• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
این آخرین پنتاکم منه.
( یه نظر فرستادم هنوز ثبت نشده! دوباره می فرستم)
دکترم گفت که عمل کراس لینک به درد من نمی خوره. و گفت که هیچکاری انجام ندم. اگه میشه این عکسها رو ببینین و نظرتون رو راجع بهش بگین:
http://upload7.ir/images/88679078342486713426.jpg
http://upload7.ir/images/14197260053899250350.jpg
http://upload7.ir/images/83348116837794808253.jpg
http://upload7.ir/images/08218126060361783539.jpg
http://upload7.ir/images/16375576940674529038.jpg
http://upload7.ir/images/76163492560547587336.jpg

متاسفانه قوز قرنیه پیشرفت شدید کرده. به نظرم یکی مشورت با یک دکتر دیگه بکنید.
اگر تهران هستید یک سر به دکتر نادری بینا یا دکتر جوادی بزنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

zahramirzabeigi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
متاسفانه قوز قرنیه پیشرفت شدید کرده. به نظرم یکی مشورت با یک دکتر دیگه بکنید.
اگر تهران هستید یک سر به دکتر نادری بینا یا دکتر جوادی بزنید.
کدوم بیمارستان هستن؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
Last edited:

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
سلام...... اگه شماره چشم ثابت شده باشه، دیگه بعد از عمل نیاز به عینک زدن نیست.... برای همین میگن باید 2 سال بدون تغییر باشه شماره چشم، بعد عمل کرد.... محدودیت سنی هم برای همینه.... فکر کنم 22 سالگی به بالا.... من میشناسم کسی رو که فکر کنم 10 ساله عمل کرده ولی الان مشکلی نداره......

اون طرفی که من میگویم تو 28 سالگی لیزیک کرد و تو 30 سالگی دوباره عینک میزنه

مهدیس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
همچنان نظرم همونه که قبلا گفتم.
من اگر مشکلی برام پیش بیاد و نزدیک میدان قزوین باشم به هیچ عنوان نمیرم فارابی برای عمل.
ولی باید قبول کرد که قیمتشون پایینه.
اگر به توضیح من توجه کنید نوشتم با دکترتون صحبت کنید و ازش قول بگیرید که خودش شما روعمل کنه نه دانشجو.
نه دیگه من بالاتر گفتم که بقیه الله و با دکتر جدیدی نوبت دارم هفته بعد. و شما باعث دلگرمی شدین و تایید کردین هم دکتر و هم بیمارستان رو . گفته بودین اگه شرایط عمل رو داشته باشم خوبه عمل کنم چون شماره چشمام بالاست. منم گفتم فارابی آزمایش دادم شرایط عمل رو دارم اما به خاطر حرف شما از عمل کردن در اونجا منصرف شدم و انشالله هفته بعد بقیه الله عمل میکنم :)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
نه دیگه من بالاتر گفتم که بقیه الله و با دکتر جدیدی نوبت دارم هفته بعد. و شما باعث دلگرمی شدین و تایید کردین هم دکتر و هم بیمارستان رو . گفته بودین اگه شرایط عمل رو داشته باشم خوبه عمل کنم چون شماره چشمام بالاست. منم گفتم فارابی آزمایش دادم شرایط عمل رو دارم اما به خاطر حرف شما از عمل کردن در اونجا منصرف شدم و انشالله هفته بعد بقیه الله عمل میکنم :)

اصلا نگران نباش. هم دکترت خوبه هم مرکزت.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی واقعا واسه راهنماییتون. امیدوارم که خوب پیش بره همه چی

انشا ا. لطفا بعد از عمل قیمت نهایی و شرایط عمل رو برای دیگران هم توضیح بدید که راحتتر بتونند انتخاب کنند.

مهدیس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
انشا ا. لطفا بعد از عمل قیمت نهایی و شرایط عمل رو برای دیگران هم توضیح بدید که راحتتر بتونند انتخاب کنند.
چشم به محض اینکه برسم شهرستان و بتونم بیام نت اینکارو میکنم :) بازم ممنونم

