سلام
نگران نباشید. با خیال راحت برید برای عمل. هفته قبل من برای اینکه خیال خودم راحت بشه یک تحقیقی در مورو فارابی کردم و فهمیدم که هم دستگاه لیزرشون بسیار جدیده و هم اتند ها خودشون لیزر میکنن. با خیال راحت برید برای عمل.
راستی ایا هزینه دریافتی همون 1300 هست یا بیشتره
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
1-ه دوست عزیز. در لازک یک لایه بسیار نازک بیرونی برداشته میشه که تا اپیتلیوم یک لایه محافظ روش این لایه تشکیل بده یکی دو روزی طول می کشه که برای همین لنز محافظ می ذارن.
ولی تاری دید به دلیل دیگه ایه. برداشتی که از قرنیه انجام میشه در ابتدا فضایی خالی است که مشخصه شکست نور قرنیه رو تغییر میده برای همین دیدتون خیلی تاره. به مرور در طول زمان (یک ماه) این فضای خالی شکل می گیره و ذره ذره دیدتون اصلاح میشه.
2- تا اونجایی که می دونم بیمارستانها عینک فیک نمی دن. عینک فیک یعنی مثلا عینکی روش نوشته rayban و شبینه ری بن هم هست ولی تولید کارخانه ای در چینه!. بیمارستانها معمولا عینک های بدون اسمی رو می دن که اگر جه شبیه ری بن نیستند ولی کیفیت خوبی دارند. دقت کنید که جنس تقلبی هر چی بیشتر به جنس اصل شبیه تر باشه معلومه که کیفیتش پایینتره.
ما الان شرکت های چینی خیلی خوبی داریم مثل Huawei که گوشی تلفن همراه می زنن و کیفیت تولیدشون با کره کاملا برابری می کنه. ولی از اون طرف گوشی های تقلبی شبیه مثلا آیفون داریم که کیفیت ساختشون آشغاله.
سلام اقای یاسینی ، بهترین راه بجز عینک چیه برای من کم خطر هم باشه
نمیتونم عینک بزنم ، دور بینم هم ضعیف شده
سنم هم 22 هست
با تشکر
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام آقای یاسینی
ارادت
آیا تفاوت دکتر در عملهای لیزیک و لازک و فمتو خیلی هست ؟
آخه بعضی دکترها ارزونتر حساب میکنند
من چشمم جمعش 4 میشه . 2 آستیگمات راست و 2 آستیگمات چپ
کدوم عمل باید انجام شود ؟
هزینه ی حدودی حدودی هم بفرمایید
خیلی ممنون از راهنماییتون، اینجوری خیالم راحت شد. بله هزینه اش همون 1300 هست. بازم ممنون
1.مرسی. پس یعنی این فضای خالی با ترمیم ضخامت قرنیه ای که کم شده پر میشه یا با ضخیم تر شدن اپیتلیوم جبران میشه؟
2. عینکی که من دارم Riy Don هست. نمی دونم چه مارکیه و کجاییه؟ به درد می خوره یا نه....
سلام با تشکر از زحمات شما. من پدرم قرص پلاوىکس استفاده میکند ولی باید اب مروارید عمل کند. ما خیلی نگرانیم ایشون 80 سالشونه، قیمت براى ما مهم نیست. لطفا یک دکتر خیلی خوب به ما معرفی کنید ومرا از نگرانی در بیاورید. ممنون از لطف شما.
دوست عزیز الان جدیدترین روش برای درمان قوز قرنیه چیه؟
فرقی نداره هر دو خوب هستند. گفتم که زیاد نگران نباشید. در مورد کراتوکونوس هم چیزی گفتن (همون قوز قرنیه) اگر هزینه براتون مهم نیست فمتو معمولا بهتره.
گفتن قوز قرنیه ندارم. میشه لطفا برام توضیح بدین چرا فمتو بهتر از لازکه؟
بهترین روش عینکه که شما علاقه ندارید.
باور کنید اگر کمی اهل زیبایی باشید می تونید فریم های بسیار فشنی می تونید انتخاب کنید که از نداشتن عینک بهتره.
ولی به هر حال اگر علاقه ندارید می تونید لیزر کنید. با لازک یا فمتو می تونید جشمتون رو اصلاح کنید که البته یک سری شرط داره.
شماره چشمتون چقدره.
سلام آقای یاسینی.خسته نباشید
لطفا چند چشم پزشک خوب در اصفهان معرفی کنید.با تشکر
مشاهده پیوست 500748
سلام
جناب یاسینی
یک ماه پس از کشیدن بخیه های چشم راست،دیروز مراجعه کردم.ارزیابیتان.با تشکر