سلام
جناب یاسینی
از روزی که بخیه هام رو کشیدم،دیدم به طور شدید بد شده!!!
این به چه دلیل هست؟؟؟
تا کی ادامه داره؟؟؟
امید به بهبودی تا چقدر دیگه با چه روندی امکان پذیره؟؟؟مرسی
دوست عزیز سن لیزیک به طور پیش فرض 2 سال بعد از ثابت شدن شماره عینک هست. یعنی بعد از 2 سال که شماره عینکت عوض نشد می تونی لیزیک کنی. (البته این مورد رو دکتر بهت میگه)
استفاده کردن از عینک در پشت کامپیوتر توصیه میشه چراکه معمولا پشت کامپیوتر دقت زیاد می کنی برای همینم بهتره عینک بزنی ولی به طور کلی من از تعداد زیادی از چشم پزشکها که پرسیدم شماره عینک بدون توجه به این موارد تغییر میکنه.
موفق باشی
سلام. از مطالعه مطالبتون واقعا استفاده کردم. من میخوام جراحی کنم. نمیدونستم انتخاب لیزیک یا لازک با خود پزشکه که اینجا خوندم. حالا اگه ممکنه درمورد انتخاب پزشک راهنمایی ام کنید. من ساکن زنجان هستم و با دکتر فاتحی فوق تخصص قرنیه صحبت کردم که تو تهران عملم کنن. راستش این دکتر بهم معرفی شده و شناخت زیادی نسبت به فاکتورهای مهم در عمل جراحی ندارم. درصورت امکان راهنمایی ام کنید.
شماره چشم من 1.5 بود ولی دوسال که از عینک فقط تو کلاس استفاده کردم 2 شماره اش 3.5 شد بعد این موضوع دایم استفاده کردم و و نزدیک بینی ام بیشتر نشد حالا نمیدونم تاثیر عینک نزدن بوده یا چیر دیگه ای
با سلام خدمت شما دکتر یاسینی
در صورت امکان یک دکتر خوب در کلینیک نور (بجز دکتر هاشمی)برای عمل لیزیک یا لازک معرفی کنید میدونم خیلی رو این موضوع بحث شده ولی بعضی از کامنها قدیمی بودند و میخواستم یه مشاوره بروز از شما داشته باشم
با تشکر فراوان
دکتر فاتحی از دکتر های خوب هستند. با خود ایشون ادامه بدید. نگران نباشید. فکر می کنم دکتر عظیمی هم در زنجان هستند (تهران هم میان) ایشون هم دکتر های جوان و خیلی خوب زنجان هستند.
سلام جناب یاسینی، یه سوال داشتم.
من یه مدتیه تصمیم به عمل گرفتم .27 سالمه و شماره چشمم 2.5 هست. وقتی واسه معاینه رفتم بهم گفتن آب مروارید مادرزادی دارم در حد خیلی خیلی کم و گفتن که مشکلی ندارم واسه لازک و میتونم انجام بدم. حالا اخیرا شنیدم که عمل فمتو هم هست. راستش برای من مدت نقاهت و دوری از کار با کامپیوتر مهمه که کم باشه. میشه لطفا بفرمائید آیا من میتونم فمتو عمل کنم و اینکه چقدره دوران نقاهتش؟ آیا دوران نقاهتش خیلی کمتر از لازک هست و نتیجه عمل هم خوب میشه؟ ممنون میشم بهترین گزینه از نظر دکتر و مرکز جراحی رو هم بهم معرفی کنین.
بله تا جایی که من میدونم دکتر فاتحی فوق تخصص قرنیه و دکتر عظیمی فوق تخصص شبکیه هستن. شما کدوم بزرگوار رو معرفی میکنین؟ واینکه میدونین تو تهران تو کدوم کلینیک عمل میکنن؟
سلام خدمت دکتر یاسینی عزیز
شما از قیمت دقیق هزینه عمل لیزیک خبر ندارین؟
بله ولی ربطی به عمل نداره.
معمولا اگر مدت کوتاهی عینک نزنن پف چشم و فرورفتگی کمتر میشه و شاید از بین بره.
با همین استدلال زمانیکه عمل می کنن چون عینک نمی زنن پف هم از بین میره.
این پف چشم به دلیل فشار به چشم برای دیدن بهتر انجام میشه.
اوپس! فراموش کرده بودم این سوال رو پرسیدم:blush:
تشکر خیلی زیاد
دوست عزیز به من لطف می کنید که پست اول رو بخونید. من دکتر نیستم. رشته تحصیلیم مهندسی پزشکی بوده ولی ما رو دکتر فرض نمی کنن.
قیمت لیزر بسته به نوع عمل و مرکزی که اینتخاب می کنید فرق می کنه. از 1.6 در هلال احمر تهران تا 6 تومن در نو متفاوته.
هر دو خوب هشتند. اگر رفتید پیش دکتر فاتحی با ایشون ادامه بدید ایشون دکتر خوبی هستند فکر می کنم تو رازی عمل می کنن و کلینیک مرکزی (البته مطمئنی نیستم). هر دو مرکزخوب هستند. نگران نباشید الان تقریبا تمامی مراکز تهران دستگاههای لیزرشون رو آپدیت کردن و بهترین های روز رو نصب کردند.
اگه دکتر سیامک زارعی رو دیدین سلام ما رو هم برسونید . من 22 ام باهاشون عمل دارم . رینگ داخل قرنیه . ببیند روش دیگه ای واسه درمان قوز قرنیه نیومده ؟
این کنگره تا کی طول میکشه ؟ ممنون . 14ام 15ام تموم میشه ؟
سلام لطفا اگر ممکنه بیشتر در مورد جزئیات عمل و اینکه قبل از عمل وضعیت بیناییتون چطور بود و بعد از عمل چقدر تغییر کرده آیا هردو چشم رو همزمان عمل کردیدسلام آقای یاسینی.
اگه یادتون باشه هفته پیش عمل رینگ داشتم پیش دکتر هاشمیان.
الان بعد از گذشت 8 روز دیدم خیلی بهتر شده و در مجموع بدون عینک دیدم از با عینکه قبل از عمل بهتر شده.
امروز هم که رفته بودم پیش دکتر واسه معاینه مجدد ایشون خیلی راضی بودن از عمل!
گفتن دوماه دیگه برم پیششون تا باز معاینه کنن و احتمالا بهم عینک بدن.
راستی اگه یادتون باشه گفته بودم که دکتر گفتن رینگهایی که استفاده میکنیم آمریکایی هستن که شما گفتید تا اونجایی گه میدونید فقط رینگ برزیلی و اسپانیایی داریم. من فاکتور رینگها رو واسه این که ببرم بیمه گرفتم,تو فاکتور کمپانی سازنده رینگ رو نوشته addition technology و شرکت وارد کننده هم رو واستون تو پخ میگم. میخواستم بدونم شما اطلاع دارید رینگها کجایی هستن؟ البته زیاد مهم نیست و فقط جهت کنجکاوی میخوام بدونم!
tApAtAĺK