سلام به جناب یاسینی بزرگوار و بقیه دوستان
من جمعه دو هفته پیش بالاخره عمل چشمم رو که روش
لازک هم بود انجام دادم
گفتم بخشی از تجربه هایی رو که داشتم رو اینجا به اشتراک بزارم و در ضمن مجددا از آقای یاسینی هم بابت راهنمایی هاشون تشکر می کنم.
عمل لازک تفاوتش با لیزیک و یا فمتو
از نظر مایی که عمل میکنیم در دوره نقاهت طولانیش هستش و همین طور برای افرادی که ضخامت قرنیه مناسبی ندارند (با توجه به شماره چشم البته) توصیه میشه
به همین دلیل انتظار دید مناسبی رو در حدود یک ماه تا 4 ماه نباید داشت و تاری دید نزدیک تا مدت دو تا 4 هفته، تاری دید به صورت کلی، هاله بینی و درد و سوزش تا 1 تا 3 روز بعد از عمل رو داشته باشید.
در مورد عمل در بیمارستان نور هم چند مورد هست که بد نیست بدونید:
1- اول با پرس و جو و همین طوز مراجعه به سایت بیمارستان (قسمت پزشکان) "باید" دکتر خودتون رو انتخاب کنید و بعد به صورت تلفنی تماس بگیرید و نوبت رو همون تلفنی بزارید و البته در صورتی که عجله دارید هم طبق معمول ممکنه با
چونه زدن نوبت رو جلوتر بندازید
2- روز معاینه (که ممکنه بسته به دکتر توی بیمارستان یا مطب های اطراف بیمارستان باشه) هم که به خاطر قطره هایی که داخل چشم ریخته میشه تا یکی دو روز دید نزدیکتون تار یه کم تار میشه
3- بعد از معاینه ها با دکتر هر نگرانی و دغدغه ای که دارید رو مطرح کنید و نوع نوع عمل بر اساس پرونده شما و بودجه ای که دارید مشخص میشه (از بین لیزیک، فمتولیزیک، لازک، لنز داخل چشمی و کلا عمل نکردن!)
در مورد عمل در بیمارستان نور هم چند مورد هست که بد نیست بدونید:
1- اول با پرس و جو و همین طوز مراجعه به سایت بیمارستان (قسمت پزشکان) "باید" دکتر خودتون رو انتخاب کنید و بعد به صورت تلفنی تماس بگیرید و نوبت رو همون تلفنی بزارید و البته در صورتی که عجله دارید هم طبق معمول ممکنه با
چونه زدن نوبت رو جلوتر بندازید
2- از بین دکترهای به ترتیب هاشمی، حبیب الهی و میرآفتاب رو من توصیه می کنم
3- روز معاینه اول میرید (که ممکنه بسته به دکتر توی بیمارستان یا مطب های اطراف بیمارستان باشه) هم که به خاطر قطره هایی که داخل چشم ریخته میشه تا یکی دو روز دید نزدیکتون تار یه کم تار میشه
4- بعد از معاینه ها با دکتر هر نگرانی و دغدغه ای که دارید رو مطرح کنید و نوع غمل بر اساس پرونده شما و بودجه ای که دارید با مشورت دکترتون مشخص میشه (از بین لیزیک، فمتولیزیک، لازک، لنز داخل چشمی و کلا عمل نکردن!)
5- بعد از تعیین نوع عمل میرید طبقه سوم بیمارستان و نوبت عمل می گیرید
6- روز عملم که تشریف گلتون رو میبرید و خلاض...
اما یه چنتا نکته کوچیک و یاحال خودم:
من با دکتر هاشمی عمل کردم هزینه عمل هم 2.200 شد. کلا دیدن چهره وزیر بهداشت تو اتاق عمل باحال بود برام، اما اگه شما هم با ایشون غمل خواستید بکنید همون طور که شنیدین احتمالا کلا قبل و بعد از عمل نمیتونید ایشون رو پیدا کنید جز در آسمان ها یا پاستور! و فقط روز عمل، عمل رو ایشون انجام میده، ایشون کلا صحبت نمیکنه و یه سره شرو میکنه عمل رو
) فقط وقتی احساس کردید که یه مرد بزرگ اومد بالای سرتون مبفهمید که قراره عمل شروع بشه، واسه همین شما کلا حین عمل فقط به نور قرمز دستگاه نگاه کنید. دیگه این که قبل عمل توی اینترنت و همین فروم خیلی خوب آقای یاسینی بچرحید تا سوال و جوابای مرتبط با عملتون رو پیدا کنید تا انتظاراتتون معقول باشه و هی قبل و بغد عمل استرس الکی نگیرید اگه هم دل نازک و استرسی نیستین تو سایت چشم پزشکی نور فیلم همه عمل ها رو هم حتی میتونید ببینید
مثلا من الان دیدم خیلی تاره و حتی این متن رو هم با زوم 200 درصد دارم تایپ میکنم ولی میدونم که همه اینا طبیعیه و موقتی... (البته واسه عمل لازک!) که ایشالا زود رفع میشه.
ایشالا همه موفق و سلامت باشید