• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

zaker51

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
چهار میلیون و سیصد پیوند لیزری
اطلاع ندارم
منظورتون از پیگیری چیه؟؟؟

من در مقاله ای خوندم که پیوند لیزری نیازی به بخیه نداره چطور برای شما بخیه هم خورده؟
http://www.ebtekarnews.com/Ebtekar/News.aspx?NID=107190
این هم لینکش هست. آیا بری شما هم عمل پیوند لایه ای با فمتواسکند شده؟

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
سلام
من کارم کامپیوتر هست
تقریبا از 24 ساعت ، اکثرشو پشت سیستم کار می کنم
الان نمره چشام 2.5 و 2.75 هست
میخوام عمل کنم و سریع به کارم برگردم
1- فمتو کنم 1-2 روز بعدش مشکلی ندارم برای ادامه کار ؟
2- اگه همین روش کارو ادامه بدم چند سال ممکنه برگرده ؟
3- اگه برگرده بازم میشه عمل کرد ؟
4- من 22 سال ( تمام ) سن دارم
ممنون

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
من کارم کامپیوتر هست
ممنون

اگر فمتو رو انتخاب کنید مدت نقاهت از دو ماه به حدود دو هفته تقلیل پیدا می کنه.
تا یک هفته بعد از عمل دید نزدیکتون خوب نیست.
دو هقته طول می کشه که دیدتون 80 درصد دید اصلی بشه و نزدیک یک ماه برای دید کامل زمان می بره.
اگر شماره چشمتون ثابت شده باشه دیگه لازم نیست بترسید. برگشی در کار نیست.
فشار به چشم تو روزهای اول ممنوعه یعنی حداقل دو روز اصلا نمی تونید با کامپیوتر کار کنید.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
من در مقاله ای خوندم که پیوند لیزری نیازی به بخیه نداره چطور برای شما بخیه هم خورده؟
http://www.ebtekarnews.com/Ebtekar/News.aspx?NID=107190
این هم لینکش هست. آیا بری شما هم عمل پیوند لایه ای با فمتواسکند شده؟
بله
پیوند لایه ای
ابداع جدید توسط دکتر صلوتی
میگه نگرفتن توی کارش نیست!!!
از این جهت میگن لیزری
چون تمام اعمال برش توسط لیزر انجام میشه!!!

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
من کارم کامپیوتر هست
ممنون
الان دیدتون کم هست؟؟؟با سپاس

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
اگر فمتو رو انتخاب کنید مدت نقاهت از دو ماه به حدود دو هفته تقلیل پیدا می کنه.
تا یک هفته بعد از عمل دید نزدیکتون خوب نیست.
دو هقته طول می کشه که دیدتون 80 درصد دید اصلی بشه و نزدیک یک ماه برای دید کامل زمان می بره.
اگر شماره چشمتون ثابت شده باشه دیگه لازم نیست بترسید. برگشی در کار نیست.
فشار به چشم تو روزهای اول ممنوعه یعنی حداقل دو روز اصلا نمی تونید با کامپیوتر کار کنید.
ممنون
فکر میکردم فمتو 1 روزه جواب میده :(
از کجا بدونم نمره ثابت شده ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون
فکر میکردم فمتو 1 روزه جواب میده :(
از کجا بدونم نمره ثابت شده ؟

نه دوست عزیز.
نمره چشم اگر برای دو سال تهییر نکنه یا در حد 0.25 تعییر کنه میگن ثابت شده

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

saye_18

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
یه هم اندیشی..... ربطی هم به عمل و اینا نداره..... یه بنده خدایی، "برف شادی" پاشیده تو چشمش! یعنی قشنگ مستقیم رفت تو چشمش! با آب، زیاد شست، ولی بعدش دیگه پشت گوش انداخت دکتر اینا نرفت...... حالا فایده داره بره دکتر؟ خخخخ سه چهار روزی میگذره...... :| :| :|
حالا که اومدم اینجا، یه چی دیگه برا خودم بپرسم! 14 ماه از عمل پی ار کی گذشته، ریمل میخواستم بزنم، زدمش تو چشمم! :blink: دو باااااااااااااااااااااااااار! :D الان زندم هنوز ولی خب یه کم ترسناکه دیگهههه..... پ.ن: بچه ها شماها اگه همینجور تجربه هایی داشتین کمک کنین لطفا...... مسلما نمیشه از آقای یاسینی انتظار داشت در مورد ریمل تجربه ای داشته باشن! :lol:

