اوقات سخته.
می خوام ببینم با دید 10/10 بازم میشه چشم ضعیف باشه؟ولازمه با دستگاه تعیین شماره کنم؟آخه دکتر گفت لازم نیست!
و 1 سوال دیگه این که اگه عینک آفتابی نزنیم گاهی اوقات،خیلی تاثیر منفی داره؟چه تاثیری؟
و آخرین سوال اینکه تا چند وقت بعد عمل باید قطره اشک مصنوعی ریخت؟مثلا ممکنه تا همیشه بخواد بریزی؟
آخه بعد 3 ماه دکتر بهم گفت هنوز هم باید هر 4-5 ساعت ارتیلاک بریزم:(
حوصله ام از قطره ریختن سر رفتهههههههههههههههه

اولا دید شما قرار بوده 10/10 بشه نه 20/10 یعنی دید شما کاملا عادی و خوب شده.
نور UV خورشید می تونه باز قرینه که نازکتر شده عبور کنه ولی به مرور زمان و معمولا یکسال بعد از عمل با جوش کامل قرنیه مشکلی نباید باشه.
آرتیلاک قطره خشکی چشم هست . ببین دوست عزیز بعد از لیزیک کمی روی قرنیه نا همواری به وجود میاد و می تونه باعث خشکی چشم بشه. به مرور زمان با بر طرف شدن خشکی چشم دیگه احتیاجی به قطره اشک مصنوعی نیست.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی......... خودم هم باورم نمیشه دارم فارغ تحصیل میشم........ هوووووووووووورااااااااااااا......... آخ جون پس! تو عکسا قیافم هم میوفته! برا راهنمایی در مورد قطره هم مرسی! :)

خواهش می کنم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوستان
جراحی برای درمان مگس پران چشم وجود داره ؟
می ارزه که جراحی کنم ؟
تعدادی چشم راستم داره

ضمنا سوال دیگه اینکه اون جراحی که برای ضعیفی چشم انجام میشه با این مشکلی داره ؟

نه دوست عزیز درمان خاصی وجود نداره. با توجه به اینکه مگس پران نوعی تغییر زنتیکی شبکیه است درمان های آن نیاز به جراحی سختی داره که شاید نیارزه.
به طور کلی بیخیالش بشو به مرور زمان و در طولانی مدت این مورد توسط مغز جذف میشه.
خیر لیزیک با مگس پران تداخل نداره.

farzad231

Registered User
لایک‌ها
484
نه دوست عزیز درمان خاصی وجود نداره. با توجه به اینکه مگس پران نوعی تغییر زنتیکی شبکیه است درمان های آن نیاز به جراحی سختی داره که شاید نیارزه.
به طور کلی بیخیالش بشو به مرور زمان و در طولانی مدت این مورد توسط مغز جذف میشه.
خیر لیزیک با مگس پران تداخل نداره.

راستش شنیدم در سنین کم (حدود 20 سال) این اصلاً عادی نیست ...
من خیلی ساله دارم ولی حدس میزنم مدتیه بیشتر شده باشه.
راهی برای کاهش یا جلوگیری از افزایش اینا هست؟
نا گفته نمونه به 2 دکتر هم مراجعه کردم برای این مشکل ولی گفتن چیزی نیست ...
جرقه و نور هم در حالت عادی نمی بینم ولی بعضی موقع ها اول صبح می بینم .
نظر تون چیه عزیز؟

mona007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اولا دید شما قرار بوده 10/10 بشه نه 20/10 یعنی دید شما کاملا عادی و خوب شده.
نور UV خورشید می تونه باز قرینه که نازکتر شده عبور کنه ولی به مرور زمان و معمولا یکسال بعد از عمل با جوش کامل قرنیه مشکلی نباید باشه.
آرتیلاک قطره خشکی چشم هست . ببین دوست عزیز بعد از لیزیک کمی روی قرنیه نا همواری به وجود میاد و می تونه باعث خشکی چشم بشه. به مرور زمان با بر طرف شدن خشکی چشم دیگه احتیاجی به قطره اشک مصنوعی نیست.
مرسی از جواب.
مگه دید 20/10 هم داریم؟
افراد عادی که چشمشون سالمه دیدشون مگه باید چند باشه؟
خوب کلا 1 کم توضیح میدین در موردش.
ممنون

nilo0ofun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی من در مورد عمل لیزیک میخوام بپرسم. شماره چشم چپم 6 آستیگمات 0 ضخامت 496 و راستم 5.5 آستیگمات 0.75 ضخامت 509 هستش. رفتم کلینیک پارسیان (اصفهان) پیشنهاد عمل PRK پیشرفته دادن و گفتن عمل لازک خوب نیستو ما انجام نمیدیم. نظر شما چیه؟ بعدم کلینیک پارسیان بهتره یا آبان؟ خودشون که میگن مثل هم هستن. شنیدم یه بار قوز قرنیه یه نفرو تشخیص ندادن و موقع عمل چشمش خونریزی کرده و افتاده به جیغ و داد! ممکنه آیا؟؟ نگرانی دیگم در مورد کدورت قرنیه هست به نظرتون احتمالش چقدره؟ خیلی ممنون

mhd.amiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
باسلام و تشكر بابت توجه و حوصله شما براي پاسخ گويي

انشالا موفق و سلامت باشيد.

mhd.amiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دکتر تبریزی همه جوره تایید هستند ولی مشورت با دکتر خانلری هم ایده خوبیه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

باسلام و تشكر بابت توجه و حوصله شما براي پاسخ گويي

انشالا موفق و سلامت باشيد.

nilo0ofun

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید چند تا مورد دیگه:
1- الان 27 سالمه شماره چشممو که بالا بهتون گفتم ولی آخرین بار سال 87 (22سالگی) که رفتم دکتر شماره هر دو چشمم 4.5 بود این همه تغییر تو این سن طبیعیه؟
2- من اصلا تا حالا دکتر قریشی رو ندیدم و چند تا دکتر جوون همه کارای آزمایشو عکسو... انجام دادن. میشه بهشون اعتماد کرد؟
3- من 6 ساله که مرتب از لنز استفاده میکنم فقط 3 روز قبل از معاینات لنز نزده بودم حالا چی میشه؟
4- به من 20 خرداد نوبت عمل دادن که 2 هفته بعدشم عقد میکنم البته آرایش زیاد نمیکنم ولی بلاخره دیگه! مشکلی نیست؟
ببخشید زیاد سوال میکنم آخه دکترمو نمیتونم ببینم

بالا