• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

masoo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
جناب یاسینی

از روزی که بخیه هام رو کشیدم،دیدم به طور شدید بد شده!!!
این به چه دلیل هست؟؟؟

تا کی ادامه داره؟؟؟
امید به بهبودی تا چقدر دیگه با چه روندی امکان پذیره؟؟؟مرسی

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام
جناب یاسینی

از روزی که بخیه هام رو کشیدم،دیدم به طور شدید بد شده!!!
این به چه دلیل هست؟؟؟

تا کی ادامه داره؟؟؟
امید به بهبودی تا چقدر دیگه با چه روندی امکان پذیره؟؟؟مرسی

همونطور که دکتر بهتون گفت کشیدن بخیه های باعث میشه تامدتی دیدتون بد باشه. وقتی بخیه ها کشیده میشه جاشون کمی نامتفارن میشه و به اینصورت معمولا آستیگمات بیشتر میشه.
به مرور زمان طی یک دوماه بهتر میشه.

blue67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. از مطالعه مطالبتون واقعا استفاده کردم. من میخوام جراحی کنم. نمیدونستم انتخاب لیزیک یا لازک با خود پزشکه که اینجا خوندم. حالا اگه ممکنه درمورد انتخاب پزشک راهنمایی ام کنید. من ساکن زنجان هستم و با دکتر فاتحی فوق تخصص قرنیه صحبت کردم که تو تهران عملم کنن. راستش این دکتر بهم معرفی شده و شناخت زیادی نسبت به فاکتورهای مهم در عمل جراحی ندارم. درصورت امکان راهنمایی ام کنید.

blue67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز سن لیزیک به طور پیش فرض 2 سال بعد از ثابت شدن شماره عینک هست. یعنی بعد از 2 سال که شماره عینکت عوض نشد می تونی لیزیک کنی. (البته این مورد رو دکتر بهت میگه)
استفاده کردن از عینک در پشت کامپیوتر توصیه میشه چراکه معمولا پشت کامپیوتر دقت زیاد می کنی برای همینم بهتره عینک بزنی ولی به طور کلی من از تعداد زیادی از چشم پزشکها که پرسیدم شماره عینک بدون توجه به این موارد تغییر میکنه.

موفق باشی

شماره چشم من 1.5 بود ولی دوسال که از عینک فقط تو کلاس استفاده کردم 2 شماره اش 3.5 شد بعد این موضوع دایم استفاده کردم و و نزدیک بینی ام بیشتر نشد حالا نمیدونم تاثیر عینک نزدن بوده یا چیر دیگه ای

azadniya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت شما دکتر یاسینی
در صورت امکان یک دکتر خوب در کلینیک نور (بجز دکتر هاشمی)برای عمل لیزیک یا لازک معرفی کنید میدونم خیلی رو این موضوع بحث شده ولی بعضی از کامنها قدیمی بودند و میخواستم یه مشاوره بروز از شما داشته باشم
با تشکر فراوان

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام. از مطالعه مطالبتون واقعا استفاده کردم. من میخوام جراحی کنم. نمیدونستم انتخاب لیزیک یا لازک با خود پزشکه که اینجا خوندم. حالا اگه ممکنه درمورد انتخاب پزشک راهنمایی ام کنید. من ساکن زنجان هستم و با دکتر فاتحی فوق تخصص قرنیه صحبت کردم که تو تهران عملم کنن. راستش این دکتر بهم معرفی شده و شناخت زیادی نسبت به فاکتورهای مهم در عمل جراحی ندارم. درصورت امکان راهنمایی ام کنید.

دکتر فاتحی از دکتر های خوب هستند. با خود ایشون ادامه بدید. نگران نباشید. فکر می کنم دکتر عظیمی هم در زنجان هستند (تهران هم میان) ایشون هم دکتر های جوان و خیلی خوب زنجان هستند.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
شماره چشم من 1.5 بود ولی دوسال که از عینک فقط تو کلاس استفاده کردم 2 شماره اش 3.5 شد بعد این موضوع دایم استفاده کردم و و نزدیک بینی ام بیشتر نشد حالا نمیدونم تاثیر عینک نزدن بوده یا چیر دیگه ای

افزایش شماره چشم در بیشترو مواقع ارثیه و حتی ممکنه به نسل قبلی بر گرده نه به پدر مادر.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با سلام خدمت شما دکتر یاسینی
در صورت امکان یک دکتر خوب در کلینیک نور (بجز دکتر هاشمی)برای عمل لیزیک یا لازک معرفی کنید میدونم خیلی رو این موضوع بحث شده ولی بعضی از کامنها قدیمی بودند و میخواستم یه مشاوره بروز از شما داشته باشم
با تشکر فراوان

در نور می تونید برید پیش دکتر میرآفتاب. ایشون از دکتر های معروف و خیلی خوب نور هستند. البته بدونید دتر هاشمی محموعه از بهترین دکتر های تهران رو برای نور انتخاب می کنن برای همین تقریبا همه دکتر های نور خوب هستند.