آخ الان داداشم منو ترسوند! یه جا هس با برق فشار قوی سر و کار داریم..... هوا یونیزه میشه و اینا..... حالا اگه من تماشا کنم ضرر داره برام؟ :| خب باید بررسی کنم روندشو..... مجبورم نگاه کنم.... اون نوری که ساطع میشه خیلی ضرر داره برام؟ :( پ.ن: هنوز نرفتم! نمیدونم شاید عینک مخصوص دادن بهم! :|

مهدیس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام آقای یاسینی
9 شهریور بیمارستان بقیه الله با دکتر جدیدی عمل داشتم . قبلا اینجا از شما نظر خواسته بودم واسه جا که تایید کردین. هنوز چشمام تاره اما نگران نیستم چون گفتند 4 ماه طول میکشه تا دیدم کامل شه. ولی چیزی که نگرانم کرده اینه که امروز از صبح تا الان چشم چپم هر چند دقیقه 1 بار یه تیر خفیف میکشه (گوشه چشمم) . دلیلش چی میتونه باشه.؟ من شهرستانم . نیازی هست به دکتر مراجعه کنم؟؟ خیلی نگرانم اگه جواب بدین ممنون میشم. در ضمن دیدم هم حس مسکنم نسبت به دیروز کمتره یه ذره :( منتظر جوابتون هستم

zaker51

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
بله
پیوند لایه ای
ابداع جدید توسط دکتر صلوتی
میگه نگرفتن توی کارش نیست!!!
از این جهت میگن لیزری
چون تمام اعمال برش توسط لیزر انجام میشه!!!

اگه اون مقاله رو مظالعه کرده باشین نوشته بدون بخیه هست پس چرا برای شما بخیه خورده؟

lepkin

Registered User
لایک‌ها
1,155
سلام
چشم ما استیگمات هست 1.5 و 1.75 واسه استیگمات و .25 و .5 برای نزدیکبین
24 ساله هستم.
ایا میتونم لیزر کنم؟چون شنیده بودم که واسه استیگمات بالا نمیشه!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یه هم اندیشی..... ربطی هم به عمل و اینا نداره..... یه بنده خدایی، "برف شادی" پاشیده تو چشمش! یعنی قشنگ مستقیم رفت تو چشمش! با آب، زیاد شست، ولی بعدش دیگه پشت گوش انداخت دکتر اینا نرفت...... حالا فایده داره بره دکتر؟ خخخخ سه چهار روزی میگذره...... :| :| :|
حالا که اومدم اینجا، یه چی دیگه برا خودم بپرسم! 14 ماه از عمل پی ار کی گذشته، ریمل میخواستم بزنم، زدمش تو چشمم! :blink: دو باااااااااااااااااااااااااار! :D الان زندم هنوز ولی خب یه کم ترسناکه دیگهههه..... پ.ن: بچه ها شماها اگه همینجور تجربه هایی داشتین کمک کنین لطفا...... مسلما نمیشه از آقای یاسینی انتظار داشت در مورد ریمل تجربه ای داشته باشن! :lol:

آخ الان داداشم منو ترسوند! یه جا هس با برق فشار قوی سر و کار داریم..... هوا یونیزه میشه و اینا..... حالا اگه من تماشا کنم ضرر داره برام؟ :| خب باید بررسی کنم روندشو..... مجبورم نگاه کنم.... اون نوری که ساطع میشه خیلی ضرر داره برام؟ :( پ.ن: هنوز نرفتم! نمیدونم شاید عینک مخصوص دادن بهم! :|

به دوستتون بگید همین الان بره دکتر چشمشو نشون بده. برف شادی خیلی چیز مهمی نیست ولی بهتره آدم مطئن بشه و امرزو از فردا بهتره. هر چی زودتر بری احتمال اینکه مشکلی وجود داشته باشه که قابل درمان باشه بیشتر هست.

