• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
دلیلش؟؟؟
مثلاً چجور فشاری؟؟؟مرسی

فکر می کنم پیوند قرنیه داره کامل میشه. منظروم از فشار مثلا کرا کردن برای مدت طولانی با رایانه است بدون اینکه به چشمتون استراحت بدید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام,وقت به خیر
بنده دیروز به پزشک متخصص مراجعه کردم و ایشون بعد از معاینه نسخه زیر رو جهت عینک برای من تجویز کردن

در مورد لیزر هم پرسیدم و گفتن به خاطر اینکه چشمام کمی آستیگمات هست احتمال برگشت 5 تا 10 درصد وجود داره!
یک عکس هم نوشتن که اگر تمایل به لیزر داشتم اول اونو توی کلینیک ونک انجام بدم و بعد اگه اوکی بود لیزر بشه...
حالا میخواستم بپرسم با توجه به نسخه بالا به نظر شما من چیکار کنم؟لیزر یا عینک؟
علیرغم اینکه نمره چشمم بالا نیس من فاصله دور رو نمیتونم ببینم!حتی اگه فاصله اش کم باشه!واقعا عذاب آوره!
ولی از طرفی اگر مطمئن بشم عوارض جانبی لیزر و همینطور احتمال برگشت زیاد هست ترجیح میدم ریسکشو کنار بزارم و برم سراغ عینک!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

عوارض خاصی برای لیزر وجود نداره.
شماره آستیگماتتون زیاد بالا نیست برای همین احتمال برگشت کمه.
در مورد شما به نظر من اگر با عینک مشکلی ندارید چرا لیزر کنید. شماره چشمتون کمه آستیگماتش هم زیاد نیست.
به نظر من یک عکس از قرنیه تو ونک بگیرید ببینید ضحامت قرنیه چقدره اصلا میشه لیزر کرد یا نه.
راستی دکترتون دکتر بسیار خوبیه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر یاسینی عزیز.

دکتر من چند وقت پیش گوشه چشمم ، قسمت سفیدی چشم، دچار جراحت شد و تا به الان نرفتم دکتر متخصص نشون بدم، لایه ی کوچکی از روی چشم برداشته شده و اسیب دیده ، میخواستم ببینم درمانش به چه شکل هست ؟ ایا بخیه میبره یا روش های بهتری هم برای درمان هست؟ و اینکه دوره نقاهتش چقدره ؟
راستی من شماره چشمم 6.5 و 7 هست ، چند سال پیش صحبت از روش نوینی بود که بدون عمل میزان فاصله کانونی چشم رو دست کنن ، میخواستم ببینم آیا الان در ایران انجام میشه؟ و اسمش چی هست؟
از نظر موروثی هم ما کلا تو خونواده هممون مشکلات اساس چشم داشتیم چه شبکیه چه قرنیه .

سپاس :heart:

حتما سریعتر به دکتر مراجعه کنید. این موارد خیلی خطرناک نیستند ولی ممکنه یک آسیب هم به بافت چشم وارد شده باشه. حیفه آدم برای یک بی دقتی یک عمر پشیمون بشه.
فکر می کنم شما منظورتون همون فمتو لیزر باشه. بله این روش انچام میشه و الان خیلی هم رواج پیدا کرده.

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
عوارض خاصی برای لیزر وجود نداره.
شماره آستیگماتتون زیاد بالا نیست برای همین احتمال برگشت کمه.
در مورد شما به نظر من اگر با عینک مشکلی ندارید چرا لیزر کنید. شماره چشمتون کمه آستیگماتش هم زیاد نیست.
به نظر من یک عکس از قرنیه تو ونک بگیرید ببینید ضحامت قرنیه چقدره اصلا میشه لیزر کرد یا نه.
راستی دکترتون دکتر بسیار خوبیه.
خیلی ممنون از پاسختون
راستش مشکل خاصی با عینک ندارم ولی خب اگه راه مطمئنی واسه عینک نزدن باشه قطعا اونو انتخاب میکنم
در مورد عوارض تو صفحات اول همین تاپیک و برخی سایت ها عوارضی مثل پایین اومدن کنتراست چشم,حساس شدن به نور,زود خشک شدن چشم,از بین رفتن ثبات قرنیه و... مطرح شده بود به همین خاطر درباره عوارض جانبی اون ازتون سوال کردم ولی اینکه میفرمایید عوارض خاصی نداره منو دچار تردید میکنه!واقعا نمیدونم چیکار کنم!
راستی درباره هزینه عکس و عمل و همینطور پوشش بیمه هم اگر ممکنه توضیح بدید.
راستش دکتر برادران تا حالا چشم خیلی از اقوام و آشناها ی مارو جراحی کردن از جمله پدربزرگ و مادربزرگ خودم به همین جهت واقعا بهشون اطمینان دارم,ممنون که شما هم تایید کردید

