• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام من میرم سر کار لازک کنم بعد 5 روز مرخصی بگیرم خوب میشم دوباره برم بعد از 5 روز کار ؟
در زمستون عمل کنم یا بهار ؟ هر دو چشم 2 استیگمات

بله دوروز مرخصی کافیه. از روز سوم می تونید برید سر کار ولی دیدتون کامل نیست. باید حداقل دو هفته صبر کنید تا دیدتون کامل بشه. ولی 5 روز بعد اونقدری می بینید که بتونید کارهای معمولی رو انجام بدید.
دید نزدیکتون دیر تر خوب میشه. زمستون از بهار بهتره برای اینکه آلودگی کمتره. اگر آستیگماتون 2 بهتره فمتو رو انتخاب کنید هزینه بشتری میشه ولی نتیجه عمل خیلی بهتره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بنده نمره چشم چپم حدودا ۱.۵ ه و استیگمات
چشم راست فکر کنم ۰.۲۵ و دارای انحراف ۴۵ درصد و کمی تنبل به دلیل استفاده نشدن
یک بار برای انحراف عمل کردم ولی موثر نبود و برگشت خورده
روشی هست که نمره و انحراف رو با هم برطرف کنه؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

دوست عزیز معمولا تنبلی چشم رو عمل نمی کنن چرا که وقتی سنتون رفت بالا (بالای 40) دید برمیگرده. ولی اگر سنتون کمه 20 تا 28 سال عمل کنید.
ولی دقت کنید انجراف چشم با لیزر درست نمیشه و همونطور که یکبار مل کردید و دوباره برگشته بعد از عمل لیزر به دلیل اینکه از عینک هم دیگه استفاده نمی کنید کمی بیشتر میشه.
بهتره اول با یک دکتر مشورت کنید برای اینکه ببینید آیا انجراف بعد از عمل لیزر خیلی به چشم میاد یا نه.
کدوم شهر هستید؟

meisam223

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
والا دکتر هاشمی هم پرونده رو دیده و ایشون هم ظاهرا گفتند که ضخامت قرنیه واسه فمتو کافی نیست! و لازک باید انجام بشه.... البته گفتند که عکس پنتاکم هم برم بگیرم.
من که دلیلش رو نفهمیدم چرا فمتو نمیشه چون فک می کردم روشیه که واسه همین قضیه استفاده میشه
ظاهرا تنبلی چشم هم داشتم که تا این اواخر نمی دونستم و دیدم کامل نمیشه
خلاصه یه جورایی نسبت به لیزر موندم الان...
الان دو تا سوال داشتم از شما
اول این که عمل رو براس تصحیح بر اساس کدوم شماره پرونده انجام می دن؟ منظورم اینه که از بین اعداد صفحه اول پرونده کدوم نمره چشمی هست که بر اساسش عمل انجام میشه؟ اون شماره ای که دستی نوشته شده ؟ چون اون از شماره عینک فعلیم کمتره و اصلا اپتومتریست اون را کاری نداشت یا این که کلا اون عدد subjective Ref ملاکه؟
و دوم این که کلا نظر شما در مورد نوع عمل و اظهار نظر دکترها چی هست آقای یاسینی؟
بازم ممنون ن ن ن .... :)

