• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یک دنیا ممنونم ک اینقدر زود جوابمو دادید خیلی نگران این قضیه بودم
سپاسگزارم

خواهش می کنم. همین کار از دستم بر میاد که اومیدوارم به کارتون بیاد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
من هم نظر خوبی رو فارابی نداشتم. الان هم قرار شده تو ونک عمل کنم با همین هزینه 1400 . گفتم شاید کمکتون کنه

عالیه. قیمت ها داره مناسب میشه. اینطوری که به نظر میاد با کاهش ارزش دلار قیمت خدمات درمانی هم داره کاهش پیدا می کنه.

mehban

Registered User
لایک‌ها
6
سلام. اگر یادتون باشه من تو مشهد میخواستم فمتولیزیک کنم ولی از اونجایی که دکتر خاکشور در سفر بود و تنها کسیه که تو کلینیک خودش فمتو میکنه رفتم پیش دکتر صداقت و فرداش prk کردم. هزینش حدود 2 تومن شد که انگاری به زودی 2.5 میشه. فعلا که یک هفته از prk گذشته شماره چشمم 1.5 ه (حدود 9 خط از 10 خط رو میبینم) و دوبینی و حساسیت به نور و ... رو هم دارم که خب طبیعیه. خود عمل مشکل خاصی نداشت و تنها دو سه روز اول کمی سوزش چشم اذیتم کرد. باز به مرور وضعیت چشمام رو براتون تعریف میکنم اگر هم سوالی بود در خدمتم

8 روز دیگه گذشت (15 روز از عمل). دیدم اگر بدتر نشده باشه بهتر هم نشده. دید نزدیکم اصلا خوب نیست. شاید اگر منتظر میشدم تا فمتو کنم بهتر بود!

سلام. امروز روز 22 بعد عمل هست. سه چهار روزی میشه که دیدم به خصوص دید نزدیک داره به وضوح بهتر میشه البته هنوز برای مطالعه مشکل دارم. امیدوارم هفته چهارم که قراره سرعت بهبود دید بیشتر باشه خوب بگزره

سلام. امروز روز 29 بعد عمل هست. خدا رو شکر تقریبا مشکل خاصی برای دید دور ندارم البته هنوز نوسان داره و هاله دور چراغها وجود داره که نرماله. دید نزدیک هم نسبت به قبل خیلی بهتره هرچند هنوز کامل نیست. این هفته واسه تست رفتم و خط دهم تابلو رو هم تونستم ببینم. اگر تغییر خاصی تو دیدم ایجاد شد مجددا پست ها رو آپدیت میکنم

سلام. امروز، روز 65 عملم هست. دید کلیم در حد %90 هست و مشکل هاله تقریبا به طور کامل رفع شده. تنها مسئله باقی مونده نوسان زیاد دیدم به خصوص موقع خشکی چشم هست که طبیعیه. ایشالله یک ماه دیگه پست رو آپدیت میکنم. اگر سوالی باشه در خدمتم

Q__Q

Registered User
لایک‌ها
3,358
این اختلاف قیمت زیاد توو مراکز مختلف به خاطر تفاوت کیفیته؟ مثلا اگه توو نور عمل کنیم ریسک کمتر و نتیجه ی بهتری داره که قیمتش از همه جا بالا تره؟
یک سوال خصوصی اختیاری هم دارم شما اگه خودتون چشمتون ضعیف بود حاضر بودید این عمل رو انجام بدید؟:cool:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
این اختلاف قیمت زیاد توو مراکز مختلف به خاطر تفاوت کیفیته؟ مثلا اگه توو نور عمل کنیم ریسک کمتر و نتیجه ی بهتری داره که قیمتش از همه جا بالا تره؟
یک سوال خصوصی اختیاری هم دارم شما اگه خودتون چشمتون ضعیف بود حاضر بودید این عمل رو انجام بدید؟:cool:

اختلاف قیمت بر می گرده به نوع دستگاه و شارژ جراح در مراکز مختلف. خارج از بحث بگم که بعضی مراکز به جراح پرداختی کمتری دارن ولی روزانه میدن ولی بعضی مراکز ماهیانه و دو ماهه می دن ولی پرداخت بیشتری دارن. دستگاهها و نوع مرکز هم در قیمت خیلی مهمه.
مثلا نور بسیار شیکه و بزرگه و ریاستش بر عهده دکتر هاشمی بزرگه پس قیمت بیشتری داره در عین حال که دستگاههای بسیار به روزی داره.
ونک دستگاههای قدیمی تری داره که البته در نتیجه عمل تو شماره های پایین تاثیری ندراه.
هلال احمر سیاست از دور خارج کردن رقبا رو داره برای همین بسیار پایین می گیره.
و
...

