• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

king_nader

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام مجدد اقای یاسینی
من 2 ماه پیش عمل لیزیک کردم و شماره چشمام 0 شد
ولی هنوز خشکی چشم دارم و دکتر گفته تا 3 ماهه دیگه قطره اشک مصنوعی advenc بریز هر 4 ساعت که قیمت هر دونش 1500 تومن هست
میگم مشکلی نداره اشک مصنوعی معمولی بریزم ! قیمتش 400 تومن هست.
میشه بگید تفاوتش چی هست و اگه معمولی بریزم امکان برگشت شماره چشم هست یا نه!

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام مجدد اقای یاسینی
من 2 ماه پیش عمل لیزیک کردم و شماره چشمام 0 شد
ولی هنوز خشکی چشم دارم و دکتر گفته تا 3 ماهه دیگه قطره اشک مصنوعی advenc بریز هر 4 ساعت که قیمت هر دونش 1500 تومن هست
میگم مشکلی نداره اشک مصنوعی معمولی بریزم ! قیمتش 400 تومن هست.
میشه بگید تفاوتش چی هست و اگه معمولی بریزم امکان برگشت شماره چشم هست یا نه!

خیلی فرقی نمی کنه فرش تو غلظتشه. معمولی زودتر بخار میشه و چشمتون زودتر خشک میشه برای همین باید بیشتر مصرف کنید و تقریبا آدم رو خسته می کنه.
راستی تبریک می گم امیدوارم مشکل خشکی چشمتون هم زودتر برطرف بشه.

feri23

Registered User
لایک‌ها
193
جناب یاسینی سلام عرض شد

ببخشید کدوم بیمارستان ها تو تهران عمل فمتولیزیک انجام میدن و از بیمه هم میشه برای پرداخت هزینه استفاده کرد؟

و اینکه بدون استفاده از بیمه و با استفاده از بیمه هزینه فمتو لیزیک چقدر میشه؟

-ببخشید یه سوال دیگه ، من برای عمل تو یه بیمارستان درجه1 مثل بیمارستان نور و انتخاب پزشک چه مدت پیش از عمل باید وقت بگیرم؟

ممنون

king_nader

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
خیلی فرقی نمی کنه فرش تو غلظتشه. معمولی زودتر بخار میشه و چشمتون زودتر خشک میشه برای همین باید بیشتر مصرف کنید و تقریبا آدم رو خسته می کنه.
راستی تبریک می گم امیدوارم مشکل خشکی چشمتون هم زودتر برطرف بشه.
مرسی اقای یاسینیمشاوره با شما خیلی بهم کمک کرد و یه جورایی باعث شد لیزیک کنم و الان از عمل خیلی راضی هستم . به بقیه هم توصیه میکنم هر چو زودتر برن عمل کنن
صحبت 1 سال و دو سال نیست .صحبته یک عمره:)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی سلام عرض شد

ببخشید کدوم بیمارستان ها تو تهران عمل فمتولیزیک انجام میدن و از بیمه هم میشه برای پرداخت هزینه استفاده کرد؟

و اینکه بدون استفاده از بیمه و با استفاده از بیمه هزینه فمتو لیزیک چقدر میشه؟

-ببخشید یه سوال دیگه ، من برای عمل تو یه بیمارستان درجه1 مثل بیمارستان نور و انتخاب پزشک چه مدت پیش از عمل باید وقت بگیرم؟

ممنون

بیمه معمولا هزینه لیزر رو نمی ده مگر اینکه شماره چشمتون محموع بالای 10 بشه.
تازه اونموقع عم احتمالا هزینه فمتو رو نمی ده.
البته ار تکمیلی داشته باشید و شماره چشمتون بالای 10 باشه شاید تقبل کنه.

