سلام خدمت آقای یاسینی
من حدود 25 روز پیش در بیمارستان فارابی عمل لیزیک (prk) کردم و چند تا سوال داشتم
من تا دو هفته بعد از عمل قطره اشک و قطره بتامتازون می ریختم ولی یک هفته بعد از عمل که رفتم پیش دکتر تا لنز پانسمان رو در بیاره گفت باید از هفته سوم قطره فلوکورت رو جایگزین بتامتازون کنم , قطره اشک رو هم دوباره تجویز کرد.
الان از قطره اشکی آرتلاک 4 ساعت یکبار و قطره فلوکورت 6 ساعت یکبار استفاده می کنم.
می خواستم بدونم تا چه مدت بعد از عمل باید از این قطره ها استفاده کنم؟
تا 1 ماه بعد از عمل یا بیشتر؟
------
شماره چشمهای چپ و راست من قبل از عمل -6.5 و -6.25 بود و استیگماتش هم به ترتیب -2.5 و -2.25
چرا دکتر برای من عمل prk رو انتخاب کرده به خاطر شماره بالای چشم بوده؟
در ضمن چرا الان هنوز تاری دید دارم؟ این تاری دید تا چه مدت بعد عمل از بین میره؟
مگه لایه قرنیه تا یک هفته بعد از عمل ترمیم نمیشه پس چرا تاری دید هنوز پابرجاست؟
آیا این تاری ربطی به قطره هایی که استفاده می کنم داره و از عوارض اوناست یا طبیعیه؟ اگه ریختن قطره ها رو چند روز قطع کنم تاری دید برطرف نمیشه؟
-----
سوال آخر اینکه نمره چشم بعد از عمل prk صفر میشه یا ممکنه مقداری از شماره چشم بمونه؟
اگر موقع عمل شماره چشم صفر نشه در هفته های اول بعد از عمل این شماره کاهش پیدا می کنه و صفر میشه یا زیادتر میشه؟
ممکنه مدت کوتاهی بعد از عمل مثلا 4 - 5 ماه بعد دوباره چشم ضعیف بشه یا ضعیفی چشم فقط بعد از چند سال ممکنه دوباره برگرده؟ چون در بین اقوام و آشنایان کسانی که چند ساله عمل کردن راضی هستن و دوباره چشمشون ضعیف نشده
دوست عزیز آستیگمات چشم شما بالا بوده برای همین مدتی طول می کشه تا دیدتون کامل بشه.
خیر این تاری دید به فقط نیاز به تحمل و زمان داره.
prk و لازک خیلی به هم شبیه هستند و نباید این دو تا رو بر هم ارجح کرد. پس انتخاب prk ربطی به شماره چشمتون نداره هرچند که دکتر ها می گن که prk برداشت کمتری داره.
خیر نگران نباشید شماره چشمتون بر نمی گرده
برید و از زندگی بدون عینک لذت ببرید.
سلام آقای یاسینی ممنون از توضیحاتتون
من دیروز 5 هفته بعد از عمل رفتم بیمارستان برای معاینه چشم
اول رفتم اتاق بینایی سنجی چشمم رو معاینه کرد و شماره چشم هام این بود:
rast: +0.25 , - 0.25 * 5
chap: plano , -0.5 * 3
و هر دو ده دهم
به دکتر گفتم مگه نباید شماره چشمم صفر شده باشه گفت ملاک ده دهمه!
خوب الان پس چرا شماره چشمم صفر نیست؟
یکیش 25 صدم استیگمات داره یکیش نیم و چشم راستم 25 صدم هم دوربینی پیدا کرده چون علامتش مثبت هست اینو میگم من که چشمم نزدیک بین بود چرا چشم راستم دوربین شده بعد عمل؟ این استیگماتش می مونه یا به مرور زمان از بین میره یا زیاد میشه؟ اون دوربینی چی؟
شماره چشمهای چپ و راست من قبل از عمل -6.5 و -6.25 بود و استیگماتش هم به ترتیب -2.5 و -2.25
-------------------------
در مورد قطره هم دکتر گفت قطره اشک ارتلاک رو تا اخر این ماه بریز یعنی 4 روز دیگه و قطره فلوکورت هم تا 6 هفته دیگه بریز و هر دو هفته تعداد دفعاتش رو کم کن دو هفته اول 4 بار در روز دو هفته دوم 3 بار در روز و دو هفته سوم 2 بار در روز بعد بیا دوباره ببینمت
قطره اشک رو زود نیست قطعش کنم؟ چون تازه 40 روز از عمل گذشته اون دکتری که عملم کرده بود میگفت باید تا سه چهار ماه این قطره های فلوکورت و اشک رو بریزی ولی این دکتر دیروزی میگفت قطره اشک رو 4 روز دیگه قطع کن
اگه خودم تا 1 ماه دیگه قطره اشک رو بریزم اشکالی نداره ضرر نداره؟ ولی کمش کنم مثلا روزی 2 بار به جای 4 بار. این قطره اشک تاثیری در بهبود چشم بعد از عمل داره یا فقط برای شستشوی داخل چشم هست؟ قطره فلوکورت کاربردش چیه؟
تاری دید بعد از عمل هم همچنان پابرجاست و کاملا از بین نرفته
در آخر اینکه دید ده دهم یعنی چی و اینکه گفت ملاک ده دهمه منظورش چی بوده؟ چون من قبل از عمل رو قبضای عینکم می نوشت هشت دهم یعنی چشمم هشت دهم بوده الان شده ده دهم؟ اون هشت دهم به خاطر ضعیفی چشمم به وجود اومده بوده یا از اول عمرم هشت دهم بوده؟
ببخشید که سوالات زیاد شد ممنون میشم پاسخ بدید