• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

sssah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
من میخام به زودی چشمم رو عمل لیزیک یا لازیک کنم با توجه به اینکه شماره چشمم هرکدوم 6.5 هستن...به نظرتون عمل بینی بعد از این عمل چشم خطرناکه؟ممکنه قرنیم مشکلی براش ایجاد شه؟تو سایت بیمارستان بصیر که زده بود 3 ماه بعد عمل مشکلی نداره ولی باز خیلی شک دارم!!نظر شما چیه؟

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام
من میخام به زودی چشمم رو عمل لیزیک یا لازیک کنم با توجه به اینکه شماره چشمم هرکدوم 6.5 هستن...به نظرتون عمل بینی بعد از این عمل چشم خطرناکه؟ممکنه قرنیم مشکلی براش ایجاد شه؟تو سایت بیمارستان بصیر که زده بود 3 ماه بعد عمل مشکلی نداره ولی باز خیلی شک دارم!!نظر شما چیه؟

نگران نباشید. این دو عمل با هم هیچ تداخلی ندارند. می تونید راحت هر دو رو انجام بدین فقط بینش حداقل دو یا سه ماه فاصله بندازید که دوران نقاهت کامل بشه.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

codec_pack

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
41
یه سوال.

این چرک چشم اثر چی هست؟ یعنی در حدی که وقتی از خواب بیدار شی، مژه هات هم به هم چسبیده باشه!

سپاس.

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
ممنون ک سوالای قبلیمو جواب دادین دوتا سوال کوچیک دیگم دارم:
1.مایع نگه دارنده لنز همون گرون قیمته رو چند روز یکبار باید عوض کنم؟ هر دفعه لنزو درمیارم باید عوض کنم یا هر 24 ساعت یا هر 48 ساعت هم مشکلی نداره؟
2.هر وقت میخوام لنزو بزارم یا بردارم به هر حال یک مقدار ب چشم فشار میاد و یکم قرمز میشه.. ایا این در بلند مدت باعث میشه چشمم ضعیفتر شه؟:(

اینام جواب بدین خیلی ممنون میشم.. پاداشتون نزد خدا محفوظه

Sent from my C2105 using Tapatalk 4

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یه سوال.

این چرک چشم اثر چی هست؟ یعنی در حدی که وقتی از خواب بیدار شی، مژه هات هم به هم چسبیده باشه!

سپاس.

اون چرک نیست غیه. برید دکتر احتمال داره غدد اشکی مشکل داشته باشند. قضیه رو جدی بگیرید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون ک سوالای قبلیمو جواب دادین دوتا سوال کوچیک دیگم دارم:
1.مایع نگه دارنده لنز همون گرون قیمته رو چند روز یکبار باید عوض کنم؟ هر دفعه لنزو درمیارم باید عوض کنم یا هر 24 ساعت یا هر 48 ساعت هم مشکلی نداره؟
2.هر وقت میخوام لنزو بزارم یا بردارم به هر حال یک مقدار ب چشم فشار میاد و یکم قرمز میشه.. ایا این در بلند مدت باعث میشه چشمم ضعیفتر شه؟:(

اینام جواب بدین خیلی ممنون میشم.. پاداشتون نزد خدا محفوظه

دوست عزیز فکر کنم شما با هصول استفاره از لنز نرم اشنا نیستید. لطفا خیلی دقت کنید. لنز نرم اگر درست استفاده نشه ممکنه مشکل ایجاد کنه.
هر روز بعد از استفاده مایع درون ظرف نگهداری لنز رو عوض کحید و لنز رو درون مایع جدید شناور کنید.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام
من دانشجوی ترم آخر پزشکی هستم. متاسفانه cscr گرفتم و در حال حاضر چند نوبت در چشم چپم عود کرده که به توصیه یکی از استادام باید pdt کنم که خب لیزرش تو مشهد نیست و باید بیام تهران برای pdt. چون ۲۶ سالمه دیگه نمیتونم از طریق پدرم بیمه باشم و خود دانشگاه بیمه خدمات درمانی کرده که میگه بیمه تکمیلی نمیشم...میخوام ببینم کاری میشه کرد که از بیمه ای چیزی استفاده کنم برای این کار(۴۱ ثانیه لیزر ۵ تومن هزینه اش میشه!!)
و سوال دیگه اینکه کلا تو کرایتریا های csrگفته عود در یک چشم باید pdt بشه! میخوام ببینم من که دایم عود و بهبودی دارم بازم نیازه pdt کنم? چون هر عود حدودا ۱۰ روزه خوب میشه!
و سوال آخر اینکه لطفا بگید امکان عود بعد از انجام pdt دارم یا نه?
ممنون از دوستان

