ممنون
چطوری بررسی کنم نمره چشمم ثابت شده ؟
ببینید شماره چشمتون آخرین باری که رفتید برای عینگ چقدر بوده و الان چقدره. اگر برای دو سال تغییر نکرد یا تغییر در حد 0.25 بود یعنی ثابت شده.
ممنون
چطوری بررسی کنم نمره چشمم ثابت شده ؟
اندازه ندارمببینید شماره چشمتون آخرین باری که رفتید برای عینگ چقدر بوده و الان چقدره. اگر برای دو سال تغییر نکرد یا تغییر در حد 0.25 بود یعنی ثابت شده.
باسلام و تشکر از جواب دیروزتون، من دیروز به دکتر شهرام سازنده مراجعه کردم، از قرنیه م عکس گرفتن و گفتن برای عمل لازک نازکه(نمره چشمم یکی 7 و اون یکی 6.5) و قوز قرنیه هم دارم برای همین گفتن من عمل نمیکنم ، دکتر محمد ******* رو معرفی کردن که متخصص قرنیه هستن. امروز باید برم ویزیت بشم ببینم ایشون نظرشون چیه.
راستش وقتی گفتن قرنیه ت نازکه یکمی ترسیدم، نکنه بخاطر پولش هرجوری شده منو عمل کنن و بعد نتیجه نگیرم.....
راجع به دکتر ******* هم میخواستم بدونم راجع به ایشون اطلاعاتی دارین؟
بازم ممنون از راهنمایی تون
بله ایشونر و میشناسم. دکتر خوبیه. کمی اخلاقشون عجیبه ولی کارشون خیلی خوبه. راستی یک سوالی برای عمل ریفراکتیو (لیزیک و لازک) می خواهید برید یا عمل دیگه ای.
اندازه ندارم
از الان بگید تا بررسی کنم
سلام ، دکتر حسین آقایی منو ویزیت کردن و گفتن ضخامت قرنیه م 507 و 511 هست و گفتن که بالای 500 رو عمل میکنن. برای من لازک بهتره یا فمتولیزیک؟ بین دکتر آقایی و دکتر ******* کدوم رو انتخاب کنم؟
آقای یاسینی
سلام. امید.ارم خوب باشین.
من دو تا سوال دارم.
1.تو عمل لازک این نقاهت تاری دید به چه دلیله؟ اپیتلیوم داره ترمیم میشه؟ مگه ترمیم نشده که لنز رو برمیدارن؟
2. این عینک آفتابی هایی که بیمارستان میده از لحاظ یو وی چجوریه؟ چون خود عینک fake هست آیا امکان داره یووی 100% باشه؟
سلام من میخواستم برم پیش دکتر آقای شهرام سازنده ,عمل لازک و انجام بدم.
آیا کسی دکتر سازنده رو میشناسه؟ کلینیک نوآوران میدان پونک. من چون تهران نیستم آشنایی ندارم با ایشون ولی ایشون با قیمت خیلی خوبی (1200000تومان) کل هزینه عمل و برام تعیین کردند.حدودا 1 تومان تخفیف .
نمیدونم چرا اینقدر تخفیف میدند؟ از یک طرف خیلی خوبه ولی سوال بر انگیز هم هست:questionm:questionmکسی هست پیش ایشون عمل کرده باشه؟
اگه جواب سوال منو بدید کلی دعاتون میکنم
با تشکر
بله برای عمل میخوام برم
آقای یاسینی با سلام و تشکر
آیا شما دکتر شهرام سازنده رو میشناسید؟و کار ایشون رو قبول دارید؟(کلینیک نوآوران میدان پونک)
بله در سوال قبلی هم براتون نوشتم. از دکتر های خیلی خوبی هستند که من میشناسم.
اگر به پشت های قبلی دقت کنید بیماری رو بی جهت عمل نمی کنن(منظروم برای پوله)
کارشون خیلی خوبه. راستی در بیمارستان نیروی انتظامی هم عمل می کنن اگر بیمه نیروهای مسلح باشید شاید بتونید اونجا هم برید.
از جواب شما بسیار ممنونم.کمک زیادی به من کردید:lol:
با سلام خدمت آقای یاسینیمن برای یکشنبه ازخانم دکتر علیپور نوبت عمل (prk) دربیمارستانفارابی دارم ولی خیلی شک دارم، هم در موردبیمارستان وهم دکتر علیپور میشه لطفا منوراهنمایی کنید به نظرتون کدوم دکتر توی این بیمارستان بهتره یا حتی یه بیمارستان دیگه. ممنون