• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

mona.mo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از راهنماییتون، اینجوری خیالم راحت شد. بله هزینه اش همون 1300 هست. بازم ممنون

mona.mo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
نگران نباشید. با خیال راحت برید برای عمل. هفته قبل من برای اینکه خیال خودم راحت بشه یک تحقیقی در مورو فارابی کردم و فهمیدم که هم دستگاه لیزرشون بسیار جدیده و هم اتند ها خودشون لیزر میکنن. با خیال راحت برید برای عمل.
راستی ایا هزینه دریافتی همون 1300 هست یا بیشتره

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

خیلی ممنون از راهنماییتون، اینجوری خیالم راحت شد. بله هزینه اش همون 1300 هست. بازم ممنون

faidiem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
1-ه دوست عزیز. در لازک یک لایه بسیار نازک بیرونی برداشته میشه که تا اپیتلیوم یک لایه محافظ روش این لایه تشکیل بده یکی دو روزی طول می کشه که برای همین لنز محافظ می ذارن.
ولی تاری دید به دلیل دیگه ایه. برداشتی که از قرنیه انجام میشه در ابتدا فضایی خالی است که مشخصه شکست نور قرنیه رو تغییر میده برای همین دیدتون خیلی تاره. به مرور در طول زمان (یک ماه) این فضای خالی شکل می گیره و ذره ذره دیدتون اصلاح میشه.
2- تا اونجایی که می دونم بیمارستانها عینک فیک نمی دن. عینک فیک یعنی مثلا عینکی روش نوشته rayban و شبینه ری بن هم هست ولی تولید کارخانه ای در چینه!. بیمارستانها معمولا عینک های بدون اسمی رو می دن که اگر جه شبیه ری بن نیستند ولی کیفیت خوبی دارند. دقت کنید که جنس تقلبی هر چی بیشتر به جنس اصل شبیه تر باشه معلومه که کیفیتش پایینتره.
ما الان شرکت های چینی خیلی خوبی داریم مثل Huawei که گوشی تلفن همراه می زنن و کیفیت تولیدشون با کره کاملا برابری می کنه. ولی از اون طرف گوشی های تقلبی شبیه مثلا آیفون داریم که کیفیت ساختشون آشغاله.

1.مرسی. پس یعنی این فضای خالی با ترمیم ضخامت قرنیه ای که کم شده پر میشه یا با ضخیم تر شدن اپیتلیوم جبران میشه؟

2. عینکی که من دارم Riy Don هست. نمی دونم چه مارکیه و کجاییه؟ به درد می خوره یا نه....

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسینی ، بهترین راه بجز عینک چیه برای من کم خطر هم باشه
نمیتونم عینک بزنم ، دور بینم هم ضعیف شده
سنم هم 22 هست
با تشکر

بهترین روش عینکه که شما علاقه ندارید.
باور کنید اگر کمی اهل زیبایی باشید می تونید فریم های بسیار فشنی می تونید انتخاب کنید که از نداشتن عینک بهتره.

ولی به هر حال اگر علاقه ندارید می تونید لیزر کنید. با لازک یا فمتو می تونید جشمتون رو اصلاح کنید که البته یک سری شرط داره.

شماره چشمتون چقدره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

سلام آقای یاسینی
ارادت

آیا تفاوت دکتر در عملهای لیزیک و لازک و فمتو خیلی هست ؟
آخه بعضی دکترها ارزونتر حساب میکنند

من چشمم جمعش 4 میشه . 2 آستیگمات راست و 2 آستیگمات چپ

کدوم عمل باید انجام شود ؟

هزینه ی حدودی حدودی هم بفرمایید

سلام

بله تفاوت بسیار زیاده. از فمتو 6 ملیونی داریم تا لازک 1600 تومنی.
آستیگمات شما کمی بالاست. باید برید عکس از قرنیه بندازید ببنید ضخامت قرنیه اتون چقدره.
اگر ضخامت قرنیه اجازه بده هم می تونید prk کنید و هم فمتو. معمولا برای شماره بالای آستیگمات لازک نمی کنن.
اگر prk باشه ماکریمم 2 تومن و اگر فمتو باشه حداقل 3 تومن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
1.مرسی. پس یعنی این فضای خالی با ترمیم ضخامت قرنیه ای که کم شده پر میشه یا با ضخیم تر شدن اپیتلیوم جبران میشه؟

2. عینکی که من دارم Riy Don هست. نمی دونم چه مارکیه و کجاییه؟ به درد می خوره یا نه....

