• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
خیلی ممنون بابته تاپیک مفیدتون،خیلی کمکم کرد.
الان یه سوال دارم،من شمارم 2.5 هست.دکتر غلامی نژاد تو نور گفتن هم prk میتونم و هم فمتو،که من بیشتر دوس دارم prk انجام بدم...حالا میشه بگید که آیا احتمال برگشت شماره چشمم تو جفت عمل ها برابره یا نه؟ واینکه بادکتر غلامی نژاد عمل کنم، چند نفر بهم دکتر میر آفتاب و طاهری رو هم پیشنهاد دادن...الان فقط منتظرم که این سوالام رو واسش جواب پیدا کنم،بعد برم دیگه وقت عملمو بگیرم....
پیشاپیش تشکر میکنم از لطفتون

تشکر بابت لطفتون به من و تاپیک.
هر دو عمل از لجاظ نتیجه بعد از دو ماه شبیه هم هستند. اگر دو سالی از ثابت شدن چشمتون بگذره دیگه احتمال برگشت شماره چشم وجود نداره.
عمل فمتو برای شماره های استیگمات بالا توصیه میهش و در شمارههای بدون آستیگمات یا آستیگمات پایین هر دو مثل هم هستند.
دکتر غلامی نژآد از دکتر های قدیمی نور و بسیار متبحر هستند پس بدون نگرانی برید برای عمل.
انشا ا موفق باشید.

nastaran22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
واقعا ممنون که انقدر زود جواب دادید،خیلی خیالم راحت شد،نه من آستیگماتم خیلی پایینه...
مرسی از راهنماییتون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

zaker51

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
جناب یاسینی عزیز با سلام
من امروز بالاخره موفق شدم دکتر لطفی صدیق رو در بیمارستان ببینم و نظر دکتر خانلری رو گفتم بهشون ایشونم کفتن که پنتا کم دیگه از چشمم باید بگیرم تا بعد نظرشون رو بگن.
متاسفانه تبریز عمل پیوند با لیزر وجود نداره و فقط در شیراز و تهران وجود داره. نمی دونم صبر کنم تا در تبریز هم این روش بیاد یا نه و نمی دونم چند مدت طول می کشه تا این روش اینجا هم راه اندازی بشه.
در ضمن مدت بستری عمل با این روش چند مدته؟ من عمل قبلیم که ده روز بیمارستان بستری بودم. ممنون که با حوصله جوایهای همه رو میدین

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
برید پیش دکتر جعفری. بگید از دوستان من هستید. حتما شما رو ویزیت می کنن. ولی ارش نخواهید که درمانتون بکنه چرا که مطمئنم دکتر صلوتی در پیوند قرنیه فوق العاده است و بزارید ایشون کارشون رو بکنن. فقط از دکتر مشورت بگیرید.
سلام
ادرس مطبشون رو لطف میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟متشکرم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

آیا بندر کز نزدیکه به شماست.
اگر اینطوره می تونید برید پیش خانم دکتر نعمتی توی بیمارستان شهدای بندر گر.من رو به خوبی می شناسه. بهش بگید فقط برای چک آپ اومدید.

sahar1988

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام و خسته نباشید و تشکر از راهنمایی های شما.
آقای دکتر یاسینی من اهل شیراز هستم. شماره چشم هام 9 و 9.5 هست و طی مراجعه ای که 2 سال پیش به دکتر داشتم گفتن باید عمل کاشت لنز انجام بدم. آیا بیمه خدمات درمانی بخشی از هزینه رو قبول میکنه و اینکه شما در شیراز چه دکتری رو پیشنهاد می کنید؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

سلام.
طبق تعرفه بیمه کل هزینه های درمانی چشم شما شامل عمل و قیمت لنز تحت پوشش بیمه تا سقف 80 درصد مبلغ کل قرار می گیره.
در شیراز دکتر های زیادی هستند که می تونن عمل فیکیک رو انجام بدن. فرق زیادی نمی کنه فقط مهمه که دکتر سابقه این کار رو داشته باشه.
البته لنز هاتون الان خیلی کم یاب هستند.
به نظر برید پیش دکتر نیک نامی یا دکتر جعفری و یا دکت رمنصوری اگر هنوز شیراز هستند.

