دوستان شرمنده که مدتی نبودم. سفری پیش اومده بود
سلام جناب یاسینی عزیز و تشکر از تاپیک بسیار مفیدتون
من 40 سالمه و مونث هستم و مشکل قوز قرنیه دارم و حدود 19 ساله که از لنز تماسی سخت استفاده می کنم. که دیدم رو خیلی بهتر می کنه. چشم چپم رو سال 80 پیوند قرنیه زدم که دیدش حدود یک متر بود و کمی کدر هم شده بود. بعد از حراحی دید چشم چپم حدود 5 دهم شده اما دیگه نمی تونم براش لنز استفاده کنم اما چشم راستم رو می تونم و استفاده می کنم. امسال رمضان هم به علت گرمای هوا و اینکه حساسیت فصلی هم دارم و هم روزه گرفتن 4 بار چشم راستم عفونت کرد که دیگه نتوستم روزه بگیرم و هم اینکه از لنز استفاده کنم.
به تازگی با اپتومتریستی از شهر شیراز اشنا شده ام که ایشون پیشنهاد دادن که از عینک استفاده کنم. من قبلا هم از دکترم درخواست عینک کرده بودم که گفته بودن به علت وجود اختلاف زیاد بین نمره های هر دو چشم نمی تونم عینک رو تحمل کنم اما ایشون گفتن لا اقل روزی یک بیمار شرایط من دارن که براش عینک می دن و ایشون دکتر خدادوست رو معرفی کردن که من بهش مراجعه کنم اما چون ایشون فعلا در ایران نیستن، البته بیمارستانی در شیراز دارن که دستیارانشون هستن و من به علت ماه رمضان نتونستم برم و تبریز به بیمارستانی که جراحی کرده بودم مراجعه کردم و در خواست عینک کردم که دکتر این دفعه نه نگفت و نوشت برام و الان حدود 10 روزه که دارم از عینک استفاده می کنم ولی دیدم به خوبی لنز نیست اما بهتر از هیچ چیز استفاده نکردنه
سوال من اینه که به غیر از جراخی پیوند قرنیه و رینگ گذاری، چه روشهای جدید دیگری در درمان این بیماری وجود داره
ممنون
سلام دوستان و اقای یاسینی ، شاید موزد من یادتون نباشه اما من تجربم رو می گم که تاحا لا چی شد :
من پیش دکتر قریشی کلینیک پارسیان هم رفتم ایشون هم عکس رو دیدن و گفتن مشکل نداری و دکتر رزم جو که اشعه داده رو قبول ندارن چون من قوز قرنیه ندارم. گفتن عکس قانونن مشکل نداره .
دوباره رفتم پیش دکتر رزم جو و باشون خیلی راحت صحبت کردم و نگرانیم و تفاوت نظر ایشون با دکتر قریشی و نادریان رو گفتم ایشون هم توضیج دادن من تومعاینه تو می بینم که saveتر هست اول اشعه کنی و 6 ماه دیکه عکس ب
یری و دوباره برای عمل لیزیک تصمیم بگیریم . من به ایشون اعتماد کردم و دیروز اشعه CCL رو انجاک دادم . عمل بسیار اذیت کننده ایه . 45 دقیقه هستش حدودا . چشم رو باز نگه می دارن تو این مدت و توش بی حسی و قطره و مایع و........... می ریزن و بعد هر کدوم رو 10 مین اشعه می دن . خلاصه من این 45 مین اذیت شدم اما خدا برا هیچ کس نخواد بعد این عمل رو . من از درد دیروز عصر تا صبح فقط دادو بیداد می کردم و گریه . دوستان وحشتناک چشمام ورو کرده بود مثل این که میخ تو چشم ادم بکنن . اما الا ن خوبم و فقط چشمم ورم داره . از کامپیوتر می تونم استفاده کنم اما جشمم حساس شده وشزوع بi ابریزش می کنه . ایشالا بتونم 6 ماه دیگه لیزیک کنم با موفقیت . برام دعا کنین .
یه سوال : البته الان گذشته اما خوب ، ایا بیمه عمل اشعه CCL رو می ده ؟ و اگه می ده کدوم بیمه ؟
با سلام
می خواستم خواهش کنم یک پزشک خوب برای عمل آب مروارید پیشنهاد بدید، در ضمن محل که ایشون در آنجا ویزیت میکنند، معرفی کنید.
با تشکر
بالاخره آزمایشها و معاینات اولیه رو انجام دادم و برای عمل فمتولیزیک وقت گرفتم که البته حدود 2 ماه دیگه میشه. عمل رو که انجام بدم دوستان رو در جریان هزینه ها و نحوه انجام و دوران نقاهت و ... قرار میدم.
