• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

nasim3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میگن از هر چی بدت بیاد سرت میاد .از پی ار کی خوشم نمیومد دقیقا باید همون عملو کنم و همون عمل با قرنیم مناسبه و پولشم به جیبم میخوره.

امرو واسه عکس بردازی 1 قطره ریخت تاری دید پیدا کردم (البته شنیده بودم اینو)
اما من حساسیت وحشتناکیم به نور افتاب پیدا کردم. تا بیام خونه کور شدم.
یعنی بعد عمل هم حساسیت به افتاب اینقد شدیده؟
ینی بد از بهبودی بد 1-2 هفته؟
اگه اینطوریه من ترجیح میدم عمل نکنم.

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
عکس برداری کردم -ابی و سبز زیاد بود زرد هم متوسط بود 1کوچولو هم قرمز به اندازه 1 نقطه.

و همه اعداد رو 400 بود. مثلا 407 یا 406
زعفرانی گف قرنیت لبه مرز نازک پی ار کی کن
گفتم فمتو؟؟؟
گف با خود هاشمی مشورت کن.شاید بتونه عمل کنه .

بد رفنم وقت بگیرم گف پی ار کی 2200
فمتو 4 ت
من موندم
پزوندمم فعلا دستشونه تا من تصمیم بگیرم.

4ت خیلی زیاده.
نمیتونم هزینه های جانبی هم هس.تازه اصلا نمی دونم بشه فمتو عمل کرد یا ریسکش واسم بالاس.

پی ار کی دو میلیون و دویست؟ برو هلال احمر ببین اونجا چنده دکترا هم خدا نکنه اسم در کنن قیمتا فضایییییی

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

nasim3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
لطفا کسایی که پی ار کی کردن و فمتو مقدار حساسیتشونو به نور بگن.

همسرم قیمت شنید دود از کلش بلند شد.

حالا نظر شما چیه به نظر فقط عمل پی ار کی برا چشم من مناسب هست.کجا عمل کنم و پیش کی؟

فمتو دسگاشو هر جایی نداش. اما پی ار کی همه جا داره.

نور به نظرم خیلی داره پول ظاهرشو اسمشو میخوره.

کاش یه جا بود هم کارش خوب بود هم تمیر بود هم با بیمه تامین اجتماعی

nasim3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از طرفی چشام شمارش زیاد بالا نیس فک نکنم بیمه قبول کنه؟؟؟
مدت بهبود پیار کی چقدره؟

اونایی که پی ار کی عمل کردن لطفا بیان بگن چن وقته خوت شدن

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
از طرفی چشام شمارش زیاد بالا نیس فک نکنم بیمه قبول کنه؟؟؟
مدت بهبود پیار کی چقدره؟

اونایی که پی ار کی عمل کردن لطفا بیان بگن چن وقته خوت شدن

سلااااااااااام......... من پی ار کی کردم....... 11 ماه پیش.......... البته من تهران نیستم......... قرنیه منم نازک بود ....... منم شماره چشمام بالا نبود البته....... خب کلا طول میکشه روند بهبودش دیگه....... کم کم خوب میشه...... ولی من بعد از یه ماه و 10 روز فکر کنم، رفتم برای معاینات چشمی گواهینامه....... مشکلی نداشتم....... نوشت بی عینک! :) ولی خب بازم تا 6 ماه روز به روز بهتر میشد دیدم! یه جورایی کیفیتش بهتر میشد..... البته الان یه چشمم شبا پخش نور داره یه کم........ ولی مهم نیس خیلی....... دکتر قطره داد گفت خودش به مرور خوب میشه....... نوع عمل رو که دکتر مشخص میکنه........ ولی من که راضیم........ :) حساسیت به نور و اینا هم که نداشتم........ تا یه هفته که لنز پانسمانی هس، یه کم اذیت میشدم........ آخه من کلا با لنز مشکل دارم....... خخخخخخخخ نگران نباش...... :)

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بی نهایت از راهنماییتون ممنونم اقای یاسینی .. ایا دکتر خوبی برای عمل انحراف چشم هم اونجا میشناسین به من معرفی کنین و منو از سر در گمی نجات بدین ؟؟

فرقی نداره بک یکی مشورت کنید. همه می تونن شما رو راهنمایی کنن. موفق باشی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
واسم جالب بود دسگاه شماره چشمو مثه شماره عینک نشون میداد 2.
اما به صورت عادی(دستی) شماره چشمو 1.75 احتساب کرد.
و گف شماره چشت کم شده.
والا شنیده بودم زیاد میشه. اما نشنیده بودم کم شه.

