• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

saeedoffice

Registered User
لایک‌ها
75
سلام آقای یاسینی
خسته نباشید
یادتون باشه دکتر تبریزی رو معرفی کردید من رفتم پیششون
دکتر چهار تا بسته قرص چرک خشک کن دادن + 2 تا قطره فلوکورت
همزمان با بسته ی اول قرصا که هر 24 یدونس اولین قطره تموم شد
حالا سوالم اینه که این دومیش هم تموم شد مجدد بگیرم؟؟
یا اینکه برم پیش دکتر مجدد؟؟
یکی از دوستانم که چشمشو عمل کرده بوده همین قطره رو میریخته
گفت هر روز یدونه اشک مصنوعی بریز
از اینا که خشابیه
10 تا یه بار مصرف داره
میخواستم نظرتونو در مورد اینم بدونم

مشکلم این بود که چشمم تار میشد

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
خسته نباشید
یادتون باشه دکتر تبریزی رو معرفی کردید من رفتم پیششون
دکتر چهار تا بسته قرص چرک خشک کن دادن + 2 تا قطره فلوکورت
همزمان با بسته ی اول قرصا که هر 24 یدونس اولین قطره تموم شد
حالا سوالم اینه که این دومیش هم تموم شد مجدد بگیرم؟؟
یا اینکه برم پیش دکتر مجدد؟؟
یکی از دوستانم که چشمشو عمل کرده بوده همین قطره رو میریخته
گفت هر روز یدونه اشک مصنوعی بریز
از اینا که خشابیه
10 تا یه بار مصرف داره
میخواستم نظرتونو در مورد اینم بدونم

مشکلم این بود که چشمم تار میشد

فکر می کنم با توجه به مصرف آنتی بیوتیک بهتره برای مصرف هر قطره و پمادی با دکتر مشورت کنید.
بیخود کاری رو که دیگران می گن انجام ندید.
این دوران رو راحت میشه پشت سر گذاشت ولی اگر کمی بی دقتی کنید دوران نقاهتش بسیار طولانی میشه.
دکتر رو می تونید هر روز تقریبا تو مهرگان ببینید.

meisam223

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به جناب یاسینی بزرگوار و بقیه دوستان

من جمعه دو هفته پیش بالاخره عمل چشمم رو که روش لازک هم بود انجام دادم
گفتم بخشی از تجربه هایی رو که داشتم رو اینجا به اشتراک بزارم و در ضمن مجددا از آقای یاسینی هم بابت راهنمایی هاشون تشکر می کنم.
عمل لازک تفاوتش با لیزیک و یا فمتو از نظر مایی که عمل میکنیم در دوره نقاهت طولانیش هستش و همین طور برای افرادی که ضخامت قرنیه مناسبی ندارند (با توجه به شماره چشم البته) توصیه میشه
به همین دلیل انتظار دید مناسبی رو در حدود یک ماه تا 4 ماه نباید داشت و تاری دید نزدیک تا مدت دو تا 4 هفته، تاری دید به صورت کلی، هاله بینی و درد و سوزش تا 1 تا 3 روز بعد از عمل رو داشته باشید.
در مورد عمل در بیمارستان نور هم چند مورد هست که بد نیست بدونید:
1- اول با پرس و جو و همین طوز مراجعه به سایت بیمارستان (قسمت پزشکان) "باید" دکتر خودتون رو انتخاب کنید و بعد به صورت تلفنی تماس بگیرید و نوبت رو همون تلفنی بزارید و البته در صورتی که عجله دارید هم طبق معمول ممکنه با
چونه زدن نوبت رو جلوتر بندازید
2- روز معاینه (که ممکنه بسته به دکتر توی بیمارستان یا مطب های اطراف بیمارستان باشه) هم که به خاطر قطره هایی که داخل چشم ریخته میشه تا یکی دو روز دید نزدیکتون تار یه کم تار میشه
3- بعد از معاینه ها با دکتر هر نگرانی و دغدغه ای که دارید رو مطرح کنید و نوع نوع عمل بر اساس پرونده شما و بودجه ای که دارید مشخص میشه (از بین لیزیک، فمتولیزیک، لازک، لنز داخل چشمی و کلا عمل نکردن!)

