• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

farhad007

Registered User
لایک‌ها
72
█████████████████████████ ████████████████████████
بله حدود 1500 میشه و چون جمع شماره چشمام 10 هست بیمه حدود 600 بهم میده. البته دقیق نمیدونم :دی

مگه بیمه نیروهای مصلح چطوری حساب میکنه نمره های چشم رو : دی

پس کل هزینتون میشه 900تومن؟ عالیه!

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام مجدد

ممنون بابت راهنماییتون
دکتر بقایی کلینیک صدرا عمل میکنند...خوبه؟
هزینش را هم گفتند
prk:1,300
lasik:1,600

مرکز بسیار خوبیه. رییس مرکز رو هم من میشناسم.
قیمتون هم بسیار خوبه.
موفق باشید انشا

مهدیس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1

نه الان سوال کردم کل هزینه عمل با آزمایشات اولیه 1 و 100 که بیمه 600 میده :p یعنی در واقع من 500 تومن میدم اندازه پول یه عینک خوب :))

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی از جوابتون. بله چشمام گود رفته و کمی کبوده زیر چشمم. :( انحراف ندارم . ولی استرس دارم تا دلتون بخواد :D آخه اکثرا میگن عینک بیشتر بهم میاد. :دی بازم مرسی باعث دلگرمی شدین ...

من همیشه توصیه می کنم که اول عینک بزنید و اگر نمیشه لیزر کنید ولی برای شماره های بالایی مثل شما لیزر در صورتیکه ضحامت قرنیه اجازه بده بهتر از زدن عینکه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
راستی شما میدونید بیمه طلایی فرهنگیان تحت چه شرایط هزینه عملprkرو میده؟؟؟؟
تو برگش نوشته هر چشم حداقل سه دیوپتر...تو محاسبه ی این 3 دیوپتر آستیگماتیسم را هم حساب میکنند؟؟؟؟

خیر اون قضیه مثل بیمه تکمیلیله بدون محاسبه استیگماته ولی بازهم سوال کنید که مطمئن بشید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
راستی شما میدونید بیمه طلایی فرهنگیان تحت چه شرایط هزینه عملprkرو میده؟؟؟؟
تو برگش نوشته هر چشم حداقل سه دیوپتر...تو محاسبه ی این 3 دیوپتر آستیگماتیسم را هم حساب میکنند؟؟؟؟

خیر اون قضیه مثل بیمه تکمیلیله بدون محاسبه استیگماته ولی بازهم سوال کنید که مطمئن بشید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

نیروزهای مسلج کلا بدترین پرداخت رو داشت در بین بیمه ها الان ولی تامین اچتماعی بدتره.

مهدیس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من همیشه توصیه می کنم که اول عینک بزنید و اگر نمیشه لیزر کنید ولی برای شماره های بالایی مثل شما لیزر در صورتیکه ضحامت قرنیه اجازه بده بهتر از زدن عینکه.
راستش واسه عکس و آزمایشات 6 ماه پیش رفتم فارابی اونجا گفتند شرایطم واسه عمل خیلی خوبه. اما مطلب شما رو بطور اتفاقی دیدم که گفتین اگه اون حوالی اتفاقی واسه چشتون بیفته چشتونو میگیرین و خلاف جهت فرار میکنین :p. منم دیگه نرفتم :))

Last edited:

artin21

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب آقای یاسینی فوق العاده از راهنمایی های شما ممنونم.ایشالا که خدا سلامتی بهتون بده...
این روزا کمتر کسی پیدا میشه که به فکر کمک به مردم باشه...

منم تصمیم خودم رو گرفتم:میخوام پیش همین دکتر بقایی تو کلینیک صدرا عمل کنم.امید بخدا

مریم بانوی اردیبهشت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چقدر حیف. آب سیاه رو اگر زودتر متوجه می شدید مثل خواهر دیگر میشد با دارو کنترل کرد.
حیف شد.
اما برای خودتون سعی می کنم کمی مفصلتر ولی ساده توضیح بدم. اگر سوال بود بعدا بفرمایید ساده تر توضیح می دم.
اولا کدوم شهر هستید.
اگر تهران هستید حتما برید پیش دکتر خانلری یک مشورت بکنید. ایشون در گذاشتن لنز های چند کانونی متبحر هستند.
اما در مورد لنز ها.
خدا رو شکر این روزها ...