سلام مجدد .... آقای یاسینی مکالمه های قبلی رو گذاشتم تا منو یادتون بیاد......متاسفانه بیمه هزینه ای رو تقبل نمیکنه.. آیا مستنداتی در این رابطه وجود داره که بشه با رجوع بهش دست پر رفت واسه عمل؟؟؟... آخه هزینه عمل من چیزی حدود 9 یا 10 میلیون میشه و واقعا اگه بیمه بخشی از هزینه رو قبول نکنه پرداختش سخت میشه :(... لطفا اگه در این مورد قانونی هست بگید.... خیلی خیلی خیلی ممنون :)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام مجدد .... آقای یاسینی مکالمه های قبلی رو گذاشتم تا منو یادتون بیاد......متاسفانه بیمه هزینه ای رو تقبل نمیکنه.. آیا مستنداتی در این رابطه وجود داره که بشه با رجوع بهش دست پر رفت واسه عمل؟؟؟... آخه هزینه عمل من چیزی حدود 9 یا 10 میلیون میشه و واقعا اگه بیمه بخشی از هزینه رو قبول نکنه پرداختش سخت میشه :(... لطفا اگه در این مورد قانونی هست بگید.... خیلی خیلی خیلی ممنون :)

خیلی جالبه.
باید یک سوالی بکنم. شنبه یاداوری کنید از اداره تجهیزات یک سوالی بکنم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

meisam223

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب یاسینی بزرگوار
من دیروز کلینیک نور ویزیت شدم توسط دکتر ملایی که البته نوبت عمل هم با دکتر هاشمی گرفتم اما ویزیت با ایشون بود.
پرونده رو هم در آخر پیام گذاشتم که لطف کنید ببینید (دو صفجه بعد آپلود نشد که اگه باز خطا نده تو پست بعدی میزارم اما از بین 5 مورد نتایح، مینیمم ضخامت چشم راست و چپ به ترتیب 518 و 504 بوده)
دکتر گفتند که احتمالا بشه عمل لازک رو با دستگاه جدید Visex که دارند اگه اشتباه نکنم انجام داد. اما از اونجایی که من 3 سال پیش تو کلینیک پارسیان اصفهان ویزیت شدم و نظر دکتر قریشی با دیدن پرونده ترجیخ لنز داخل چشمی بود و بعد از اون فمتو (در شرایطی که اون موقه شماره چشمام هم 1.5 تا 2 نمره کمتر بوده تازه و من به دلیل هزینش انجام ندادم!) می خواستم نظر شما رو در این مورد بپرسم
به نظرتون چیکار کنم؟ با این شماره چشم بالایی که تو پرونده هم مشخصه لازک قابل انجامه بدون ریسک بالا و عوارض کمتر؟ و آیا ارزش داره به جای لنز داخل چشمی استفاده شه؟
هر چند حودم هم ترجیخ می دم لنز داخل چشمی انحام ندم
در آخر این رو هم بگم از نظر هزینه خدا رو شکر هیچ فزقی واسم نداره، بیمه تکمیلی ما گفته سقف ندارن واسه عمل
یه دنیا سپاس...
Untitled-5.jpgUntitled-4.jpgUntitled-6 - Copy.jpg

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی بزرگوار
من دیروز کلینیک نور ویزیت شدم توسط دکتر ملایی که البته نوبت عمل هم با دکتر هاشمی گرفتم اما ویزیت با ایشون بود.
پرونده رو هم در آخر پیام گذاشتم که لطف کنید ببینید (دو صفجه بعد آپلود نشد که اگه باز خطا نده تو پست بعدی میزارم اما از بین 5 مورد نتایح، مینیمم ضخامت چشم راست و چپ به ترتیب 518 و 504 بوده)
دکتر گفتند که احتمالا بشه عمل لازک رو با دستگاه جدید Visex که دارند اگه اشتباه نکنم انجام داد. اما از اونجایی که من 3 سال پیش تو کلینیک پارسیان اصفهان ویزیت شدم و نظر دکتر قریشی با دیدن پرونده ترجیخ لنز داخل چشمی بود و بعد از اون فمتو (در شرایطی که اون موقه شماره چشمام هم 1.5 تا 2 نمره کمتر بوده تازه و من به دلیل هزینش انجام ندادم!) می خواستم نظر شما رو در این مورد بپرسم
به نظرتون چیکار کنم؟ با این شماره چشم بالایی که تو پرونده هم مشخصه لازک قابل انجامه بدون ریسک بالا و عوارض کمتر؟ و آیا ارزش داره به جای لنز داخل چشمی استفاده شه؟
هر چند حودم هم ترجیخ می دم لنز داخل چشمی انحام ندم
در آخر این رو هم بگم از نظر هزینه خدا رو شکر هیچ فزقی واسم نداره، بیمه تکمیلی ما گفته سقف ندارن واسه عمل
یه دنیا سپاس...
مشاهده پیوست 459434مشاهده پیوست 459436مشاهده پیوست 459440