1 بله این فضا با رشد اپیتلیوم پر میشه.

2 مارکش معروف نیست ولی بدونید که چیز بدی نیست. این عینکها رو اول تست می کنن بعد می خرن. معمولا هم چیزی که درست و قانونی وارد شده رو می خرن که یک وقت برای مریض مشکلی پیش نیاد.

shahin457

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام با تشکر از زحمات شما. من پدرم قرص پلاوىکس استفاده میکند ولی باید اب مروارید عمل کند. ما خیلی نگرانیم ایشون 80 سالشونه، قیمت براى ما مهم نیست. لطفا یک دکتر خیلی خوب به ما معرفی کنید ومرا از نگرانی در بیاورید. ممنون از لطف شما.

avesta64

Registered User
لایک‌ها
23
دوست عزیز الان جدیدترین روش برای درمان قوز قرنیه چیه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام با تشکر از زحمات شما. من پدرم قرص پلاوىکس استفاده میکند ولی باید اب مروارید عمل کند. ما خیلی نگرانیم ایشون 80 سالشونه، قیمت براى ما مهم نیست. لطفا یک دکتر خیلی خوب به ما معرفی کنید ومرا از نگرانی در بیاورید. ممنون از لطف شما.

مریض هایی که با مشکل قلبی و عروقی مواجه هستند باید با دقت بیشتری عمل بشن. ولی نگران نباشید الان بیشتر عمل های (90 درصد) تقریبا بدون بیهوشی انجام میشه. برای عمل آب مروارید برید پیش دکتر خانلری کارشون بسیار خوبه.

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوست عزیز الان جدیدترین روش برای درمان قوز قرنیه چیه؟

درمان قطعی فقط پیوند قرنیه است. ولی برای چلوگیری از پیشرفت بیماری هم رینگ استفاده می کنند و هم اشعه. نتیجه هر دو عمل تقریبا 40 درصد. .لی پیوند قرنیه 100 درصده.

sara_r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرقی نداره هر دو خوب هستند. گفتم که زیاد نگران نباشید. در مورد کراتوکونوس هم چیزی گفتن (همون قوز قرنیه) اگر هزینه براتون مهم نیست فمتو معمولا بهتره.

گفتن قوز قرنیه ندارم. میشه لطفا برام توضیح بدین چرا فمتو بهتر از لازکه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
گفتن قوز قرنیه ندارم. میشه لطفا برام توضیح بدین چرا فمتو بهتر از لازکه؟

تبریک می گم. خدا رو شکر.
فمتو به دلیل برش قرنیه با لیزر آستیگمات بعد از عمل کمتری ایجاد می کنه برای همین نتیجه عمل و دوران نقاهت کمتری داره. ولی برای شماره های پایین نتیجه عمل با لازک فرقی نمی کنه و عملا فقط هزینه بالا تر داره.

evelyn

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی.خسته نباشید
لطفا چند چشم پزشک خوب در اصفهان معرفی کنید.با تشکر:)

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
DSC_0381.JPG

سلام
جناب یاسینی
یک ماه پس از کشیدن بخیه های چشم راست،دیروز مراجعه کردم.ارزیابیتان.با تشکر

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
سلام
دکتر میثم میر عشقی رو میشناسید ؟
امروز رفتم پیشش گفت 0.5 نمره چشم راستم رفته بالا
حالا چشم چپم 2.25 هست و چشم راستم هم 2.25 !!
گفت تا 6 ماه دیگه نباید عمل کنی و باید بیای دوباره تست کنم
می گفت خودش در نور تهران عمل می کنه

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
بهترین روش عینکه که شما علاقه ندارید.
باور کنید اگر کمی اهل زیبایی باشید می تونید فریم های بسیار فشنی می تونید انتخاب کنید که از نداشتن عینک بهتره.

ولی به هر حال اگر علاقه ندارید می تونید لیزر کنید. با لازک یا فمتو می تونید جشمتون رو اصلاح کنید که البته یک سری شرط داره.

شماره چشمتون چقدره.

لنز چطوره؟ بی خطر تره لیزره؟
فک کنم شماره چشمام 1 باشه
دور را تار میبینم اما نزدیکم خوبه

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini