سلام،چرا بعضیها علیرغم اینکه پیش یک دکتر خوب عمل کردند بازم بعد از مدتی چشمشون ضعیف میشه و نیاز به عینک دارند؟ احتمال اینکه این اتفاق بیفته چقدره و به چه عواملی بستگی داره؟
سلام. مهندس جان دکتر موسوی نیک و دکتر اسماعیلی رو تو مشهد میشناسی؟ متاسفانه دکتر خاکشور مسافرته و باید با یک پزشک دیگه که تو کلیکینیکش فمتو انجام میده عمل کنم. ضمنا به نظرت امکان صفر شدن شماره چشم 6 هست؟
سلام
دکتر صلوتی بهم گفت اگر خواستی بعد از دو سال با لیزیک برات صفرش میکنم
منظورش به چی بوده؟؟؟
فردی شبیه خودم که یک سال زودتر عمل کرده بود میگفت هر دفعه یه حرف میزنه
مدام نظرش رو عوض میکنه،
جناب یاسینی دلیل این همه تغییر نظر چی میتونه باشه؟؟؟
با سپاس فراوان
سلام
عمل لیزیک چه ریسکهایی به همراه دارد؟؟؟
آیا لیزیک برای چشم من حیاتی هست و واجب؟؟؟مرسی
یعنی چی ضخامت اجازه بده؟؟؟ایشون حرف بی حساب نمیزنن.
باید کمی صبر کنید تا پیوند قرنیه کامل بشه و بعد اگر ضخامت قرنیه جدید اجازه داد لیزر کنیو
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
خیلی ممنوناین میتونه چند تا دلیل داشته باشه.
مهمترینش اینه که شاید زمان عمل شماره چشم هنوز ثابت نشده باشه
ایشون حرف بی حساب نمیزنن.
باید کمی صبر کنید تا پیوند قرنیه کامل بشه و بعد اگر ضخامت قرنیه جدید اجازه داد لیزر کنیو
یعنی چی ضخامت اجازه بده؟؟؟
لطفاً بیشتر توضیح بدین.ممنونم
خیلی ممنون
پس چرا بعضی از چشم پزشکا مثل دکتر هاشمی که کارشون اینه خودشون عینکی اند و عمل نمی کنند؟ خبرنگاره ازش پرسید وزرای کابینه که عینکی اند رو عمل نمی کنی؟ درست نفهمیدم چی گفت ولی مضمون حرفش این بود که قبلا یه بار عمل کردم و الان پیرچشمیه. خوب پیرچشمی که عینک نزدیک بین میخواد اونم حین مطالعه همیشه که نمی زنند. پس پیداست که عمل کرده و باز چشمشون برگشته
سلام جناب یاسینی
بعد از پیوند قرنیه لیزر تا چه حد می تونه دید رو کامل کنه یعنی واقعا امکان صفر شدن وجود داره؟
یاسینی جان سمت شمرون میشه یه دگتر خوب معرفی کنی بهمبرای ویزیت و چکاپ . اگرم به نظرت برای این کار فرقی نداره بگو بهم چشم چپم ضعیف شده در طول روز هم یه ساعتایی بیشتر میشه تار دیدنم گفتم برم یه چکاپ کنم
ممنونم از لطفت
LG L7 II
سلامضخامت قرنیه در افراد مختلفت متفاوته. برای همین قرنیه ای همه که به شما پیوند زده شده باید ضحامت سنجی بشه که آیا میشه لیزرش کرد یا خیر.
در تکمیل صحبتهای جناب یاسینی باید عرض کنم که بنده حدود یک ماه دیگه 2 سال از عملم میگذره!!!بعد از پیوند قرنیه شما یک قرنیه تازه دارید که دیگه مشکل قوز قرنیه رو نداره و می تونید با لیزر شماره باقی مونده چشم رو صفر کنید. ولی این عمل ، عمله مشکلیه و دوران نقاهت طولانی داره. همونطور که می بینید کاربر masoo هنوز بعد از یک سال نمی تونهه لیزر کنه و دیدش رو صفر کنه برای همین پیوند قرنیه در مرحله آخر اتفاق می افته.
سلام
اگر نشه لیزر کرد تکلیف چی میشه؟؟؟مرسی
چجوریه؟؟؟؟نگران نباشید روش برای این کار زیاد هست. اگر لیزر نشه میتونید از لنز فیکیک استفاده کنید.
سلام اگر سمت شمرون منظروت تجریشه بهترین دکتر تو اون منطقه فکر می کنم خود دکتر خیابانی باشه مطبش سر زعفرانیه است. ساختمان پزشکان سر نبش. بسیار دکتر خوب و با اخلاقیه.
بسیار ممنونم
گفتم ریتم تاپیک رو با تشکر خراب نکنم ولی ارزشش رو داره ! لطف کردن دوست عزیز
LG L7 II