در مورد خودتون زیاد نگران نباشید. یک سال بعد از عمل پی ار کی دیگه قرنیه کاملا بسته شده و مثل قرنیه انسان سالم می مونه.
ولی سعی کنید برای سلامت چشمتون از دید مشتقیم و برخود مستقیم با هوای یونیزه پرهیز کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
9 شهریور بیمارستان بقیه الله با دکتر جدیدی عمل داشتم . قبلا اینجا از شما نظر خواسته بودم واسه جا که تایید کردین. هنوز چشمام تاره اما نگران نیستم چون گفتند 4 ماه طول میکشه تا دیدم کامل شه. ولی چیزی که نگرانم کرده اینه که امروز از صبح تا الان چشم چپم هر چند دقیقه 1 بار یه تیر خفیف میکشه (گوشه چشمم) . دلیلش چی میتونه باشه.؟ من شهرستانم . نیازی هست به دکتر مراجعه کنم؟؟ خیلی نگرانم اگه جواب بدین ممنون میشم. در ضمن دیدم هم حس مسکنم نسبت به دیروز کمتره یه ذره :( منتظر جوابتون هستم

اون تیر کشیدگی چشمتون ربطی به عمل نداره. به نظرم برای بررسی یک سری به دکتر جدیدی بزنید. نه برای عمل برای چک آپ.
نگران هم نباشید تا یک ماه دیگه دیدتون کامل میشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
چشم ما استیگمات هست 1.5 و 1.75 واسه استیگمات و .25 و .5 برای نزدیکبین
24 ساله هستم.
ایا میتونم لیزر کنم؟چون شنیده بودم که واسه استیگمات بالا نمیشه!

آستیکات شما خیلی بالانیست. می تونید عمل کنید. برید یک چک آپ بکنید. اگر هزینه عمل براتون مهم نیست فمتو برای شما خیلی مناسبه.

مهدیس

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اون تیر کشیدگی چشمتون ربطی به عمل نداره. به نظرم برای بررسی یک سری به دکتر جدیدی بزنید. نه برای عمل برای چک آپ.
نگران هم نباشید تا یک ماه دیگه دیدتون کامل میشه.
مرسی از جوابتون . اما من بازم نگرانم :D آخه شهرستانم و دکترای اینجا نمی دونم چرا انقدر سرشون شلوغه . نتونستم زودتر از 20 مهر نوبت بگیرم. :( به هر حال مرسی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی از جوابتون . اما من بازم نگرانم :D آخه شهرستانم و دکترای اینجا نمی دونم چرا انقدر سرشون شلوغه . نتونستم زودتر از 20 مهر نوبت بگیرم. :( به هر حال مرسی

کدوم شهر هستید.؟

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
ببین دوست عزیز من چند بار در این مورد توضیح دادم اگر کمی ضحفات قبلی رو می خونید متوجه می شدید.
باز هم یکبار دیگه توضیح میدم.
در سنا بالای 40 سال پیر چشمی شروع میشه. در این بیماری (که بیماری نیست در اصل پیری لنز چشم انسانه) قدرت تطابق از بین میره یعنی بر خلاف جوانی دیگه لنز انسان نمی تونه کوچیک و بزرگ بشه و ثابت می مونه. در این حالت دید نزدک تار میشه و دید دور خوب می مونه (دقیقا بر عکس جوانی که دید دور بده)
پس اگر شما در سن 24 سالگی عمل کنید باید منتظر باشید که در سن 45 سالگی برای مطالعه عینک بزنید و اون ربطی به عمل لیزر شما نداره عمل هم نمی کردید باید برای مطالعه نزدیک عینک می زنید.

مثل اینکه سوالم رو بد مطرح کردم چون این جواب سوال من نیست!
درهرصورت ممنونم از شما.:)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

nastaran22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی
خیلی ممنون بابته تاپیک مفیدتون،خیلی کمکم کرد.
الان یه سوال دارم،من شمارم 2.5 هست.دکتر غلامی نژاد تو نور گفتن هم prk میتونم و هم فمتو،که من بیشتر دوس دارم prk انجام بدم...حالا میشه بگید که آیا احتمال برگشت شماره چشمم تو جفت عمل ها برابره یا نه؟ واینکه بادکتر غلامی نژاد عمل کنم، چند نفر بهم دکتر میر آفتاب و طاهری رو هم پیشنهاد دادن...الان فقط منتظرم که این سوالام رو واسش جواب پیدا کنم،بعد برم دیگه وقت عملمو بگیرم....
پیشاپیش تشکر میکنم از لطفتون

بالا