• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
دوست عزیز یک مشورتی با یک دکتر دیگه هم بکنید.
مثلا برید پیش دکتر جعفری ببینید ایشون در مورد دیدتون چی میگن.
2.5 با آستیگمات 1.75 دید کمیه ولی از -12 بهتره. کار دکتر صلوتی واقعا خوبه ولی برای اطمینان یک سری هم به دکتر جعفری بزنید و نتیجه رو سوال کنید.
دکتر دیگه که تحویل نمیگیره!!!
اون میگه مگه پیش من عمل کردی؟؟؟
دکتر کتباب چطوره؟؟؟مرسی
دید من چرا کمه؟؟؟چه چیزی باعث کم شدن دیدم شده؟؟
میشه شماره همراهتون رو داشته باشم؟؟؟؟؟مرسی

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
امکان داره با کشیده شدن کل بخیه ها دیدم بهتر بشه؟؟دکتر دیگه میخواد چکار کنه؟اگر استیگماتیسم چشمم صفر بشه دیگه همه چی حله؟؟؟؟؟؟؟؟اگر چشمی نمره اش 12 باشه بشه 2 و شما میگین دید کمی هست پس چرا میگم شده 2، خوب بگن همون 12!!!!4 تا سوال کردم لطفاً به تک تکش جواب بدین؟مرسی

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دکتر دیگه که تحویل نمیگیره!!!
اون میگه مگه پیش من عمل کردی؟؟؟
دکتر کتباب چطوره؟؟؟مرسی
دید من چرا کمه؟؟؟چه چیزی باعث کم شدن دیدم شده؟؟
میشه شماره همراهتون رو داشته باشم؟؟؟؟؟مرسی

دوست عزیز می تونید با یک دکتر دیگه مشورت کنید نه اینکه دکترتون رو عوض کنید. دکتر صلوتی جزوه بهترین های شیرازه ولی برای اطمینان آدم یک مشورتی با دکتر دیگه ای هم می کنه.
دکتر کتباب هم خوبه این فقط یک مشورته.
شرمنده ام دوست عزیز در مورد شماره همراه من مدیر فروش شرکت هستم. در ساعاتی که پشت میز نشستم جوابگوی شما دوستان هستم ولی خارج از فروم نمی تونم کمک زیادی بهتون بکنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
امکان داره با کشیده شدن کل بخیه ها دیدم بهتر بشه؟؟دکتر دیگه میخواد چکار کنه؟اگر استیگماتیسم چشمم صفر بشه دیگه همه چی حله؟؟؟؟؟؟؟؟اگر چشمی نمره اش 12 باشه بشه 2 و شما میگین دید کمی هست پس چرا میگم شده 2، خوب بگن همون 12!!!!4 تا سوال کردم لطفاً به تک تکش جواب بدین؟مرسی

دوست عزیز آیا زمانی که دیدتون 12 بود رو به خاطر میارید. دید 12 یعنی عملا بدون عینک شما بادی فقط تاریکی و روشنی رو تشخیص بدید. هیچ صورتی در فاصله یک متری به بعد نباید واضح باشه.
اما حالا چی بدون عینک دیدتون چقدره. آیا می تونید از فاصله یک متری لپ تاپ رو از PC تشخیص بدید؟
پیوند قرنیه عملی است بسیار طولانی و نتیجه عمل مدتها طول می کشه تا کامل بشه. شما خیلی جوان هستید مدتی صبر کنید مشکلتون حل میشه.
در مورد کشیدن بخیه ها بله دوست عزیز بعد از کشیدن بخیه ها دیدتون خیلی بهتر میشه ولی آستیگمات زیاد تغییر نمی کنه.
حتما یک مشورتی با یک دکتر دیگه بکنید.

zaker51

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
خواهش می کنم دوست عزیز.
حتما ما را هم در جریان باقی ماجرا بگذارید.