فاطیما65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام جناب یاسینی، یه سوال داشتم.
من یه مدتیه تصمیم به عمل گرفتم .27 سالمه و شماره چشمم 2.5 هست. وقتی واسه معاینه رفتم بهم گفتن آب مروارید مادرزادی دارم در حد خیلی خیلی کم و گفتن که مشکلی ندارم واسه لازک و میتونم انجام بدم. حالا اخیرا شنیدم که عمل فمتو هم هست. راستش برای من مدت نقاهت و دوری از کار با کامپیوتر مهمه که کم باشه. میشه لطفا بفرمائید آیا من میتونم فمتو عمل کنم و اینکه چقدره دوران نقاهتش؟ آیا دوران نقاهتش خیلی کمتر از لازک هست و نتیجه عمل هم خوب میشه؟ ممنون میشم بهترین گزینه از نظر دکتر و مرکز جراحی رو هم بهم معرفی کنین.

blue67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دکتر فاتحی از دکتر های خوب هستند. با خود ایشون ادامه بدید. نگران نباشید. فکر می کنم دکتر عظیمی هم در زنجان هستند (تهران هم میان) ایشون هم دکتر های جوان و خیلی خوب زنجان هستند.

بله تا جایی که من میدونم دکتر فاتحی فوق تخصص قرنیه و دکتر عظیمی فوق تخصص شبکیه هستن. شما کدوم بزرگوار رو معرفی میکنین؟ واینکه میدونین تو تهران تو کدوم کلینیک عمل میکنن؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی، یه سوال داشتم.
من یه مدتیه تصمیم به عمل گرفتم .27 سالمه و شماره چشمم 2.5 هست. وقتی واسه معاینه رفتم بهم گفتن آب مروارید مادرزادی دارم در حد خیلی خیلی کم و گفتن که مشکلی ندارم واسه لازک و میتونم انجام بدم. حالا اخیرا شنیدم که عمل فمتو هم هست. راستش برای من مدت نقاهت و دوری از کار با کامپیوتر مهمه که کم باشه. میشه لطفا بفرمائید آیا من میتونم فمتو عمل کنم و اینکه چقدره دوران نقاهتش؟ آیا دوران نقاهتش خیلی کمتر از لازک هست و نتیجه عمل هم خوب میشه؟ ممنون میشم بهترین گزینه از نظر دکتر و مرکز جراحی رو هم بهم معرفی کنین.

کدوم شهر هستید؟
یک پیشنهادی دارم براتون. اگر آب مروارید مادر زادی دارید می تونی آب مروارید رو عمل کنید و لنز بزارید. اگر هزینه براتون مهم نباشه می تونید لنز مولتی فوکال بزارید و برای همیشه از شر عینک خلاص بشید.
اینطوری دیدتون خیلی بهتر میشه. دقت کنید که آب مروارید حتی کم هم باعث میشه که دید شبتون خیلی کم باشه و در روز هم دنیا رو کمی زرد ببینید.

اما در مورد لازک و فمتو. دوران نقاهت برای هر دو عمل یکسانه تقریبا دو ماه ولی برای فمتو تقریبا دیدتون از هفته دوم به بعد خوبه ولی برای لازک یکماه طول می کشه تا دیدتون خوب بشه.

برای فمتو شاید بهترین مرکز نور و نگاه باشه.

ولی به نظر من با دکتر خانلری یک مشورتی بکنید برای لنز مولتی فوکال شاید بتونید بزارید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
بله تا جایی که من میدونم دکتر فاتحی فوق تخصص قرنیه و دکتر عظیمی فوق تخصص شبکیه هستن. شما کدوم بزرگوار رو معرفی میکنین؟ واینکه میدونین تو تهران تو کدوم کلینیک عمل میکنن؟

هر دو خوب هشتند. اگر رفتید پیش دکتر فاتحی با ایشون ادامه بدید ایشون دکتر خوبی هستند فکر می کنم تو رازی عمل می کنن و کلینیک مرکزی (البته مطمئنی نیستم). هر دو مرکزخوب هستند. نگران نباشید الان تقریبا تمامی مراکز تهران دستگاههای لیزرشون رو آپدیت کردن و بهترین های روز رو نصب کردند.

