اصلا امکان نداره باید بتونن ببیننش مگر اینکه اصلا اونجا نباشه.چیکار کنم اذیتم میکنه هر دکتری هم میرم چون زیر پلکم هست میگه چیزی توی چشمت نیست
پیش کدوم دکتر ها رفتید.؟
اصلا امکان نداره باید بتونن ببیننش مگر اینکه اصلا اونجا نباشه.چیکار کنم اذیتم میکنه هر دکتری هم میرم چون زیر پلکم هست میگه چیزی توی چشمت نیست
دوتا متخصص رفتماصلا امکان نداره باید بتونن ببیننش مگر اینکه اصلا اونجا نباشه.
پیش کدوم دکتر ها رفتید.؟
نه متاسفانه جای ضربه رو اگر در چشم دیده باشید اولش قرمزه بعدا قهوه ای میشه و همیشه می مونه.دوتا متخصص رفتم
هر دو گفتن چیزی توی چشمت نیست
ولی خودم تو اینه نگاه میکنم میبینمش مشخصه ولی شک دارم خود براده باشه یا جای براه هست
بعدش مگه جای براده توی سفیدی چسم نباید پاک بشه؟
یعنی سیاهیش از اون موقع مونده؟مال شما هم توی سفیدی چشمتون رفت؟نه متاسفانه جای ضربه رو اگر در چشم دیده باشید اولش قرمزه بعدا قهوه ای میشه و همیشه می مونه.
من خودم بچه که بودم یک تکه نوک مداد نوکی شکست رفت توی چشمم بخش سفید. جاش از اون زمان باقی مونده.
بله ماله من هم رفت توی سفیدی چشم و از بچگی تا به حال جاش مونده. ولی برای اطمینان یک دکتر دیگه هم برید.یعنی سیاهیش از اون موقع مونده؟مال شما هم توی سفیدی چشمتون رفت؟
سلام خدمت مهندس یاسینی
بنده برای عمل لازک به مرکز نوین دیگان مراجعه کردم، دکتر غلامحسین آقایی با توجه به عکس اورب اسکن به من گفتند کمی نامنظمی در یکی از قرنیه ها دارم ولی امکان عمل هست. برای اطمینان بیشتر و ترس از احتمال وجود قوز قرنیه ترجیح دادم با یک متخصص قرنیه مشورت کنم.از طریق اینترنت با سایت دکتر علیرضا نادری آشنا شدم.با مراجعه به مطب، ایشون فرمودند که این نامنظمی طبیعی است و منعی برای عمل وجود ندارد.من هیچ فردی رو که توسط ایشون جراحی شده باشند نمی شناسم و اطلاعات بنده محدود به سایت ایشون هست.در ضمن یکی از دوستانم که تجربه لازک رو داشتند دکتر علیرضا برادران رفیعی رو پیشنهاد کردند.وسواس ناشی از استرس مانع از تصمیم گیری من در انتخاب پزشک شده.آیا به نظر شما دکتر علیرضا نادری گزینه مناسبی هستند؟؟(ظاهرا متخصص قرنیه دیگری هم نام آقای دکتر به نام دکتر مصطفی نادری هم در مرکز بینا هستند).و ضمنا اینکه دکتر علیرضا نادری در هر دو مرکز ونک و نگاه عمل لازک رو انجام می دهند.به نظر شما کدام یک از این دو مرکز از نظر دستگاه و نظافت ارجح هستند؟؟؟؟ از صبر و حوصله شما در پاسخگویی سپاسگزارم.
0.75 می تونه به دلیل اختلاف محاسبه اپتومتریست باشه. اپتومتریست ها برای دید شب بهتر کمی شماره چشم رو بالاتر در نظر می گیرند. اما دکتر ها به این مورد اعتقاد ندارند و شماره عینک را به اندازه ای که محاسبه می کنند در نظر می گیرند.باسلام خدمت اقای یاسینی
نمره چشم من قبلا 2.75 بود و بدون استیگمات که چند روز پیش رفتم پیش یه دکتر دیگه و ایشون گفتن که نمره چشمت خیلی کمتر از اونی هست که دکتر بهت عینک داده و شماره 2 رو تجویز کرد و قطره هم ریخت و بعد از نیم ساعت دوباره معاینه کرد که گفت همون 2 خوبه سنمم 18 هست تاجایی که من میدونم شماره چشم تو سنه رشد بالا میره نه پایین می خواستم نظر شما رو هم بدونم ؟
اون لنز طبی که شما معرفی کردید به دکتر گفتم دکتر گفتند لنز خوبی هست اما من اصلا لنز رو توصیه نمیکنم و بهترین راه همون عینک هست
خودم نمی تونم از سایت سفارش بدم؟
باتشکر
درست گفتین جاش هست دیشب دل به دریا زدم و یه اهنربای خیلی قوی گذاشتم روی جای که مشکوک بودم براده هست ولی هیچ چیزی بیرون کشیده نشد و معلوم شد که جاشهبله ماله من هم رفت توی سفیدی چشم و از بچگی تا به حال جاش مونده. ولی برای اطمینان یک دکتر دیگه هم برید.