1- اول با پرس و جو و همین طوز مراجعه به سایت بیمارستان (قسمت پزشکان) "باید" دکتر خودتون رو انتخاب کنید و بعد به صورت تلفنی تماس بگیرید و نوبت رو همون تلفنی بزارید و البته در صورتی که عجله دارید هم طبق معمول ممکنه با
2- از بین دکترهای به ترتیب هاشمی، حبیب الهی و میرآفتاب رو من توصیه می کنم
3- روز معاینه اول میرید (که ممکنه بسته به دکتر توی بیمارستان یا مطب های اطراف بیمارستان باشه) هم که به خاطر قطره هایی که داخل چشم ریخته میشه تا یکی دو روز دید نزدیکتون تار یه کم تار میشه
4- بعد از معاینه ها با دکتر هر نگرانی و دغدغه ای که دارید رو مطرح کنید و نوع غمل بر اساس پرونده شما و بودجه ای که دارید با مشورت دکترتون مشخص میشه (از بین لیزیک، فمتولیزیک، لازک، لنز داخل چشمی و کلا عمل نکردن!)
5- بعد از تعیین نوع عمل میرید طبقه سوم بیمارستان و نوبت عمل می گیرید
6- روز عملم که تشریف گلتون رو میبرید و خلاض...

اما یه چنتا نکته کوچیک و یاحال خودم:
من با دکتر هاشمی عمل کردم هزینه عمل هم 2.200 شد. کلا دیدن چهره وزیر بهداشت تو اتاق عمل باحال بود برام، اما اگه شما هم با ایشون غمل خواستید بکنید همون طور که شنیدین احتمالا کلا قبل و بعد از عمل نمیتونید ایشون رو پیدا کنید جز در آسمان ها یا پاستور! و فقط روز عمل، عمل رو ایشون انجام میده، ایشون کلا صحبت نمیکنه و یه سره شرو میکنه عمل رو :)) فقط وقتی احساس کردید که یه مرد بزرگ اومد بالای سرتون مبفهمید که قراره عمل شروع بشه، واسه همین شما کلا حین عمل فقط به نور قرمز دستگاه نگاه کنید. دیگه این که قبل عمل توی اینترنت و همین فروم خیلی خوب آقای یاسینی بچرحید تا سوال و جوابای مرتبط با عملتون رو پیدا کنید تا انتظاراتتون معقول باشه و هی قبل و بغد عمل استرس الکی نگیرید اگه هم دل نازک و استرسی نیستین تو سایت چشم پزشکی نور فیلم همه عمل ها رو هم حتی میتونید ببینید :)
مثلا من الان دیدم خیلی تاره و حتی این متن رو هم با زوم 200 درصد دارم تایپ میکنم ولی میدونم که همه اینا طبیعیه و موقتی... (البته واسه عمل لازک!) که ایشالا زود رفع میشه.

ایشالا همه موفق و سلامت باشید

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام به جناب یاسینی بزرگوار و بقیه دوستان

من جمعه دو هفته پیش بالاخره عمل چشمم رو که روش لازک هم بود انجام دادم
گفتم بخشی از تجربه هایی رو که داشتم رو اینجا به اشتراک بزارم و در ضمن مجددا از آقای یاسینی هم بابت راهنمایی هاشون تشکر می کنم.
عمل لازک تفاوتش با لیزیک و یا فمتو از نظر مایی که عمل میکنیم در دوره نقاهت طولانیش هستش و همین طور برای افرادی که ضخامت قرنیه مناسبی ندارند (با توجه به شماره چشم البته) توصیه میشه
به همین دلیل انتظار دید مناسبی رو در حدود یک ماه تا 4 ماه نباید داشت و تاری دید نزدیک تا مدت دو تا 4 هفته، تاری دید به صورت کلی، هاله بینی و درد و سوزش تا 1 تا 3 روز بعد از عمل رو داشته باشید.
2- روز معاینه (که ممکنه بسته به دکتر توی بیمارستان یا مطب های اطراف بیمارستان باشه) هم که به خاطر قطره هایی که داخل چشم ریخته میشه تا یکی دو روز دید نزدیکتون تار یه کم تار میشه
3- بعد از معاینه ها با دکتر هر نگرانی و دغدغه ای که دارید رو مطرح کنید و نوع نوع عمل بر اساس پرونده شما و بودجه ای که دارید مشخص میشه (از بین لیزیک، فمتولیزیک، لازک، لنز داخل چشمی و کلا عمل نکردن!)

