• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب آقای یاسینی

هفته پیش چهارشنبه برای آزمایشات پیش از عمل رفتیم بیمارستان نور پیش دكتر میرآفتاب
ضخامت قرنیه 540 بود . نمره چشم -2.5 و ایشون گفتن هر دو عمل فمتو و لیزیك رو میتونیم انجام بدیم
هزینه فمتو 4 تومن و لیزیك prk دو تومن هستش ،كسی كه واسه عمل وقت میداد میگفتش كه عمل فمتو یه روزه خوب میشه
و در و سوزشو و از اینجور مسایل نداره یه روشه جدیدتره و .. و ولی روش prk‌ممكنه تا یه هفته درد داشته باشه و دید كامل
حتی تا یكی دو ماه طول بكشه

خواهشا یه راهنمایی بكنید منو خیلی حیرون موندم
ممنون

چون آستیگمات ندارید فرق زیادی بین این دو عمل برای شما جز دوران نفاهت عمل نیست.
همونطور که گفته شد فمتو خیلی سریعتر دوران نقاهت رو رد می کنه ولی بعد از یک ماه بین این دو فرق زیادی نیست.
ببینید اگر هزینه عمل براتون مهم نیست و تومن رو می تونید راحت پرداخت کنید فمتو رو انتخاب کنید.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چجوریه؟؟؟؟
من قبلاً لنز سخت داشتم
اصلاً قابل تحمل نبود برام!!!
خودم باید بزارم و بردارم؟؟؟؟؟؟
ضخامت قرنیه با عکس گرفتن سنجیده میشه؟؟؟
بهترین روش درمان در وحله اول چیه؟؟؟مرسی

لنز سخت با لنز فیکیک فرق داره. لنز فیکیک رو داخل چشم جاگذاری می کنن. مثل یک عینک مینیاتوریه.
ضخامت قرنیه رو با پاکومتری مشخص می کنن. نوعی عکس گرفته.
بهترین روش درمان اینه که صبر کنید تا قرنیه کاملا پیوند بخوره بعد برای لیزر اقدام کنید

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
چون آستیگمات ندارید فرق زیادی بین این دو عمل برای شما جز دوران نفاهت عمل نیست.
همونطور که گفته شد فمتو خیلی سریعتر دوران نقاهت رو رد می کنه ولی بعد از یک ماه بین این دو فرق زیادی نیست.
ببینید اگر هزینه عمل براتون مهم نیست و تومن رو می تونید راحت پرداخت کنید فمتو رو انتخاب کنید.
سلام
برای کسانی که استیگماتیسم دارند چه عملی بهتره؟؟؟
فقط فرق بین این دو دوران نقاهته؟؟؟مرسی

zaker51

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
بعد از پیوند قرنیه شما یک قرنیه تازه دارید که دیگه مشکل قوز قرنیه رو نداره و می تونید با لیزر شماره باقی مونده چشم رو صفر کنید. ولی این عمل ، عمله مشکلیه و دوران نقاهت طولانی داره. همونطور که می بینید کاربر masoo هنوز بعد از یک سال نمی تونهه لیزر کنه و دیدش رو صفر کنه برای همین پیوند قرنیه در مرحله آخر اتفاق می افته.

بله عمل پیوند قرنیه دوران نقاهت طولانی داره و من سال 80 برای چشم چپم پیوند کرده ام. تازه بعد از دو سال کشیدن بخیه ها تمام میشه یادمه یکبار یکی از بخیه ها باز شده بود و اذیت می کرد روز تاسوعا هم بود، مجبور شدم به اورژانس مراجعه کنم.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
بله عمل پیوند قرنیه دوران نقاهت طولانی داره و من سال 80 برای چشم چپم پیوند کرده ام. تازه بعد از دو سال کشیدن بخیه ها تمام میشه یادمه یکبار یکی از بخیه ها باز شده بود و اذیت می کرد روز تاسوعا هم بود، مجبور شدم به اورژانس مراجعه کنم.
سلام
دوست عزیز پیش کدوم دکتر عمل کردین؟؟؟
الان دیدتون چطوره؟؟؟
بعد از کشیده شدن بخیه ها دید بهتر میشه؟؟؟
خواهش میکنم جواب بدین.ممنونم

zaker51

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
دوست عزیز پیش کدوم دکتر عمل کردین؟؟؟
الان دیدتون چطوره؟؟؟
بعد از کشیده شدن بخیه ها دید بهتر میشه؟؟؟
خواهش میکنم جواب بدین.ممنونم

سلام
من تبریز عمل کردم و دکتر آقای دکتر قره باغی بودن. البته چون بیمارستانی که من عمل کردم دولتیه و هر دکتری نوبتش باشه عمل می کنه و از شانس من ایشون بودن و از بهترین دکترهای تبریز هستن که متاسفانه الان نمی تونم پیداشون کنم.
قبل از عمل دیدم در حدود یک متر بود که روز بعد از عمل شده بود 5 متر و من به راحتی تابلو رو می دیدم و بعدا هم کمی پیشرفت کرد و در حدود 3 یا 4 دهم شد ولی دیگه بهتر از اون نشد

