راستش حس کردم ما بیمارا واسه دکترا کیس هایی آزمایشی هستیم و برای اونها مسئله اینکه به دختر جوان 30 ساله 30 سال بعدی زندگی اش رو ببینه یا نبینه خیلی اولویت نیست و مسئله تجاری و یا جواب گرفتن یا نگرفتن از یه کیس خاص مثل من بیشتر اهمیت داره...
اگر واسه کیس من دکتر دیگه ای با مسئولیت و وجدان بالاتر نسبت به بیمار و البته تبحر بیشتر کلینیک دیگه ای هست هم پیشنهاد بدید. یعنی به این دو بیمارستان که من گفتم بسنده نکنید. فارابی رو به خاطر اینکه دولتیه و گفتم شاید نسبت به موضوع نگاه تجاری یا آزمایشی ندارن در نظر گرفتم و البته نمی دونم دیدگاهم درسته یا نه؟
شما در کل میگید ریسک نکنم و بی خیال عمل بشم؟ من دوست دارم نظر قاطعانه بگیرم تا 50-50...
متاسفانه همونطور که بارها گفتم مراکز آموزشی مثل فارابی دکتر ها عمل نمی کنن بلکه رزیدنت ها عمل می کنن که جراحی رو یاد بگیرن پس اگر هزینه براتون مهم نیست به فکر یک جای خصوصی باشید.
در مورد پزشک ها نه دوست عزیز معمولا موارد مثل شما زیاده فکر نکنید که مشکوک به قوز قرنیه بودن فقط در شما اتفاق می افته. همین جا در همین تاپیک نگاه کنید خیلی ها اینطوری هستند.
پیشنهاد می کنم یک سر برید پیش یک دکتر بگید قشنگ براتون عکس قرنیه بنویسه و دقیق بهتون بگه که قوز قرنیه دارید یا خیر.
اگر قوز قرنیه اتون مثبت بود به هیچ عنوان فکر عمل لیزر نباشید.
اگر قوز قرنیه 100 در 100 وجود نداشت پیشنهاد می کنم حتما عمل کنید هر چند با توجه به شماره عینکتون ممکنه مجبور بشید لنز داخل چشمی بذارید که البته لنز داخل چشمی دوران نقاهت کمی داره در حدود 3 یا 4 روز.
می تویند برای مشورت برید پیش دکتر خانلری. ایشون رو من تایید می کنم مطمئن باشید براتون وقت می ذاره و دقیق بهتون می گه که قوز قرنیه دارید یا خیر.