2- از بین دکترهای به ترتیب هاشمی، حبیب الهی و میرآفتاب رو من توصیه می کنم
3- روز معاینه اول میرید (که ممکنه بسته به دکتر توی بیمارستان یا مطب های اطراف بیمارستان باشه) هم که به خاطر قطره هایی که داخل چشم ریخته میشه تا یکی دو روز دید نزدیکتون تار یه کم تار میشه
4- بعد از معاینه ها با دکتر هر نگرانی و دغدغه ای که دارید رو مطرح کنید و نوع غمل بر اساس پرونده شما و بودجه ای که دارید با مشورت دکترتون مشخص میشه (از بین لیزیک، فمتولیزیک، لازک، لنز داخل چشمی و کلا عمل نکردن!)
5- بعد از تعیین نوع عمل میرید طبقه سوم بیمارستان و نوبت عمل می گیرید
6- روز عملم که تشریف گلتون رو میبرید و خلاض...

اما یه چنتا نکته کوچیک و یاحال خودم:
من با دکتر هاشمی عمل کردم هزینه عمل هم 2.200 شد. کلا دیدن چهره وزیر بهداشت تو اتاق عمل باحال بود برام، اما اگه شما هم با ایشون غمل خواستید بکنید همون طور که شنیدین احتمالا کلا قبل و بعد از عمل نمیتونید ایشون رو پیدا کنید جز در آسمان ها یا پاستور! و فقط روز عمل، عمل رو ایشون انجام میده، ایشون کلا صحبت نمیکنه و یه سره شرو میکنه عمل رو :)) فقط وقتی احساس کردید که یه مرد بزرگ اومد بالای سرتون مبفهمید که قراره عمل شروع بشه، واسه همین شما کلا حین عمل فقط به نور قرمز دستگاه نگاه کنید. دیگه این که قبل عمل توی اینترنت و همین فروم خیلی خوب آقای یاسینی بچرحید تا سوال و جوابای مرتبط با عملتون رو پیدا کنید تا انتظاراتتون معقول باشه و هی قبل و بغد عمل استرس الکی نگیرید اگه هم دل نازک و استرسی نیستین تو سایت چشم پزشکی نور فیلم همه عمل ها رو هم حتی میتونید ببینید :)
مثلا من الان دیدم خیلی تاره و حتی این متن رو هم با زوم 200 درصد دارم تایپ میکنم ولی میدونم که همه اینا طبیعیه و موقتی... (البته واسه عمل لازک!) که ایشالا زود رفع میشه.

ایشالا همه موفق و سلامت باشید

تبریک می گم دوست عزیز.
تشکر بابت وقتی که گذاشتید برای این تاپیک و کمک به دیگران.

+راستی خیلی خوش شانس بودید که دکتر رو دیدید. ما امسال تو کنگره اصلی چشم ایران هم دکتر رو ندیدیم.

Hamid130016

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی
من هم آزمایشات رو انجام دادم و برای اسفند از دکتر هاشمی وقت عمل لازک گرفتم. فقط یه چیزی که یکم نگرانم کرده اینه که با توجه به وقتهای طولانی که دکتر هاشمی میده اگه تو این مدت شماره چشم تغییر کنه چی میشه؟ آیا لازم هست قبل عمل دوباره شماره چشم چک بشه؟

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
سلام و عرض خسته نباشید برای تاپیک خوبتون :)
یه سوال نسبتا بی ربط: اینایی که حالت چشمشون در اثر سالها اسفاده از عینک کمی از بین رفته(حالت پف کرده داره مثلا)ایا بعد از عمل حالت چشمشون درست میشه یا نه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
من هم آزمایشات رو انجام دادم و برای اسفند از دکتر هاشمی وقت عمل لازک گرفتم. فقط یه چیزی که یکم نگرانم کرده اینه که با توجه به وقتهای طولانی که دکتر هاشمی میده اگه تو این مدت شماره چشم تغییر کنه چی میشه؟ آیا لازم هست قبل عمل دوباره شماره چشم چک بشه؟

نگران نباشید معمولا قبل از عمل یکبار دیگه شماره چشم چک میشه. در ضمن اینکه اگر قرار باشه تا چند ماه دیگه شماره چشمتون عوض بشه اصلا نباید عمل کنید.
عمل کردن تو زمانیکه شماره چشم ثابت نشده خیلی خطرناکه ممکنه باعث بشه بعد از عمل چشمتون دوباره برگرده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام و عرض خسته نباشید برای تاپیک خوبتون :)
یه سوال نسبتا بی ربط: اینایی که حالت چشمشون در اثر سالها اسفاده از عینک کمی از بین رفته(حالت پف کرده داره مثلا)ایا بعد از عمل حالت چشمشون درست میشه یا نه؟