همونطور که گفتم این شماره بستگی به اپتومتریست می تونه 0.25 تغییر کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
میگن از هر چی بدت بیاد سرت میاد .از پی ار کی خوشم نمیومد دقیقا باید همون عملو کنم و همون عمل با قرنیم مناسبه و پولشم به جیبم میخوره.

امرو واسه عکس بردازی 1 قطره ریخت تاری دید پیدا کردم (البته شنیده بودم اینو)
اما من حساسیت وحشتناکیم به نور افتاب پیدا کردم. تا بیام خونه کور شدم.
یعنی بعد عمل هم حساسیت به افتاب اینقد شدیده؟
ینی بد از بهبودی بد 1-2 هفته؟
اگه اینطوریه من ترجیح میدم عمل نکنم.

نه نگران نباشید حساسیت به نور با حساسیتی که بعد از ریختن قطره گشاد کننده عنبیه ایجاد میشه فرق داره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
عکس برداری کردم -ابی و سبز زیاد بود زرد هم متوسط بود 1کوچولو هم قرمز به اندازه 1 نقطه.

و همه اعداد رو 400 بود. مثلا 407 یا 406
زعفرانی گف قرنیت لبه مرز نازک پی ار کی کن
گفتم فمتو؟؟؟
گف با خود هاشمی مشورت کن.شاید بتونه عمل کنه .

بد رفنم وقت بگیرم گف پی ار کی 2200
فمتو 4 ت
من موندم
پزوندمم فعلا دستشونه تا من تصمیم بگیرم.

4ت خیلی زیاده.
نمیتونم هزینه های جانبی هم هس.تازه اصلا نمی دونم بشه فمتو عمل کرد یا ریسکش واسم بالاس.

متاسفانه قیمت ها این روزها خیلی زیاده. گفته بودم که.
از من می شنوید با دکنر هاشمی وقت بگرید و با خودش مشورت کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
لطفا کسایی که پی ار کی کردن و فمتو مقدار حساسیتشونو به نور بگن.

همسرم قیمت شنید دود از کلش بلند شد.

حالا نظر شما چیه به نظر فقط عمل پی ار کی برا چشم من مناسب هست.کجا عمل کنم و پیش کی؟

فمتو دسگاشو هر جایی نداش. اما پی ار کی همه جا داره.

نور به نظرم خیلی داره پول ظاهرشو اسمشو میخوره.

کاش یه جا بود هم کارش خوب بود هم تمیر بود هم با بیمه تامین اجتماعی

متاسفانه شماره چشمتون در حدی نیست که بیمه قبول کنه وگرنه می تونستید تو خود نور هم با بیمه عمل کنید.

شاید بهتر باشه یک قیمتی هم از هلال احمر بگیرید.

nasim3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1- خود دکتر نمیشه دید تا روز عمل.

2- واقعیت قرار بود 2م هزینه کنم بد که فهمیدم نور خیلی خوبه با سختی همسرمو واسه 3ونیم راضی کردم.
امروز رفتم گفتن 4 ت 300ت حداقل پول عینک دودی و با هزینه های دیگه اش میشه 4ونیم. دیگه هم واسه خودم زور داره هم همسرم .

3-بنظرم اصلا نمیارزه چون هم رفتارشون جالب نبود. اپتومتریست دید اینقد من حساس شدم رو این موضو این همه پول گرفتن این همه من وقت گذاشتم یه جواب درست نمیداد منم خیالم راحت شه یا زمانی که هنوز نوبتم بود دوباره چکم کنه .که خیال خورمم راحت شه. مثلا خصوصی بود تو مطب بود . خیر سرشون.
همش دنبال پول بودن بنظرم.تا رضایت مریض.

4- دکتر هم اصلا خوب نبود هر شوالی میکردم عجق وجق جواب دادمثلا میگم تا چن وقت نمیشه لنز رنگی زد گف 2 هفته شاخ در اوردم. تا جایی که من اطلا دارم حداقل 3 ماه نباید زد.(دوستام که عمل شدن)(دیگه از این مطمین بودم که راجبش اطلا داشتم.
همه چیو میگف 2هفته یا 1 ماه.

مثلا خیر سرش مشاوره باید بهم میداد. فقط گف پی ار کی کن. گفتم فمتو؟ گف حالا شاید بشه ( یعنی من نظر دادم چی به چیه.در اصل من داشتم به اون مشاوره می دادم.)
بعد یه چیزایی توی برگه ام نوشت و گفت برو پیش منشی. رفتم پیش منشی و گفت که کی وقت عمل بذارم. خیلی بی سرو ته.دوباره منو فرستاده داخل و دکتذ دوباره به من توضیح داد که قرنیه ات نازک است و prk کن - نازکی قزنیه ات لب مرز است . شاید فموتو هم بشه کرد.رو برگه تون نوشتم خود دکتر هاشمی قبل از عمل مشخص کنه که چه عملی برایت خوبه.