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
من تبریز عمل کردم و دکتر آقای دکتر قره باغی بودن. البته چون بیمارستانی که من عمل کردم دولتیه و هر دکتری نوبتش باشه عمل می کنه و از شانس من ایشون بودن و از بهترین دکترهای تبریز هستن که متاسفانه الان نمی تونم پیداشون کنم.
قبل از عمل دیدم در حدود یک متر بود که روز بعد از عمل شده بود 5 متر و من به راحتی تابلو رو می دیدم و بعدا هم کمی پیشرفت کرد و در حدود 3 یا 4 دهم شد ولی دیگه بهتر از اون نشد
لیزیک نکردین؟؟؟؟
ادامه سوالتم رو لطفاً جواب بدین

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
چند تا بخیه داشتین؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد از کشیدن بخیه ها قطره هم استفاده میکردین؟؟؟؟؟؟؟مرسی

zaker51

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
چند تا بخیه داشتین؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد از کشیدن بخیه ها قطره هم استفاده میکردین؟؟؟؟؟؟؟مرسی

تعداد بخیه ها یادم نیست چند تا بوده ولی زیاد بودن. بعد از کشیدن بخیه ها هم نه قطره ای استفاده نمی کردم

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
تعداد بخیه ها یادم نیست چند تا بوده ولی زیاد بودن. بعد از کشیدن بخیه ها هم نه قطره ای استفاده نمی کردم
وقتی بخیه ها رو کشیده میشن درد دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان اگر ردیف آخر کلاس درس بشینی،مطالب تخته سیاه رو به خوبی میبینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟سپاس

zaker51

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
وقتی بخیه ها رو کشیده میشن درد دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
الان اگر ردیف آخر کلاس درس بشینی،مطالب تخته سیاه رو به خوبی میبینی؟؟؟؟؟؟؟؟؟سپاس

نه کشیدن بخیه ها درد نداره.
شما که الان نزدیک دو ساله عمل کردین اصلا براتون بخیه ای برداشته نشده؟ من بخیه هام تا جائی که یادمه بعد از یکسال به نظرم کم کم شروع به کشیدن کرد و سر دو سال تمام شده بودن.
من اگه لنز به چشم راستم نباشه در کل دید تاری دارم و در کلاس در ردیف اول هم حتی نمی تونم تخته رو ببیم ولی اگه لنز در چشم راستم داشته باشم دیدم بهتره

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
شما که الان نزدیک دو ساله عمل کردین اصلا براتون بخیه ای برداشته نشده؟ من بخیه هام تا جائی که یادمه بعد از یکسال به نظرم کم کم شروع به کشیدن کرد و سر دو سال تمام شده بودن.
من اگه لنز به چشم راستم نباشه در کل دید تاری دارم و در کلاس در ردیف اول هم حتی نمی تونم تخته رو ببیم ولی اگه لنز در چشم راستم داشته باشم دیدم بهتره
40 تا داشتم
تا الان که دو سال میگذره تا از بخیه ها رو برام کشیده دکتر صلوتی
لنز سخت دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
چرا چشم چپتون رو عمل نکردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در کل از عمل راضی هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مر30

zaker51

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
40 تا داشتم
تا الان که دو سال میگذره تا از بخیه ها رو برام کشیده دکتر صلوتی
لنز سخت دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله لنز سخت دارم که به تازگی هم زیاد اذیتم می کنه و نمی تونم استفاده کنم

zaker51

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
چرا چشم چپتون رو عمل نکردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در کل از عمل راضی هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟مر30

چشم چپم رو عمل پیوند کردم دیگه و چشم راستم اون زمان چندان پیشرفته نبود و در ضمن لنز رو هم می تونستم تحمل کنم

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
چشم چپم رو عمل پیوند کردم دیگه و چشم راستم اون زمان چندان پیشرفته نبود و در ضمن لنز رو هم می تونستم تحمل کنم
از عمل و دیدتون الان راضی هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه قصدی برای چشم دیگه دارین الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی

zaker51

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
از عمل و دیدتون الان راضی هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه قصدی برای چشم دیگه دارین الان؟؟؟؟؟؟؟؟؟مرسی

از عملم راضیم اما از دیدم نه درسته که خیلی بیشتر شده اما تاره
الان به گفته دکتر خانلری باید چشم راستم رو هم پیوند بزنم. حال باید اینجا به دکتر مراجعه کنم ببینم نظرشون چیه
اگه پیگیریهای بعدی عمل نبود که با یکی از دکترهای خوب شیراز یا تهران عمل می کردم اما خودتونم می دونین که پیگیریهای بعدیش این اجازه رو نمی ده و باید همینجا عمل کنم.
میشه بپرسم هزینه عمل شما چند شده دو سال قبل؟ و از نرخ جدید هم اطلاعی دارید یا نه؟

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
از عملم راضیم اما از دیدم نه درسته که خیلی بیشتر شده اما تاره
الان به گفته دکتر خانلری باید چشم راستم رو هم پیوند بزنم. حال باید اینجا به دکتر مراجعه کنم ببینم نظرشون چیه
اگه پیگیریهای بعدی عمل نبود که با یکی از دکترهای خوب شیراز یا تهران عمل می کردم اما خودتونم می دونین که پیگیریهای بعدیش این اجازه رو نمی ده و باید همینجا عمل کنم.
میشه بپرسم هزینه عمل شما چند شده دو سال قبل؟ و از نرخ جدید هم اطلاعی دارید یا نه؟
چهار میلیون و سیصد پیوند لیزری
اطلاع ندارم
منظورتون از پیگیری چیه؟؟؟

بالا