شماره چشمتون بالاست برای همین ریسک نکنید و فمتو ر انتخاب کنید. نگران نباشید می تونید با فمتو این شماره رو در مان کنید. لنز داخل چشمی روشی است برای درمان در زمانیکه ضخامت قرنیه کمه و یا شماره چشم خیلی بالاست ولی خوشبختانه این روزها به کمک فمتو می تونید شماره های بالا رو هم درمان کنید.
حتما دوباره با دکترتون مشورت کنید ببینید می تونه شما رو با فمتو عمل کنه یا خیر.
لنز داخل چشمی روشی است که درمانش دوران نقاهت کمی داره(یک دو روز) و نتیجش هم خیلی عالیه ولی به هر جال یک روش تهاجمیه برای عمب (یعنی قرنیه برش می خوره و لنز داخل چشم قرار میگیره) وقتی میشه به روشهای بیرونی عمل کرد شاید بهتر باشه با لیزر این کار رو کرد التبه این بستگی کامل به نظر دکتر داره که آیا این روش رو مطمئن می دوه یا خیر.

sol2en

Registered User
لایک‌ها
119
سلام خسته نباشید من شماره چشمم ۱.۷۵ و ۲ هست دور بینم ضعیفه آستیگمات هم هستم روش عملی وجود داره که من انجام بدم که از شر عینک خلاص بشم کامل ؟ آخا اصلا عینکم نمیزنم ولی درست نمیبینم مات میبینم راهی روشی عملی چیزی هست یا کلا راهنمایی کنید من و ممنون میشم
اهوازم زندگی میکنم اما الان سربازم تهران

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام خسته نباشید من شماره چشمم ۱.۷۵ و ۲ هست دور بینم ضعیفه آستیگمات هم هستم روش عملی وجود داره که من انجام بدم که از شر عینک خلاص بشم کامل ؟ آخا اصلا عینکم نمیزنم ولی درست نمیبینم مات میبینم راهی روشی عملی چیزی هست یا کلا راهنمایی کنید من و ممنون میشم
اهوازم زندگی میکنم اما الان سربازم تهران

روش عملی رو دقیقا نفهمیدم.
اما با لیزر میتونید به راحتی از شر عینک خلاص بشید ولی صبر کنید تا پایان خدمت. نیاز به مدت طولانی استراحت داره که در سربازی نمیشه.

sol2en

Registered User
لایک‌ها
119
روش عملی رو دقیقا نفهمیدم.
اما با لیزر میتونید به راحتی از شر عینک خلاص بشید ولی صبر کنید تا پایان خدمت. نیاز به مدت طولانی استراحت داره که در سربازی نمیشه.

مرسی کدوم روش لیزر بهتره واسه آستیگمات ؟ کامل خوب میشم یا عوارضش چطوره ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی کدوم روش لیزر بهتره واسه آستیگمات ؟ کامل خوب میشم یا عوارضش چطوره ؟

بهترین روش فمتو است که قیمت بالایی داره ولی برای شماره چشم شما فکر می کنم لازک کافی باشه

angrybirds

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام من میرم سر کار لازک کنم بعد 5 روز مرخصی بگیرم خوب میشم دوباره برم بعد از 5 روز کار ؟
در زمستون عمل کنم یا بهار ؟ هر دو چشم 2 استیگمات

red veyron

Registered User
لایک‌ها
33
بنده نمره چشم چپم حدودا ۱.۵ ه و استیگمات
چشم راست فکر کنم ۰.۲۵ و دارای انحراف ۴۵ درصد و کمی تنبل به دلیل استفاده نشدن
یک بار برای انحراف عمل کردم ولی موثر نبود و برگشت خورده
روشی هست که نمره و انحراف رو با هم برطرف کنه؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

بالا