بله ولی ربطی به عمل نداره.
معمولا اگر مدت کوتاهی عینک نزنن پف چشم و فرورفتگی کمتر میشه و شاید از بین بره.
با همین استدلال زمانیکه عمل می کنن چون عینک نمی زنن پف هم از بین میره.
این پف چشم به دلیل فشار به چشم برای دیدن بهتر انجام میشه.

saeedoffice

Registered User
لایک‌ها
75
فکر می کنم با توجه به مصرف آنتی بیوتیک بهتره برای مصرف هر قطره و پمادی با دکتر مشورت کنید.
بیخود کاری رو که دیگران می گن انجام ندید.
این دوران رو راحت میشه پشت سر گذاشت ولی اگر کمی بی دقتی کنید دوران نقاهتش بسیار طولانی میشه.
دکتر رو می تونید هر روز تقریبا تو مهرگان ببینید.
ممنون
چون شهرستانم باید برم قزوین گفتم قبلش از شما مشورت بگیرم
قبل اینکه تموم بشه یه بار میرم مطبشون
ممنون

ParsPatogh

Registered User
لایک‌ها
2,032
با سلام و عرض ادب
آخرین درمان هایی که برا قوز قرنیه چشم اومده چی هستش و درمان کاملی برا اون وجود داره ؟

همچنین اگه میشه دکتر متخصص یا کلینیک تخصصی برا معاینه این عارضه چشمی معرفی نمایید ♥

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون
چون شهرستانم باید برم قزوین گفتم قبلش از شما مشورت بگیرم
قبل اینکه تموم بشه یه بار میرم مطبشون
ممنون

حتما قبل از اینکه تموم بشه برید دیدنش. می تونید برید مطب دکتر تو خود قزوین(فکر کنم خودتون بدونید)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام و عرض ادب
آخرین درمان هایی که برا قوز قرنیه چشم اومده چی هستش و درمان کاملی برا اون وجود داره ؟

همچنین اگه میشه دکتر متخصص یا کلینیک تخصصی برا معاینه این عارضه چشمی معرفی نمایید ♥

متاسفانه قوز قرنیه یک بیماری عفونی نیست. بلکه تغییر روند انحنای قرنیه است که در بعضی افراد با شیب زیاد افزایش پیدا می کنه و از کنار شبیه به قوز دیده میشه.
کراتوکونوس یا قوز قرنیه درمانهای ابتدایی زیادی داره. بیشتر روشها بر مبنای جلوگیری از افزایش تحدب قرنیه انجام میشه این یعنی دید شخص معمولا بهتر نمیشه بلکه از این که هست بدتر نمیشه.
پس هر چی زودتر تشخیص داده بشه بهتره.
از موثرترین روشها میشه به رینگ قرنیه اشاره کرد که دو عدد رینگ نیمه هلالی هستند که در قرنیه جایگذاری میشه و از تحدب بیشتر قرنیه جلوگیری می کنه.
دومین روش کراس یا تاباندن اشعه به قرنیه است که می تونه با خشک کردن یک بخش قرنیه از تحدب قرنیه چلوگیری کنه.

و اما در اصل فقط یک روش درمانی برای قوز قرنیه پیشرفته وجود داره. پیوند قرنیه که در اون یک قرنیه سالم به بیمار پیوند داده میشود و قرنیه بیماره به طور کامل تعویض می گردد.

