• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
عمل لیزیک چه ریسکهایی به همراه دارد؟؟؟
آیا لیزیک برای چشم من حیاتی هست و واجب؟؟؟مرسی

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام،چرا بعضیها علیرغم اینکه پیش یک دکتر خوب عمل کردند بازم بعد از مدتی چشمشون ضعیف میشه و نیاز به عینک دارند؟ احتمال اینکه این اتفاق بیفته چقدره و به چه عواملی بستگی داره؟

این میتونه چند تا دلیل داشته باشه.
مهمترینش اینه که شاید زمان عمل شماره چشم هنوز ثابت نشده باشه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام. مهندس جان دکتر موسوی نیک و دکتر اسماعیلی رو تو مشهد میشناسی؟ متاسفانه دکتر خاکشور مسافرته و باید با یک پزشک دیگه که تو کلیکینیکش فمتو انجام میده عمل کنم. ضمنا به نظرت امکان صفر شدن شماره چشم 6 هست؟

بله هر دو تا رو میشناسم مخصوصا دکتر موسوی نیک کارشون خیلی خوبه.
برید پیششون سلام من رو هم برسونید اگر من رو یادشون نیومد بگید سال قبل یک اتوکلاو خریدن برای مرکز جراحی مهر. منو یادشون میاد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
دکتر صلوتی بهم گفت اگر خواستی بعد از دو سال با لیزیک برات صفرش میکنم
منظورش به چی بوده؟؟؟
فردی شبیه خودم که یک سال زودتر عمل کرده بود میگفت هر دفعه یه حرف میزنه
مدام نظرش رو عوض میکنه،
جناب یاسینی دلیل این همه تغییر نظر چی میتونه باشه؟؟؟
با سپاس فراوان

ایشون حرف بی حساب نمیزنن.
باید کمی صبر کنید تا پیوند قرنیه کامل بشه و بعد اگر ضخامت قرنیه جدید اجازه داد لیزر کنیو

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
عمل لیزیک چه ریسکهایی به همراه دارد؟؟؟
آیا لیزیک برای چشم من حیاتی هست و واجب؟؟؟مرسی

عملا لیزر این روزها ریسک بالایی نداره حتی به نظر من از جراحی دندان گم خطر تره.
ولی برای شما که پیوند قرنیه هستید باید با دقت بیشتری انجام بشه

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
باید کمی صبر کنید تا پیوند قرنیه کامل بشه و بعد اگر ضخامت قرنیه جدید اجازه داد لیزر کنیو

یعنی چی ضخامت اجازه بده؟؟؟
لطفاً بیشتر توضیح بدین.ممنونم

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
این میتونه چند تا دلیل داشته باشه.
مهمترینش اینه که شاید زمان عمل شماره چشم هنوز ثابت نشده باشه

خیلی ممنون:cool:
پس چرا بعضی از چشم پزشکا مثل دکتر هاشمی که کارشون اینه خودشون عینکی اند و عمل نمی کنند؟ خبرنگاره ازش پرسید وزرای کابینه که عینکی اند رو عمل نمی کنی؟ درست نفهمیدم چی گفت ولی مضمون حرفش این بود که قبلا یه بار عمل کردم و الان پیرچشمیه. خوب پیرچشمی که عینک نزدیک بین میخواد اونم حین مطالعه همیشه که نمی زنند. پس پیداست که عمل کرده و باز چشمشون برگشته

zaker51

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15

سلام جناب یاسینی
بعد از پیوند قرنیه لیزر تا چه حد می تونه دید رو کامل کنه یعنی واقعا امکان صفر شدن وجود داره؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یعنی چی ضخامت اجازه بده؟؟؟
لطفاً بیشتر توضیح بدین.ممنونم

ضخامت قرنیه در افراد مختلفت متفاوته. برای همین قرنیه ای همه که به شما پیوند زده شده باید ضحامت سنجی بشه که آیا میشه لیزرش کرد یا خیر.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خیلی ممنون:cool:
پس چرا بعضی از چشم پزشکا مثل دکتر هاشمی که کارشون اینه خودشون عینکی اند و عمل نمی کنند؟ خبرنگاره ازش پرسید وزرای کابینه که عینکی اند رو عمل نمی کنی؟ درست نفهمیدم چی گفت ولی مضمون حرفش این بود که قبلا یه بار عمل کردم و الان پیرچشمیه. خوب پیرچشمی که عینک نزدیک بین میخواد اونم حین مطالعه همیشه که نمی زنند. پس پیداست که عمل کرده و باز چشمشون برگشته

