• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با تشکر مجدد

فاصله تقریبا یکیه و البته شیراز راحت ترم
عمل قبلی رو پیش دکتر مجید فروردین انجام دادم که به دلیل اشنایی هزینه عمل رو هم نگرفتن

اگه بخوام روی نمره 2 عمل کنم به توجه به استیگمات بودن چه عملی بهتره؟

یه سوال دیگه
یکی از دوستان که عمل کرده بود گفته بود برای انجام عمل لیزر خوده دستگاه از دکتر مهم تره ، هر چی دستگاه جدیدتر باشه عمل بهتر و دقیق تر انجام میشه
درسته؟

در مورد دوستتون دقیقا درست میگه.هر چی دستگاه جدید تر باشه امکانات بهتری داره.
در مورد خودتون هم فکر می کنم اول با یک دکتر در شیراز مثلا دکتر خدادوست ، دکتر جعفری ، دکتر رحیمی یا دکتر نیک نامی و یا دیگران مشورت کنید.
فکر کنم PRK برای شما مناسبه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
آقای یاسینی یه مشکلی دارم
چند وقت پیش سرما خوردم و بدنم چرک کرد
بعد گوشام یکم کم شد شنیدنش و چشام یکم که خسته میشه تار میبینه
هرچی بیشتر خسته میشه تار تر میشه
فک میکردم از پشت کامپیوتر نشستنه
اما یه روز صبح نشستم پست فرمون یه مسیر طولانی ای ور میرفتم یهو چشام شرو کرد به تار دیدن
همیشه تار نیس
قبلا خیلی پای کامپیوتر میشستم ولی اصلا تار نمیشد
یهو این اتفاق افتاده برام
حالا نمیدونم بدنم هنوز چرک داره که اینجوری میشم (چون هنوز شنواییم کمه)
یا اینکه چشام ضعیف شده
اوایل خستگی دور رو تار میبینم بعد کم کم نزدیک هم تار میشه

من یکی از شهرستانای قزوین هستم
اگه نیاز به دکتره ممنون میشم یه دکتر خیلی خوب تو تهران یا قزوین معرفی کنید

دوست عزیز این چه حرفیه. همین امروز برید پیش دکتر. یکی مشکلی وجود داره ممکنه فقط یک عفونت ساده باشه ولی اگر عقونت رشد کنه شاید اصلا نشه دیگه درمانش کرد و صدمات جبران ناپذیری بزنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی عزیز که خیلی به شخصه زحمت دادیدم بهشون
استاد نمی دونم من رو یادتون هست یه نه امیر از رشت هستم که من رو به دکتر قنبر پور معرفی کردین
الان دقیقا دو ماه هست که چشمم عمل PRK شده واقعان هم الان دوهفته ای هست که چشمم کاملا نرمال شده وراضی هستم قرار بودم که که هفته برم پیش دکتر که
از شانس ما رفتن مسافرت خارج از کشور.
می خواستم بدونم که قطره ارتلاک رو هنوز باید 3 ساعت به 3 ساعت بریزم یا دیگه نیازی نیست
وموقع خواب هم از ژل چشمی لیپوزیک باید استفاده کنم؟
یک قطرهFML خارجی نوشته بود که من هر 12 ساعت استفاده می کردم که تموم شده می خواستم بدونم نیازی به خرید مجدد هست چون 24 تومان پولش هست :D
میتونم استخر برم یا خیر؟
با تشکر

فکر کنم تا الن جوابتون رو گرفتید ولی دکتر الان برگشتن. اتفاقا ایشون رو اونجا هم دیدم.
استخر رو به نظر ما باز هم صبر کنید. هر چی دیرتر برید بهتره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی / لطفا ببینید واسه دررمان قوز قرنیه روش جدیدی غیر از پیوند(بجز رینگ و کراس و ...) قرار نیست بیاد ؟ تشکر.

خیلی سوال کردم. روش جدیدی هنوز در بازار نبود. ولی اگر بیاد خبرتون می کنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
من 28 سال سن دارم و شماره هرکدام از چشمام منفی هفته. قصد دارم تو شهر یزد پیش دکتر شجاع عمل لازک انجام بدم. در ضمن 8 سالی هست که لنز میزنم و آزمایشات اولیه مورد تایید پزشک بوده. این چند روز یکسری بررسی کردم دیدم تفاوتهای زیادی در جراحی تهران و یزد وجود داره . مثلا یکی از آشنایان من ماه پیش در تهران پیش دکتر عرفان لازک کرده و به گفته خودش پای تعداد زیادی دستگاه مختلف برای انجام آزمایشات رفته در صورتیکه من در یزد فقط پای یک دستگاه رفتم. از طرفی هزینه انجام عمل در تهران تقریبا دو برابر یزده. میخواستم نظر شما رو در مورد اینکه چقدر انجام عمل در یزد برای من ریسک داره بفرمایید. در ضمن آیا شماره بالای چشم ریسک عمل و احتمال برگشت آن را زیاد میکند یا خیر؟ از وقتی که برای پاسخ به سوالات ما میگذارید سپاسگزاریم