faidiem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
بله می تونید برید بیمارستان مهرگان قزوین اونجا ایشون رو ببینید حتما کل قضیه رو براش توضیح بدید.
سلام آقای یاسینی. من امروز رفتم بیمارستان مهرگان قزوین یش دکتر خانلری و شرج ماجرا رو دادم. خوشبختامه 3تا پرونده قبلیم رو هم که مال سالهای 82, 85 و 86 بود رو به طور کامل از بیمارستان های قبلی گرفته بودم و ایشون که دیدن گفتن چه داکیومنت های خوبی دارم که دقیقن شرح حال منو نشون میده. گفتن تو هر سه تای اینا با علم اون روز من اگه بودم عملت می کردم. نمی دونم چرا عملت نکردن. ضمنا اینکه تردید به قوز قرنیه اصلن هم تغییری نکرده و پیشرفت نکرده و اینم یه نشونه خوبه. عکس های توپوگرافی امروزم رو هم که دیدن گفتن بازم مناسبی واسه عمل. ولی واسه اینکه به نظر همکاراشون که قبلن منو عمل نکردن هم احترام گذاشته باشن گفتن من برم ونک اونجا با یه نرم افزار جدید پنتاکم که اینجا مهرگان نداره یه عکس دقیق تر بگیرم ببرم واسشون. اگر اون هم اوکی باشه فرداش عملم می کنن. گفتن تازه اگر عمل هم نشد لنز داخل چشمی میتونی بگذاری نمی دونم جرا بهت پیشنهاد نکردن. اولش هم گفتم تو اینترنت سرج کردم خیلی شما رو توصیه کرده بودن. گفتن کی؟ آقای یاسینی؟ گفتم بله. خندید گفت نمی دونم چیه که ایشون منو به همه توصیه می کنن. خودشون هم عینکی ان (شمارو می گفتن آقای یاسینی) منم هر دفعه بهشون میگم بیان عمل کنن. نمی دونم چرا نمی یان . ;) گفتم اتفاقن اطلاعات جامعی دارن و کلی مارو راهنمایی می کنن تا جایی که می دونستن شما مهرگان قزوین هم میاین... خلاصه اینجوری که آخرشم گفتن چه با عمل و چه با لنز داخل چشی من تو رو از شر این عینک خلاص می کنم. و من هم که در دلم قندی آب شده بود خوشحال از نظر قاطعانه ای که گرفته بودم اومدم تا یکشنبه که میرم ونک واسه معاینه دقیق تر یا حتی دوشنبه که برم عمل شم ایشالا و اخبار بعدی که اگه بشه میام اینجا می نویسم. مرسی از شما آقای یاسینی...

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی. من امروز رفتم بیمارستان مهرگان قزوین یش دکتر خانلری و شرج ماجرا رو دادم. خوشبختامه 3تا پرونده قبلیم رو هم که مال سالهای 82, 85 و 86 بود رو به طور کامل از بیمارستان های قبلی گرفته بودم و ایشون که دیدن گفتن چه داکیومنت های خوبی دارم که دقیقن شرح حال منو نشون میده. گفتن تو هر سه تای اینا با علم اون روز من اگه بودم عملت می کردم. نمی دونم چرا عملت نکردن. ضمنا اینکه تردید به قوز قرنیه اصلن هم تغییری نکرده و پیشرفت نکرده و اینم یه نشونه خوبه. عکس های توپوگرافی امروزم رو هم که دیدن گفتن بازم مناسبی واسه عمل. ولی واسه اینکه به نظر همکاراشون که قبلن منو عمل نکردن هم احترام گذاشته باشن گفتن من برم ونک اونجا با یه نرم افزار جدید پنتاکم که اینجا مهرگان نداره یه عکس دقیق تر بگیرم ببرم واسشون. اگر اون هم اوکی باشه فرداش عملم می کنن. گفتن تازه اگر عمل هم نشد لنز داخل چشمی میتونی بگذاری نمی دونم جرا بهت پیشنهاد نکردن. اولش هم گفتم تو اینترنت سرج کردم خیلی شما رو توصیه کرده بودن. گفتن کی؟ آقای یاسینی؟ گفتم بله. خندید گفت نمی دونم چیه که ایشون منو به همه توصیه می کنن. خودشون هم عینکی ان (شمارو می گفتن آقای یاسینی) منم هر دفعه بهشون میگم بیان عمل کنن. نمی دونم چرا نمی یان . ;) گفتم اتفاقن اطلاعات جامعی دارن و کلی مارو راهنمایی می کنن تا جایی که می دونستن شما مهرگان قزوین هم میاین... خلاصه اینجوری که آخرشم گفتن چه با عمل و چه با لنز داخل چشی من تو رو از شر این عینک خلاص می کنم. و من هم که در دلم قندی آب شده بود خوشحال از نظر قاطعانه ای که گرفته بودم اومدم تا یکشنبه که میرم ونک واسه معاینه دقیق تر یا حتی دوشنبه که برم عمل شم ایشالا و اخبار بعدی که اگه بشه میام اینجا می نویسم. مرسی از شما آقای یاسینی...