جناب یاسینی شماره ای که از دکتر لطفی صدیق به دست آورده بودم اشتباه بوده، شما شماره تماسی از ایشون دارید؟ من تو نت هم گشتم اما نتونستم پیدا کنم

shalovik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام ، من 24 سالمه و 10 روز پیش چشمام رو لازک کردم ، دکترم آقای دکتر جدیدی بود و در بینا آفرین در جردن چشمام رو عمل کرد . هر دو چشمم شماره 3.5 بود و هر کدوم 1 شماره آستیگمات هم داشت ، الان چشمم به نور زیاد حساس نیست و مشکلی ندارم ، دید از نزدیکم هم یه ذره تار هست که دکتر گفته عادی هست و شاید چند ماه طول بکشه تا خوب بشه ، دیده دورم نسبت به قبل خیلی بهتر شده ولی هنوز ضعیفیه چشمم به صفر نرسیده ، تو خیابون نوشته های تابلوهای دور رو که دوستام می تونن بخونن من نمی تونم بخونم ، سوالم اینه که آیا دیدن اجسام دور هم به مرور زمان به دست میاد و باید صبر کنم تا چند ماه دیگه شماره چشمم کامل به صفر برسه یا اینکه دید اجسام دورم همین طور میمونه و با گذشت زمان هم فرق نمی کنه ؟ شاید عملم مشکل داشته که نمی تونم اجسام دور رو واضح ببینم ، لطفاً راهنمایی کنید

faeze68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نگران نباشید این موارد برای پیشگیری به همه اعلام میشه.
حتما خبر رو به من هم بدید که ببینم نتیجه چی شد.

Raftam pentacam tu novin didegan, kasi ke axo andakht goft khoobe mitooni amal koni, zekhamate gharniye 500.
Pedaram az dr porsidan goftan bayad khodam axo bebinsm, chizaye dg hast!!!! Che chizaei??!!!!
Bebakhshid gooshim fonte farc nadare

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
با سلام ، من 24 سالمه و 10 روز پیش چشمام رو لازک کردم ، دکترم آقای دکتر جدیدی بود و در بینا آفرین در جردن چشمام رو عمل کرد . هر دو چشمم شماره 3.5 بود و هر کدوم 1 شماره آستیگمات هم داشت ، الان چشمم به نور زیاد حساس نیست و مشکلی ندارم ، دید از نزدیکم هم یه ذره تار هست که دکتر گفته عادی هست و شاید چند ماه طول بکشه تا خوب بشه ، دیده دورم نسبت به قبل خیلی بهتر شده ولی هنوز ضعیفیه چشمم به صفر نرسیده ، تو خیابون نوشته های تابلوهای دور رو که دوستام می تونن بخونن من نمی تونم بخونم ، سوالم اینه که آیا دیدن اجسام دور هم به مرور زمان به دست میاد و باید صبر کنم تا چند ماه دیگه شماره چشمم کامل به صفر برسه یا اینکه دید اجسام دورم همین طور میمونه و با گذشت زمان هم فرق نمی کنه ؟ شاید عملم مشکل داشته که نمی تونم اجسام دور رو واضح ببینم ، لطفاً راهنمایی کنید

سلام! منم عمل کردم، یک سال و خورده ای میشه! نگران نباشین.... هنوز خیلی زوده.... من تا 6 ماه چشمام روز به روز بهتر شد! ولی حدود 1 ماه و 10 روز که گذشت، دید دورم اونقدر خوب شد که تونستم برا تعویض گواهینامه اقدام کنم! :) ولی بازم روز به روز کیفیت دیدم بهتر میشد! :)

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
دوست عزیز یک مشورتی با یک دکتر دیگه هم بکنید.
مثلا برید پیش دکتر جعفری ببینید ایشون در مورد دیدتون چی میگن.
2.5 با آستیگمات 1.75 دید کمیه ولی از -12 بهتره. کار دکتر صلوتی واقعا خوبه ولی برای اطمینان یک سری هم به دکتر جعفری بزنید و نتیجه رو سوال کنید.
دکتر کتباب رفته خارج

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی شماره ای که از دکتر لطفی صدیق به دست آورده بودم اشتباه بوده، شما شماره تماسی از ایشون دارید؟ من تو نت هم گشتم اما نتونستم پیدا کنم

بزارید چک کنم ببینم تو دفتر تلفن چیزی از ایشون دارم یا خیر. کلا با ایشون کار کمتر کردیم ولی از دور ایشون رو می شناسم مخصوصا از مقاله هایی که در کنگره ها می دن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

