فکر می کنم شما نیاز به یک بررسی مجدد قرنیه دارید دکتر می بایست از ابتدا فیتینگ رو انجام بده.با سلام خدمت مهندس یاسینی بنده قوز قرنیه دارم وccl کردم با عینک دیدم تقریبا ده دهم هستش منتها تصاویر کاذب زیاد میبینم به همین خاطر مراجعه کردم ولنز gp گرفتم وقتی للنز میزارم سایه هایی که پایین اجسام وزیر نویس ها میبینم کلا رفع میشه ولی به جاش کمی بالا سایه اضافه میشم یه بار دکتر علیرضا نادری فیتینگ کرد که خیلی خوب نبود ویه بار کلینیک نور فیتینگ کردم که بهتر از دکتر نادری بود البته حدود یک هفته هست لنز میزنم در حالی که بالا اجسام با عینک سایه ندارم ووقتی پلک باز میکنم وفوکوس میکنم بهتر میشه به نظرتون مشکل از چی واینکه بهترین دکتر در تهران برای فیتینگ لنز که متخصص این کار باشه کی ؟احساس میکنم اگه دقیق تنظیم بشه صدرصد میشه .2-واینکه لنز من di =9.6 هستش به نظرتون اگه قطر لنز بیشتر باشه استیگمات رو بهتر پوشش میده
سنتون و میزان ضعیف شدن چشم چقدره؟راستی چشم راستم ضعیف شده عینک بزنم یا عمل کنم؟هزینه عمل چقدر میشه؟
با سلام خدمت مهندس یاسینی:
من چشم راستم آب مروارید دارذ اگر بخواهم لنز مولتی فوکال RESTOR بگذارم چشم چپم که هنوز احتیاجی به عمل ندارد در ضمن برای مطالعه عینک 2.5 احتیاج دارد مشکلی نخواهد داشت.
متاسفانه خیر.دوستان قطره ای برای تقویت چشم هست؟
با سلامی مجدد مرسی از پاسختون .به نظرتون دکتر پرویز زرین بخش برای فیتینگ لنز چطوره؟فکر می کنم شما نیاز به یک بررسی مجدد قرنیه دارید دکتر می بایست از ابتدا فیتینگ رو انجام بده.
فکر می کنم یکی از بهترین ها در این زمینه دکتر ناری بینا باشه. (مصطفی نادری) اگر فرصتی شد یک سری بهش بزنید.
سنم 30 هست شماره چشمم رو نمیدونم هنوز چون دکتر نرفتمسنتون و میزان ضعیف شدن چشم چقدره؟
ایشان را به شدت توصیه می کنم هم بسیار متبحر هستند و هم بسیار آدم متدینی هستند. فکر می کنم از برخوردشان هم فهمیده باشید.با سلام. خیلی ممنون از همه ی زحمتاتون. خیلی استفاده کردم. ۲۲ سالمه و بعد از ۱۱سال عینک زدن میخوام عمل کنم. شماره ی چشمم ۳.۵ و ۴.۵ هست. ایا مرکز جوادالائمه ی قم خوبه؟ با دکتر باقری؟ ممنون میشم پاسخ بدید و من هرچه زودتر عمل کنم.
خواهش می کنم رفیق.با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز
واقعا استفاده کردم از این تاپیک و نوشته های شما خیلی خیلی عالی بود
هر صفحه یه چیز جدید یاد گرفتم
من چشمم دور بین هستش (یعنی دور رو نمیبینم ) نمیدونم درست گفتم یا نه 2 هست شماره چشمم
میخواستم لیزیک کنم . یه دکتر خوب اگه میشه معرفی کنید که ما بریم زیر تیغ :general406:
رشت هستم
دوست عزیز معمولا بیماران از نتیجه عمل لیزر راضی هستند و دکتر خودشان را به دیگران هم توصیه می کنند.@b.yasini
آقای یاسینی شرمنده از اینکه اینقدر سوال می پرسم.راستش اگر یادتون باشه چند روز پیش در مورد دکتر علیرضا نادری از شما پرسیدم که بسیار عالی پاسخ دادین و بنده رو راهنمایی کردین.راستش خانواده من با توجه به اینکه چند تن از اقوام توسط دکتر عین اللهی و دکتر برادران رفیعی در بیمارستان نگاه عمل شده اند تاکید دارند که با یکی از این دو پزشک هم مشورت داشته باشم.خلاصه اینکه حسابی گیج شده ام برای انتخاب پزشک می دونم هر سه این عزیزان فوق تخصص قرنیه و جزو پزشکان برتر هستند و شاید مقایسه آنها کار درستی نباشه ولی اگر براتون امکان داره بفرمایید کدام یک رو انتخاب کنم.راستش من خیلی زیاد از دکترم سوال می پرسم (همچنانکه با سوال های زیاد شما رو هم اذیت می کنم.حسابی شرمندم) به نظر شما با این اوصاف بهتره برای مشورت از بین این سه به کدام دکتر صبور که بنده رو تحمل کنند، مراجعه کنم؟؟؟؟به دلیل بی نظمی یکی از قرنیه هام خیلی می ترسم که از این عمل پشیمون بشم. معذرت می خوام که وقت شما رو با این متن طولانی گرفتم.
در مورد دکتر زرین بخش اگر اشتباه نکرده باشم خیلی چیز ها شنیدم. مخصوصا در مورد قوز قرنیه.با سلامی مجدد مرسی از پاسختون .به نظرتون دکتر پرویز زرین بخش برای فیتینگ لنز چطوره؟
سنتون برای عمل مناسبه.سنم 30 هست شماره چشمم رو نمیدونم هنوز چون دکتر نرفتم
بستگی به ضخامت قرنیه و محلی که عمل می کنید داره.الان بهترین نوع عمل برای نزدیک بینی با نمره های حدود 2 همراه با آستیگمات چیه؟ دکتر خوبی که تهران عمل کنه و قیمت مناسب بگیره کیه؟ هزینه اش رو هم بفرمایید.
بله نوعی عمل الان انجام میشه (در بیمارستان نور هم انجام میشه) که در ان با تاباندن نوعی لیزر به رنگ دانه های عنبیه رن آن را عوض می کنن.جناب یاسینی سلام
عملی هست کـــِ بشه به صورت دائم چشم رو به رنگ دلخواه در آورد ؟