شماره چشمتون بالاست برای همین ریسک نکنید و فمتو ر انتخاب کنید. نگران نباشید می تونید با فمتو این شماره رو در مان کنید. لنز داخل چشمی روشی است برای درمان در زمانیکه ضخامت قرنیه کمه و یا شماره چشم خیلی بالاست ولی خوشبختانه این روزها به کمک فمتو می تونید شماره های بالا رو هم درمان کنید.
حتما دوباره با دکترتون مشورت کنید ببینید می تونه شما رو با فمتو عمل کنه یا خیر.
لنز داخل چشمی روشی است که درمانش دوران نقاهت کمی داره(یک دو روز) و نتیجش هم خیلی عالیه ولی به هر جال یک روش تهاجمیه برای عمب (یعنی قرنیه برش می خوره و لنز داخل چشم قرار میگیره) وقتی میشه به روشهای بیرونی عمل کرد شاید بهتر باشه با لیزر این کار رو کرد التبه این بستگی کامل به نظر دکتر داره که آیا این روش رو مطمئن می دوه یا خیر.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
والا دکتر هاشمی هم پرونده رو دیده و ایشون هم ظاهرا گفتند که ضخامت قرنیه واسه فمتو کافی نیست! و لازک باید انجام بشه.... البته گفتند که عکس پنتاکم هم برم بگیرم.
من که دلیلش رو نفهمیدم چرا فمتو نمیشه چون فک می کردم روشیه که واسه همین قضیه استفاده میشه
ظاهرا تنبلی چشم هم داشتم که تا این اواخر نمی دونستم و دیدم کامل نمیشه
خلاصه یه جورایی نسبت به لیزر موندم الان...
الان دو تا سوال داشتم از شما
اول این که عمل رو براس تصحیح بر اساس کدوم شماره پرونده انجام می دن؟ منظورم اینه که از بین اعداد صفحه اول پرونده کدوم نمره چشمی هست که بر اساسش عمل انجام میشه؟ اون شماره ای که دستی نوشته شده ؟ چون اون از شماره عینک فعلیم کمتره و اصلا اپتومتریست اون را کاری نداشت یا این که کلا اون عدد subjective Ref ملاکه؟
و دوم این که کلا نظر شما در مورد نوع عمل و اظهار نظر دکترها چی هست آقای یاسینی؟
بازم ممنون ن ن ن .... :)

فمتو برای ضخامت قرنیه کم استفاده میشه ولی چون برداشت قرنیه بیشتر از لازکه (ذات لیزیک فمتو) در بعضی موارد با توجه به ضخامت قرنیه لازک پیشنهاد میشه اونهم با دستگاه Visx.
شماره چشمتون اونیکه با دست (خودکار آبی) روی برگ اول نوشته شده.
ببینید شماره چشم با شماره عینک فرق داره. برای اینکه شماره اعمال شده روی قرنیه تقریبا 1 سانت با عینک فاصله داره( به شبکیه نزدیکتره).
در مورد اظهار نظر ها نگران نباشید. اختلافی در حرفها نیست. اما اگر تنبلی چشم دارید حتما با یک دکتر دیگه هم مشورت کنید. اگر وقت دارید یک سر هم به دکتر خانلری بزنید.

sahar1988

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام. خسته نباشید
قرار بود امروز یادآوری کنم که در مورد قانون بیمه برای پرداخت بخشی از هزینه عمل کاشت لنز از اداره تجهیزات سوال کنید.. اگر جوابشو بهم بگید ممنون میشم

SirMasoud

Registered User
لایک‌ها
239
سلام جناب یاسینی

من چند ماه پیش مزاحمتون شدم برای مشاوره بعدشم هم رفتم کلینیک صدرا (اصفهان) معاینه و خلاصه بعدشم رفتم پیش دکتر ساوج که شما فرموده بودین برای عمل که برام PRK پیشرفته را در نظر گرفت. بعد ما هم بنا به دلایلی کم همتی کردیم و نرفتیم. دوباره قصد کردم برم عمل کنم ولی در مورد عمل فمتو چیزهایی شنیدم اینبار رفتم کلینیک پارسیان که فمتو داره برای معاینه مجدد. بعد از معاینه اون اپراتورش بهم گفت شاید به علت شماره بالای چشم چپم نتونم عمل فمتو کنم چون ممکن مشکل قوز قرنینه پیدا کنم ولی گفت پرونده‌تون را میدم دکتر قریشی تا نظر بدن. تو معاینات ضخامت قرینه 553 میکرون بود. چشم‌ها هر دو مشکل دوربین نزدیک بینی ندارند نمره‌شون 0.25 هست ولی چشم راستم 3.5 و چشم چپم 5 آستیکماتیک داره. حال به نظر شما میتونم عمل فمتو بکنم یا نه؟ اصلا برای چشمم فمتو بهتره یا همون PRK؟

