• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
چیکار کنم اذیتم میکنه هر دکتری هم میرم چون زیر پلکم هست میگه چیزی توی چشمت نیست:(
اصلا امکان نداره باید بتونن ببیننش مگر اینکه اصلا اونجا نباشه.
پیش کدوم دکتر ها رفتید.؟

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
اصلا امکان نداره باید بتونن ببیننش مگر اینکه اصلا اونجا نباشه.
پیش کدوم دکتر ها رفتید.؟
دوتا متخصص رفتم
هر دو گفتن چیزی توی چشمت نیست
ولی خودم تو اینه نگاه میکنم میبینمش مشخصه ولی شک دارم خود براده باشه یا جای براه هست
بعدش مگه جای براده توی سفیدی چسم نباید پاک بشه؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوتا متخصص رفتم
هر دو گفتن چیزی توی چشمت نیست
ولی خودم تو اینه نگاه میکنم میبینمش مشخصه ولی شک دارم خود براده باشه یا جای براه هست
بعدش مگه جای براده توی سفیدی چسم نباید پاک بشه؟
نه متاسفانه جای ضربه رو اگر در چشم دیده باشید اولش قرمزه بعدا قهوه ای میشه و همیشه می مونه.
من خودم بچه که بودم یک تکه نوک مداد نوکی شکست رفت توی چشمم بخش سفید. جاش از اون زمان باقی مونده.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
نه متاسفانه جای ضربه رو اگر در چشم دیده باشید اولش قرمزه بعدا قهوه ای میشه و همیشه می مونه.
من خودم بچه که بودم یک تکه نوک مداد نوکی شکست رفت توی چشمم بخش سفید. جاش از اون زمان باقی مونده.
یعنی سیاهیش از اون موقع مونده؟مال شما هم توی سفیدی چشمتون رفت؟

mahur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت مهندس یاسینی
بنده برای عمل لازک به مرکز نوین دیگان مراجعه کردم، دکتر غلامحسین آقایی با توجه به عکس اورب اسکن به من گفتند کمی نامنظمی در یکی از قرنیه ها دارم ولی امکان عمل هست. برای اطمینان بیشتر و ترس از احتمال وجود قوز قرنیه ترجیح دادم با یک متخصص قرنیه مشورت کنم.از طریق اینترنت با سایت دکتر علیرضا نادری آشنا شدم.با مراجعه به مطب، ایشون فرمودند که این نامنظمی طبیعی است و منعی برای عمل وجود ندارد.من هیچ فردی رو که توسط ایشون جراحی شده باشند نمی شناسم و اطلاعات بنده محدود به سایت ایشون هست.در ضمن یکی از دوستانم که تجربه لازک رو داشتند دکتر علیرضا برادران رفیعی رو پیشنهاد کردند.وسواس ناشی از استرس مانع از تصمیم گیری من در انتخاب پزشک شده.آیا به نظر شما دکتر علیرضا نادری گزینه مناسبی هستند؟؟(ظاهرا متخصص قرنیه دیگری هم نام آقای دکتر به نام دکتر مصطفی نادری هم در مرکز بینا هستند).و ضمنا اینکه دکتر علیرضا نادری در هر دو مرکز ونک و نگاه عمل لازک رو انجام می دهند.به نظر شما کدام یک از این دو مرکز از نظر دستگاه و نظافت ارجح هستند؟؟؟؟ از صبر و حوصله شما در پاسخگویی سپاسگزارم.

mahur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
@b.yasini
سلام خدمت مهندس یاسینی
بنده برای عمل لازک به مرکز نوین دیگان مراجعه کردم، دکتر غلامحسین آقایی با توجه به عکس اورب اسکن به من گفتند کمی نامنظمی در یکی از قرنیه ها دارم ولی امکان عمل هست. برای اطمینان بیشتر و ترس از احتمال وجود قوز قرنیه ترجیح دادم با یک متخصص قرنیه مشورت کنم.از طریق اینترنت با سایت دکتر علیرضا نادری آشنا شدم.با مراجعه به مطب، ایشون فرمودند که این نامنظمی طبیعی است و منعی برای عمل وجود ندارد.من هیچ فردی رو که توسط ایشون جراحی شده باشند نمی شناسم و اطلاعات بنده محدود به سایت ایشون هست.در ضمن یکی از دوستانم که تجربه لازک رو داشتند دکتر علیرضا برادران رفیعی رو پیشنهاد کردند.وسواس ناشی از استرس مانع از تصمیم گیری من در انتخاب پزشک شده.آیا به نظر شما دکتر علیرضا نادری گزینه مناسبی هستند؟؟(ظاهرا متخصص قرنیه دیگری هم نام آقای دکتر به نام دکتر مصطفی نادری هم در مرکز بینا هستند).و ضمنا اینکه دکتر علیرضا نادری در هر دو مرکز ونک و نگاه عمل لازک رو انجام می دهند.به نظر شما کدام یک از این دو مرکز از نظر دستگاه و نظافت ارجح هستند؟؟؟؟ از صبر و حوصله شما در پاسخگویی سپاسگزارم.