گفته بودم دقت کنید بعضی افراد در چشمشون یک لکه قهوه ای هست که همیشه باقی مونده.
دکتر علیرضا نادری را به خوبی می شناسم.
ایشان یکی از دکتر های بسیار مجرب چشم هستند (بسیار هم خوش تیپ هستند) کدوم مطبشون رفتید آیا اونی رو رفتید که ونک بعد از گاندیه (روبروی فیکو لیزر ونک)
نگران نباشید کار ایشان بسیار خوبه هر دو مرکز نگاه و ونک هم ایده ال هستند البته فکر می کنم در ونک احساس آرامش بیشتری دارید (به دلیل خلوت تر بودن) ولی نگاه کمی پیشرفته تره.
درست گفتین جاش هست دیشب دل به دریا زدم و یه اهنربای خیلی قوی گذاشتم روی جای که مشکوک بودم براده هست ولی هیچ چیزی بیرون کشیده نشد و معلوم شد که جاشه
البته انگار اصر تلقینی هم داشت از دیشب که فهمیدم چیزی توش نیست دردش به طور معجزه واری ساکت شده
آقای یاسینی یک دنیا ممنونم از پاسختون.بله من مطب ونک ابتدای جهان کودک رو رفتم که البته روبروی فیکو لیزر نبود در راستای آن بود (شرق گاندی). من قصد داشتم با دکتر برادران و یا دکتر عین اللهی هم مشورت کنم ولی به دلیل پاسخ اطمینان بخشی که از شما گرفتم به امید خدا هفته آینده برای تعیین وقت عمل با دکتر علیرضا نادری اقدام می کنم.شماره چشم های من 3.5 و 4 با آستیگمات 0.25 هست.28 سال دارم و thickness قرنیه ام اونطور که در عکس ها دیده میشه بالای 600 هست.البته یکی از چشم هام طی دو سال گذشته 0.5 نمره تغییر کرده ولی یک سالی هست که ثابت شده.(قابل توجه دوستانی که برای عمل در سنین پایین عجله دارند.بعد از 24 سالگی به نمره هر چشمم 1 شماره اضافه شد).امیدوارم این تغییر 0.5 نمره ای باعث برگشت نشه. و در نهایت برای شما که با راهنمایی هاتون کمک بسیاری به من و سایر دوستان در این تالار می کنید، آرزوی موفقیت می کنم.مطالعه این تالار باعث کاهش اضطرابم شد. امیدوارم بعد از عمل و رهایی از عینک بعد از 15 سال بتونم با نوشتن تجربیاتم به دوستانی که در آینده قصد عمل دارند کمک کوچکی کنم.
با تشکر
ممنون آقای یاسینی بزرگوار
ازچه نظر گفتید که دوباره قبل عمل عکس بگیرم ؟آیا به نظرتون ممکن مشکلی داشته باشه ؟دیگه دل وزدم به دریاوچهارشنبه بیناآفرین بادکتردانشگرعمل کردم خیلی راحت بود یکشنبه م لنز پانسمانی رو در آورد اما دیگه معاینه نکرد که ببینه وضع چشمام بعد عمل چطوره؟مگه لازم نیست؟هنوز دیدم تارهم نزدزک هم دورمثل قبل فرقی نکرده ؟
راستی چشم راستم ضعیف شده عینک بزنم یا عمل کنم؟هزینه عمل چقدر میشه؟خدا رو شکر که موردی نبود.
ولی چند ماه دیگه هم یکبار ببرید دکتر ببیندش برای اینکه مطمئن بشید.
موفق باشید.