• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام اقای یاسینی . من بعضی مواقع واسه خشکی چشم از قطره آکوآیز استفاده میکنم دیشب رفتم بخرم چند تا داروخانه رفتم گفتند ندارن و دنبالش نباشم که پیدا نمیشه . لطف میکنید یک قطره اشک مصنوعی بجز آرتلاکت معرفی کنید . ممنون...

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
سلام اگر عمل رینگ داخل قرنیه انجام دادید چقدر راضی هستید و چه میزان در بهبود بینایی تاثیر داشته بنده هم میخوام عمل کنم اما مردد هستم

سلام . من تقریبا یکسال میشه عمل کردم و خدا رو شکر راضیم . قبل عمل با عینک دیدم 3/10 بود ولی الان با عینک دیدم 8/10 . ولی شب موقع رانندگی یکم مشکل دارم که بهرحال کاریش نمیشه کرز و اگه عمل دیگه ای واسه قوز قرنیه بیاد حتما انجام میدم .

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
فرقشون چیه؟1.6تا 6

نوع عمل بیشتر از هر چیزی به وضعیت چشم شما بستگی داره. مثلا اگر ضخامت قرنیه از یک اندازه ای کمتر باشه مجبورید فمتو بکنید که قیمتش بین 4 تا 6 میلیونه.
یا مثلا قیمت 1.6 ماله هلال احمره که خیلی کم می گیره همین عمل شاید در نگاه 2.5 باشه.
دکتر ها هم بسته به تبحرشون و مرکزی که عمل می کنن در قیمت عمل تاثیر دارند.
به طور کلی برای چشم نرمال با شماره چشم پایین بین 1.6 و 6 میلیون فرقی نیست.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
میدونم عمل سختی نیست ولی بالاخره چشمه، نگرانی های ریز و درشت دارم. ممنون از پاسخ های دلسوزانه اتون. امیدوارم همیشه شاد و سرزنده و موفق باشین

شما هم همینطور دوست عزیز. امیدوارم سری بعدی که در این انجمن میایید برای مسائلی غیر پزشکی باشه و بیایید و تجربتون رو با دیگران شریک بشید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام اقای یاسینی . من بعضی مواقع واسه خشکی چشم از قطره آکوآیز استفاده میکنم دیشب رفتم بخرم چند تا داروخانه رفتم گفتند ندارن و دنبالش نباشم که پیدا نمیشه . لطف میکنید یک قطره اشک مصنوعی بجز آرتلاکت معرفی کنید . ممنون...

ببینید می تونید Sno tears رو گیر بیارید. ماله بوش اند لامبه خیلی عالیه.

manager_66

Registered User
لایک‌ها
1,573
ببینید می تونید Sno tears رو گیر بیارید. ماله بوش اند لامبه خیلی عالیه.

یک قطره گرفتم اسمش همین sno* tears ولی بوش اند لامب نیستو مال chauvin . مشکلی نداره؟

tak3eda

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
درود .

یک از دوستام که با هم صمیمی هستیم ، تنبلی چشم داره ... می خواستم بدونم اگر عمل کنه امکان خوب شدن چشمش هست ؟!! این عمل جراحی محدودیت سنی داره آیا ؟!!

ممنون میشم توضیحی در مورد عمل تنبلی چشم بدید و همچنین تأثیرات اون ...

سپاس

blue67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما هم همینطور دوست عزیز. امیدوارم سری بعدی که در این انجمن میایید برای مسائلی غیر پزشکی باشه و بیایید و تجربتون رو با دیگران شریک بشید.

آقای یاسینی دکتر فاتحی تو کلینیک ونک عمل میکنن،ان شاالله ماه بعد عمل میکنم. شما شناختی از این کلینیک دارین؟

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
اقای یاسینی چشمی که خشک هست و اشک نمیاد باید چی کار کرد؟
هر دو چشم عمل آب مروارید شده!

haghighat123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام و احترام خدمت جناب یاسینی
یک پیغام خصوص برای شما فرستادم لطفا بررسی نمایید. ممنونم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یک قطره گرفتم اسمش همین sno* tears ولی بوش اند لامب نیستو مال chauvin . مشکلی نداره؟

نگران نباش تولید chauvin نیست تولید بوش اند لامبه. chauvin صرفا پخش کننده این دارو.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
درود .

یک از دوستام که با هم صمیمی هستیم ، تنبلی چشم داره ... می خواستم بدونم اگر عمل کنه امکان خوب شدن چشمش هست ؟!! این عمل جراحی محدودیت سنی داره آیا ؟!!