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من دانشجوی ترم آخر پزشکی هستم. متاسفانه cscr گرفتم و در حال حاضر چند نوبت در چشم چپم عود کرده که به توصیه یکی از استادام باید pdt کنم که خب لیزرش تو مشهد نیست و باید بیام تهران برای pdt. چون ۲۶ سالمه دیگه نمیتونم از طریق پدرم بیمه باشم و خود دانشگاه بیمه خدمات درمانی کرده که میگه بیمه تکمیلی نمیشم...میخوام ببینم کاری میشه کرد که از بیمه ای چیزی استفاده کنم برای این کار(۴۱ ثانیه لیزر ۵ تومن هزینه اش میشه!!)
و سوال دیگه اینکه کلا تو کرایتریا های csrگفته عود در یک چشم باید pdt بشه! میخوام ببینم من که دایم عود و بهبودی دارم بازم نیازه pdt کنم? چون هر عود حدودا ۱۰ روزه خوب میشه!
و سوال آخر اینکه لطفا بگید امکان عود بعد از انجام pdt دارم یا نه?
ممنون از دوستان

خیلی دوستانه بهتون می گم که اطلاعات خیلی فنی خواستید که من کمی اطلاع دارم و مثل همیشه وقتی اطلاعاتم ناقصه پیشنهادی نمی کنم.
ولی در مواردی که باز شدگی شبکیه عود می کنه لیزر بهترین راحه حله و کمتر احتمال داره که دوباره شبکیه بلند بشه.
برای بیمه می تونی یک کار بکنید چرا نمی رید از خود دانشگاه علوم پزشکی اقدام کنید. درسته که دانشگاه بیمه تامین اجتماعی رو پوشش میده ولی برای کارکنان و دانشچویان یک بیمه درمانی - دانشچویی هم دارند که تقریبا تمام هزینه رو پوشش میده.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
خیلی دوستانه بهتون می گم که اطلاعات خیلی فنی خواستید که من کمی اطلاع دارم و مثل همیشه وقتی اطلاعاتم ناقصه پیشنهادی نمی کنم.
ولی در مواردی که باز شدگی شبکیه عود می کنه لیزر بهترین راحه حله و کمتر احتمال داره که دوباره شبکیه بلند بشه.
برای بیمه می تونی یک کار بکنید چرا نمی رید از خود دانشگاه علوم پزشکی اقدام کنید. درسته که دانشگاه بیمه تامین اجتماعی رو پوشش میده ولی برای کارکنان و دانشچویان یک بیمه درمانی - دانشچویی هم دارند که تقریبا تمام هزینه رو پوشش میده.

ممنون دوست عزیز اما الان از دانشگاه پزشکی بیمه خدمات درمانی دارم. رفتم اونجا گفتن pdt رو پوشش نمیدیم. برای بیمه تکمیلی هم پرسیدم گفتن که اصلا بیمه تکمیلی نداریم!! بازم ممنونم از همکاریتون

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
دوست عزیز فکر کنم شما با هصول استفاره از لنز نرم اشنا نیستید. لطفا خیلی دقت کنید. لنز نرم اگر درست استفاده نشه ممکنه مشکل ایجاد کنه.
هر روز بعد از استفاده مایع درون ظرف نگهداری لنز رو عوض کحید و لنز رو درون مایع جدید شناور کنید.

ترسوندین منو :( یعنی چشمم ضعیفتر میشه؟:'( میشه بگین چ مشکلی ایجاد میشه:( ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون دوست عزیز اما الان از دانشگاه پزشکی بیمه خدمات درمانی دارم. رفتم اونجا گفتن pdt رو پوشش نمیدیم. برای بیمه تکمیلی هم پرسیدم گفتن که اصلا بیمه تکمیلی نداریم!! بازم ممنونم از همکاریتون

خواهش می کنم. اگر تونستید برید فارابی تهران یک وقت از دکتر جباروند بگیرید و در این مورد باهاش صحبت کنید. فکر می کنم بشه یک کاری کرد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

خواهش می کنم. اگر تونستید برید فارابی تهران یک وقت از دکتر جباروند بگیرید و در این مورد باهاش صحبت کنید. فکر می کنم بشه یک کاری کرد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ترسوندین منو :( یعنی چشمم ضعیفتر میشه؟:'( میشه بگین چ مشکلی ایجاد میشه:( ؟