tntyou

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
باسلام خدمت اقای یاسینی
نمره چشم من قبلا 2.75 بود و بدون استیگمات که چند روز پیش رفتم پیش یه دکتر دیگه و ایشون گفتن که نمره چشمت خیلی کمتر از اونی هست که دکتر بهت عینک داده و شماره 2 رو تجویز کرد و قطره هم ریخت و بعد از نیم ساعت دوباره معاینه کرد که گفت همون 2 خوبه سنمم 18 هست تاجایی که من میدونم شماره چشم تو سنه رشد بالا میره نه پایین می خواستم نظر شما رو هم بدونم ؟
اون لنز طبی که شما معرفی کردید به دکتر گفتم دکتر گفتند لنز خوبی هست اما من اصلا لنز رو توصیه نمیکنم و بهترین راه همون عینک هست
خودم نمی تونم از سایت سفارش بدم؟
باتشکر

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
یعنی سیاهیش از اون موقع مونده؟مال شما هم توی سفیدی چشمتون رفت؟
بله ماله من هم رفت توی سفیدی چشم و از بچگی تا به حال جاش مونده. ولی برای اطمینان یک دکتر دیگه هم برید.

گفته بودم دقت کنید بعضی افراد در چشمشون یک لکه قهوه ای هست که همیشه باقی مونده.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام خدمت مهندس یاسینی

دکتر علیرضا نادری را به خوبی می شناسم.
ایشان یکی از دکتر های بسیار مجرب چشم هستند (بسیار هم خوش تیپ هستند) کدوم مطبشون رفتید آیا اونی رو رفتید که ونک بعد از گاندیه (روبروی فیکو لیزر ونک)
نگران نباشید کار ایشان بسیار خوبه هر دو مرکز نگاه و ونک هم ایده ال هستند البته فکر می کنم در ونک احساس آرامش بیشتری دارید (به دلیل خلوت تر بودن) ولی نگاه کمی پیشرفته تره.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
باسلام خدمت اقای یاسینی
نمره چشم من قبلا 2.75 بود و بدون استیگمات که چند روز پیش رفتم پیش یه دکتر دیگه و ایشون گفتن که نمره چشمت خیلی کمتر از اونی هست که دکتر بهت عینک داده و شماره 2 رو تجویز کرد و قطره هم ریخت و بعد از نیم ساعت دوباره معاینه کرد که گفت همون 2 خوبه سنمم 18 هست تاجایی که من میدونم شماره چشم تو سنه رشد بالا میره نه پایین می خواستم نظر شما رو هم بدونم ؟
اون لنز طبی که شما معرفی کردید به دکتر گفتم دکتر گفتند لنز خوبی هست اما من اصلا لنز رو توصیه نمیکنم و بهترین راه همون عینک هست
خودم نمی تونم از سایت سفارش بدم؟
باتشکر
0.75 می تونه به دلیل اختلاف محاسبه اپتومتریست باشه. اپتومتریست ها برای دید شب بهتر کمی شماره چشم رو بالاتر در نظر می گیرند. اما دکتر ها به این مورد اعتقاد ندارند و شماره عینک را به اندازه ای که محاسبه می کنند در نظر می گیرند.

من بارها گفتم که لنز تماسی آخرین روش برای دید بهتره. تا زمانیکه با عینک مشکلی ندارید به هیچ عنوان سراغ لنز نروید.

موفق باشید.

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
بله ماله من هم رفت توی سفیدی چشم و از بچگی تا به حال جاش مونده. ولی برای اطمینان یک دکتر دیگه هم برید.

گفته بودم دقت کنید بعضی افراد در چشمشون یک لکه قهوه ای هست که همیشه باقی مونده.
درست گفتین جاش هست دیشب دل به دریا زدم و یه اهنربای خیلی قوی گذاشتم روی جای که مشکوک بودم براده هست ولی هیچ چیزی بیرون کشیده نشد و معلوم شد که جاشه
البته انگار اصر تلقینی هم داشت از دیشب که فهمیدم چیزی توش نیست دردش به طور معجزه واری ساکت شده

