• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
دوست عزیز لطفا ، خواهشا کمی در مورد لنز نرم دقت بیشتری به خرج بدید. عفونت قرنیه می تونه باعث کوری بشه.
خوب دقت کنید تا کمی راهنماییتون کنم.
لنز های نرم نباید از بخشی که روی قرنیه قرار میگیره با دست در تماس باشند پس همیشه سعی کنید قبل از نصب لنز روی چشم دستتون رو بشورید و قبل از برداشتن هم دستتون رو بشورید.
لنز ها رو نباید موقع خواب روی چشمتون باشه. مایع لنز داخل محفطه نگهداری لنز رو هر روز دور بریزید و با کمی مایع جدید پر کنید. لنز رو بعد از برداشتن داخل این مایع غوطه ور کنید. این مایع ها قابلیت جداسازی آلودگی های روی لنز رو دارند.حتما بعد از اینکه در محقطه لنز رو بستید (منظورم هر دو در چپ و راسته) کمی محفطه رو تکون بدید که لنز درون مایع تکون بخوره.
خیلی دقت کنید که در زمان قرار دادن لنز بر روی چشم دستتان آلوده نباشه.
مایع لنزتون رو حتما مارک خوب و با مارک و هولوگرام بخرید. باید بر روی مایع لنز کد ثبت وزارت بهداشت وجود داشته باشه. اگر وجود نداره اسمشو بگید من براتون تو سایت وزارت بهداشت چک می کنم. تو صفحات قبلی (3 یا 4 صفحه قبل) لیست مایع لنز های مورد تایید وزارت بهداشت رو قرار دادم.

خیلی ممنون همه کارایی که گفتسنو انجام میدم فقط همون یک مورد که باید بعد از قرار دادن لنز ، محفظه تکون بدم رو نمیدونستم ک از این ب بعد انجام میدم..
ببخشید من اینقد سوال میکنم ولی دکترم گفته دسستو برای برداشتن و گذاشتن با صابون بشور تا چشمت نسوزه.، عیب نداره من با مایع دستشویی بشورم؟

و مارک مایع نگه دارندم ReNu ایتالیایی هس .. ایا خوب و تایید شده هست؟ یا بهتر از اینم هست؟ یه دنیا مرسی:)

Sent from my C2105 using Tapatalk 4

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خیلی ممنون همه کارایی که گفتسنو انجام میدم فقط همون یک مورد که باید بعد از قرار دادن لنز ، محفظه تکون بدم رو نمیدونستم ک از این ب بعد انجام میدم..
ببخشید من اینقد سوال میکنم ولی دکترم گفته دسستو برای برداشتن و گذاشتن با صابون بشور تا چشمت نسوزه.، عیب نداره من با مایع دستشویی بشورم؟

و مارک مایع نگه دارندم ReNu ایتالیایی هس .. ایا خوب و تایید شده هست؟ یا بهتر از اینم هست؟ یه دنیا مرسی:)

دستتون رو حتما بشورید. مایع دستشویی مشکلی نداره بهتر هم هست ولی دقت کنید که حتما دستتون رو خوب با آب بشوریدش که صابون روش نمونه.
اون تکون دادن قبلا هم کاملا اجباری بود حتی یک سری جای لنز بود که می تونستید محفظی رو با چرخوندن یک دسته تکون بدید ولی الان با مایع لنز های جدید لازم نیست تکون دادن کافیه. تکون دادن رو هم در سطح افقی و به صورت دایره ای انام بدید نه اینکه مثل تکون دادن شبشه دارو!.
مایع لنزتون عالیه. وارد کنندش شرکت روناک که باید روش برچسب داشته باشه.

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
دستتون رو حتما بشورید. مایع دستشویی مشکلی نداره بهتر هم هست ولی دقت کنید که حتما دستتون رو خوب با آب بشوریدش که صابون روش نمونه.
اون تکون دادن قبلا هم کاملا اجباری بود حتی یک سری جای لنز بود که می تونستید محفظی رو با چرخوندن یک دسته تکون بدید ولی الان با مایع لنز های جدید لازم نیست تکون دادن کافیه. تکون دادن رو هم در سطح افقی و به صورت دایره ای انام بدید نه اینکه مثل تکون دادن شبشه دارو!.
مایع لنزتون عالیه. وارد کنندش شرکت روناک که باید روش برچسب داشته باشه.