کلا تفاوت قیمت تضمین کننده کیفیت نیست. هر چند که قیمت خیلی پایین هم نشانه سخاوت نیست.

و نکته بعدی دوست عزیز من خودم چشمام ضعیفه و از سال قبل هم دارم برنامه ریزی می کنم برای عمل ولی به خاطر شغلم نمی تونم دو هفته غیر فعال بشم.
سال قبل هم دم عید می خواستم عمل کنم که اونقدر اوضاغ به هم ریخت و سزمون شلوغ شد که نتونیستم.
امثال حتما عمل میکنم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام. امروز، روز 65 عملم هست. دید کلیم در حد %90 هست و مشکل هاله تقریبا به طور کامل رفع شده. تنها مسئله باقی مونده نوسان زیاد دیدم به خصوص موقع خشکی چشم هست که طبیعیه. ایشالله یک ماه دیگه پست رو آپدیت میکنم. اگر سوالی باشه در خدمتم

واقعا خوشحالم که نتیجه عمل رضایت بخش شده.

انصافا دستت درد نکنه که بعد از عمل اینجا رو فراموش نکردی باور کن شما می تونید خیلی بیشتر از من به کسانی که دم عمل هستند کمک کنید.

مهرداد خان

Registered User
لایک‌ها
2,396
سلام
این عمل ها ی رفع ضعف چشم چطوراس؟ باید شماره خاصی باشه چشم؟ بعدا اگر ضربه خاک نور و ..به چشم وارد بشه مشکل ساز نمیشه؟
و کلا مشکلی بعد عمل از نظر تاریو اینحرفا نداره؟:rolleyes:

kargari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقاي ياسيني
با سلام
وضعيت كلنيك رازي از نظر نوع تجهيزات چطوره اطلاعي داريد ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
این عمل ها ی رفع ضعف چشم چطوراس؟ باید شماره خاصی باشه چشم؟ بعدا اگر ضربه خاک نور و ..به چشم وارد بشه مشکل ساز نمیشه؟
و کلا مشکلی بعد عمل از نظر تاریو اینحرفا نداره؟:rolleyes:

عمل لیزر (لیزیک ، لازک و فمتو) روشهایی درمانی برای ضعف چشم هستند. این عمل ها تقریبا بدون عوارض هستند ولیکن باید دقت کرد که برای هر فردی مناسب نیستند.
مثلا اگر شماره چشم شما زیر 1 هست چرا باید عمل کنید وقتی بدون عینک می تونید ببینید.
اگر شماره چشمتون هنوز ثابت نشده یعنی از سال قبل تا به حال شماره چشمتون تغییر کرده.
اگر آستیکمات و یا شماره چشم خیلی بالایی دارید.
اگر ضخامت قرینه کمه و یا برای عمل مناسب نیست.

دوران نقاهت برای هر عمل فرق می کنه. از دو هفته برای فمتو تا 2 ماه برای لازک.
قیمت ها فرق می کنه.

در مورد عدم ورود خاک به چشم بله باید خیلی دقت کنید که این اتفاق بعد از عمل حداقل تا یک ماه نیوفته.
تاری بعد از عمل بعد از دوران نقاهت دیده نمیشه ، حساسیت به نور کمی دارید که اون هم از بین میره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقاي ياسيني
با سلام
وضعيت كلنيك رازي از نظر نوع تجهيزات چطوره اطلاعي داريد ؟

جدیدا عالیه. شنیدم که یک دستگاه فمتو و یک دستگاه فمتو کاتاراکت خریدن که هر دو دستگاههای گرونیه.
می تونم بگم رازی داره یکی از کلینیک های بزرگ میشه .

sara_r

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام، من میخوام پیش دکتر شهرام سازنده عمل لازک انجام بدن، میخواستم بدونم کارشون چطوره؟ کلا برای لازک از نظر کیفیت کار و قیمت(هر دو فاکتور برام مهمه) کجا رو پیشنهاد میکنین؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام، من میخوام پیش دکتر شهرام سازنده عمل لازک انجام بدن، میخواستم بدونم کارشون چطوره؟ کلا برای لازک از نظر کیفیت کار و قیمت(هر دو فاکتور برام مهمه) کجا رو پیشنهاد میکنین؟