ممنون میشم توضیحی در مورد عمل تنبلی چشم بدید و همچنین تأثیرات اون ...

سپاس

تنبلی چشم با لیزر قابل درمانه ولی یک مشکل بزرگ وجود داره. در سنین 30 40 سالگی شماره چشم برعکس میشه و بیمار دوباره به عینک نیازمند میشه.
البته این بستگی داره که لنز چقدر درگیر تنبلی شده.
بهترین کار اینه که با یک پزشک برای این عمل مشورت کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی دکتر فاتحی تو کلینیک ونک عمل میکنن،ان شاالله ماه بعد عمل میکنم. شما شناختی از این کلینیک دارین؟

بله دقیقا این کلینیک رو میشناسم. باید بگم که خیالتون راحت. یکی از مجهزترین کلینیک های تهرانه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
اقای یاسینی چشمی که خشک هست و اشک نمیاد باید چی کار کرد؟
هر دو چشم عمل آب مروارید شده!

اگر خشکی چشم به دلیل تنبلی غدد اشکی باشه به مرور زمان درمان میشه و برای این مدت اشک مصنوعی تجویز میشه.

ولی با توجه به عمل آب مروارید شاید مشکلی برای غدد اشکی وجود داشته که بعد از عمل مشخص شده.

برای این مورد هم الان اسمارت پلاگ وجود داره که یک میله کوچیکه که وارد مجرای اشکی میشه و اونرو از یک طرف می بنده.

نیاز به عمل نداره و در مطب جاگذاری میشه و تقریبا تمام چشم پزشک ها این کار رو می تونن بکنن.

ببریدشون پیش دکتر که ایشون رو عمل کرده تا چشم رو بررسی کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان امروز فرصتی شد تا با دکتر جباروند کمی صحبت کنم ویکی از سوالاتی رو که برام پیش اومده بود مطرح کنم و جوابشو بگیرم که هم به اطلاع دوستان برسونم و هم خودم مطئن بشم.

در بیمارستان فارابی بخش لیزیک و لازک توسط اتندها انجام میشه و همونطوری که دوستان دیگه هم گفتند عمل های لیزر در این بخش توسط اساتید انجام میشه.

قیمت عمل هم حدود 1.3 تومن در میاد که واقعا خیلی کمه.

فکر می کنم این مرکز برای عمل لیزر وقتی که هزینه عمل خیلی مهم باشه انتخاب خوبی باشه.

take

Registered User
لایک‌ها
100
جناب یاسینی چند سوال
1:یک لنز خوب برای زیبایی معرفی کنید که چشم رو هم در صورت امکان درشت نشون نده جهت استفاده خواهرم میخوام
32 سالمه و میخوام عمل کنم از شر عینک خلاص بشم تهران هستم چه دکتر و مرکزی رو پیشنهاد میدید
من کارشناس دانشگاه ازاد هستم ایا بعد از عمل باید یکماه با کامپیوتر کار نداشته باشم؟

blue67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله دقیقا این کلینیک رو میشناسم. باید بگم که خیالتون راحت. یکی از مجهزترین کلینیک های تهرانه.

خیلی ممنون با پاسخ شما و تحقیقایی ک کردم خیالم راحتتر شد. دکتر میخواستن فردا عمل کنن ولی حساسیتم باعث شد وقت عملو بندازم ماه بعد. زنده باشین

siavash71

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام جناب یاسینی
پرسشی داشتم ، من میخواستم عینک ریبن 3382 رو تهیه کنم و روش شیشه شماره 3.5 دودی بندازم اما به عینک سازم که گفتم ایشون گفتن به هر فریمی نمیشه شیشه 3.5 زد باید از نزدیک ببینم فرم رو، برای همین میخواستم ببینم شما اطلاعی در این مورد دارید یا خودتون این کار رو میتونید انجام بدید یا آشنایی دارید که اینکارو انجام بدهند؟
این عکس های عینک:
خرید اینترنتی عینک آفتابی ریبن 3382

kargari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام . من تقریبا یکسال میشه عمل کردم و خدا رو شکر راضیم . قبل عمل با عینک دیدم 3/10 بود ولی الان با عینک دیدم 8/10 . ولی شب موقع رانندگی یکم مشکل دارم که بهرحال کاریش نمیشه کرز و اگه عمل دیگه ای واسه قوز قرنیه بیاد حتما انجام میدم .

سلام ضمن تشكر ميشه بفرمائيد پيش كدام دكتر عمل كرددي و كجا؟

بالا