سلام بابت ابراز تاسفتون برای خواهرم ممنون. بله من تهران هستم. اگر امکانش بود پیش این دکتر میرم اما شما نظرتون رو درباره دکتر علیرضا نادری نگفتین. نکته دیگه اینکه عمل فیکو فکر کنم برای من قابل انجام نیست تا اونجایی که من اطلاع دارم در عمل فیکو لنز رو درون عدسی موجود در چشم جاسازی می کنن اما چون چشم ما به روش سنتی عمل شده لنز طبیعی رو به صورت کامل از چشم خارج کردن و حتی لبه هایی هم از اون عدسی موجود نیست! در این صورت عمل چشم من به چه صورت خواهد بود؟
بابت راهنماییتون در رابطه با لنز ها ممنونم. درباره عوارض و بقیه سوالایی که پرسیده بودم جوابی ندادید. اگر اطلاعی در این زمینه دارید لطفا منو راهنمایی کنید
با سپاس

مریم بانوی اردیبهشت

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای یاسینی
یه سوال دیگه هم داشتم. اینکه میگن عینک زدن بهتر از هر عمل دیگه ایه علتش رو می دونین؟ مثلا میگن هیچ کدوم از دکتراخودشون زیر بار هیچ عمل چشمی نمیرن و عینک میزنن
توهمین نوشته های بالایی هم شما گفتین عینک زدن بهتر از هر کار دیگه ایه. برای چشم ما هم همین طوره؟

farhad007

Registered User
لایک‌ها
72
█████████████████████████ ████████████████████████
جناب یاسینی فوق العاده هستین!
اینو جدی میکم
کمتر کسی پیدا میشه که تو فضای مجازی اینقدر حرفه ای بلد باشه و وقتشو واسه دوستانی بزاره که سوال دارن و مبتدی هستند!

---
سوالاتی داشتم جناب یاسینی

در اول بگم که حتی از نمره چشم هم سر در نمیارم : دی جدی میگم!

چند تا عکس اماده کردم از برگه ها و آزمایشات قرنیه چشمم که میزارم شما کمی راهنمایی کنید و بلکه شاید سوالات دوستانی هم در همین رابطه باشه!

اولین عکس در رابطه با تعیین نمره چشمم هستش!واقعا نمیدنم : دی استیگماتم یا چیز دیگه هستم یا ...

http://s4.picofile.com/file/7909668602/DSC00116.jpg

الان نمره چشمم دقیق من چیه؟استیگمات ویا چیز دیگه هستش؟!

این چند عکس هم از ازمایش قرنیه هستش.که دکتر گفت سالمه ولی من که سر در نیمارم!

صفحه اول جواب ازمایش

http://s4.picofile.com/file/7909668709/DSC00118.jpg
صفحه دوم
http://s4.picofile.com/file/7909668816/DSC00119.jpg
سفحه سوم
http://s2.picofile.com/file/7909669137/DSC00120.jpg
و صفحه اخر
http://s2.picofile.com/file/7909669351/DSC00121.jpg

خب با این تفاسیر من میتونم لیزیک کنم؟!

مشکلی پیش نمیاد؟

این ازمایشات و .. رو توی بیمارستان هلال احمر در تهران؛تهران پارس انجام دادم

اسم پزشک هم محمد رضا جمشیدی فارسانی بود

با تشکر از جناب یاسینی

satanic_soulful

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
آقا یاسینی من هفته پیش 3 شنبه عمل کردم
بغد از شنبه شروع کار با کامپیوتر کردم تار میبینم اجساس میکنم اذیت میکنه چشمو آیا ضرر داره؟
دود قلیون چطور؟
و ایا الان شب ها هم باز عینک آفتابی بزنم یا نه؟
مرسی لطفا کمی بزرگ بنویسید چون تار میبینم
مرسی از شما

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام
آقا یاسینی من هفته پیش 3 شنبه عمل کردم
بغد از شنبه شروع کار با کامپیوتر کردم تار میبینم اجساس میکنم اذیت میکنه چشمو آیا ضرر داره؟
دود قلیون چطور؟
و ایا الان شب ها هم باز عینک آفتابی بزنم یا نه؟
مرسی لطفا کمی بزرگ بنویسید چون تار میبینم
مرسی از شما