باید هم بترسید.
قضیه صعف چشم نیست.
ببین دوست من ، بر روی لنز در طول روز کلی پروتیین های آلودگی های هوا قرار می گیره(ساده میگم) این پروتویین ها در صورتی که مدتی روی لنز بمونن باعث میشن که میزان اکسیژن دهی لنز کم بشه. اینطوری اکسیژن کمتری به قرنیه می رسه. قرنیه یک لایه بیرونی داره که رگ خونی بر روش قرار نداره و فقط از هوای بیرون اکسیژن رو
میگیره. اگر به هر دلیل این سلولها بمیرن دیگه جایگزین نمیشن.
به همین دلیل استفاده از لنز نرم بسیار بسیار بسیــــــــــــــــــــــــــــــــار نیاز به دقت داره.

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386

بازهم ممنونم از راهنماییتون. ببینید مساله وجهش نیست مساله اینه که من میبینم این پول زوره که برای ۴۱ ثانیه لیزر ادم ۵ تومن بده تازه منی که یک عمر بیمه بودم حالا این بیمه تنها دفعه ای که بهش نیاز پیدا کردم رو از زیرش فرار میکنه...این پول زوره دوست من. برای منی که تو این سیستم معیوب هستم ۵ تومن پول زوره وای به مردمی که از بیرون این سیستم کارشون گیر بیمه و غیره میشه....من اصرار دارم کاری کنم که بیمه این مبلغ رو بده...

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
عرض سلام خدمت مهندس یاسینی عزیز

یکی دو سال پیش اینجا در مورد لیزیک و لازک اینجا از شما سوال کرده بودم ، گویا الان لازک نسبت به لیزیک بهتر هست

من شاید تابستون سال دیگه عمل کنم ، الان به نظرتون چیکار باید کنم؟ یعنی مراحل مقدماتی چیه؟

من مازندران هستم اما فکر کنم تهران دستگاه های جدیدتری داره و به همین دلیل حتما تهران عمل می کنم

فکر کنم اول برای معاینه پیش یه چشم پزشک خوب رفت ، تو مازندران کسی رو میشناسین تا یه معاینه درست و حسابی انجام بدن و بهم اعلام کنن که آیا میتونم عمل کنم یا نه؟ ..یعنی در مورد ثابت موندن شماره چشم و مسائل اینجوری

در مورد آزمایش های قبل از عمل ، باید پیش همون دکتری که در تهران قصد عمل دارم برم یا اینکه توپوگرافی رو همینجا پیش یه دکتر تو شمال انجام بدم؟

و اینکه برای عمل تو تهران کدوم دکتر بهترین هست؟ و کدوم بیمارستان یا مطب؟

ممنون از لطف شما

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بازهم ممنونم از راهنماییتون. ببینید مساله وجهش نیست مساله اینه که من میبینم این پول زوره که برای ۴۱ ثانیه لیزر ادم ۵ تومن بده تازه منی که یک عمر بیمه بودم حالا این بیمه تنها دفعه ای که بهش نیاز پیدا کردم رو از زیرش فرار میکنه...این پول زوره دوست من. برای منی که تو این سیستم معیوب هستم ۵ تومن پول زوره وای به مردمی که از بیرون این سیستم کارشون گیر بیمه و غیره میشه....من اصرار دارم کاری کنم که بیمه این مبلغ رو بده...

بله دقیقا حق با شماست. هزینه ای واقعا زوریه. این زمان دکتر هیچ کاری انچام نمیده و فقط دستگاه کار می کنه و در اصل قیمت دستگاهه که از مریض گرفته میشه. فقط نمی ونم چرا وقتی قیمت دستگاه تسویه میشه باز هم قیمت کاهش پیدا نمی کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
عرض سلام خدمت مهندس یاسینی عزیز

یکی دو سال پیش اینجا در مورد لیزیک و لازک اینجا از شما سوال کرده بودم ، گویا الان لازک نسبت به لیزیک بهتر هست

من شاید تابستون سال دیگه عمل کنم ، الان به نظرتون چیکار باید کنم؟ یعنی مراحل مقدماتی چیه؟

من مازندران هستم اما فکر کنم تهران دستگاه های جدیدتری داره و به همین دلیل حتما تهران عمل می کنم

فکر کنم اول برای معاینه پیش یه چشم پزشک خوب رفت ، تو مازندران کسی رو میشناسین تا یه معاینه درست و حسابی انجام بدن و بهم اعلام کنن که آیا میتونم عمل کنم یا نه؟ ..یعنی در مورد ثابت موندن شماره چشم و مسائل اینجوری