zaker51

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام جناب یاسینی عزیز و تشکر از تاپیک بسیار مفیدتون
من 40 سالمه و مونث هستم و مشکل قوز قرنیه دارم و حدود 19 ساله که از لنز تماسی سخت استفاده می کنم. که دیدم رو خیلی بهتر می کنه. چشم چپم رو سال 80 پیوند قرنیه زدم که دیدش حدود یک متر بود و کمی کدر هم شده بود. بعد از حراحی دید چشم چپم حدود 5 دهم شده اما دیگه نمی تونم براش لنز استفاده کنم اما چشم راستم رو می تونم و استفاده می کنم. امسال رمضان هم به علت گرمای هوا و اینکه حساسیت فصلی هم دارم و هم روزه گرفتن 4 بار چشم راستم عفونت کرد که دیگه نتوستم روزه بگیرم و هم اینکه از لنز استفاده کنم.
به تازگی با اپتومتریستی از شهر شیراز اشنا شده ام که ایشون پیشنهاد دادن که از عینک استفاده کنم. من قبلا هم از دکترم درخواست عینک کرده بودم که گفته بودن به علت وجود اختلاف زیاد بین نمره های هر دو چشم نمی تونم عینک رو تحمل کنم اما ایشون گفتن لا اقل روزی یک بیمار شرایط من دارن که براش عینک می دن و ایشون دکتر خدادوست رو معرفی کردن که من بهش مراجعه کنم اما چون ایشون فعلا در ایران نیستن، البته بیمارستانی در شیراز دارن که دستیارانشون هستن و من به علت ماه رمضان نتونستم برم و تبریز به بیمارستانی که جراحی کرده بودم مراجعه کردم و در خواست عینک کردم که دکتر این دفعه نه نگفت و نوشت برام و الان حدود 10 روزه که دارم از عینک استفاده می کنم ولی دیدم به خوبی لنز نیست اما بهتر از هیچ چیز استفاده نکردنه

سوال من اینه که به غیر از جراخی پیوند قرنیه و رینگ گذاری، چه روشهای جدید دیگری در درمان این بیماری وجود داره
ممنون

Anna12345

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان و اقای یاسینی ، شاید موزد من یادتون نباشه اما من تجربم رو می گم که تاحا لا چی شد :

من پیش دکتر قریشی کلینیک پارسیان هم رفتم ایشون هم عکس رو دیدن و گفتن مشکل نداری و دکتر رزم جو که اشعه داده رو قبول ندارن چون من قوز قرنیه ندارم. گفتن عکس قانونن مشکل نداره .
دوباره رفتم پیش دکتر رزم جو و باشون خیلی راحت صحبت کردم و نگرانیم و تفاوت نظر ایشون با دکتر قریشی و نادریان رو گفتم ایشون هم توضیج دادن من تومعاینه تو می بینم که saveتر هست اول اشعه کنی و 6 ماه دیکه عکس ب
یری و دوباره برای عمل لیزیک تصمیم بگیریم . من به ایشون اعتماد کردم و دیروز اشعه CCL رو انجاک دادم . عمل بسیار اذیت کننده ایه . 45 دقیقه هستش حدودا . چشم رو باز نگه می دارن تو این مدت و توش بی حسی و قطره و مایع و........... می ریزن و بعد هر کدوم رو 10 مین اشعه می دن . خلاصه من این 45 مین اذیت شدم اما خدا برا هیچ کس نخواد بعد این عمل رو . من از درد دیروز عصر تا صبح فقط دادو بیداد می کردم و گریه . دوستان وحشتناک چشمام ورو کرده بود مثل این که میخ تو چشم ادم بکنن . اما الا ن خوبم و فقط چشمم ورم داره . از کامپیوتر می تونم استفاده کنم اما جشمم حساس شده وشزوع بi ابریزش می کنه . ایشالا بتونم 6 ماه دیگه لیزیک کنم با موفقیت . برام دعا کنین .

یه سوال : البته الان گذشته اما خوب ، ایا بیمه عمل اشعه CCL رو می ده ؟ و اگه می ده کدوم بیمه ؟

Last edited:

mrm1529

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
می خواستم خواهش کنم یک پزشک خوب برای عمل آب مروارید پیشنهاد بدید، در ضمن محل که ایشون در آنجا ویزیت میکنند، معرفی کنید.
با تشکر

faeze68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این پنتا کم چیه؟ من چند تا سوال دارم که خیلی فکرمو درگیر کرده. من مریض دکتر نادری ام. شماره چشام 3 و 4 هستش، استیگماتیسم چشمم هم تا 1. 4 سال لنز استفاده کردم. دیروز رفتم برای لازک، قبل عمل عکس گرفتم دکتر گفت نمیشه، 1 هفته عینک بزن برو پنتا کم بعد بیا. مشکوک به قوز قرنیه!! الان درگیر اینم که آیا مستعده قوز قرنیه هستم به خاطر نزدیک بینی و آستیگماتیسم ؟؟ به خاطر استفاده از لنزه؟؟؟ ارثیه؟ در صورتی که خواهر و براذرم لیزیک کردن. من عینک نمی خوام، این 6 روز قبل عمل هم به امید لازک عینک زدم. این 1 هفته هم باید بزنم... دکتر دوست خانوادگی هستن و بهشون اعتماد کامل دارم. مرسی

zahramirzabeigi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان و اقای یاسینی ، شاید موزد من یادتون نباشه اما من تجربم رو می گم که تاحا لا چی شد :

