• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون
چطوری بررسی کنم نمره چشمم ثابت شده ؟

ببینید شماره چشمتون آخرین باری که رفتید برای عینگ چقدر بوده و الان چقدره. اگر برای دو سال تغییر نکرد یا تغییر در حد 0.25 بود یعنی ثابت شده.

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
ببینید شماره چشمتون آخرین باری که رفتید برای عینگ چقدر بوده و الان چقدره. اگر برای دو سال تغییر نکرد یا تغییر در حد 0.25 بود یعنی ثابت شده.
اندازه ندارم
از الان بگید تا بررسی کنم

sara_r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، دکتر حسین آقایی منو ویزیت کردن و گفتن ضخامت قرنیه م 507 و 511 هست و گفتن که بالای 500 رو عمل میکنن. برای من لازک بهتره یا فمتولیزیک؟ بین دکتر آقایی و دکتر ******* کدوم رو انتخاب کنم؟

faidiem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
آقای یاسینی
سلام. امید.ارم خوب باشین.

من دو تا سوال دارم.

1.تو عمل لازک این نقاهت تاری دید به چه دلیله؟ اپیتلیوم داره ترمیم میشه؟ مگه ترمیم نشده که لنز رو برمیدارن؟

2. این عینک آفتابی هایی که بیمارستان میده از لحاظ یو وی چجوریه؟ چون خود عینک fake هست آیا امکان داره یووی 100% باشه؟

jarii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من میخواستم برم پیش دکتر آقای شهرام سازنده ,عمل لازک و انجام بدم.
آیا کسی دکتر سازنده رو میشناسه؟ کلینیک نوآوران میدان پونک. من چون تهران نیستم آشنایی ندارم با ایشون ولی ایشون با قیمت خیلی خوبی (1200000تومان) کل هزینه عمل و برام تعیین کردند.حدودا 1 تومان تخفیف .

نمیدونم چرا اینقدر تخفیف میدند؟ از یک طرف خیلی خوبه ولی سوال بر انگیز هم هست:questionm:questionmکسی هست پیش ایشون عمل کرده باشه؟

اگه جواب سوال منو بدید کلی دعاتون میکنم

با تشکر

jarii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام و تشکر از جواب دیروزتون، من دیروز به دکتر شهرام سازنده مراجعه کردم، از قرنیه م عکس گرفتن و گفتن برای عمل لازک نازکه(نمره چشمم یکی 7 و اون یکی 6.5) و قوز قرنیه هم دارم برای همین گفتن من عمل نمیکنم ، دکتر محمد ******* رو معرفی کردن که متخصص قرنیه هستن. امروز باید برم ویزیت بشم ببینم ایشون نظرشون چیه.
راستش وقتی گفتن قرنیه ت نازکه یکمی ترسیدم، نکنه بخاطر پولش هرجوری شده منو عمل کنن و بعد نتیجه نگیرم.....
راجع به دکتر ******* هم میخواستم بدونم راجع به ایشون اطلاعاتی دارین؟
بازم ممنون از راهنمایی تون

با سلام
آیا شما سابقه دکتر سازنده رو میدونید و کسی و میشناسید که پیش ایشون عمل کرده باشه و راضی بوده باشه؟

take

Registered User
لایک‌ها
100
بله ایشونر و میشناسم. دکتر خوبیه. کمی اخلاقشون عجیبه ولی کارشون خیلی خوبه. راستی یک سوالی برای عمل ریفراکتیو (لیزیک و لازک) می خواهید برید یا عمل دیگه ای.

بله برای عمل میخوام برم

jarii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای یاسینی با سلام و تشکر

آیا شما دکتر شهرام سازنده رو میشناسید؟و کار ایشون رو قبول دارید؟(کلینیک نوآوران میدان پونک)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اندازه ندارم
از الان بگید تا بررسی کنم

ببینید آخرین عینکی که گرفتید شمارش جند بوده و الان که رفتید پیش اپتومتریست چقدره. اگر ثابت بود باز هم به نظر من 6 ماه صبر کنید و یکبار دیگه برید اپتومتریست اگر ثابنت بود برای لیزر اقدام کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام ، دکتر حسین آقایی منو ویزیت کردن و گفتن ضخامت قرنیه م 507 و 511 هست و گفتن که بالای 500 رو عمل میکنن. برای من لازک بهتره یا فمتولیزیک؟ بین دکتر آقایی و دکتر ******* کدوم رو انتخاب کنم؟

فرقی نداره هر دو خوب هستند. گفتم که زیاد نگران نباشید. در مورد کراتوکونوس هم چیزی گفتن (همون قوز قرنیه) اگر هزینه براتون مهم نیست فمتو معمولا بهتره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی
سلام. امید.ارم خوب باشین.

من دو تا سوال دارم.