خیلی ممنون میشم بازم راهنماییم کنید
با تشکر

red veyron

Registered User
لایک‌ها
33
دوست عزیز معمولا تنبلی چشم رو عمل نمی کنن چرا که وقتی سنتون رفت بالا (بالای 40) دید برمیگرده. ولی اگر سنتون کمه 20 تا 28 سال عمل کنید.
ولی دقت کنید انجراف چشم با لیزر درست نمیشه و همونطور که یکبار مل کردید و دوباره برگشته بعد از عمل لیزر به دلیل اینکه از عینک هم دیگه استفاده نمی کنید کمی بیشتر میشه.
بهتره اول با یک دکتر مشورت کنید برای اینکه ببینید آیا انجراف بعد از عمل لیزر خیلی به چشم میاد یا نه.
کدوم شهر هستید؟

با تشکر از جنابعالی و تاپیک پر بارتون
بنده در حال حاظر 25 سال دارم و عمل رو حدود 3 سال قبل انجام دادم
در مورد چشم تنبل فعلا مشکل خاصی ندارم چون به دلیل انحراف ازش استفاده نمیکنم
بنده بین دوتا عمل موندم(لیزر+انحراف) و میخواستم اگه بشه با یک تیر دو نشون بزنم:lol:
از طرفی به خاطر برگشت عمل قبلی به عمل دوم برای انحراف امید چندانی ندارم
و برای لیزر هم با همین دکتر قبلی که صحبت کردم گفتن که این نمره نیاز به عمل نداره!

البته قبل از عمل چشم بنده ضعیف نبود چند روزی بعد از عمل طی فرایندی یک هفته ای دیدم رو کاملا از دست دادم به طوری که صورت افراد رو از فاصله 3 متری مثل کف دست صاف میدیدم بعد از یک هفته روند معکوس شکل گرفت ولی مثل قبل نشد و روی نمره 1 مونده
و بعدا هم گفتن چشمت از قبل ضعیف بوده و ربطی به عمل نداره ،بنده هم گفتم حتما همینطور بوده!

بنده لارستان جنوب استان فارس

با تشکر مجدد

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام. خسته نباشید
قرار بود امروز یادآوری کنم که در مورد قانون بیمه برای پرداخت بخشی از هزینه عمل کاشت لنز از اداره تجهیزات سوال کنید.. اگر جوابشو بهم بگید ممنون میشم

بله سوال کردم. متاسفانه نمی دونم چطور در دولت قبلی با سیاست های جالب وزیر بهداشت قبلی! لنز های فیکیک شدن جزو لنز های زیبایی و برای همین از تعرفه بیمه خارج شدند.
گرچه کلا نظر ما رو ترتیب اثر نمی دن ولی به عنوان یکی از وارد کننده های اصلی قبلی (الان دیگه وارد نمی کنیم) این لنز ها من یک نامه نشتم به اداره تجهیزات مبنی بر اینکه این لنز ها برای بیماران با شماره چشم بالا استفاده میشه و عملا از وضعیت زیبایی خارج میشه.
متاسفانه همونطور که شما گفتید بیمه ها این لنز ها رو دیگه پوشش نمی دن. التبه شنیدم بیمه های بعضی بانک ها و بعضی بیمه های تکمیلی اونرو پوشش می دن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی

من چند ماه پیش مزاحمتون شدم برای مشاوره بعدشم هم رفتم کلینیک صدرا (اصفهان) معاینه و خلاصه بعدشم رفتم پیش دکتر ساوج که شما فرموده بودین برای عمل که برام PRK پیشرفته را در نظر گرفت. بعد ما هم بنا به دلایلی کم همتی کردیم و نرفتیم. دوباره قصد کردم برم عمل کنم ولی در مورد عمل فمتو چیزهایی شنیدم اینبار رفتم کلینیک پارسیان که فمتو داره برای معاینه مجدد. بعد از معاینه اون اپراتورش بهم گفت شاید به علت شماره بالای چشم چپم نتونم عمل فمتو کنم چون ممکن مشکل قوز قرنینه پیدا کنم ولی گفت پرونده‌تون را میدم دکتر قریشی تا نظر بدن. تو معاینات ضخامت قرینه 553 میکرون بود. چشم‌ها هر دو مشکل دوربین نزدیک بینی ندارند نمره‌شون 0.25 هست ولی چشم راستم 3.5 و چشم چپم 5 آستیکماتیک داره. حال به نظر شما میتونم عمل فمتو بکنم یا نه؟ اصلا برای چشمم فمتو بهتره یا همون PRK؟