در مورد آزمایش های قبل از عمل ، باید پیش همون دکتری که در تهران قصد عمل دارم برم یا اینکه توپوگرافی رو همینجا پیش یه دکتر تو شمال انجام بدم؟

و اینکه برای عمل تو تهران کدوم دکتر بهترین هست؟ و کدوم بیمارستان یا مطب؟

ممنون از لطف شما

اولا دوست عزیز اگر قراره سال دیگه عمل کنید بزارید اون موقع تصمیم بگیرید. خدا رو چه دیدید شاید تکنولوژی برتری اومد که اون زمان هم قیمت پایین تر داشت و هم کیفیت بهتر.
به طور کلی لازک جایگزین لیزیک شده و لیزیک به صورت جدیدتر (فمتو) الان انجام میشه.
برای عمل می تونید با یک دکتر در مثلا ساری مشورت کنید و از بخواهید شما رو اگر می تونه تهران عمل کنه.
دکتر نوذر پور دکتر بسیار خوبیه.
در تهران دکتر ها و مراکز معتبری وجود دارند نگاه ، نور ، مرکزی و ونک
من همچنان در تهران دکتر خانلری رو پیشنهاد می کنم.

Last edited:

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
باید هم بترسید.
قضیه صعف چشم نیست.
ببین دوست من ، بر روی لنز در طول روز کلی پروتیین های آلودگی های هوا قرار می گیره(ساده میگم) این پروتویین ها در صورتی که مدتی روی لنز بمونن باعث میشن که میزان اکسیژن دهی لنز کم بشه. اینطوری اکسیژن کمتری به قرنیه می رسه. قرنیه یک لایه بیرونی داره که رگ خونی بر روش قرار نداره و فقط از هوای بیرون اکسیژن رو
میگیره. اگر به هر دلیل این سلولها بمیرن دیگه جایگزین نمیشن.
به همین دلیل استفاده از لنز نرم بسیار بسیار بسیــــــــــــــــــــــــــــــــار نیاز به دقت داره.

این یعنی اینکه باید هر شب که لنزمو درمیارم با صابون بشورمش تا الودگی ها برطرف بشه و اکسیژدهی لنز به روال عادی برگرده؟ یا اینکه هر چند ساغت یکبار لنزمو دربیارم تا اکسیژن ب چشمم برسه؟ یا لازم نیست لنزمو بشورم فقط همون ماده نگه دارنده کافیه؟

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
این یعنی اینکه باید هر شب که لنزمو درمیارم با صابون بشورمش تا الودگی ها برطرف بشه و اکسیژدهی لنز به روال عادی برگرده؟ یا اینکه هر چند ساغت یکبار لنزمو دربیارم تا اکسیژن ب چشمم برسه؟ یا لازم نیست لنزمو بشورم فقط همون ماده نگه دارنده کافیه؟

جسارتا چشم خیلی حساسه. اینا رو از متخصص چشم پزشکی بپرسید
راستی من دارم برای pdt میام تهران :(

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

دوست عزیز لطفا ، خواهشا کمی در مورد لنز نرم دقت بیشتری به خرج بدید. عفونت قرنیه می تونه باعث کوری بشه.
خوب دقت کنید تا کمی راهنماییتون کنم.
لنز های نرم نباید از بخشی که روی قرنیه قرار میگیره با دست در تماس باشند پس همیشه سعی کنید قبل از نصب لنز روی چشم دستتون رو بشورید و قبل از برداشتن هم دستتون رو بشورید.
لنز ها رو نباید موقع خواب روی چشمتون باشه. مایع لنز داخل محفطه نگهداری لنز رو هر روز دور بریزید و با کمی مایع جدید پر کنید. لنز رو بعد از برداشتن داخل این مایع غوطه ور کنید. این مایع ها قابلیت جداسازی آلودگی های روی لنز رو دارند.حتما بعد از اینکه در محقطه لنز رو بستید (منظورم هر دو در چپ و راسته) کمی محفطه رو تکون بدید که لنز درون مایع تکون بخوره.
خیلی دقت کنید که در زمان قرار دادن لنز بر روی چشم دستتان آلوده نباشه.
مایع لنزتون رو حتما مارک خوب و با مارک و هولوگرام بخرید. باید بر روی مایع لنز کد ثبت وزارت بهداشت وجود داشته باشه. اگر وجود نداره اسمشو بگید من براتون تو سایت وزارت بهداشت چک می کنم. تو صفحات قبلی (3 یا 4 صفحه قبل) لیست مایع لنز های مورد تایید وزارت بهداشت رو قرار دادم.

بالا