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
سلام خدمت دکتر یاسینی عزیز

شما از قیمت دقیق هزینه عمل لیزیک خبر ندارین؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام خدمت دکتر یاسینی عزیز

شما از قیمت دقیق هزینه عمل لیزیک خبر ندارین؟

دوست عزیز به من لطف می کنید که پست اول رو بخونید. من دکتر نیستم. رشته تحصیلیم مهندسی پزشکی بوده ولی ما رو دکتر فرض نمی کنن.

قیمت لیزر بسته به نوع عمل و مرکزی که اینتخاب می کنید فرق می کنه. از 1.6 در هلال احمر تهران تا 6 تومن در نو متفاوته.

Nereid

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
852
بله ولی ربطی به عمل نداره.
معمولا اگر مدت کوتاهی عینک نزنن پف چشم و فرورفتگی کمتر میشه و شاید از بین بره.
با همین استدلال زمانیکه عمل می کنن چون عینک نمی زنن پف هم از بین میره.
این پف چشم به دلیل فشار به چشم برای دیدن بهتر انجام میشه.

اوپس! فراموش کرده بودم این سوال رو پرسیدم:blush:
تشکر خیلی زیاد:)

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
دوست عزیز به من لطف می کنید که پست اول رو بخونید. من دکتر نیستم. رشته تحصیلیم مهندسی پزشکی بوده ولی ما رو دکتر فرض نمی کنن.

قیمت لیزر بسته به نوع عمل و مرکزی که اینتخاب می کنید فرق می کنه. از 1.6 در هلال احمر تهران تا 6 تومن در نو متفاوته.

فرقشون چیه؟1.6تا 6

blue67

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر دو خوب هشتند. اگر رفتید پیش دکتر فاتحی با ایشون ادامه بدید ایشون دکتر خوبی هستند فکر می کنم تو رازی عمل می کنن و کلینیک مرکزی (البته مطمئنی نیستم). هر دو مرکزخوب هستند. نگران نباشید الان تقریبا تمامی مراکز تهران دستگاههای لیزرشون رو آپدیت کردن و بهترین های روز رو نصب کردند.

میدونم عمل سختی نیست ولی بالاخره چشمه، نگرانی های ریز و درشت دارم. ممنون از پاسخ های دلسوزانه اتون. امیدوارم همیشه شاد و سرزنده و موفق باشین

kargari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه دکتر سیامک زارعی رو دیدین سلام ما رو هم برسونید . من 22 ام باهاشون عمل دارم . رینگ داخل قرنیه . ببیند روش دیگه ای واسه درمان قوز قرنیه نیومده ؟

این کنگره تا کی طول میکشه ؟ ممنون . 14ام 15ام تموم میشه ؟

سلام اگر عمل رینگ داخل قرنیه انجام دادید چقدر راضی هستید و چه میزان در بهبود بینایی تاثیر داشته بنده هم میخوام عمل کنم اما مردد هستم

kargari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقای یاسینی.
اگه یادتون باشه هفته پیش عمل رینگ داشتم پیش دکتر هاشمیان.
الان بعد از گذشت 8 روز دیدم خیلی بهتر شده و در مجموع بدون عینک دیدم از با عینکه قبل از عمل بهتر شده.
امروز هم که رفته بودم پیش دکتر واسه معاینه مجدد ایشون خیلی راضی بودن از عمل!
گفتن دوماه دیگه برم پیششون تا باز معاینه کنن و احتمالا بهم عینک بدن.
راستی اگه یادتون باشه گفته بودم که دکتر گفتن رینگهایی که استفاده میکنیم آمریکایی هستن که شما گفتید تا اونجایی گه میدونید فقط رینگ برزیلی و اسپانیایی داریم. من فاکتور رینگها رو واسه این که ببرم بیمه گرفتم,تو فاکتور کمپانی سازنده رینگ رو نوشته addition technology و شرکت وارد کننده هم رو واستون تو پخ میگم. میخواستم بدونم شما اطلاع دارید رینگها کجایی هستن؟ البته زیاد مهم نیست و فقط جهت کنجکاوی میخوام بدونم!
tApAtAĺK
سلام لطفا اگر ممکنه بیشتر در مورد جزئیات عمل و اینکه قبل از عمل وضعیت بیناییتون چطور بود و بعد از عمل چقدر تغییر کرده آیا هردو چشم رو همزمان عمل کردید

Last edited:
بالا