خیلی ممنون میشم بازم راهنماییم کنید
با تشکر

همونطور که گفتم فمتو بر پای لیزیک کار می کنه و نه لازک برای همین برای شماره های بالای آستیگمات خوب عمل می کنه ولی برای شماره های بالای چشم و یا قرنیه با ضخامت کمتر که شماره آستیگمات بالایی داشته باشه استفاده نمی شه. صبر کنید ببینید دکتر قریشی نظر چیه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با تشکر از جنابعالی و تاپیک پر بارتون
بنده در حال حاظر 25 سال دارم و عمل رو حدود 3 سال قبل انجام دادم
در مورد چشم تنبل فعلا مشکل خاصی ندارم چون به دلیل انحراف ازش استفاده نمیکنم
بنده بین دوتا عمل موندم(لیزر+انحراف) و میخواستم اگه بشه با یک تیر دو نشون بزنم:lol:
از طرفی به خاطر برگشت عمل قبلی به عمل دوم برای انحراف امید چندانی ندارم
و برای لیزر هم با همین دکتر قبلی که صحبت کردم گفتن که این نمره نیاز به عمل نداره!

البته قبل از عمل چشم بنده ضعیف نبود چند روزی بعد از عمل طی فرایندی یک هفته ای دیدم رو کاملا از دست دادم به طوری که صورت افراد رو از فاصله 3 متری مثل کف دست صاف میدیدم بعد از یک هفته روند معکوس شکل گرفت ولی مثل قبل نشد و روی نمره 1 مونده
و بعدا هم گفتن چشمت از قبل ضعیف بوده و ربطی به عمل نداره ،بنده هم گفتم حتما همینطور بوده!

بنده لارستان جنوب استان فارس

با تشکر مجدد

لارستان. فکر می کنم بوشهر و بندر عباس به شما نزدیکتر از شیراز باشه درسته ؟ اگر اینظطوره بفرمایید یک دکتر در این شهر ها بهتون معرفی کنم بردی پیششون یک مشورتی بکنید.

SirMasoud

Registered User
لایک‌ها
239
همونطور که گفتم فمتو بر پای لیزیک کار می کنه و نه لازک برای همین برای شماره های بالای آستیگمات خوب عمل می کنه ولی برای شماره های بالای چشم و یا قرنیه با ضخامت کمتر که شماره آستیگمات بالایی داشته باشه استفاده نمی شه. صبر کنید ببینید دکتر قریشی نظر چیه.

امروز صبح زنگ زدن گفتند دکتر قریشی گفته مشکلی نداره هم میتونم فمتو کنم هم PRK. من به لحاظ شرایط کاریم می‌خوام زودتر دوران نقاهتش تموم بشه و دردشم کم باشه به نظر شما همون فمتو را انتخاب کنم. هزیینه PRK را 1600 و فمتو را هم 3000 گفتند.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام

جناب یاسینی الان دیگه حدود 23 ماه از عملم میگذره

چند روزی هست احساس میکنم که خیلی شفاف میبینم!!!
دلیل؟؟؟؟
یا شافی
متشکریم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
امروز صبح زنگ زدن گفتند دکتر قریشی گفته مشکلی نداره هم میتونم فمتو کنم هم PRK. من به لحاظ شرایط کاریم می‌خوام زودتر دوران نقاهتش تموم بشه و دردشم کم باشه به نظر شما همون فمتو را انتخاب کنم. هزیینه PRK را 1600 و فمتو را هم 3000 گفتند.

