با عرض سلام خدمت مهندس یاسینی
53 سال سن دارم آب مروارید دارم . سوال من این است:
1-آیا دستگاه فمتو سکندی که بیمارستان بینا که تقریبا 6 ماه پیش در روزنامه ها هم توسط دکتر نادری ودکتر نیک خو اعلام شد با دستگاه های نور ونگاه وسایر مراکز درمانی فرق دارد که توی سایت بیمارستان بینا بعنوان روش جدید درمان آب مروارید نوشته
2-لنزهای مولتی فوکال یا تطابقی را دکتر تعیین میکنه یا خود شخصی که آب مروارید داره می تونه انتخاب بکنه.
3 - قیمت لنزهای مولتی فوکال و تطابقی چقدر می باشد؟
4- کدام بیمارستان ودکتر برای آب مروارید وکار گذاری لنز مولتی فوکال یا تطابقی بهتره.
با تشکر
سلام دوست عزیز.
1- دستگاه فمتو کاتاراکتی که بیماستان بینا تبلیغ می کنه یکی از انقلاب های بزرگ جراحی چشمه. در روش قدیمی دکتر می بایست با کمک بعضی ابزار ها لنز آب مروارید شده داخل چشم را خرد می کرد و با کمک دستگاه فیکو اونرو خارج می کرد در روش جدید با کمک لیزر این برش ها در کثری از ثانیه انجام میشه. این دستگاه دکتر نادری به مراتب از دستگاههای نور و نگاه جدیدتره. مطمئن باشید.
2- لنز مولتی فوکال اگر علاقه مند باشید بزارید دکتر محاسباتش رو براتون انجام میشه. پیشنهاد می کنم حتما Restor آلکان تهیه کنید که بی نظیره. سعی کنید با خود دکتر نادری عمل کنید که در این زمینه اطلاعات زیادی داره.
4- قیمت لنز های مولتی فوکال و اکومودیتیو (تطابقی) از دو میلیون الان شروع میشه. البته با طرج بهبود سلامت فکر کنم قیمتش پایین آمده باشه.
4- اگر بینا را انتخاب کردید نگران نباشید. با خود دکتر نادری صحبت کنید و سعی کنید خود ایشان شما رو عمل کنند. اطلاعاتشون در مورد لنز های مولتی فوکال خیلی زیاده
باز هم اگر سوال داشتید بپرسید من اطلاعاتم در مورد آب مروارید به مراتب از لیزر بیشتره. می تون شما را بسیار راهنمایی کنم