چقدر حیف. آب سیاه رو اگر زودتر متوجه می شدید مثل خواهر دیگر میشد با دارو کنترل کرد.
حیف شد.
اما برای خودتون سعی می کنم کمی مفصلتر ولی ساده توضیح بدم. اگر سوال بود بعدا بفرمایید ساده تر توضیح می دم.
اولا کدوم شهر هستید.
اگر تهران هستید حتما برید پیش دکتر خانلری یک مشورت بکنید. ایشون در گذاشتن لنز های چند کانونی متبحر هستند.
اما در مورد لنز ها.
خدا رو شکر این روزها ...
سلام بابت ابراز تاسفتون برای خواهرم ممنون. بله من تهران هستم. اگر امکانش بود پیش این دکتر میرم اما شما نظرتون رو درباره دکتر علیرضا نادری نگفتین. نکته دیگه اینکه عمل فیکو فکر کنم برای من قابل انجام نیست تا اونجایی که من اطلاع دارم در عمل فیکو لنز رو درون عدسی موجود در چشم جاسازی می کنن اما چون چشم ما به روش سنتی عمل شده لنز طبیعی رو به صورت کامل از چشم خارج کردن و حتی لبه هایی هم از اون عدسی موجود نیست! در این صورت عمل چشم من به چه صورت خواهد بود؟
بابت راهنماییتون در رابطه با لنز ها ممنونم. درباره عوارض و بقیه سوالایی که پرسیده بودم جوابی ندادید. اگر اطلاعی در این زمینه دارید لطفا منو راهنمایی کنید
با سپاس
شرمنده یادم رفت در مورد دکتر نادری توضیح بدم.
ایشون از دکتر های بسیار خوب هستند. دیدید کمی تند صحبت می کنند باور کنید عمل رو هم به همون سرعت و دقت انجام میدن. کارشون فوق العاده عالیه.
اتفاقا ایشون هم سابقه لنز های مولتی فوکال خیلی خوبی دارند و تعداد زیادی لنز restor و tecnis Multifocal گذاشتن.
حتما سلام من رو بهشون برسونید.
در زمانیکه مثل شما کپسول کاملا خارج میشه دو کار میشه کرد.
یا لنز رو در سولکوس می ذارن و یا روی آیریس.
اما این دو تا چیه.
در داخل جشم و پشت عنبیه (تایریس) یک کپسول نازک قرار داره که ضخامتش اندازه یک پوست بین دو لایه پیازه.
این کپسول مجل قرار گیری لنز طبیعی انسانه که در زمان جراحی آب مروارید لنز از داخلش خارج میشه.
اگر این کپسول موجود باشه کارتوت راحته و لنز داخل اون قرار می گیره ولی اگر نباشه
باید بالای کمپسول و زیر عنبیه قرار بگیریه که بهش می گن سولکوس.
دکتر ها در این زمینه تبحر دارند و نگران نباشید.
عوارضی وجود نداره فقط ممکنه بعد از عمل کمی در شب هاله داشته باشید. هاله یعنی منابع نوری رو وقتی نگاه می کنید کمی دورشون هاله هست که به مرور زمان مغر این پدیده حذف می کنه.
در روز مشکلی کمی بیشتره با لنز های چند کانونی فوکوس وجود نداره. این یعنی وقتی دارید روزنامه می خونید تلویزیونی رو هم که در دودستر هست واضح مثل روزنامه می بینید.
این مورد سریع مرتفغ میشه.
عوارض خاص دیگه ای به نظرم نمیاد
اگر رفتید پیش دکتر حتما من رو هم از نتیجه مطلع کنید.