این پنتا کم چیه؟ من چند تا سوال دارم که خیلی فکرمو درگیر کرده. من مریض دکتر نادری ام. شماره چشام 3 و 4 هستش، استیگماتیسم چشمم هم تا 1. 4 سال لنز استفاده کردم. دیروز رفتم برای لازک، قبل عمل عکس گرفتم دکتر گفت نمیشه، 1 هفته عینک بزن برو پنتا کم بعد بیا. مشکوک به قوز قرنیه!! الان درگیر اینم که آیا مستعده قوز قرنیه هستم به خاطر نزدیک بینی و آستیگماتیسم ؟؟ به خاطر استفاده از لنزه؟؟؟ ارثیه؟ در صورتی که خواهر و براذرم لیزیک کردن. من عینک نمی خوام، این 6 روز قبل عمل هم به امید لازک عینک زدم. این 1 هفته هم باید بزنم... دکتر دوست خانوادگی هستن و بهشون اعتماد کامل دارم. مرسی
سلام آقای یاسینی. به دلیل اینکه پدرم قند داره و باعث شده شبکیه مشکل خونریزی پیدا کنه چندین جلسه لیزر و تزریق داخل چشم انجام شد.
بعد از خرج کردن چیزی نزدیک به 3،4 تومن همه چی خوب بود یه مدت ولی مجدد یک ماهی بود پدرم یکی از چشم هاش احساس تار بینی کرد.. عکسبرداری از چشمش به عمل اومد. مشخص شد خونریزی باز کرده چشمش. دکتر تشخیص داد یا این بار با تزریق جواب میده یا باید عمل شبکیه بشه.. تزریق انجام شد و روز بعدش که پدرم رفت پیش دکتر گفت فعلا با تزریق مسئله حل میشه !!
2 تا سوال داشتم. یکی اینکه ایا به همین راحتی و بعد از چند جلسه غیر طبیعی نیست دکتر گفته عمل هم شاید بکشه ؟؟
دوم اینکه این دفعه بعد از اون چند باز تزریقش چشمش خیلی قرمزه خونه یعنی ! 4،5 روز هم گذشته ولی هنوز همونجوری ... روز اول هم دکتر رفته بود دکتر گفت هیچی نیست موقع تزریق احتمالا خورده به همون رگ هایی که خونریزی کرده مهم نیست!! مگر میشه!!؟؟؟
دکتر هما طباطبائی
پیشاپیش ممنون باز هم.
سلام
آقا یاسینی تاری دید بعد عمل پی ار کی
کی از بین میره؟
نگران نباش دوست عزیز عمل های شبکیه همشون همینجورین.
اول یک تزریق می کنن و بعد اگر جواب نداد نیاز به عمل میشه.
میشه یک سری بری پیش یک دکتر دیگه هم برای مشورت.
مثلا دکتر مسیح هاشمی یا دکتر سهیلیان.
متاسفانه سرکار خانم در حال حاضر روشی برای درمان قوز قرنیه به طور کامل وجود نداره و تمامی روشها (لنز سخت و کراس) برای کنترل و جلوگیری از افزایش شدت قوز قرنیه انجام میشه و بهترین روش همچنان پیوند قرنیه است.
در مورد اون چشمتون که 5.10 هست می تونید لیزرکنید و دیدتون رو کامل کنید ولی بهتره صبر کنید تا اون یکی چشم هم درمان بشه و بعد لیزر کنید.
اولا یک سری برید پیش دکتر لطفی صدیق در تبریز ایشون دکتر خوبی هستند ، جوان و با اطلاعات ببینید نظر ایشون چیه شاید اگر خدا خواست با رینگ قرنیه بشه درمانش کرد.
اگر امکانش باشه که پیوند بزنید.
در مورد عینک روش درمانی محسوب نمیشه چرا که در قوز قرنیه تجدب قرنیه عوض میشه و نمیشه دید رو با عینک بهتر کرد. لنز سخت روی قرنیه میشینه و قرنیه رو کمی می کشه
حتما خبر نتیجه رو همینجا اعلام کنید برای بقیه دوستان.
وای نه... عمل نه اقای یاسینی ... اسم عمل بیاریم واسه بابام که تمام اعتماد به نفسش از بین میره همین یه ذره هم !
دکتر سهیلیان کجا هستند کارشون چطوری و تخصصشون چی هست ؟
راستی ادامه کار دکتر دیگه رو معمولا واسه مشکلات شبکیه خیلی از دکتر های دیگه قبول نمیکنن متاسفانه
مرسی،
پدرم با دکتر تماس گرفتن، دکتر هم همین حرفای شما رو زدن، اون روز خیلی حالم گرفته بود، چون تو دوستان داشتیم کسی که قوز قرنیه داشت، تو سن 20 سالگی قرنیه پیوند زده بود. به خاطر همین ترسیده بودم.