نه دوست عزیز اون دوستتون فکر کنم مشکوک به ثور قرنیه بوده برای همین چند تا عکس ازش گرفتن. فرق زیادی بین یزد و تهران نیست ولی به طور کلی تهران بهتره.
شماره های بالا ریسک برگست ندارند ولی ریسک باقی موندن شماره چشم دارند. برای همین حتما این مورد رو قبل از عمل لا پزشکتون مطرج کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
8 روز دیگه گذشت (15 روز از عمل). دیدم اگر بدتر نشده باشه بهتر هم نشده. دید نزدیکم اصلا خوب نیست. شاید اگر منتظر میشدم تا فمتو کنم بهتر بود!

صبر کنید. 8 روز خیلی کمه حداقل دو هفته طول داره تا دید نزدیکتون بهتر بشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
تفننی رفتن prk و لیزیک کردن همینه دیگه...این روش ها برای کسایی هست که واقعا شماره چشمشون بسیار بالاست و با این عمل ها اندکی بهتر میشن و بسیار راضی هستن. متاسفانه الان هرکسی که از عینک بدش میعد میره سراغ این روش ها....
خود استادای چشم مشهد چندتاشون لیزیک یا prk کردن????

یکبار هم قبلا گفتم. باز هم میگم. دکتر های چشم لیزر نمی کنن برای اینکه لیزر براشون تاثیری نداره. اونها مشکل دید ندارند. مشکل اونها پیر چشمیه که با لیزر درمان نمیشه.
لیزر روشی مطمئن برای رهایی از عینکه ولی بارها هم گفتم اگر با عینک مشکلی ندارید لیزر نکنید چرا آدم دستگاههی رو که داره کار می کنه بیخود تعمیر کنه.!
ولی اگر شماره چشم بالاست و یا مدت زیادی عینک می زنید چرا که نه!

parham6183

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
نه دوست عزیز اون دوستتون فکر کنم مشکوک به ثور قرنیه بوده برای همین چند تا عکس ازش گرفتن. فرق زیادی بین یزد و تهران نیست ولی به طور کلی تهران بهتره.
شماره های بالا ریسک برگست ندارند ولی ریسک باقی موندن شماره چشم دارند. برای همین حتما این مورد رو قبل از عمل لا پزشکتون مطرج کنید.

آقای یاسینی خیلی ممنونم از راهنماییتون
راستش همین امروز رفتم یک کلینیک چشم پزشکی تو تهران و آزمایشات یزد رو به یک دکتر دیگه نشون دادم. ایشون روی یه نکته خیلی تاکید داشت و میگفت تو عمل لازک دستگاه مهمتر از دکتره و اصلا اپراتور نقش چندانی نداره و از طرفی هم میگفت که با توجه به بالا بودن شماره چشم شما دستگاه خاصی با برند ویزکس (یا همچین چیزی) مورد نیازه که فقط تو ایران مرکز ما داره. شما چقدر این حرفا رو تایید میکنید. من که یخورده شک کردم تو صداقتش

saeedoffice

Registered User
لایک‌ها
75
دوست عزیز این چه حرفیه. همین امروز برید پیش دکتر. یکی مشکلی وجود داره ممکنه فقط یک عفونت ساده باشه ولی اگر عقونت رشد کنه شاید اصلا نشه دیگه درمانش کرد و صدمات جبران ناپذیری بزنه.

ممنون
میشه یه دکتر معرفی کنید اگه میشناسید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی خیلی ممنونم از راهنماییتون
راستش همین امروز رفتم یک کلینیک چشم پزشکی تو تهران و آزمایشات یزد رو به یک دکتر دیگه نشون دادم. ایشون روی یه نکته خیلی تاکید داشت و میگفت تو عمل لازک دستگاه مهمتر از دکتره و اصلا اپراتور نقش چندانی نداره و از طرفی هم میگفت که با توجه به بالا بودن شماره چشم شما دستگاه خاصی با برند ویزکس (یا همچین چیزی) مورد نیازه که فقط تو ایران مرکز ما داره. شما چقدر این حرفا رو تایید میکنید. من که یخورده شک کردم تو صداقتش

