متشکرم اما علاقه زیادی به رفتن به سرزمین عراق ندارم. هنوز مرگ عزیزان رو در چنگ به یاد دارم.
خیلی ممنون ، اتفاقاً در بین الحرمین در کربلا یک نفر عراقی که کارش این بود که تلفن راه دور کرایه می داد ( هر دقیقه هزار تومان برای تماس با ایران ) با من در مورد بیمارستان خوب و هزینه های عمل جراحی لیزیک در ایران مشورت می کرد و می گفت در بغداد بهداشت زیاد رعایت نمی شود لذا مایل بود در ایران چشمانش را جراحی لیزیک کند.
نمی خواستم سرتان را بیشتر درد آوردم ولی گفتم شاید جواب این سؤال بدرد بقیه هم بخورد
برای تعیین نمره چشم ، هم اپتومتریست ها هم چشم پزشک ها اقدام می کنند ، کدام بهتر است؟ روش کار آنها این است که برای تعیین نمره چشم با دستگاه کامپیوتر توی مردمک چشم را نگاه می گنند و سپس می گویند جهت علائم موجود در تابلو را بگو کدام سمت است(چپ، راست، بالا یا پایین؟) ، علائم موجود در تابلو به شکل حرف ئی انگلیسی است
E
معمولاً به اپتومتریست می گویم که من براحتی می توانم جهت حرف انگلیسی ئی
E
را تشخیص بدهم که مثلاً به سمت راست است یا سمت چپ ، ولی چیزی که مشکل دارم این است که من فاصله بین دندانه های این حرف انگلیسی
E
را تار می بینم لذا برای من سؤال است که اصلاً این تابلوی تشخیص میزان ضعف چشم دقیقاً چه کاربردی دارد؟ اگر برای تشخیص سمت چپ و سمت راست بودن برای علائم تابلو است که شماره عینک من باید هفت باشد ولی اگر ملاک برای چشم ضعیف آن است که فاصله میان دندانه ها حرف ئی انگلیسی را در تابلو اپتومتریست
E
تار دیده شود شماره عینک من باید چهارده باشد.