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خیلی ممنون از پاسختون
راستش مشکل خاصی با عینک ندارم ولی خب اگه راه مطمئنی واسه عینک نزدن باشه قطعا اونو انتخاب میکنم
در مورد عوارض تو صفحات اول همین تاپیک و برخی سایت ها عوارضی مثل پایین اومدن کنتراست چشم,حساس شدن به نور,زود خشک شدن چشم,از بین رفتن ثبات قرنیه و... مطرح شده بود به همین خاطر درباره عوارض جانبی اون ازتون سوال کردم ولی اینکه میفرمایید عوارض خاصی نداره منو دچار تردید میکنه!واقعا نمیدونم چیکار کنم!
راستی درباره هزینه عکس و عمل و همینطور پوشش بیمه هم اگر ممکنه توضیح بدید.
راستش دکتر برادران تا حالا چشم خیلی از اقوان و آشناها ی مارو جراحی کردن از جمله پدربزرگ و مادربزرگ خودم به همین جهت واقعا بهشون اطمینان دارم,ممنون که شما هم تایید کردید

بله عوارضی که گفتید سابقا که فقط لیزیک وجود داشت دیده میشد ولی با وجود لازک ،PRK و فمتو دیگه این موارد خیلی گذارش نمیشه.
هزینه عکس فکر می کنم نزدیک 75 تومن باشه.
بیمه پوشش نمیده چون شماره چشم شما پایینه.
ولی همچنان عینک بهترین روشه و اگر مشکلی باهاش ندارید دلیلی نداره عمل کنید.
البته سن هم خیلی مهمه. اگر سنتون کمتر از 30 ساله بهتره عمل کنید برای اینکه حداقل 25 سال عینک نمی زنید ولی اگر سنتون بالای 35 ساله کمی دقت کنید. از 40 سالگی پیر چشمی شروع میشه و در پیر چشمی باید عینک رو زد. برای همین در آمریکا و خیلی کشورهای دیگه برای بالای 35 سال عمی لنز های مولتی فوکال رو توصیه می کنند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان من از پنج شنبه به مدت 10 روز نیستم دارم میرم کنگره چشم اروپا برای همین ممکنه دیر تر جواب دوستان رو بدم.
سعی می کنم اگر دستاورد جدیدی در درمام چشم دیدم اینجا بیان کنم.
واگر گیر ندادن عکسهایی از کنگره چشم رو انیجا بزارم.

Last edited:

mehban

Registered User
لایک‌ها
6
سلام. اگر یادتون باشه من تو مشهد میخواستم فمتولیزیک کنم ولی از اونجایی که دکتر خاکشور در سفر بود و تنها کسیه که تو کلینیک خودش فمتو میکنه رفتم پیش دکتر صداقت و فرداش prk کردم. هزینش حدود 2 تومن شد که انگاری به زودی 2.5 میشه. فعلا که یک هفته از prk گذشته شماره چشمم 1.5 ه (حدود 9 خط از 10 خط رو میبینم) و دوبینی و حساسیت به نور و ... رو هم دارم که خب طبیعیه. خود عمل مشکل خاصی نداشت و تنها دو سه روز اول کمی سوزش چشم اذیتم کرد. باز به مرور وضعیت چشمام رو براتون تعریف میکنم اگر هم سوالی بود در خدمتم

red veyron

Registered User
لایک‌ها
33
لارستان. فکر می کنم بوشهر و بندر عباس به شما نزدیکتر از شیراز باشه درسته ؟ اگر اینظطوره بفرمایید یک دکتر در این شهر ها بهتون معرفی کنم بردی پیششون یک مشورتی بکنید.
با تشکر مجدد