sgwp

Registered User
لایک‌ها
585
سلام آقای یاسینی
برادر من نمره چشمش حدود 3.75 بود (هر کدومش ) و فکر کنم 1 یا 1.25 هم آستیگمات(فکر کنم یکیش یک بود یکی دیگه 1.25) . چند روز پیش رفته دکتر بهش عینک نزدیک بینی هم داده چون میگفت موقع مطالعه و کار با کامپیوتر اذیت میشه و حروف رو تار می بینه.چون حسابداره کارش دائم با کامپیوتره.
حالا این سئوال برام پیش اومده که ایشون میتونه با عمل جراحی مشکل دوربینی چشمش رو حل کنه تا فقط از عینک نزدیک بینی استفاده کنه ؟ یا هردوش معالجه میشه ؟ کدوم عمل براش بهتره با توجه به نمره چشمش و سنش که حدود 43 سال هست ؟ و نهایتا" هم در صورت مثبت بودن جواب زحمت معرفی یه جراح خوب.
ممنون

mahur

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دکتر علیرضا نادری را به خوبی می شناسم.
ایشان یکی از دکتر های بسیار مجرب چشم هستند (بسیار هم خوش تیپ هستند) کدوم مطبشون رفتید آیا اونی رو رفتید که ونک بعد از گاندیه (روبروی فیکو لیزر ونک)
نگران نباشید کار ایشان بسیار خوبه هر دو مرکز نگاه و ونک هم ایده ال هستند البته فکر می کنم در ونک احساس آرامش بیشتری دارید (به دلیل خلوت تر بودن) ولی نگاه کمی پیشرفته تره.

آقای یاسینی یک دنیا ممنونم از پاسختون.بله من مطب ونک ابتدای جهان کودک رو رفتم که البته روبروی فیکو لیزر نبود در راستای آن بود (شرق گاندی). من قصد داشتم با دکتر برادران و یا دکتر عین اللهی هم مشورت کنم ولی به دلیل پاسخ اطمینان بخشی که از شما گرفتم به امید خدا هفته آینده برای تعیین وقت عمل با دکتر علیرضا نادری اقدام می کنم.شماره چشم های من 3.5 و 4 با آستیگمات 0.25 هست.28 سال دارم و thickness قرنیه ام اونطور که در عکس ها دیده میشه بالای 600 هست.البته یکی از چشم هام طی دو سال گذشته 0.5 نمره تغییر کرده ولی یک سالی هست که ثابت شده.(قابل توجه دوستانی که برای عمل در سنین پایین عجله دارند.بعد از 24 سالگی به نمره هر چشمم 1 شماره اضافه شد).امیدوارم این تغییر 0.5 نمره ای باعث برگشت نشه. و در نهایت برای شما که با راهنمایی هاتون کمک بسیاری به من و سایر دوستان در این تالار می کنید، آرزوی موفقیت می کنم.مطالعه این تالار باعث کاهش اضطرابم شد. امیدوارم بعد از عمل و رهایی از عینک بعد از 15 سال بتونم با نوشتن تجربیاتم به دوستانی که در آینده قصد عمل دارند کمک کوچکی کنم.
با تشکر

kh.mary

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون آقای یاسینی بزرگوار
ازچه نظر گفتید که دوباره قبل عمل عکس بگیرم ؟آیا به نظرتون ممکن مشکلی داشته باشه ؟دیگه دل وزدم به دریاوچهارشنبه بیناآفرین بادکتردانشگرعمل کردم خیلی راحت بود یکشنبه م لنز پانسمانی رو در آورد اما دیگه معاینه نکرد که ببینه وضع چشمام بعد عمل چطوره؟مگه لازم نیست؟هنوز دیدم تارهم نزدزک هم دورمثل قبل فرقی نکرده ؟

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
درست گفتین جاش هست دیشب دل به دریا زدم و یه اهنربای خیلی قوی گذاشتم روی جای که مشکوک بودم براده هست ولی هیچ چیزی بیرون کشیده نشد و معلوم شد که جاشه
البته انگار اصر تلقینی هم داشت از دیشب که فهمیدم چیزی توش نیست دردش به طور معجزه واری ساکت شده