خیلی ممنون.. روی جعبه مایع لنزم نوشته شرکت دیدروناک... منظورش همون روناک هست که شما گفتین دیگه؟
برچسب وزارت بهداشت هم داره..

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
اولا دوست عزیز اگر قراره سال دیگه عمل کنید بزارید اون موقع تصمیم بگیرید. خدا رو چه دیدید شاید تکنولوژی برتری اومد که اون زمان هم قیمت پایین تر داشت و هم کیفیت بهتر.
به طور کلی لازک جایگزین لیزیک شده و لیزیک به صورت جدیدتر (فمتو) الان انجام میشه.
برای عمل می تونید با یک دکتر در مثلا ساری مشورت کنید و از بخواهید شما رو اگر می تونه تهران عمل کنه.
دکتر نوذر پور دکتر بسیار خوبیه.
در تهران دکتر ها و مراکز معتبری وجود دارند نگاه ، نور ، مرکزی و ونک
من همچنان در تهران دکتر خانلری رو پیشنهاد می کنم.

ممنونم ، در کل لازک پیشنهاد میشه یا فمتولیزیک؟

هزینه تقریبی لازک و فمتولزیک تو بیمارستان نور رو می فرمایین؟ (همون تقریبی بگین هم ممنون میشم)

zaker51

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
بله می تونید برید پیش دکتر خانلری.
شمارشو براتون پ خ می کنم بهش زنگ بزنید باهاش حرف بزنید بگید که دارید یک روزه میاید و میرید.
ایشون از دکتر های خیلی خوب تهران هستند.

سلام جناب یاسینی
من دیروز به دکتر خانلری مراجعه کردم و بعد از معاینه نظر ایشون این بود که درحال حاظر بهترین گزینه برای من پیوند قرنیه است چون کدورتی بر روی قرنیه ایجاد شده و عمل رو هم حتما باید تبریز انجام بدم به علت پیگیریهای بعدی. ایشون هم دکتر لطفی صدیق رو معرفی کردن. من از بیمارستان نیکو کاری سوال کرده بودم، متاسفانه ایشون اصلا مطب ندارن و فقط در بیمارستان ویزیت دارن بیمارستان هم که برم هر دکتری که نوبت ویزیتش باشه ویزیت خواهد کرد. دفعه قبل هم از شانس من دکتر قره باغی بودن سر عمل
به نظرتون برای مشورت شیراز هم مراجعه کنم یا نه نظر دکتر خانلری کافیه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خیلی ممنون.. روی جعبه مایع لنزم نوشته شرکت دیدروناک... منظورش همون روناک هست که شما گفتین دیگه؟
برچسب وزارت بهداشت هم داره..

بله همونه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنونم ، در کل لازک پیشنهاد میشه یا فمتولیزیک؟

هزینه تقریبی لازک و فمتولزیک تو بیمارستان نور رو می فرمایین؟ (همون تقریبی بگین هم ممنون میشم)

فمتو بهتره ولی خیلی گرونتره و اگر شماره چشمتون پایینه لازم نیست هزینه بکنید برای فمتو چون تو شماره های پایین با لازک فرقی نداره.
لازک حدود 2 تومن و فمتو نزدیک 4 تا 6 میلیون بستگی به مرکزش داره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی
من دیروز به دکتر خانلری مراجعه کردم و بعد از معاینه نظر ایشون این بود که درحال حاظر بهترین گزینه برای من پیوند قرنیه است چون کدورتی بر روی قرنیه ایجاد شده و عمل رو هم حتما باید تبریز انجام بدم به علت پیگیریهای بعدی. ایشون هم دکتر لطفی صدیق رو معرفی کردن. من از بیمارستان نیکو کاری سوال کرده بودم، متاسفانه ایشون اصلا مطب ندارن و فقط در بیمارستان ویزیت دارن بیمارستان هم که برم هر دکتری که نوبت ویزیتش باشه ویزیت خواهد کرد. دفعه قبل هم از شانس من دکتر قره باغی بودن سر عمل
به نظرتون برای مشورت شیراز هم مراجعه کنم یا نه نظر دکتر خانلری کافیه؟

می تونید برای مشورت شیراز هم برید پیش دکتر خدادوست ولی فرقی نداره همین رو بهتون می گه.
أکتر لطفی صدیق رو میشه در بیمارستان دید باید با خودش صحبت کنید. یک اسمی از من ببرید ببینید کمکتون می کنه یا نه. بگید مدیر فروش AMO.