فاصله تقریبا یکیه و البته شیراز راحت ترم
عمل قبلی رو پیش دکتر مجید فروردین انجام دادم که به دلیل اشنایی هزینه عمل رو هم نگرفتن

اگه بخوام روی نمره 2 عمل کنم به توجه به استیگمات بودن چه عملی بهتره؟

یه سوال دیگه
یکی از دوستان که عمل کرده بود گفته بود برای انجام عمل لیزر خوده دستگاه از دکتر مهم تره ، هر چی دستگاه جدیدتر باشه عمل بهتر و دقیق تر انجام میشه
درسته؟

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
با تشکر مجدد

فاصله تقریبا یکیه و البته شیراز راحت ترم
عمل قبلی رو پیش دکتر مجید فروردین انجام دادم که به دلیل اشنایی هزینه عمل رو هم نگرفتن

اگه بخوام روی نمره 2 عمل کنم به توجه به استیگمات بودن چه عملی بهتره؟

یه سوال دیگه
یکی از دوستان که عمل کرده بود گفته بود برای انجام عمل لیزر خوده دستگاه از دکتر مهم تره ، هر چی دستگاه جدیدتر باشه عمل بهتر و دقیق تر انجام میشه
درسته؟
سلام
برید پیش دکتر صلوتی
شیراز

saeedoffice

Registered User
لایک‌ها
75
سلام
آقای یاسینی یه مشکلی دارم
چند وقت پیش سرما خوردم و بدنم چرک کرد
بعد گوشام یکم کم شد شنیدنش و چشام یکم که خسته میشه تار میبینه
هرچی بیشتر خسته میشه تار تر میشه
فک میکردم از پشت کامپیوتر نشستنه
اما یه روز صبح نشستم پست فرمون یه مسیر طولانی ای ور میرفتم یهو چشام شرو کرد به تار دیدن
همیشه تار نیس
قبلا خیلی پای کامپیوتر میشستم ولی اصلا تار نمیشد
یهو این اتفاق افتاده برام
حالا نمیدونم بدنم هنوز چرک داره که اینجوری میشم (چون هنوز شنواییم کمه)
یا اینکه چشام ضعیف شده
اوایل خستگی دور رو تار میبینم بعد کم کم نزدیک هم تار میشه

من یکی از شهرستانای قزوین هستم
اگه نیاز به دکتره ممنون میشم یه دکتر خیلی خوب تو تهران یا قزوین معرفی کنید

camel_60

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام آقای یاسینی عزیز که خیلی به شخصه زحمت دادیدم بهشون
استاد نمی دونم من رو یادتون هست یه نه امیر از رشت هستم که من رو به دکتر قنبر پور معرفی کردین
الان دقیقا دو ماه هست که چشمم عمل PRK شده واقعان هم الان دوهفته ای هست که چشمم کاملا نرمال شده وراضی هستم قرار بودم که که هفته برم پیش دکتر که
از شانس ما رفتن مسافرت خارج از کشور.
می خواستم بدونم که قطره ارتلاک رو هنوز باید 3 ساعت به 3 ساعت بریزم یا دیگه نیازی نیست
وموقع خواب هم از ژل چشمی لیپوزیک باید استفاده کنم؟
یک قطرهFML خارجی نوشته بود که من هر 12 ساعت استفاده می کردم که تموم شده می خواستم بدونم نیازی به خرید مجدد هست چون 24 تومان پولش هست :D
میتونم استخر برم یا خیر؟
با تشکر

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
دوستان من از پنج شنبه به مدت 10 روز نیستم دارم میرم کنگره چشم اروپا برای همین ممکنه دیر تر جواب دوستان رو بدم.
سعی می کنم اگر دستاورد جدیدی در درمام چشم دیدم اینجا بیان کنم.
واگر گیر ندادن عکسهایی از کنگره چشم رو انیجا بزارم.