1.تو عمل لازک این نقاهت تاری دید به چه دلیله؟ اپیتلیوم داره ترمیم میشه؟ مگه ترمیم نشده که لنز رو برمیدارن؟

2. این عینک آفتابی هایی که بیمارستان میده از لحاظ یو وی چجوریه؟ چون خود عینک fake هست آیا امکان داره یووی 100% باشه؟

1-ه دوست عزیز. در لازک یک لایه بسیار نازک بیرونی برداشته میشه که تا اپیتلیوم یک لایه محافظ روش این لایه تشکیل بده یکی دو روزی طول می کشه که برای همین لنز محافظ می ذارن.
ولی تاری دید به دلیل دیگه ایه. برداشتی که از قرنیه انجام میشه در ابتدا فضایی خالی است که مشخصه شکست نور قرنیه رو تغییر میده برای همین دیدتون خیلی تاره. به مرور در طول زمان (یک ماه) این فضای خالی شکل می گیره و ذره ذره دیدتون اصلاح میشه.
2- تا اونجایی که می دونم بیمارستانها عینک فیک نمی دن. عینک فیک یعنی مثلا عینکی روش نوشته rayban و شبینه ری بن هم هست ولی تولید کارخانه ای در چینه!. بیمارستانها معمولا عینک های بدون اسمی رو می دن که اگر جه شبیه ری بن نیستند ولی کیفیت خوبی دارند. دقت کنید که جنس تقلبی هر چی بیشتر به جنس اصل شبیه تر باشه معلومه که کیفیتش پایینتره.
ما الان شرکت های چینی خیلی خوبی داریم مثل Huawei که گوشی تلفن همراه می زنن و کیفیت تولیدشون با کره کاملا برابری می کنه. ولی از اون طرف گوشی های تقلبی شبیه مثلا آیفون داریم که کیفیت ساختشون آشغاله.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام من میخواستم برم پیش دکتر آقای شهرام سازنده ,عمل لازک و انجام بدم.
آیا کسی دکتر سازنده رو میشناسه؟ کلینیک نوآوران میدان پونک. من چون تهران نیستم آشنایی ندارم با ایشون ولی ایشون با قیمت خیلی خوبی (1200000تومان) کل هزینه عمل و برام تعیین کردند.حدودا 1 تومان تخفیف .

نمیدونم چرا اینقدر تخفیف میدند؟ از یک طرف خیلی خوبه ولی سوال بر انگیز هم هست:questionm:questionmکسی هست پیش ایشون عمل کرده باشه؟

اگه جواب سوال منو بدید کلی دعاتون میکنم

با تشکر

من ایشون رو به خوبی می شناسم. دکتر بسیار خوش برخورد و بسیار متبحری هستند.
فکر میکنم تخفیف شاید مربوط بشه به بیمارستان جدید مرکزی شهر که قراره راه بیوفته شاید به همین دلیل تخفیف می دن. می تونید بدون رو دربایستی ازشون سوال کنید.
در درمان بیماری هیچ جای تعارف نیست!

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی با سلام و تشکر

آیا شما دکتر شهرام سازنده رو میشناسید؟و کار ایشون رو قبول دارید؟(کلینیک نوآوران میدان پونک)

بله در سوال قبلی هم براتون نوشتم. از دکتر های خیلی خوبی هستند که من میشناسم.

اگر به پشت های قبلی دقت کنید بیماری رو بی جهت عمل نمی کنن(منظروم برای پوله)

کارشون خیلی خوبه. راستی در بیمارستان نیروی انتظامی هم عمل می کنن اگر بیمه نیروهای مسلح باشید شاید بتونید اونجا هم برید.

jarii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله در سوال قبلی هم براتون نوشتم. از دکتر های خیلی خوبی هستند که من میشناسم.

اگر به پشت های قبلی دقت کنید بیماری رو بی جهت عمل نمی کنن(منظروم برای پوله)

کارشون خیلی خوبه. راستی در بیمارستان نیروی انتظامی هم عمل می کنن اگر بیمه نیروهای مسلح باشید شاید بتونید اونجا هم برید.

از جواب شما بسیار ممنونم.کمک زیادی به من کردید:lol:

mona.mo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت آقای یاسینی
من برای یکشنبه ازخانم دکتر علیپور نوبت عمل (prk) دربیمارستانفارابی دارم ولی خیلی شک دارم، هم در موردبیمارستان وهم دکتر علیپور میشه لطفا منوراهنمایی کنید به نظرتون کدوم دکتر توی این بیمارستان بهتره یا حتی یه بیمارستان دیگه. ممنون

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام خدمت آقای یاسینی
من برای یکشنبه ازخانم دکتر علیپور نوبت عمل (prk) دربیمارستانفارابی دارم ولی خیلی شک دارم، هم در موردبیمارستان وهم دکتر علیپور میشه لطفا منوراهنمایی کنید به نظرتون کدوم دکتر توی این بیمارستان بهتره یا حتی یه بیمارستان دیگه. ممنون

سلام
نگران نباشید. با خیال راحت برید برای عمل. هفته قبل من برای اینکه خیال خودم راحت بشه یک تحقیقی در مورو فارابی کردم و فهمیدم که هم دستگاه لیزرشون بسیار جدیده و هم اتند ها خودشون لیزر میکنن. با خیال راحت برید برای عمل.
راستی ایا هزینه دریافتی همون 1300 هست یا بیشتره

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

hamedesf

Registered User
لایک‌ها
117
سلام اقای یاسینی ، بهترین راه بجز عینک چیه برای من کم خطر هم باشه
نمیتونم عینک بزنم ، دور بینم هم ضعیف شده
سنم هم 22 هست
با تشکر

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
899

سلام آقای یاسینی
ارادت

آیا تفاوت دکتر در عملهای لیزیک و لازک و فمتو خیلی هست ؟
آخه بعضی دکترها ارزونتر حساب میکنند

من چشمم جمعش 4 میشه . 2 آستیگمات راست و 2 آستیگمات چپ

کدوم عمل باید انجام شود ؟

هزینه ی حدودی حدودی هم بفرمایید

بالا