آقا چون منم عمل کردم، یه چیزایی یادمه، برا همین تو کار آقای یاسینی فوضولی میکنم، ببخشید... یه کوشولو راهنماییتون میکنم...... خب کار با کامپیوتر! چون چشماتون هنوز تاره دید نزدیک، اذیت میشین..... دکترم و همین آقای یاسینی میگفتن در حدی که چشم خسته نشه...... عینک آفتابی تو شب! فقط تا وقتی نور مهتابی اینا اذیتم میکرد استفاده کردم...... یعنی دو سه روز..... اگه اذیت نمیشین خو نیازی نیس دیگه....... ولی تو آفتاب اینا باید بزنین...... دود قلیون؟؟؟؟؟؟ نکنید این کارو با چشمتون! ارزش نداره......

mehdig20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
83
سلام آقای یاسینی.
اگه یادتون باشه هفته پیش عمل رینگ داشتم پیش دکتر هاشمیان.
الان بعد از گذشت 8 روز دیدم خیلی بهتر شده و در مجموع بدون عینک دیدم از با عینکه قبل از عمل بهتر شده.
امروز هم که رفته بودم پیش دکتر واسه معاینه مجدد ایشون خیلی راضی بودن از عمل!
گفتن دوماه دیگه برم پیششون تا باز معاینه کنن و احتمالا بهم عینک بدن.
راستی اگه یادتون باشه گفته بودم که دکتر گفتن رینگهایی که استفاده میکنیم آمریکایی هستن که شما گفتید تا اونجایی گه میدونید فقط رینگ برزیلی و اسپانیایی داریم. من فاکتور رینگها رو واسه این که ببرم بیمه گرفتم,تو فاکتور کمپانی سازنده رینگ رو نوشته addition technology و شرکت وارد کننده هم رو واستون تو پخ میگم. میخواستم بدونم شما اطلاع دارید رینگها کجایی هستن؟ البته زیاد مهم نیست و فقط جهت کنجکاوی میخوام بدونم!
tApAtAĺK

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
آقا این دکتر هاشمیان همون دکتر هاشمی کلینیک نوره؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
راستش واسه عکس و آزمایشات 6 ماه پیش رفتم فارابی اونجا گفتند شرایطم واسه عمل خیلی خوبه. اما مطلب شما رو بطور اتفاقی دیدم که گفتین اگه اون حوالی اتفاقی واسه چشتون بیفته چشتونو میگیرین و خلاف جهت فرار میکنین :p. منم دیگه نرفتم :))

همچنان نظرم همونه که قبلا گفتم.
من اگر مشکلی برام پیش بیاد و نزدیک میدان قزوین باشم به هیچ عنوان نمیرم فارابی برای عمل.
ولی باید قبول کرد که قیمتشون پایینه.
اگر به توضیح من توجه کنید نوشتم با دکترتون صحبت کنید و ازش قول بگیرید که خودش شما روعمل کنه نه دانشجو.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب آقای یاسینی فوق العاده از راهنمایی های شما ممنونم.ایشالا که خدا سلامتی بهتون بده...
این روزا کمتر کسی پیدا میشه که به فکر کمک به مردم باشه...

منم تصمیم خودم رو گرفتم:میخوام پیش همین دکتر بقایی تو کلینیک صدرا عمل کنم.امید بخدا

خواهش می کنم دوست عزیز.
انشا ا موفق و سلامت باشید.
بعدا در مورد تجربه عمل اگر فرصت کردید برای دیگران هم توضیح بدید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چقدر حیف. آب سیاه رو اگر زودتر متوجه می شدید مثل خواهر دیگر میشد با دارو کنترل کرد.
حیف شد.
اما برای خودتون سعی می کنم کمی مفصلتر ولی ساده توضیح بدم. اگر سوال بود بعدا بفرمایید ساده تر توضیح می دم.
اولا کدوم شهر هستید.
اگر تهران هستید حتما برید پیش دکتر خانلری یک مشورت بکنید. ایشون در گذاشتن لنز های چند کانونی متبحر هستند.
اما در مورد لنز ها.
خدا رو شکر این روزها ...

