با سلام و درود خدمت آقای یاسینی و تمامی دوستان عزیز
بعد از معاینه کامل دوستم که قبلا شرح دادم . رفتیم طبقه سوم بیمارستان نور که دکتر اونجا بود . از آسانسور که اومدیم بالا ، مستقیم رفتیم صندوق ، و هزینه ها رو پرداخت کردیم . ساعت 6:30 عصر بود و آخرین نفر ویزیت بودم ( بدلیل کارهای دوستم دیر رفته بودیم بالا ) . منشی مطب با عصابنیت تمام فرمودند پس کجا بودید تا الان ، ویزیتتون ساعت 3 بوده ! چرا دیر اومدید ! الان دکتر میرند ! زودتر کاراتون رو انجام بدبد . ما هم گفتیمشون که طبقه پایین بودیم واسه کارهای دوستمون . با خوشونت گفتند حالا که برید بشینید برا معاینه . رفتم نشستم روبروی اپتومتریست ، بعد از کلی معاینه با دم دستگاه های مختلف و گذاشتن عدسی جلوی چشمام ، هر چی میذاشت رو تابلو رو نمیدیدم . اپتومتریست بیچاره نمیدونست دیگه چه چیزی روم امتحان کنه !!! بعدش بهم گفت عینک میزنی ؟ گفتمش چند سالی هست که اصلا عینک نمیزنم ! ولی نسخه های عینکم باهام هست ( که نشونش دادم ) بعدش با تعجب فرمودند که شما چطور بدون عینک میبینید !! دیدتون خیلی تاره !!! منم فقط تو چشاش زل زدم هیچی نگفتم . قبض رو بهم داد گفت برو قطره بریز . نمیدونم چه بلایی سرش آوردم که بنده خدا بعد از معاینه من فرار کرد ، دیگه هم تا موقعی که اونجا بویم ندییمش ( طوری که معاینه دومم رو یه اپتومتریست دیگه انجام داد). رفتم پیش منشی ، قطره اول رو ریخت تو چشمم ، گفت بشین نیم ساعت دیگه بیا واسه قطره بعدی . نشستیم نیم ساعت دیگه رفتم واسه قطره دوم . تقریباً ساعت 8:30 بود و به جز من ،3تا منشی و خود دکتر کسی دیگه تو سالن نبود . همه رفته بودند ، تنها ما مونده بودیم . قطره رو که ریخت تو چشمم > گفت برو عکس بگیر . رفتم تو اتاق عکس هیشکی نبود بعد از نیم ساعت یه خانم بد اخلاق اومد . همینطور که داشت با گوشیش بازی میکرد ، یه دستش رو موبایل بود یه دست دیگش رو دستگاه . عکس ها رو با یه پرینتر اچ پی جوهر افشان برام چاپ کردند . گفت برو پیش دکتر ... رفتم پیش دکتر .
من:سلامآقای دکتر ، ما از دوستان آقای یاسینی هستیم .
دکتر : سلام به به بفرمایید بشینید . خوب هستید . یه جورایی خوشش اومد .
من : ساکت
دکتر : داشت به عکس ها نگاه میکرد و فرمودند که عمل شما به صلاح نیست . شما قوز قرنیه دارید .
من : آقای دکتر هیچ راهی نیست واسه عمل
دکتر : خیر - اگه عمل کنی دوباره شماره چشمات بر میگرده
من : پس کلاً عمل رو کنسل کنم
دکتر : سرش رو به نشانه تایید تکون داد و گفتند بله ولی گفتند که حالا یه سال دیگه بیا برا آزمایش ببینیم که چی میشه ولی فعلا اصلا عمل به صلاح نیست .
دکتر گفتند که فعلا میتونی از لنز سخت استفاده کنی یا میتونی عینک هم بزنی . میل با خودت
خدا حافظی کردیم و دکتر هم سلام رسوندند به شما آقای یاسینی . گفتند که سلام برسوند به ایشون .
___________________________________________________________________________________________
اخلاق دکتر نسبت به امان زاده خیلی ، خیلی بهتر بود ، و جواب سوال ها رو میداد
ازش پرسیدم ضخامت قرنیه ام چنده ؟ گفتند میخوای بدونی ؟ ضخامت قرنیه ات 515 هست .
________________________________________________________________________________
بعد دوباره رفتم پیش اپتومتریست ( که یه آقایی با لباس شخصی بود و خیلی هم عجله داشت که بره ) یه نسخه عینک برام نوشت . بهش گفتم . میشه یه نسخه واسه لنز هم بنویسید ؟ گفتند که شماره عینک و لنز فرقی نداره ! که بعد اینکه رفتیم سوال کردیم واسه لنز ، لنز فروش گفت که کی این حرف رو زده !! شماره لنز با عینک فرق داره . و خودمون دوباره معاینت میکنیم .
_________________________________________________________________________________________
اینم از لینک تمام آزمایشاتم
http://pasteboard.co/H7KWOvp.jpg
____________________________________________________________________________________
این تمام ماجرا بود .
حالا آقای یاسینی عزیز . من دچار افسردگی شدید شدم .
یکم تحقیق کردم تو اینترنت . ظاهراً که این یه بیماری هست و به مرور زمان پیشرفت میکنه و ممکنه خطرناک هم بشه !؟
___________________________________________________________________________________________
آقای یاسینی شما که تجربه دارید . بیماری من خطرناکه ؟
الان با توجه به آزمایشاتم قوز قرنیه من خطرناکه ؟ به نظرت از این بیشتر پیشرفت میکنه ؟
میتون چند سال دیگه عمل کنم یا نه ؟
لطفاً منو راهنمایی کنید ؟ چیکار کنم ؟
از لنز استفاده کنم یا برم عینک بگیرم ؟
از چه نوع لنزی استفاده کنم ؟
هزینه لنز چقدر میشه ؟
الان خیلی نگران چشمام شدم . نمیدونم چیکار باید کنم !!
_________________________________________________________________________________
میتونم آزمایشاتم رو برای دکتر خانلری که مورد تایید شماست ایمیل کنم و نظر ایشون رو هم بگیرم ؟شاید امیدی باشه ! یا نظر دکتر میرآفتاب کاملا درسته
آقای یاسینی . بعد از خدا امیدم به کمک ها و راهنمایی های شماست .
با تشکر و سپاس فراوان
همیشه پیروز و سربلد باشید ...