هزینه حدود 4 تا 6 تومنه بسته به مرکز و مدل دستگاه.
در تهران نور ، نگاه و جدیدا رازی هم دارن.
برای عمل زمان زیادی لازم نیست. زنگی می زنید برای یکی دو روز بعد بهتون وقت می دن میرید ویزیت میشدی و عکس ها رو میندازید حداکثر دو روز بعد هم عملتون می کنن.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
مرسی اقای یاسینیمشاوره با شما خیلی بهم کمک کرد و یه جورایی باعث شد لیزیک کنم و الان از عمل خیلی راضی هستم . به بقیه هم توصیه میکنم هر چو زودتر برن عمل کنن
صحبت 1 سال و دو سال نیست .صحبته یک عمره:)

خواهش می کنم انشا ا که همیشه سلامت و سالم باشید.

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
سلام
جناب یاسینی من فکر کنم هروز چشام داره بدتر میشه !
نمره چشام 2.25 و 2.75 بود حدود 6 ماه پیش
عینک گرفتم و خیلی خوب بود
الان باز با عینک هم نرمال نمی بینیم !!!
کارم کامپیوتر هست و حین کار عینک نمیزنم
به نظرتون چه کنم ؟
میخوام عمل کنم کدوم عمل زودتر جواب میده که برگردم سر کارم ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
جناب یاسینی من فکر کنم هروز چشام داره بدتر میشه !
نمره چشام 2.25 و 2.75 بود حدود 6 ماه پیش
عینک گرفتم و خیلی خوب بود
الان باز با عینک هم نرمال نمی بینیم !!!
کارم کامپیوتر هست و حین کار عینک نمیزنم
به نظرتون چه کنم ؟
میخوام عمل کنم کدوم عمل زودتر جواب میده که برگردم سر کارم ؟

سنتون چقدره؟
توی چند سال گذشته روند افزایش شماره چشمتون چطور بوده. یعنی چقدر طول کشیده که چشمتون به این شماره برسه.
بهترین عمل معموله فمتو ولی قیمت بیشتری داره.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
سنتون چقدره؟
توی چند سال گذشته روند افزایش شماره چشمتون چطور بوده. یعنی چقدر طول کشیده که چشمتون به این شماره برسه.
بهترین عمل معموله فمتو ولی قیمت بیشتری داره.

سلام
تقریبا 15 روزه وارد 23 سالگی شدم
اینکه چقدر طول کشیده رو حقیقت نمیدونم
اما 6 ماه گذشته میتونم بگم از 2.25 به 2.75 ( یا شایدم بیشتر ) رسیده باشه
تمام افراد خانوادم چششون ضعیفه
اما من با عینک نمی تونم میونه خوبی داشته باشم

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
تقریبا 15 روزه وارد 23 سالگی شدم
اینکه چقدر طول کشیده رو حقیقت نمیدونم
اما 6 ماه گذشته میتونم بگم از 2.25 به 2.75 ( یا شایدم بیشتر ) رسیده باشه
تمام افراد خانوادم چششون ضعیفه
اما من با عینک نمی تونم میونه خوبی داشته باشم

شما برای عمل باید خیلی مراقب باشید. به نظر من باید کمی صبر کنید.
اگر شماره چشمتون توی دو سال قبل نزدیک 1 شماره تغییر کرده کمی صبر کنید.
اگر شماره چشمتون ثابت نشده باشه بعد از عمل دوباره زیاد میشه و اینطوری بعد از عمل هم مجددا باید عینک بزنید و به قول کسانی که اطلاعی ندارند بر می گرده.

A2D3D

Registered User
لایک‌ها
617
شما برای عمل باید خیلی مراقب باشید. به نظر من باید کمی صبر کنید.
اگر شماره چشمتون توی دو سال قبل نزدیک 1 شماره تغییر کرده کمی صبر کنید.
اگر شماره چشمتون ثابت نشده باشه بعد از عمل دوباره زیاد میشه و اینطوری بعد از عمل هم مجددا باید عینک بزنید و به قول کسانی که اطلاعی ندارند بر می گرده.
خب شما پزشک خوبی کرمان سراغ دارید برم ببینم تغییرات چطوری بوده ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
خب شما پزشک خوبی کرمان سراغ دارید برم ببینم تغییرات چطوری بوده ؟

بله دکتر شحاعی که فکر کنم الان تهران هستند.
دکتر رهرو و دکتر شهبا هر سه تا دکتر های خوبی هستند.

faidiem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام جناب یاسینی

نمی دونستم چطوری باید پست بگذارم, درست یا غلط اینجا گذاشتم.