ببین دوست عزیز من چند بار در این مورد توضیح دادم اگر کمی ضحفات قبلی رو می خونید متوجه می شدید.
باز هم یکبار دیگه توضیح میدم.
در سنا بالای 40 سال پیر چشمی شروع میشه. در این بیماری (که بیماری نیست در اصل پیری لنز چشم انسانه) قدرت تطابق از بین میره یعنی بر خلاف جوانی دیگه لنز انسان نمی تونه کوچیک و بزرگ بشه و ثابت می مونه. در این حالت دید نزدک تار میشه و دید دور خوب می مونه (دقیقا بر عکس جوانی که دید دور بده)
پس اگر شما در سن 24 سالگی عمل کنید باید منتظر باشید که در سن 45 سالگی برای مطالعه عینک بزنید و اون ربطی به عمل لیزر شما نداره عمل هم نمی کردید باید برای مطالعه نزدیک عینک می زنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی
بعد از پیوند قرنیه لیزر تا چه حد می تونه دید رو کامل کنه یعنی واقعا امکان صفر شدن وجود داره؟

بعد از پیوند قرنیه شما یک قرنیه تازه دارید که دیگه مشکل قوز قرنیه رو نداره و می تونید با لیزر شماره باقی مونده چشم رو صفر کنید. ولی این عمل ، عمله مشکلیه و دوران نقاهت طولانی داره. همونطور که می بینید کاربر masoo هنوز بعد از یک سال نمی تونهه لیزر کنه و دیدش رو صفر کنه برای همین پیوند قرنیه در مرحله آخر اتفاق می افته.

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
یاسینی جان سمت شمرون میشه یه دگتر خوب معرفی کنی بهمبرای ویزیت و چکاپ . اگرم به نظرت برای این کار فرقی نداره بگو بهم چشم چپم ضعیف شده در طول روز هم یه ساعتایی بیشتر میشه تار دیدنم گفتم برم یه چکاپ کنم
ممنونم از لطفت
LG L7 II

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یاسینی جان سمت شمرون میشه یه دگتر خوب معرفی کنی بهمبرای ویزیت و چکاپ . اگرم به نظرت برای این کار فرقی نداره بگو بهم چشم چپم ضعیف شده در طول روز هم یه ساعتایی بیشتر میشه تار دیدنم گفتم برم یه چکاپ کنم
ممنونم از لطفت
LG L7 II

سلام اگر سمت شمرون منظروت تجریشه بهترین دکتر تو اون منطقه فکر می کنم خود دکتر خیابانی باشه مطبش سر زعفرانیه است. ساختمان پزشکان سر نبش. بسیار دکتر خوب و با اخلاقیه.

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
ضخامت قرنیه در افراد مختلفت متفاوته. برای همین قرنیه ای همه که به شما پیوند زده شده باید ضحامت سنجی بشه که آیا میشه لیزرش کرد یا خیر.
سلام
اگر نشه لیزر کرد تکلیف چی میشه؟؟؟مرسی

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
بعد از پیوند قرنیه شما یک قرنیه تازه دارید که دیگه مشکل قوز قرنیه رو نداره و می تونید با لیزر شماره باقی مونده چشم رو صفر کنید. ولی این عمل ، عمله مشکلیه و دوران نقاهت طولانی داره. همونطور که می بینید کاربر masoo هنوز بعد از یک سال نمی تونهه لیزر کنه و دیدش رو صفر کنه برای همین پیوند قرنیه در مرحله آخر اتفاق می افته.
در تکمیل صحبتهای جناب یاسینی باید عرض کنم که بنده حدود یک ماه دیگه 2 سال از عملم میگذره!!!
این عمل صبر ایوب میخواهد!!!یا شافی

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
نگران نباشید روش برای این کار زیاد هست. اگر لیزر نشه میتونید از لنز فیکیک استفاده کنید.
چجوریه؟؟؟؟
من قبلاً لنز سخت داشتم
اصلاً قابل تحمل نبود برام!!!
خودم باید بزارم و بردارم؟؟؟؟؟؟
ضخامت قرنیه با عکس گرفتن سنجیده میشه؟؟؟
بهترین روش درمان در وحله اول چیه؟؟؟مرسی

تهرانی

Registered User
لایک‌ها
2,350
سلام اگر سمت شمرون منظروت تجریشه بهترین دکتر تو اون منطقه فکر می کنم خود دکتر خیابانی باشه مطبش سر زعفرانیه است. ساختمان پزشکان سر نبش. بسیار دکتر خوب و با اخلاقیه.

بسیار ممنونم
گفتم ریتم تاپیک رو با تشکر خراب نکنم ولی ارزشش رو داره ! لطف کردن دوست عزیز

LG L7 II

s.a.mosavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام جناب آقای یاسینی

هفته پیش چهارشنبه برای آزمایشات پیش از عمل رفتیم بیمارستان نور پیش دكتر میرآفتاب
ضخامت قرنیه 540 بود . نمره چشم -2.5 و ایشون گفتن هر دو عمل فمتو و لیزیك رو میتونیم انجام بدیم
هزینه فمتو 4 تومن و لیزیك prk دو تومن هستش ،كسی كه واسه عمل وقت میداد میگفتش كه عمل فمتو یه روزه خوب میشه
و در و سوزشو و از اینجور مسایل نداره یه روشه جدیدتره و .. و ولی روش prk‌ممكنه تا یه هفته درد داشته باشه و دید كامل
حتی تا یكی دو ماه طول بكشه

خواهشا یه راهنمایی بكنید منو خیلی حیرون موندم
ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بالا