سلام آقای یاسینی
من سال 83 برای عمل لیزیک پیش دکتر جلیل امیدیان تو کرمانشاه رفتم قرار شد منو تو بیمارستان فارابی تهران عمل کنه ولی روز عمل قبلش منو فرستاد عکس رنگی گرفتم گفتش که ضخامت قرنیه م کمه نمیتونه الان عملم کنه من خیلی ناراحت شدم تمام کارای عملو انجام داده بودم ولی دکتر اجازه نداد عمل بشم گفت اگه الان عملت کنم چند سال دیگه دوباره چشمت ضعیف میشه اونموقع 19 سالم بود گفت یکی دو سال دیگه بیا بهت قول میدم عملت میکنم بعد چند وقت تو مطب دکتر خیلیا گفتن شانس آوردی عمل نکردی چون دستگاه اونجا خیلی قدیمی بوده و خیلیا بیناییشون از دست دادن من چون همیشه فکر میکردم ضخامت قرنیه م کمه دوباره برا عمل مراجعه نکردم چند ماه پیش یه اپتومتریست رفتم برا معاینه چشم برگه اورب اسکن اونموقع رو بهش نشون دادم گفتش که ضخامت قرنیه ت خیلیم کم نیست گفت ما از این کمترم برای عمل فرستادیم تهران واقعا امیدوار شدم از حرفاش خاستم نظر شمارو بدونم به نظر شما من میتونم امیدوار باشم برای عمل یا نه؟باتشکر
نمره چشمم یکیش 6 یکی 6.5 پایین برگه اورب اسکنم اینارو نوشته
OD(power:41.31D meridian:255 radius 0.7mm thick:491 mic)
OS(power:43.51D meridian :319 radius:0.7mm tick:488 mic)
اولا دوست عزیز اپتومتریست در حد علمی نیست که درمورد عمل نظر بده.
در مورد بیمارستان فارابی حداقل از چند ماه قبل که خودم رفتم بیمارستان رو دیدم باید بگم که دستگاه آلگرتو دارند که بسیار پیشرفته است و نباید نگران باشید.
در مورد سن عملتون واقعا واقعا و واقعـــــــــــــــــــــا شانس با شما بود که عمل نکردید وگرنه حتما باید الان عینک می زدید. زیر 22 یا 24 سال نباید عمل کرد.
الان هم می تونید برید پیش دکتر و یکبار دیگه عکس بگیرید و ببینید ضخامت قرنیه چطور شده.
حتما من رو هم در جریان بذارید.