خدا کنه بتونم لیزیک کنم، 4شنبه مشخص میشه
بازم ممنونم
ممنون از جوابتون
بله همونطور که شما هم گفتید عبنک دیدم رو کامل نمی کنه اما کمی بهتر می کنه من که الان نمی تونم از لنز استفاده کنم لا اقل کمی دیدم بهتر میشه. من قصد داشتم شیراز برم اما شما که دکتر لطفی صدیق رو پیشنهاد می کنید حتما به ایشون مراجعه می کنم و حتما نتیجه رو اعلام می کنم.
اما موردی که وجود داره در رینگ گذاری اینه که من از داروهای هومیوپاتی استفاده می کنم و این احتمال وجود داره که اجسام خارجی از بدن پس زده بشن. در مورد پیوند من که اثری نداشته چون دیگه جزئی از بدن شده اما به نظرم بر رینگ تاثیر داشته باشه.
من شنیده ام که قرنیه مصنوعی هم ساخته خواهد شد و شاید تا دو سه سال آینده نتیجه اش رو اعلام کنن. شما در این مورد آیا مطلبی شنیده اید؟ من اگه مطلب دیگری در این مورد به دست بیارم اینجا حتما عنوان می کنم. بازهم ممنون از وقتی که اینجا برای جواب دادن می گذارین
سلام
جناب یاسینی حدود دو ماه دیگه، دو سال از عمل پیوندم میگذره
ولی من اصلاً از دیدم راضی نیستم!!!
38 تا بخیه داره چشمم
دکتر صلوتی میگه این نوع پیوند(لیزری) که برای شما زدم،دید رو به ندرت به بیمار برمیگردونه!!! ولی دیگه این پیوند پس زدن و نگرفتن توی کارش نیست و تا آخر عمر این قرنیه مال خودته!!!
چشمم قبل از عمل نمره اش 12- بود،الان شده 2/50- با استیگماتیسم 1/75-
چیزی که مدام زجرم میده و سواله برام اینه که
خدایا چشمی که اینقدر نمره اش ریزش داشته،چرا دید نداره!!!
خدایا تو کمکم کن،تو سلامتی را به بندگانت برگردان
جناب یا سینی در آخر دوست دارم از بیانات و تجربیات و نظرات شما بهره مند شوم.با تشکر
سلام
قیمت داروها چرا پایین نمیاد؟؟؟؟؟!!!!!!
اولا در مورد قرنیه مصنوعی خدمتون بگم که این مورد هنوز در فاز آزمایشیه. این یعنی حداقل 6 تا 10 سال طول داره که به مصرف تجاری درمانی برسه.
در حال حاضر در کشوری زندگی می کنیم که شاید خیلی امکانات نداشته باشه ولی اهدا عضو درش زیاده.
من خودم به بانک چشم مراجعه کردم برای اهدا قرنیه.
کار ساده ایه یک کارت هم بهت می دن که بعد از فوت از قرنیه ات برای کس دیگه ای استفاده بشه.
در کشور ایران نباید زیاد نگران پیوند قرنیه باشید.
مردم اگر در مالشون دست و دلباز نیستند در جانشون تا دلتون بخواد بخشنده اند.
در مورد دکتر لطفی صدیق ایشون از دکتر های جوان و خوب تبریزه.
من کلا عمل در تبریز رو توصیه نمی کنم چرا که سیستم استریل و بهداشتی اتاق های عمل رو دیدم.
ولی می دونم دکتر های خوبی اونجا هستند که میشه باهاشون مشورت کد.
سلام
ممنون از توضیحاتتون
بله درسته در ایران هر چیزی که نباشه لااقل هم نوع دوستی وجود داره.
سال 80 که من عمل پیوند قرنیه کردم در بیمارستان نیکوکاری بود و استادی که سر عمل حضور داشتن دکترقره باغی بودن و دکترهای خوبی وجود دارن و من هم لنزم رو از دکتر دهقان می گیرم که واقعا جنس خوب می دن چون من یکبار از یه مغازه لنز فروشی لنزی به قیمت نصف دکتر دهقان خریدم اما نتونستم استفاده کنم به چشمم حساسیت داد. ولی متاسفانه ایشون روش دیگری رو بهم پیشنهاد نمی کنن
امرزو شماره دکتر صدیق رو پیدا کردم و باهاشون تماس گرفته و وقت خواهم گرفت.
باز هم ممنون