هر دو از لحاظ درد مثل هم هستند ولی فمتو خیلی سریعتر درمان میشه. ولی باز هم قبل از عمل یک مشورتی با دکتر قریش بکنید و مطمئن بشید که فمتو براتون مشکلی نداره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام

جناب یاسینی الان دیگه حدود 23 ماه از عملم میگذره

چند روزی هست احساس میکنم که خیلی شفاف میبینم!!!
دلیل؟؟؟؟
یا شافی
متشکریم

خدا رو شکر.
امیدوارم که سریعتر دیدتون کامل بشه.
صبر کنید و سعی کنید به چشمتون فشار نیارید.

sahar1988

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بله سوال کردم. متاسفانه نمی دونم چطور در دولت قبلی با سیاست های جالب وزیر بهداشت قبلی! لنز های فیکیک شدن جزو لنز های زیبایی و برای همین از تعرفه بیمه خارج شدند.
گرچه کلا نظر ما رو ترتیب اثر نمی دن ولی به عنوان یکی از وارد کننده های اصلی قبلی (الان دیگه وارد نمی کنیم) این لنز ها من یک نامه نشتم به اداره تجهیزات مبنی بر اینکه این لنز ها برای بیماران با شماره چشم بالا استفاده میشه و عملا از وضعیت زیبایی خارج میشه.
متاسفانه همونطور که شما گفتید بیمه ها این لنز ها رو دیگه پوشش نمی دن. التبه شنیدم بیمه های بعضی بانک ها و بعضی بیمه های تکمیلی اونرو پوشش می دن.

به هر حال از پیگیریتون خیلی ممنونم...لطف کردید

angrybirds

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بله دوروز مرخصی کافیه. از روز سوم می تونید برید سر کار ولی دیدتون کامل نیست. باید حداقل دو هفته صبر کنید تا دیدتون کامل بشه. ولی 5 روز بعد اونقدری می بینید که بتونید کارهای معمولی رو انجام بدید.
دید نزدیکتون دیر تر خوب میشه. زمستون از بهار بهتره برای اینکه آلودگی کمتره. اگر آستیگماتون 2 بهتره فمتو رو انتخاب کنید هزینه بشتری میشه ولی نتیجه عمل خیلی بهتره.

سلام از راهنمایی شما متشکر هزینه ی فمتو حدودی برای درمان استیگمات 2 چشم 2 چقدر هست ؟
سپاس

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
سلام,وقت به خیر
بنده دیروز به پزشک متخصص مراجعه کردم و ایشون بعد از معاینه نسخه زیر رو جهت عینک برای من تجویز کردن

در مورد لیزر هم پرسیدم و گفتن به خاطر اینکه چشمام کمی آستیگمات هست احتمال برگشت 5 تا 10 درصد وجود داره!
یک عکس هم نوشتن که اگر تمایل به لیزر داشتم اول اونو توی کلینیک ونک انجام بدم و بعد اگه اوکی بود لیزر بشه...
حالا میخواستم بپرسم با توجه به نسخه بالا به نظر شما من چیکار کنم؟لیزر یا عینک؟
علیرغم اینکه نمره چشمم بالا نیس من فاصله دور رو نمیتونم ببینم!حتی اگه فاصله اش کم باشه!واقعا عذاب آوره!
ولی از طرفی اگر مطمئن بشم عوارض جانبی لیزر و همینطور احتمال برگشت زیاد هست ترجیح میدم ریسکشو کنار بزارم و برم سراغ عینک!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

eman619rv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام و خسته نباشید خدمت دکتر یاسینی عزیز.

دکتر من چند وقت پیش گوشه چشمم ، قسمت سفیدی چشم، دچار جراحت شد و تا به الان نرفتم دکتر متخصص نشون بدم، لایه ی کوچکی از روی چشم برداشته شده و اسیب دیده ، میخواستم ببینم درمانش به چه شکل هست ؟ ایا بخیه میبره یا روش های بهتری هم برای درمان هست؟ و اینکه دوره نقاهتش چقدره ؟
راستی من شماره چشمم 6.5 و 7 هست ، چند سال پیش صحبت از روش نوینی بود که بدون عمل میزان فاصله کانونی چشم رو دست کنن ، میخواستم ببینم آیا الان در ایران انجام میشه؟ و اسمش چی هست؟
از نظر موروثی هم ما کلا تو خونواده هممون مشکلات اساس چشم داشتیم چه شبکیه چه قرنیه .

سپاس :heart:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بالا