خدا رو شکر که موردی نبود.
ولی چند ماه دیگه هم یکبار ببرید دکتر ببیندش برای اینکه مطمئن بشید.
موفق باشید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی یک دنیا ممنونم از پاسختون.بله من مطب ونک ابتدای جهان کودک رو رفتم که البته روبروی فیکو لیزر نبود در راستای آن بود (شرق گاندی). من قصد داشتم با دکتر برادران و یا دکتر عین اللهی هم مشورت کنم ولی به دلیل پاسخ اطمینان بخشی که از شما گرفتم به امید خدا هفته آینده برای تعیین وقت عمل با دکتر علیرضا نادری اقدام می کنم.شماره چشم های من 3.5 و 4 با آستیگمات 0.25 هست.28 سال دارم و thickness قرنیه ام اونطور که در عکس ها دیده میشه بالای 600 هست.البته یکی از چشم هام طی دو سال گذشته 0.5 نمره تغییر کرده ولی یک سالی هست که ثابت شده.(قابل توجه دوستانی که برای عمل در سنین پایین عجله دارند.بعد از 24 سالگی به نمره هر چشمم 1 شماره اضافه شد).امیدوارم این تغییر 0.5 نمره ای باعث برگشت نشه. و در نهایت برای شما که با راهنمایی هاتون کمک بسیاری به من و سایر دوستان در این تالار می کنید، آرزوی موفقیت می کنم.مطالعه این تالار باعث کاهش اضطرابم شد. امیدوارم بعد از عمل و رهایی از عینک بعد از 15 سال بتونم با نوشتن تجربیاتم به دوستانی که در آینده قصد عمل دارند کمک کوچکی کنم.
با تشکر

مدتهاست که ایشون رو ندیدم برای همین از جای جدید مطبشون مطلع نبودم.
من عمل دکتر نادری رو دیدم. بسیار سریع و تمیز کار می کنند.
یک سایت هم دارند اگر اشتباه نکنم. خیلی آدم فعالی هستند.
http://dr-naderi.com/main/default2.aspx
نگران اون نیم شماره تغییر نباشید. من خودم در کمال تعجب پارسال که رفتم پیش اپتومتریست نیم شماره چشمم رفته بود بالا. که وقتی سوال کردم برام توضیح دادند که این نیم شماره رو اپتومتریست ها برای دید بهتر شب جابجا می کنند.

انشا الله که موفق و سلامت باشید. با خیال راحت برید برای عمل.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون آقای یاسینی بزرگوار
ازچه نظر گفتید که دوباره قبل عمل عکس بگیرم ؟آیا به نظرتون ممکن مشکلی داشته باشه ؟دیگه دل وزدم به دریاوچهارشنبه بیناآفرین بادکتردانشگرعمل کردم خیلی راحت بود یکشنبه م لنز پانسمانی رو در آورد اما دیگه معاینه نکرد که ببینه وضع چشمام بعد عمل چطوره؟مگه لازم نیست؟هنوز دیدم تارهم نزدزک هم دورمثل قبل فرقی نکرده ؟

خدا رو شکر. اون عکس قبل از عمل ر گفتم شاید دستگاهههشون با هم فرق بکنه و دکتر دوباره عکی بگیره که خدا رو شکر فرقی نمیکرد.
ویزیت مریض ها به صورت دوره ای از دو روز بعد از عمل و یک هفته بعد و یک ماه بعد و سه ماه بعد انجام میشه.
دیدتون تا مدتی تاره ولی بدون اینکه بفهمید یکباره دیدتون بهتر میشه.
موفق و سلامت باشید و تبریک می گم.

دراکولا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت مهندس یاسینی بنده قوز قرنیه دارم وccl کردم با عینک دیدم تقریبا ده دهم هستش منتها تصاویر کاذب زیاد میبینم به همین خاطر مراجعه کردم ولنز gp گرفتم وقتی للنز میزارم سایه هایی که پایین اجسام وزیر نویس ها میبینم کلا رفع میشه ولی به جاش کمی بالا سایه اضافه میشم یه بار دکتر علیرضا نادری فیتینگ کرد که خیلی خوب نبود ویه بار کلینیک نور فیتینگ کردم که بهتر از دکتر نادری بود البته حدود یک هفته هست لنز میزنم در حالی که بالا اجسام با عینک سایه ندارم ووقتی پلک باز میکنم وفوکوس میکنم بهتر میشه به نظرتون مشکل از چی واینکه بهترین دکتر در تهران برای فیتینگ لنز که متخصص این کار باشه کی ؟احساس میکنم اگه دقیق تنظیم بشه صدرصد میشه .2-واینکه لنز من di =9.6 هستش به نظرتون اگه قطر لنز بیشتر باشه استیگمات رو بهتر پوشش میده

الهه.آتش

Registered User
لایک‌ها
2,400
خدا رو شکر که موردی نبود.
ولی چند ماه دیگه هم یکبار ببرید دکتر ببیندش برای اینکه مطمئن بشید.
موفق باشید.
راستی چشم راستم ضعیف شده عینک بزنم یا عمل کنم؟هزینه عمل چقدر میشه؟

khan1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت مهندس یاسینی:
من چشم راستم آب مروارید دارذ اگر بخواهم لنز مولتی فوکال RESTOR بگذارم چشم چپم که هنوز احتیاجی به عمل ندارد در ضمن برای مطالعه عینک 2.5 احتیاج دارد مشکلی نخواهد داشت.

بالا