s.a.mosavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام دوستان

لطفا اگه كسی ادرس مطب دكتر خانلری و تلفونشو و اینكه كی میاد برای ویزیت رو میدونه لطف كنه اینجا بزاره
ایشون یه سایت دارن و یه شماره تلفونم توش هست كه هیچ كس پاسخگو نیست من چندین بار تو بازه های زمانی
متفاوت زنگ زدم

ممنون

zaker51

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
می تونید برای مشورت شیراز هم برید پیش دکتر خدادوست ولی فرقی نداره همین رو بهتون می گه.
أکتر لطفی صدیق رو میشه در بیمارستان دید باید با خودش صحبت کنید. یک اسمی از من ببرید ببینید کمکتون می کنه یا نه. بگید مدیر فروش AMO.

ممنون از راهنمائیاتون

zaker51

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام دوستان

لطفا اگه كسی ادرس مطب دكتر خانلری و تلفونشو و اینكه كی میاد برای ویزیت رو میدونه لطف كنه اینجا بزاره
ایشون یه سایت دارن و یه شماره تلفونم توش هست كه هیچ كس پاسخگو نیست من چندین بار تو بازه های زمانی
متفاوت زنگ زدم

ممنون

دوست عزیز دکتر خانلری روزهای یک شنبه تا سه شنبه از ساعت 2 تا 6 بعد از ظهر مطبشون هستن و شماره تلفن هم همون شماره ایه که تو سایتشون هست. من همین یکشنبه مراجعه داشتم

s.a.mosavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ممنون از پاسختون

وقت قبلی گرفتین یا نه؟ به نظرتون من یكشنبه بدون وقت قبلی برم مشكل نداره ؟ برای مشاوره لیزیك میخوام برم

ممنون

zaker51

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
ممنون از پاسختون

وقت قبلی گرفتین یا نه؟ به نظرتون من یكشنبه بدون وقت قبلی برم مشكل نداره ؟ برای مشاوره لیزیك میخوام برم

ممنون

بله وقت قبلی گرفته بودم و به نظرم بهتره شما هم وقت قبلی بگیرین

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
فمتو بهتره ولی خیلی گرونتره و اگر شماره چشمتون پایینه لازم نیست هزینه بکنید برای فمتو چون تو شماره های پایین با لازک فرقی نداره.
لازک حدود 2 تومن و فمتو نزدیک 4 تا 6 میلیون بستگی به مرکزش داره.

آخه میگن دوره بهبودی فمتو خیلی کمتره و اینکه تو لازک یه احتمال کم عفونت قرنیه هست ولی فمتو دوره بهبودیش خیلی کمی و اینا...

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام دوستان

متفاوت زنگ زدم

ممنون

شماره موبایل ایشون رو براتون پیغام خصوصی کردم از خود ایشون سوال کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آخه میگن دوره بهبودی فمتو خیلی کمتره و اینکه تو لازک یه احتمال کم عفونت قرنیه هست ولی فمتو دوره بهبودیش خیلی کمی و اینا...

بله فمتو بر اساس لیزیک کار می کنه و برای همین دوران نقاهت کمتری داره و کیفیت اون هم بهتره ولی در شماره های پایین فرقی با لازک نداره.

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
سلام،چرا بعضیها علیرغم اینکه پیش یک دکتر خوب عمل کردند بازم بعد از مدتی چشمشون ضعیف میشه و نیاز به عینک دارند؟ احتمال اینکه این اتفاق بیفته چقدره و به چه عواملی بستگی داره؟

mehban

Registered User
لایک‌ها
6
سلام. مهندس جان دکتر موسوی نیک و دکتر اسماعیلی رو تو مشهد میشناسی؟ متاسفانه دکتر خاکشور مسافرته و باید با یک پزشک دیگه که تو کلیکینیکش فمتو انجام میده عمل کنم. ضمنا به نظرت امکان صفر شدن شماره چشم 6 هست؟

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
دکتر صلوتی بهم گفت اگر خواستی بعد از دو سال با لیزیک برات صفرش میکنم
منظورش به چی بوده؟؟؟
فردی شبیه خودم که یک سال زودتر عمل کرده بود میگفت هر دفعه یه حرف میزنه
مدام نظرش رو عوض میکنه،
جناب یاسینی دلیل این همه تغییر نظر چی میتونه باشه؟؟؟
با سپاس فراوان

بالا