احتمالا رفتید خود کلینیک نور.
حرفشون درسته بیمارستان نور مجهز به دستگاه ویسکسه که حقیقتا در بین دستگاههای لیزر جزوه بهترین هاست.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

parham6183

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
احتمالا رفتید خود کلینیک نور.
حرفشون درسته بیمارستان نور مجهز به دستگاه ویسکسه که حقیقتا در بین دستگاههای لیزر جزوه بهترین هاست.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
درسته رفتم کلینیک نور فقط اسمش رو نیاوردم چون واقعا از نحوه تبلیغ پزشکش مشکوک شدم. پس شما صلاح میدونید من با این شرایط همین کلینیک نور عمل کنم؟
فقط موندم این تفاوت قیمت از چیه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چشم
ممنون
اگه براتون مقدوره شماره شون رو هم محبت کنید
یاعلی

برای دکتر تبریزی می تونید از بیمارستان مهرگان و برای دکتر قاچار می تونید از کلینیک بینا وقت بگیرید.
متاسفانه هر دو دکتر خیلی از تماس با موبایلشون خوششون نمیاد.
مثلا دکتر خانلری تهران مشکلی نداره خوشحال هم میشه کسی بهش زنگ بزنه ولی این دو دکتر شاید ناراحت بشن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
درسته رفتم کلینیک نور فقط اسمش رو نیاوردم چون واقعا از نحوه تبلیغ پزشکش مشکوک شدم. پس شما صلاح میدونید من با این شرایط همین کلینیک نور عمل کنم؟
فقط موندم این تفاوت قیمت از چیه؟

بله نگران نباشید این دستگاه تقریبا در حال حاضر پیشرفته ترین دستگاه جهانه ، بسیار قیمتی و تقریبا در ایران فقط همین نور دارتش.

mnadim

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام آقای یاسینی و خسته نباشید
میخواستم نظرتون رو در مورد دکتر پویان که بیمارستان خدادوسته و خود بیمارستان هم بدونم.واسه پیوند قرنیه.
کارشون خوبه؟تجهیزات بیمارستان چطور؟
متشکرم

parham6183

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بله نگران نباشید این دستگاه تقریبا در حال حاضر پیشرفته ترین دستگاه جهانه ، بسیار قیمتی و تقریبا در ایران فقط همین نور دارتش.

آقای یاسینی خیلی ممنون که در این مدت کم بسیاری از ابهامات من رو بر طرف کردید. دعای خیر تنها کاریه که به پاس لطف شما از من برمیاد.
انشالله شنبه برای گرفتن یک عکس مجدد توپوگرافی میرم کلینیک نور از طرفی هم باید تاریخ و دکتر معالج را انتخاب کنم. اول قصد داشتم دکتر هاشمی را انتخاب کنم ولی ظاهرا به خاطر مشغله کاری ایشون، زمانبر خواهد بود. از این دکتر مشاورم هم خیلی خوشم نیومد. شما کدوم دکتر را از این کلینیک نور برای عمل پیشنهاد میکنید؟

khmusic

Registered User
لایک‌ها
25
سلام من چشم راستم خیلی ضعیف تر از چشم چپم هست ینی جوری که وقتی جلوی چشم چپم رو میگیرم به هیچ وجه نمیتونم کتاب بخونم ولی چشم چپم فکر نکنم اصلا ضعیف باشه این چجوری مشکلیه باید برم دکتر یا نه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی و خسته نباشید
میخواستم نظرتون رو در مورد دکتر پویان که بیمارستان خدادوسته و خود بیمارستان هم بدونم.واسه پیوند قرنیه.
کارشون خوبه؟تجهیزات بیمارستان چطور؟
متشکرم

بیمارستان دکتر خدادسوت یکی از مراکز مجهز مخصوص پیوند قرنیه در ایرانه. دکتر هاش همه خوب هستند البته اگر بتونید با خود دکتر خدادوست صحبت کنید از همه بهتره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی خیلی ممنون که در این مدت کم بسیاری از ابهامات من رو بر طرف کردید. دعای خیر تنها کاریه که به پاس لطف شما از من برمیاد.
انشالله شنبه برای گرفتن یک عکس مجدد توپوگرافی میرم کلینیک نور از طرفی هم باید تاریخ و دکتر معالج را انتخاب کنم. اول قصد داشتم دکتر هاشمی را انتخاب کنم ولی ظاهرا به خاطر مشغله کاری ایشون، زمانبر خواهد بود. از این دکتر مشاورم هم خیلی خوشم نیومد. شما کدوم دکتر را از این کلینیک نور برای عمل پیشنهاد میکنید؟

در نور دکتر میر آفتاب یا دکتر غلامی نژاد هر دو خوب هستند.

بالا