در اصل من رفتم ببینم که چه عملی باید بشم ولی تا 10 روز قبل از عمل نمی دانم که چه عملی باید بشم.

nasim3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی من تا 10 روز قبل عمل باید علامت سوال بمانم. رفتم وقت عمل بگیرم همه به من می گفتند فمتو عمل کن.حس کردم به زور می خوان کاری کنن که من عمل گرون انجام بدم. یعنی می خواستن بگن که خود دکتر هاشمی بیشتر فموتو انجام میده. حس کزدم فقط تو فکر پولن نه چیزی که برای چشم بیمار خوبه و الانم نظرم عوض شده و سرد شدم و می خوام برم پروندمو بگیرم. حالا نمیدونم کارم درسته یا نه.

liberated

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب دکتر یاسینی
ممنون میشم در چند مورد ابهامات ذهنمو برطرف کنین :)
23 سالمه (چندسالیه ثابته نمرم...زیر 4هست دقیقشو نمیدونم) و قصد دارم لازک یا prk کنم. هرچی سرچ کردم برتری ای واسه یکی پیدا نکردم. اینکه تو prk اون لایه کلا خراشیده میشه بهتره الان یا بدتر؟؟؟
خانواده میگن برم پیش دکتر جوادی (قبلا پدربزرگمو عمل کردن ذهنیت خوبی دارن از ایشون D: )...نظر شما چیه؟
تو پستای قبلی دیدم گفتین قیمت نور بیشتره از نگاهه. کیفیتشون تفاوت داره واسه لازک یا prk؟ حدود قیمتای الانشون چقدره؟
چون من آخر مردادم عازم کانادام عجله دارم یه مقدار و نمیدونم میشه از دکتر هاشمی نور وقت گرفت به این راحتیا یا نه. دکتر جوادی رو به دکتر دیگه ای از نور ترجیح میدم.(درست فک میکنم؟)
مرسی

mehban

Registered User
لایک‌ها
6
سلام. مهندس اطلاع داری مشهد هم فمتو انجام میشه یا نه؟ امکان عمل مجدد براش وجود داره؟

ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
1- خود دکتر نمیشه دید تا روز عمل.

2- واقعیت قرار بود 2م هزینه کنم بد که فهمیدم نور خیلی خوبه با سختی همسرمو واسه 3ونیم راضی کردم.
امروز رفتم گفتن 4 ت 300ت حداقل پول عینک دودی و با هزینه های دیگه اش میشه 4ونیم. دیگه هم واسه خودم زور داره هم همسرم .

3-بنظرم اصلا نمیارزه چون هم رفتارشون جالب نبود. اپتومتریست دید اینقد من حساس شدم رو این موضو این همه پول گرفتن این همه من وقت گذاشتم یه جواب درست نمیداد منم خیالم راحت شه یا زمانی که هنوز نوبتم بود دوباره چکم کنه .که خیال خورمم راحت شه. مثلا خصوصی بود تو مطب بود . خیر سرشون.
همش دنبال پول بودن بنظرم.تا رضایت مریض.

4- دکتر هم اصلا خوب نبود هر شوالی میکردم عجق وجق جواب دادمثلا میگم تا چن وقت نمیشه لنز رنگی زد گف 2 هفته شاخ در اوردم. تا جایی که من اطلا دارم حداقل 3 ماه نباید زد.(دوستام که عمل شدن)(دیگه از این مطمین بودم که راجبش اطلا داشتم.
همه چیو میگف 2هفته یا 1 ماه.

مثلا خیر سرش مشاوره باید بهم میداد. فقط گف پی ار کی کن. گفتم فمتو؟ گف حالا شاید بشه ( یعنی من نظر دادم چی به چیه.در اصل من داشتم به اون مشاوره می دادم.)
بعد یه چیزایی توی برگه ام نوشت و گفت برو پیش منشی. رفتم پیش منشی و گفت که کی وقت عمل بذارم. خیلی بی سرو ته.دوباره منو فرستاده داخل و دکتذ دوباره به من توضیح داد که قرنیه ات نازک است و prk کن - نازکی قزنیه ات لب مرز است . شاید فموتو هم بشه کرد.رو برگه تون نوشتم خود دکتر هاشمی قبل از عمل مشخص کنه که چه عملی برایت خوبه.