من 31 سالمه.

در 21 سالگی (کلینیک نور مطهری), 24 سالگی (کلینیک آبان اصفهان) و 25 سالگی (کلینیک نور اسفندیار) برای معاینه عمل رفتم. هر سه بار گفتند مشکوک به قوز قرنیه هستم و نمی تونم عمل کنم و بار سوم با تشکیل کمیسیون پزشکی گفتند می تونی عمل کنی ولی من باز ریسک نکردم و ترسیدم. پدر و خواهر کمی از خود کوچکترم قوز قرنیه دارند. شماره چشم هام 7.5-7 هست و یازده ساله مرتب از لنز سافت استفاده می کنم. تا شش هفته دیگه عازم کانادا هستم و در مونترال سردسیر مقیم خواهم شد و چون راستش نسبت به سرمای شدید هوا و استفاده از لنز در اون هوا تردید پیدا کردم و در کل همواره از ضعف چشمی خسته ام دوباره می خوام برم واسه عمل معاینه بشم و این بار می خوام دوجا برم یکی بیمارستان فارابی (دولتی) و دیگه بیمارستان نگاه, که بتونم بهتر تصمیم بگیرم. روی هیچ کدوم از این مرکز ها و پزشک هاشون هم تعصب یا شناخت خاصی ندارم. خواستم اول نظر شمار رو در مورد کیس خودم بدونم که آیا به کل عمل رو توصیه می کنید یا ریسکش بالاست و نمی ارزه؟ و دیگه اگر عمل برام مناسبه کلینیک و پزشک متبحری رو بهم معرفی کنید لطفا.
مرسی از شما.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی

نمی دونستم چطوری باید پست بگذارم, درست یا غلط اینجا گذاشتم.

من 31 سالمه.

در 21 سالگی (کلینیک نور مطهری), 24 سالگی (کلینیک آبان اصفهان) و 25 سالگی (کلینیک نور اسفندیار) برای معاینه عمل رفتم. هر سه بار گفتند مشکوک به قوز قرنیه هستم و نمی تونم عمل کنم و بار سوم با تشکیل کمیسیون پزشکی گفتند می تونی عمل کنی ولی من باز ریسک نکردم و ترسیدم. پدر و خواهر کمی از خود کوچکترم قوز قرنیه دارند. شماره چشم هام 7.5-7 هست و یازده ساله مرتب از لنز سافت استفاده می کنم. تا شش هفته دیگه عازم کانادا هستم و در مونترال سردسیر مقیم خواهم شد و چون راستش نسبت به سرمای شدید هوا و استفاده از لنز در اون هوا تردید پیدا کردم و در کل همواره از ضعف چشمی خسته ام دوباره می خوام برم واسه عمل معاینه بشم و این بار می خوام دوجا برم یکی بیمارستان فارابی (دولتی) و دیگه بیمارستان نگاه, که بتونم بهتر تصمیم بگیرم. روی هیچ کدوم از این مرکز ها و پزشک هاشون هم تعصب یا شناخت خاصی ندارم. خواستم اول نظر شمار رو در مورد کیس خودم بدونم که آیا به کل عمل رو توصیه می کنید یا ریسکش بالاست و نمی ارزه؟ و دیگه اگر عمل برام مناسبه کلینیک و پزشک متبحری رو بهم معرفی کنید لطفا.
مرسی از شما.