نگران نباشید. ایشون از دکتر های جوان بسیار خوب تهران هستند. کارشون واقعا خوبه.
لازک رو میشه در حال اضر به صرفه ترین و بهترین روش درمانی در نظر گرفت. با وجود اینکه فمتو روش درمانی خیلی جدیدیه ولی لازک با توجه برداشت کم و دقت بالا و قیمت مناسب بیشتر انجام میشه.

siavash.0902

Registered User
لایک‌ها
12
سلام خسته نباشيد از مطالب پر محتوا و بسيار جامع و كاملي كه ميدين كمال تشكر از جانب خودم به شما دوست عزيز بنده شماره چشمم هر دو يك و نيم آستيگمات هفتاد و پنج اينجوريا كه پيداست ليزيك به درد ما نمي خوره ولي ديگه از عينك خسته شدم بنظرتون چيكار كنم خيليا لنز رو پيشنهاد دادن ولي اينكه استريل و لنز درجه يك و به چشم اسيب نرسونه و از همه مهم تر خارش و سوزش و قرمزي چشم با چند بار استفاده ناچار شدم بيخيال شم من ٢٣ سالمه بدنسازنيمه حرفه اي كار ميكنم عاجزانه راهنمايي ازتون ميخام از عينك خسته شدم

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
سلام چنذتا برند خوب برای ماده نگه دارنده لنز معرفی میکنید؟ اخه الان ReNou ایتالیایی سخت گیر میاد!

Sent from my C2105 using Tapatalk

kargari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جدیدا عالیه. شنیدم که یک دستگاه فمتو و یک دستگاه فمتو کاتاراکت خریدن که هر دو دستگاههای گرونیه.
می تونم بگم رازی داره یکی از کلینیک های بزرگ میشه .

با سلام از اینکه با صبر و حوصله به سئولات جواب میدهید بسیار سپاسگذارم آِیا این دستگاه همون دستگاهی است که برای عمل کارگذاری رینگ در درمان قوز قرنیه بکار میره ؟ سوال دیگه اینکه پیشنهاد شما برای این نوع عمل کدام پزشک است؟
در حال حاضر اطلاعی از قیمت رینگها دارید ؟ببخشید تعداد سئولات زیاد شد

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام خسته نباشيد از مطالب پر محتوا و بسيار جامع و كاملي كه ميدين كمال تشكر از جانب خودم به شما دوست عزيز بنده شماره چشمم هر دو يك و نيم آستيگمات هفتاد و پنج اينجوريا كه پيداست ليزيك به درد ما نمي خوره ولي ديگه از عينك خسته شدم بنظرتون چيكار كنم خيليا لنز رو پيشنهاد دادن ولي اينكه استريل و لنز درجه يك و به چشم اسيب نرسونه و از همه مهم تر خارش و سوزش و قرمزي چشم با چند بار استفاده ناچار شدم بيخيال شم من ٢٣ سالمه بدنسازنيمه حرفه اي كار ميكنم عاجزانه راهنمايي ازتون ميخام از عينك خسته شدم

سلام و تشکر بابت لطفتون به تاپیک.
ببینید درست فهمیدم.
هر چشم 1.5 ضعیفه.
و 0.75 استیگمات داره.
اگر اینطوره شما خیلی راحت میتونید لازک کنید. نتیجه عمل هم عالیه.
فقط دقت کنید که شماره چشمتون ثابت شده باشه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام چنذتا برند خوب برای ماده نگه دارنده لنز معرفی میکنید؟ اخه الان ReNou ایتالیایی سخت گیر میاد!

Sent from my C2105 using Tapatalk

مایع لنز الکان اگر پیدا بشه.
مایع لنز سافلون.
در ضمن رنیو نباید کم یاب باشه. شرکتش واردات زیادی داره

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام از اینکه با صبر و حوصله به سئولات جواب میدهید بسیار سپاسگذارم آِیا این دستگاه همون دستگاهی است که برای عمل کارگذاری رینگ در درمان قوز قرنیه بکار میره ؟ سوال دیگه اینکه پیشنهاد شما برای این نوع عمل کدام پزشک است؟
در حال حاضر اطلاعی از قیمت رینگها دارید ؟ببخشید تعداد سئولات زیاد شد

خیر. اون دستگاه اسمش کراسه.
رینگ رو قیمت ندارم وای از همکاران سوال میکنم.
اگر برای قوز قرنیه می خواهید برید رازی بدونید که یه مجموعه از بهترین ابزار و دستگاهها رو دارند.

بالا