سلام آقای یاسینی: توی این ایام محرمی و با این تاپیک بی نظیرتون، اجرتان با امام حسین (ع)...
بنده تقریبا 27 سالمه و شماره چشمهای من راست: 2.75 و چپ: 3.25 هست و بدون آستیگمات! تقریبا دو سه سالی هست که شماره چشمهام تقریبا ثابت شده و اگه افزایش نمره چشم بوده، بسیار ناچیز بوده! اخیرا در یکی از آزمون های استخدامی تونستم نمره قبولی کسب کنم و احتمالا قراره طی یکی دو ماه آینده برای مصاحبه دعوت بشم! مشکلی که هست اینه که باید قبل از مصاحبه و انجام معاینات پزشکی، هرچه سریعتر چشمهام رو عمل کنم، وگرنه تو معاینات پزشکی رد میشم! توی این دو سه روزه همش دارم اطلاعات در مورد عمل جراحی چشم جمع میکنم و یه خرده سردرگم هم شدم، از طرفی هم با این وضعیت بیکاری، استرس خیلی زیادی هم دارم که این موقعیت شغلی رو از دست بدم! از شما چندتا سوال داشتم:
1) بنده زنجان هستم، ولی برای عمل فک نکنم شهر ما جای مجهزی داشته باشه! برای همین میخوام بیام تهران! ولی نمیدونم کجا بهتره: بیمارستان نور بهتره یا فارابی؟ البته هزینه عمل هم برام خیلی مهمه! تازه خدمت سربازیم رو تموم کردم و فعلا آهی در بساط ندارم!!!
از طرفی هم میترسم که از شهرستانی بودنم سوءاستفاده بشه و قیمتهای بالایی برام بگن!
2) اگه بخوام بیمارستان نور عمل کنم، کدام پزشک حاذقی رو شما پیشنهاد میدین؟ اگه اینجا نمی تونید از پزشکان نام ببرید، توی پیغام خصوصی برام معرفی کنید! چون همونطور که خودتون هم میدونید، عمل چشم بسیار حساسه و پزشکی هم که میخواد روی چشمهای آدم عمل کنه حساستر!! دوستم توی فارابی عمل کرد، ولی بعد از عمل نمره چشماش کاملا صفر نشده بود و ناراضی بود! به من میگفت توی انتخاب پزشکت خیلی خیلی خیلی دقت کن! اگه پزشکت تبحر و تجربه و حوصله کافی داشته باشه، دیگه برای همیشه و با کمترین عوارض، از دست عینک راحت میشی!
3) از بین عمل های فمتولیزیک، لیزیک و لازک کدوم یک رو شما پیشنهاد میکنید؟ البته اینطوری که من متوجه شدم، هزینه عمل فمتولیزیک دوبرابره دوتای دیگه است! با توجه به این تفاوت هزینه، ارزش داره که بیشتر هزینه کنم و عمل فمتولیزیک رو انجام بدم؟
4) اینطور که من شنیدم، عمل فمتولیزیک نسبت به بقیه روشها جدیدتره و دوران نقاهت کمتری رو هم داره، ولی مشکی که این عمل داره اینه که باید همیشه مراقب باشیم که به چشمهامون ضربه نخوره، چون احتمال جابجایی فلاپ وجود داره!!! این قضیه خیلی منو نگران میکنه! یعنی احتمال داره وقتی رفتم استخر و شیرجه زدم، با فشار و ضربه آب، فلاپ جابجا بشه؟!!
5) ولی عمل فمتولیزیک یه مزیتی که میگن داره اینه که بعد از مثلا 10سال، اگه دوباره چشمها ضعیف شد، میشه دوباره عمل کرد، ولی در عملهای لیزیک و لازک، فقط یکبار میتونیم چشمها رو عمل کنیم، همینطوریه؟
بازم میگم که هزینه عمل برام خیلی مهمه، ولی خب چشمهام برام مهمتره!!
ببخشید اگه سوالهام زیاد شد، باور کنید استرس زیادی دارم و میخوام هرچی سریعتر قبل از مصاحبه عمل کنم، از طرفی هم این دوسه روزه خیلی سردرگم شدم و مغزم پر از ابهاماته!!![/QUOTE