والا شماره چشمتون که بالاست می تونه ماله قوز قرنیه باشه. پدر و خواهرتون هم که دارن پس احتمالش برای شما هم زیاده.
هر دو مرکز خوب هستند التبه اگر هزینه براتون مهم نباشه مطمئنا نگاه بهتره.
در قارابی برید پیش دکتر بهشت نژآد که دکتر بسیار خوبیه.
در نگاه بردی پیش دکتر نوروزی زاده یا دکتر بلالی.
حتما یک مشورتی هم با دکتر خانلری بکنید ببینید نظرش چیه.
کلا ریسک نکنید در کانادا هزینه درمان قوز قرنیه بسیار گران تمام خواهد شد. مخصوصا پیوند قرنیه که در ایران قیمت کمتری داره در کشورهایی مثل کانادا به دلیل تعداد کم اهدای قرنیه خیلی زیاد تموم میشه.
در ضمن فرصت کمی برای عمل دارید چرا که حداقل 4 هفته دوران نقاهت داره.

faidiem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
والا شماره چشمتون که بالاست می تونه ماله قوز قرنیه باشه. پدر و خواهرتون هم که دارن پس احتمالش برای شما هم زیاده.
هر دو مرکز خوب هستند التبه اگر هزینه براتون مهم نباشه مطمئنا نگاه بهتره.
در قارابی برید پیش دکتر بهشت نژآد که دکتر بسیار خوبیه.
در نگاه بردی پیش دکتر نوروزی زاده یا دکتر بلالی.
حتما یک مشورتی هم با دکتر خانلری بکنید ببینید نظرش چیه.
کلا ریسک نکنید در کانادا هزینه درمان قوز قرنیه بسیار گران تمام خواهد شد. مخصوصا پیوند قرنیه که در ایران قیمت کمتری داره در کشورهایی مثل کانادا به دلیل تعداد کم اهدای قرنیه خیلی زیاد تموم میشه.
در ضمن فرصت کمی برای عمل دارید چرا که حداقل 4 هفته دوران نقاهت داره.

راستش حس کردم ما بیمارا واسه دکترا کیس هایی آزمایشی هستیم و برای اونها مسئله اینکه به دختر جوان 30 ساله 30 سال بعدی زندگی اش رو ببینه یا نبینه خیلی اولویت نیست و مسئله تجاری و یا جواب گرفتن یا نگرفتن از یه کیس خاص مثل من بیشتر اهمیت داره...

اگر واسه کیس من دکتر دیگه ای با مسئولیت و وجدان بالاتر نسبت به بیمار و البته تبحر بیشتر کلینیک دیگه ای هست هم پیشنهاد بدید. یعنی به این دو بیمارستان که من گفتم بسنده نکنید. فارابی رو به خاطر اینکه دولتیه و گفتم شاید نسبت به موضوع نگاه تجاری یا آزمایشی ندارن در نظر گرفتم و البته نمی دونم دیدگاهم درسته یا نه؟

شما در کل میگید ریسک نکنم و بی خیال عمل بشم؟ من دوست دارم نظر قاطعانه بگیرم تا 50-50...

Last edited:

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
راستش حس کردم ما بیمارا واسه دکترا کیس هایی آزمایشی هستیم و برای اونها مسئله اینکه به دختر جوان 30 ساله 30 سال بعدی زندگی اش رو ببینه یا نبینه خیلی اولویت نیست و مسئله تجاری و یا جواب گرفتن یا نگرفتن از یه کیس خاص مثل من بیشتر اهمیت داره...

اگر واسه کیس من دکتر دیگه ای با مسئولیت و وجدان بالاتر نسبت به بیمار و البته تبحر بیشتر کلینیک دیگه ای هست هم پیشنهاد بدید. یعنی به این دو بیمارستان که من گفتم بسنده نکنید. فارابی رو به خاطر اینکه دولتیه و گفتم شاید نسبت به موضوع نگاه تجاری یا آزمایشی ندارن در نظر گرفتم و البته نمی دونم دیدگاهم درسته یا نه؟

شما در کل میگید ریسک نکنم و بی خیال عمل بشم؟ من دوست دارم نظر قاطعانه بگیرم تا 50-50...