خواهش می کنم دوست عزیز. خیلی خوشحال شدم. باور کنید دکتر رو شاید سالی یکی دو بار اونم تو کنگره ها می بینم. اما من هم زمانی یک کارمند فروش بودم. اون زمان وقت زیادی رو بالای سر دکتر های مختلف بودم. برای اینکه بهشون یاد بدم چطور از دستگاه استفاده کنن یا دموی دستگاه بود یا فروش لنز که اون زمان ما کار می کردیم.
باور کنید حتی در دوره های آموزشی خارج از کشور دکتری به تمیزی دکتر خانلری ندیدم. وقتی عمل می کرد انگار داره فیلم می گیره برای ارائه توی یک مقاله. تمیز و سریع و درست. کارش بسیار عالیه.
متاسفانه خودم مدت یکساله که می خوام برم برای عمل. ولی چون حداقل یک ماه ار کار می افتم فرصت نمی کنم برم. از پارسال بهمن تا الان تقریبا یکساله. دم عید سال قبل برنامه ریزی کردم که متاسفانه دم عید اونقدر سرمون شلوغ بود که تقریبا می تونم بگم روز 29 اسفند رفتم خونه و از خشتگی مردم.
گفته بودم که اگر روشی برای عمل شما باشه حتما دکتر خانلری اون رو بهتون می گه.
حتما عکس رو بگیرید و دوباره با دکتر مشورت کنید.
موفق و سلامت باشید.

saeedoffice

Registered User
لایک‌ها
75
حتما قبل از اینکه تموم بشه برید دیدنش. می تونید برید مطب دکتر تو خود قزوین(فکر کنم خودتون بدونید)

چشم
بله میدونم
دوستان کسی آدرس و شماره مطبشونو رو خواستن من میتونم کمکشون کنم
تشکر آقای یاسینی
خدارو شکر چشام از اون روز خیلی بهتر شده و تار نمیشه
به لطف قرص های چرک خشک کن جوش هامم کمتر شده(با یه تیر دو نشون :happy:)

faidiem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
چشم
بله میدونم
دوستان کسی آدرس و شماره مطبشونو رو خواستن من میتونم کمکشون کنم
تشکر آقای یاسینی
خدارو شکر چشام از اون روز خیلی بهتر شده و تار نمیشه
به لطف قرص های چرک خشک کن جوش هامم کمتر شده(با یه تیر دو نشون :happy:)
مطب دکتر خانلری تو قزوین کجاست؟ ممنون میشم که آدرس و تلفن شون رو بگذارین لطفا

saeedoffice

Registered User
لایک‌ها
75

من دکتر تبریزی رو میدونم عزیز
برای پیدا کردن مطب دکتر خانلری میتونید با 118 تماس بگیرید

aysa_m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
,ba salam va khaste nabashid,man 3mah pish amale femto anjam dadam ba aghaye doktor miraftab,mitunam az lenze rangi estefade konam ya kheyr?tu burushur neveshte bud bade 3mah mitunid
estefade konid vali khob goftam bazam beporsam azztun
mamnoon

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
,ba salam va khaste nabashid,man 3mah pish amale femto anjam dadam ba aghaye doktor miraftab,mitunam az lenze rangi estefade konam ya kheyr?tu burushur neveshte bud bade 3mah mitunid
estefade konid vali khob goftam bazam beporsam azztun
mamnoon

دوست عزیز دقت کنید که سلامت رو فدای زیبایی نکنید.

لنز های نرم Contact lens ها چه زیبایی (رنگی ) په طبی از عبور اکسیژن به سمت قرنیه کم می کنن. قرنیه تنها باقت بدن انسانه که با خون تغذیه نمیشه و اکسیژ« مورد نیازش رو از هوای بیرون می گیره. برای همین توصیه میشه 3 ماه لنز استفاده نکنید.
از من می شنوید این توصیه رو به یکسال افزایش بدید. لنز ممکنه روند درمان رو کند و یا مختل بکنه. البته بعد از سه ماه قرنیه به طور کامل ترمیم شده ولی باز هم بهتره آدم احتساط بکنه.
درضمن دوست عزیز کلا لنز های رنگی رو برای مصرف روزانه استفاده نکنید. لنز رنگی برای یک مهمونی و یک شب عروسی و ... خوبه ولی تمام خطرات لنز های نرم رو داراست.

درسته که بعضیا نمی تونن بدون لنز رنگی زندگی کنن ولی بدونید که بدون چشم هم زندگی کردن واقعا سخته.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

من آدرس مطب ایشون رو در قزوین ندارم (اگر اونجا مطب داشته باشه) ولی می دونم که در بیمارستان مهرگان قزوین بیمار ویزیت می کنن. می تونید زنگ بزنید به بیمارستان و از اونجا بپرسید که آدرس مطبشون کجاست.

بالا