در اصل من رفتم ببینم که چه عملی باید بشم ولی تا 10 روز قبل از عمل نمی دانم که چه عملی باید بشم.

نور مرکز بسیار دقیقیه این اتفاق رو لطفا بست ندید و سخت نگیرید چون خیلی سرشون شلوغ شده اینطوری شده. مطمئنم دکتر هاشمی به زودی اونجا رو سر و سامان میده.

چرا یکبار نمی رید پیش دکتر خانلری برای مشورت.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یعنی من تا 10 روز قبل عمل باید علامت سوال بمانم. رفتم وقت عمل بگیرم همه به من می گفتند فمتو عمل کن.حس کردم به زور می خوان کاری کنن که من عمل گرون انجام بدم. یعنی می خواستن بگن که خود دکتر هاشمی بیشتر فموتو انجام میده. حس کزدم فقط تو فکر پولن نه چیزی که برای چشم بیمار خوبه و الانم نظرم عوض شده و سرد شدم و می خوام برم پروندمو بگیرم. حالا نمیدونم کارم درسته یا نه.

نه دوست عزیز. فکتو عمل بسیار بسیار پیشرفته ایه و ایران واقعا از این لحاظ یک سرو گردن از کشورهای دیگه بالاتره. اگر هزینه اش رو داشته باشید نباشید بهش فکر کنید فقط انجامش بدید.
ولی بدونید در نتیجه عمل فمتو پی ارکی و لازک تقریبا شبیه هم هستند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب دکتر یاسینی
ممنون میشم در چند مورد ابهامات ذهنمو برطرف کنین :)
23 سالمه (چندسالیه ثابته نمرم...زیر 4هست دقیقشو نمیدونم) و قصد دارم لازک یا prk کنم. هرچی سرچ کردم برتری ای واسه یکی پیدا نکردم. اینکه تو prk اون لایه کلا خراشیده میشه بهتره الان یا بدتر؟؟؟
خانواده میگن برم پیش دکتر جوادی (قبلا پدربزرگمو عمل کردن ذهنیت خوبی دارن از ایشون D: )...نظر شما چیه؟
تو پستای قبلی دیدم گفتین قیمت نور بیشتره از نگاهه. کیفیتشون تفاوت داره واسه لازک یا prk؟ حدود قیمتای الانشون چقدره؟
چون من آخر مردادم عازم کانادام عجله دارم یه مقدار و نمیدونم میشه از دکتر هاشمی نور وقت گرفت به این راحتیا یا نه. دکتر جوادی رو به دکتر دیگه ای از نور ترجیح میدم.(درست فک میکنم؟)
مرسی

دوست عزیز لازک و پی آر کی با هم فرق زیادی نمی کنن می تونید اطلاعات تکمیلی رو در امضای من ببینید.
اینکه مرکزی پی آر کی می کنه و مرکز دیگه لازک به دستگاهی که در مرکز نصبه بر می گرده و اینکه دستگاهها معمولا یکی از این دو عمل رو انچام میدن.
دکتر جوادی به طور کامل تایید میشه ایشون از اساتید برتر هستند و کارشون واقعا عالیه.
اگر مرداد می رید الان اقدام کنید. برای اینکه حداقل یک ماهی درگیر دوران نقاهت هستید.

نور مرکز بسیار مجهز و خوبیه و انتخاب کاملا با خودتونه البته نگاه هم این روزها به اندازه نور مجهز و قویه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام. مهندس اطلاع داری مشهد هم فمتو انجام میشه یا نه؟ امکان عمل مجدد براش وجود داره؟

ممنون

بله فکر می کنم دکتر زارعی و دکتر صداقت فمتو رو شروع کردند البته نمی دونم دقیقا کدوم مرکز داره ولی فک رم یکنم طوس الان داشته باشه.

nasim3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دکتر علی پور میشناسید؟خوبه؟
مثه اینکه در فارابی هس.
دقیق نمیدونم.

nasim3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پی ار کی و لازیک با هم فرق دارن؟؟؟یا یکیه؟

من چشام 2 و 0.5 استیگمات
و بنا به گفتتون

ولی بدونید در نتیجه عمل فمتو پی ارکی و لازک تقریبا شبیه هم هستند.

نتیجه یکیه.

عکس قرنیم اعدادش همش بین 400 تا 410 بود

یعنی خیلی نازکه؟
کدوم عمل ها میشه روش انجام داد(فمتو؟ لاریک؟ پی ار کی؟) و کدوم بهتر جواب میده؟

بالا