دوست عزیز خیلی طول می کشه تا دید دو چشم کامل بشه حداقل دو ماه. اصلا متوجه نمی شید آروم آروم دیدتون کامل میشه و یک دفعه می بینید که دیگه تار نمی بینید!
دکتر جدیدی دکتر بسیار خوبیه مطمئنت بعد از یک ماه از عملتون فوق العاده راضی خواهید بود.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
Raftam pentacam tu novin didegan, kasi ke axo andakht goft khoobe mitooni amal koni, zekhamate gharniye 500.
Pedaram az dr porsidan goftan bayad khodam axo bebinsm, chizaye dg hast!!!! Che chizaei??!!!!
Bebakhshid gooshim fonte farc nadare

نگران نباشید. دکتر باید حتما عکس رو برای قوز قرنیه چک بکنه. اپتومتریست ها و مسوولین دستگاه نمی تونن این بررسی رو بکنن. دکتر عکس رو برای همین می خواسته.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دکتر کتباب رفته خارج

برید پیش دکتر جعفری. بگید از دوستان من هستید. حتما شما رو ویزیت می کنن. ولی ارش نخواهید که درمانتون بکنه چرا که مطمئنم دکتر صلوتی در پیوند قرنیه فوق العاده است و بزارید ایشون کارشون رو بکنن. فقط از دکتر مشورت بگیرید.

zaker51

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
بزارید چک کنم ببینم تو دفتر تلفن چیزی از ایشون دارم یا خیر. کلا با ایشون کار کمتر کردیم ولی از دور ایشون رو می شناسم مخصوصا از مقاله هایی که در کنگره ها می دن.[/QUO

ممنون می شم

در ضمن هفته آینده تهران میرم. میشه از یه دکتر خوب اونجا وقت گرفت یا نه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بزارید چک کنم ببینم تو دفتر تلفن چیزی از ایشون دارم یا خیر. کلا با ایشون کار کمتر کردیم ولی از دور ایشون رو می شناسم مخصوصا از مقاله هایی که در کنگره ها می دن.[/QUO

ممنون می شم

در ضمن هفته آینده تهران میرم. میشه از یه دکتر خوب اونجا وقت گرفت یا نه؟

بله می تونید برید پیش دکتر خانلری.
شمارشو براتون پ خ می کنم بهش زنگ بزنید باهاش حرف بزنید بگید که دارید یک روزه میاید و میرید.
ایشون از دکتر های خیلی خوب تهران هستند.

faeze68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نگران نباشید. دکتر باید حتما عکس رو برای قوز قرنیه چک بکنه. اپتومتریست ها و مسوولین دستگاه نمی تونن این بررسی رو بکنن. دکتر عکس رو برای همین می خواسته.

Bordam axa ro pishe dr naderi va dr jadidi goftan 6 mahe dg, fekr nakonam taghiri kone
Merc

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
Bordam axa ro pishe dr naderi va dr jadidi goftan 6 mahe dg, fekr nakonam taghiri kone
Merc

باید در اینصورت صبر کنید. این شش ماه رو برای اطمینان می گن. یکی از دوستان من رو هم همینطور بهش گفتن باید 6 ماه صبر کنه و بعد از 6 ماه عمل کرد. نگران نباشید.

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
سلام.. دوتا سوال کوچیک دارم.. اول اینکه با لنز میتونم برم حموم مشکلی نداره؟ یا حتما باید دربیارمش دوم هم اینکه با لنز میتونم ظهرا یکی دو ساعتی بخوابم یا بازم باید دربیارمش؟ مرسی

Sent from my C2105 using Tapatalk 4

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام.. دوتا سوال کوچیک دارم.. اول اینکه با لنز میتونم برم حموم مشکلی نداره؟ یا حتما باید دربیارمش دوم هم اینکه با لنز میتونم ظهرا یکی دو ساعتی بخوابم یا بازم باید دربیارمش؟ مرسی

Sent from my C2105 using Tapatalk 4

برای حموم باید حتما درش بیارید. خواب هم اگر لنز day and night می داشتید مشکلی نبود ولی مطمئنا ندارید پس حتما در بیاریدش

بالا