سلام آقای یاسینی / لطفا ببینید واسه دررمان قوز قرنیه روش جدیدی غیر از پیوند(بجز رینگ و کراس و ...) قرار نیست بیاد ؟ تشکر.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان شرمنده اینجافرضت نمیشه بیام تاپیک. برگردم به تاپیک سر میزنم.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

parham6183

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام آقای یاسینی
من 28 سال سن دارم و شماره هرکدام از چشمام منفی هفته. قصد دارم تو شهر یزد پیش دکتر شجاع عمل لازک انجام بدم. در ضمن 8 سالی هست که لنز میزنم و آزمایشات اولیه مورد تایید پزشک بوده. این چند روز یکسری بررسی کردم دیدم تفاوتهای زیادی در جراحی تهران و یزد وجود داره . مثلا یکی از آشنایان من ماه پیش در تهران پیش دکتر عرفان لازک کرده و به گفته خودش پای تعداد زیادی دستگاه مختلف برای انجام آزمایشات رفته در صورتیکه من در یزد فقط پای یک دستگاه رفتم. از طرفی هزینه انجام عمل در تهران تقریبا دو برابر یزده. میخواستم نظر شما رو در مورد اینکه چقدر انجام عمل در یزد برای من ریسک داره بفرمایید. در ضمن آیا شماره بالای چشم ریسک عمل و احتمال برگشت آن را زیاد میکند یا خیر؟ از وقتی که برای پاسخ به سوالات ما میگذارید سپاسگزاریم

mehban

Registered User
لایک‌ها
6
سلام. اگر یادتون باشه من تو مشهد میخواستم فمتولیزیک کنم ولی از اونجایی که دکتر خاکشور در سفر بود و تنها کسیه که تو کلینیک خودش فمتو میکنه رفتم پیش دکتر صداقت و فرداش prk کردم. هزینش حدود 2 تومن شد که انگاری به زودی 2.5 میشه. فعلا که یک هفته از prk گذشته شماره چشمم 1.5 ه (حدود 9 خط از 10 خط رو میبینم) و دوبینی و حساسیت به نور و ... رو هم دارم که خب طبیعیه. خود عمل مشکل خاصی نداشت و تنها دو سه روز اول کمی سوزش چشم اذیتم کرد. باز به مرور وضعیت چشمام رو براتون تعریف میکنم اگر هم سوالی بود در خدمتم
8 روز دیگه گذشت (15 روز از عمل). دیدم اگر بدتر نشده باشه بهتر هم نشده. دید نزدیکم اصلا خوب نیست. شاید اگر منتظر میشدم تا فمتو کنم بهتر بود!

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
8 روز دیگه گذشت (15 روز از عمل). دیدم اگر بدتر نشده باشه بهتر هم نشده. دید نزدیکم اصلا خوب نیست. شاید اگر منتظر میشدم تا فمتو کنم بهتر بود!

تفننی رفتن prk و لیزیک کردن همینه دیگه...این روش ها برای کسایی هست که واقعا شماره چشمشون بسیار بالاست و با این عمل ها اندکی بهتر میشن و بسیار راضی هستن. متاسفانه الان هرکسی که از عینک بدش میعد میره سراغ این روش ها....
خود استادای چشم مشهد چندتاشون لیزیک یا prk کردن????

mehban

Registered User
لایک‌ها
6
تفننی رفتن prk و لیزیک کردن همینه دیگه...این روش ها برای کسایی هست که واقعا شماره چشمشون بسیار بالاست و با این عمل ها اندکی بهتر میشن و بسیار راضی هستن. متاسفانه الان هرکسی که از عینک بدش میعد میره سراغ این روش ها....
خود استادای چشم مشهد چندتاشون لیزیک یا prk کردن????

تفننی نبود حدود 50 ساعت تو یک سال تحقیق کردم! فمتو نکردنم هم به خاطر عجله ای بود که داشتم وگر نه تو safe تر بودن و احتمال بیشتر رسیدن به دید 20/20 با prk بحثی نیست. پروسه ای که هم من توش هستم کاملا نرمال هست ولی حرف من اینه که افرادی که میخوان prk یا لازک کنن حتما به زمان recovery توجه کنن تا برای درس و کار به مشکل نخورن. تا شماره 6 هم به احتمال خیلی زیاد شماره چشم صفر میشه. دکتر صداقت و خاکشور و فرخ و ... همکارا و دوستان پدرم هستن همگی به بیخطر بودن لیزیک اشاره کردن (هر چند نیازی هم نبود!)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

دستتون درد نکنه از توضیحاتی که دادید.

بالا