متاسفانه همونطور که بارها گفتم مراکز آموزشی مثل فارابی دکتر ها عمل نمی کنن بلکه رزیدنت ها عمل می کنن که جراحی رو یاد بگیرن پس اگر هزینه براتون مهم نیست به فکر یک جای خصوصی باشید.
در مورد پزشک ها نه دوست عزیز معمولا موارد مثل شما زیاده فکر نکنید که مشکوک به قوز قرنیه بودن فقط در شما اتفاق می افته. همین جا در همین تاپیک نگاه کنید خیلی ها اینطوری هستند.
پیشنهاد می کنم یک سر برید پیش یک دکتر بگید قشنگ براتون عکس قرنیه بنویسه و دقیق بهتون بگه که قوز قرنیه دارید یا خیر.
اگر قوز قرنیه اتون مثبت بود به هیچ عنوان فکر عمل لیزر نباشید.
اگر قوز قرنیه 100 در 100 وجود نداشت پیشنهاد می کنم حتما عمل کنید هر چند با توجه به شماره عینکتون ممکنه مجبور بشید لنز داخل چشمی بذارید که البته لنز داخل چشمی دوران نقاهت کمی داره در حدود 3 یا 4 روز.

می تویند برای مشورت برید پیش دکتر خانلری. ایشون رو من تایید می کنم مطمئن باشید براتون وقت می ذاره و دقیق بهتون می گه که قوز قرنیه دارید یا خیر.

faidiem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
متاسفانه همونطور که بارها گفتم مراکز آموزشی مثل فارابی دکتر ها عمل نمی کنن بلکه رزیدنت ها عمل می کنن که جراحی رو یاد بگیرن پس اگر هزینه براتون مهم نیست به فکر یک جای خصوصی باشید.
در مورد پزشک ها نه دوست عزیز معمولا موارد مثل شما زیاده فکر نکنید که مشکوک به قوز قرنیه بودن فقط در شما اتفاق می افته. همین جا در همین تاپیک نگاه کنید خیلی ها اینطوری هستند.
پیشنهاد می کنم یک سر برید پیش یک دکتر بگید قشنگ براتون عکس قرنیه بنویسه و دقیق بهتون بگه که قوز قرنیه دارید یا خیر.
اگر قوز قرنیه اتون مثبت بود به هیچ عنوان فکر عمل لیزر نباشید.
اگر قوز قرنیه 100 در 100 وجود نداشت پیشنهاد می کنم حتما عمل کنید هر چند با توجه به شماره عینکتون ممکنه مجبور بشید لنز داخل چشمی بذارید که البته لنز داخل چشمی دوران نقاهت کمی داره در حدود 3 یا 4 روز.

می تویند برای مشورت برید پیش دکتر خانلری. ایشون رو من تایید می کنم مطمئن باشید براتون وقت می ذاره و دقیق بهتون می گه که قوز قرنیه دارید یا خیر.

دکتر مهدی خانلری؟ کجا هستند؟ این لینک چشم پزشکی امروز | مرکز فوق تخصصی جراحی کاتاراکت و عیوب انکساری ایشون هستند؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

faidiem

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
بله خودشونن. تو نگاه و ونک عمل میکنه. مطبشم تو شهرکه.

چه عالی. می دونین من قزوین زندگی میکنم و سرچ کردم دیدم ایشون تو یکی از مراکز چشم قزویندکتر مهدی خانلری هم فعالیت می کنن. می تونم با توصیه شما قبل از اینکه بیام تهران برم پیششون و نظرشون رو بگیرم. خیلی خوشحالم و خیلی خیلی ممنون از شما که به سوالای وسواس گون توام با نگرانی ما اینطور با حوصله جواب میدید...

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چه عالی. می دونین من قزوین زندگی میکنم و سرچ کردم دیدم ایشون تو یکی از مراکز چشم قزویندکتر مهدی خانلری هم فعالیت می کنن. می تونم با توصیه شما قبل از اینکه بیام تهران برم پیششون و نظرشون رو بگیرم. خیلی خوشحالم و خیلی خیلی ممنون از شما که به سوالای وسواس گون توام با نگرانی ما اینطور با حوصله جواب میدید...

بله می تونید برید بیمارستان مهرگان قزوین اونجا ایشون رو ببینید حتما کل قضیه رو براش توضیح بدید.

بالا