من پیش دکتر قریشی کلینیک پارسیان هم رفتم ایشون هم عکس رو دیدن و گفتن مشکل نداری و دکتر رزم جو که اشعه داده رو قبول ندارن چون من قوز قرنیه ندارم. گفتن عکس قانونن مشکل نداره .
دوباره رفتم پیش دکتر رزم جو و باشون خیلی راحت صحبت کردم و نگرانیم و تفاوت نظر ایشون با دکتر قریشی و نادریان رو گفتم ایشون هم توضیج دادن من تومعاینه تو می بینم که saveتر هست اول اشعه کنی و 6 ماه دیکه عکس ب
یری و دوباره برای عمل لیزیک تصمیم بگیریم . من به ایشون اعتماد کردم و دیروز اشعه CCL رو انجاک دادم . عمل بسیار اذیت کننده ایه . 45 دقیقه هستش حدودا . چشم رو باز نگه می دارن تو این مدت و توش بی حسی و قطره و مایع و........... می ریزن و بعد هر کدوم رو 10 مین اشعه می دن . خلاصه من این 45 مین اذیت شدم اما خدا برا هیچ کس نخواد بعد این عمل رو . من از درد دیروز عصر تا صبح فقط دادو بیداد می کردم و گریه . دوستان وحشتناک چشمام ورو کرده بود مثل این که میخ تو چشم ادم بکنن . اما الا ن خوبم و فقط چشمم ورم داره . از کامپیوتر می تونم استفاده کنم اما جشمم حساس شده وشزوع بi ابریزش می کنه . ایشالا بتونم 6 ماه دیگه لیزیک کنم با موفقیت . برام دعا کنین .

یه سوال : البته الان گذشته اما خوب ، ایا بیمه عمل اشعه CCL رو می ده ؟ و اگه می ده کدوم بیمه ؟
من راجع به این عمل فقط شنیده بودم. ایشالله که خوب میشی. چقدر سخته آدم 45 دقیقه در 1 حالت چشمش باز باشه :(ایشالله از عمل جواب بگیری.

GlobalTech

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,756
بالاخره آزمایشها و معاینات اولیه رو انجام دادم و برای عمل فمتولیزیک وقت گرفتم که البته حدود 2 ماه دیگه میشه. عمل رو که انجام بدم دوستان رو در جریان هزینه ها و نحوه انجام و دوران نقاهت و ... قرار میدم.

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
سلام آقای یاسینی. به دلیل اینکه پدرم قند داره و باعث شده شبکیه مشکل خونریزی پیدا کنه چندین جلسه لیزر و تزریق داخل چشم انجام شد.
بعد از خرج کردن چیزی نزدیک به 3،4 تومن همه چی خوب بود یه مدت ولی مجدد یک ماهی بود پدرم یکی از چشم هاش احساس تار بینی کرد.. عکسبرداری از چشمش به عمل اومد. مشخص شد خونریزی باز کرده چشمش. دکتر تشخیص داد یا این بار با تزریق جواب میده یا باید عمل شبکیه بشه.. تزریق انجام شد و روز بعدش که پدرم رفت پیش دکتر گفت فعلا با تزریق مسئله حل میشه !!

2 تا سوال داشتم. یکی اینکه ایا به همین راحتی و بعد از چند جلسه غیر طبیعی نیست دکتر گفته عمل هم شاید بکشه ؟؟
دوم اینکه این دفعه بعد از اون چند باز تزریقش چشمش خیلی قرمزه خونه یعنی ! 4،5 روز هم گذشته ولی هنوز همونجوری ... روز اول هم دکتر رفته بود دکتر گفت هیچی نیست موقع تزریق احتمالا خورده به همون رگ هایی که خونریزی کرده مهم نیست!! مگر میشه!!؟؟؟

دکتر هما طباطبائی

پیشاپیش ممنون باز هم.

satanic_soulful

Registered User
لایک‌ها
6
سلام
آقا یاسینی تاری دید بعد عمل پی ار کی
کی از بین میره؟

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
سلام
آقا یاسینی تاری دید بعد عمل پی ار کی
کی از بین میره؟

با اجازه اآقای یاسینی ..

میگن بعد از 1 ماه و نتیجه نهایی تا 6 ماه هم گاهی طول میکشه ..
من خودم عمل کردم یعد از 45 روز اینها تاری دیدم از بین رفت تغریبا همه چی خوب بود ولی 2، 3 هفته هست که یکم دوباره تاری دید پیدا کردم ... کلا متغیره ..

بالا