سلام بابت ابراز تاسفتون برای خواهرم ممنون. بله من تهران هستم. اگر امکانش بود پیش این دکتر میرم اما شما نظرتون رو درباره دکتر علیرضا نادری نگفتین. نکته دیگه اینکه عمل فیکو فکر کنم برای من قابل انجام نیست تا اونجایی که من اطلاع دارم در عمل فیکو لنز رو درون عدسی موجود در چشم جاسازی می کنن اما چون چشم ما به روش سنتی عمل شده لنز طبیعی رو به صورت کامل از چشم خارج کردن و حتی لبه هایی هم از اون عدسی موجود نیست! در این صورت عمل چشم من به چه صورت خواهد بود؟
بابت راهنماییتون در رابطه با لنز ها ممنونم. درباره عوارض و بقیه سوالایی که پرسیده بودم جوابی ندادید. اگر اطلاعی در این زمینه دارید لطفا منو راهنمایی کنید
با سپاس

شرمنده یادم رفت در مورد دکتر نادری توضیح بدم.
ایشون از دکتر های بسیار خوب هستند. دیدید کمی تند صحبت می کنند باور کنید عمل رو هم به همون سرعت و دقت انجام میدن. کارشون فوق العاده عالیه.
اتفاقا ایشون هم سابقه لنز های مولتی فوکال خیلی خوبی دارند و تعداد زیادی لنز restor و tecnis Multifocal گذاشتن.
حتما سلام من رو بهشون برسونید.
در زمانیکه مثل شما کپسول کاملا خارج میشه دو کار میشه کرد.
یا لنز رو در سولکوس می ذارن و یا روی آیریس.
اما این دو تا چیه.
در داخل جشم و پشت عنبیه (تایریس) یک کپسول نازک قرار داره که ضخامتش اندازه یک پوست بین دو لایه پیازه.
این کپسول مجل قرار گیری لنز طبیعی انسانه که در زمان جراحی آب مروارید لنز از داخلش خارج میشه.
اگر این کپسول موجود باشه کارتوت راحته و لنز داخل اون قرار می گیره ولی اگر نباشه
باید بالای کمپسول و زیر عنبیه قرار بگیریه که بهش می گن سولکوس.
دکتر ها در این زمینه تبحر دارند و نگران نباشید.
عوارضی وجود نداره فقط ممکنه بعد از عمل کمی در شب هاله داشته باشید. هاله یعنی منابع نوری رو وقتی نگاه می کنید کمی دورشون هاله هست که به مرور زمان مغر این پدیده حذف می کنه.
در روز مشکلی کمی بیشتره با لنز های چند کانونی فوکوس وجود نداره. این یعنی وقتی دارید روزنامه می خونید تلویزیونی رو هم که در دودستر هست واضح مثل روزنامه می بینید.
این مورد سریع مرتفغ میشه.
عوارض خاص دیگه ای به نظرم نمیاد
اگر رفتید پیش دکتر حتما من رو هم از نتیجه مطلع کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی
یه سوال دیگه هم داشتم. اینکه میگن عینک زدن بهتر از هر عمل دیگه ایه علتش رو می دونین؟ مثلا میگن هیچ کدوم از دکتراخودشون زیر بار هیچ عمل چشمی نمیرن و عینک میزنن
توهمین نوشته های بالایی هم شما گفتین عینک زدن بهتر از هر کار دیگه ایه. برای چشم ما هم همین طوره؟

در این مورد من بارها توضیح دادم.
عینک بهترین روش و ایمن ترین روشه ولی برای کسانی که شماره های بالا دارند و از عینک خسته شده اند درمان لیزر و لنز روشهای بیخطر و خوبیه.
اما چرا دکتر ها عینک می زنند و عمل نمی کنند؟
دوست عزیز بیشتر پزشکان مدت طولانی مثلا 18 سال درس می خونن تا فوق تخصص بگیرند و مطب بزنند.
از سن 40 سالگی پیر چشمی شروع میشه. پیر چشمی یا پروسبیوپی بیماری است که با لیزر درمان نمیشه برای همین نمی تونن روش دیگه ای رو انتخاب کنند.
صبر می کنن تا زمان آب مروارید و بعد از اون بیشترشون دیگه عینک نمی زنن.
با برداشت لنز در جوانی معمولا شماره عینک خیلی میره بالا.
به نظر من یک مشورتی با یک دکتر خانلری یا نادری بکنید ببینید نظرشون در مورد لنز مولتی فوکال برای شما چیه اگر اوکی دادن با خیال راحت عینک رو کنار بذارید.

بالا