بله ایشام رو به خوبی میشناسم و از دوستان بنده هستند.سلام
میخواستم ببینم اطلاعاتی راجع به دکتر عادل قاسم پور،جراح و متخصص چشم دارین؟
در بیمارستان نیروی انتظامی و مرکزی شهر و حضرت رسول عمل می کنند.
ایشان از دکتر های شبکیه هستند.
بله ایشام رو به خوبی میشناسم و از دوستان بنده هستند.سلام
میخواستم ببینم اطلاعاتی راجع به دکتر عادل قاسم پور،جراح و متخصص چشم دارین؟
کدوم عمل؟ برای لیزر فقط برای شماره های بالا پرداخت می کنن.سلام
من بیمه تامین اجتماعی هستم و بیمه تکمیلی ندارم ،بیمه تامین اجتماعی پولی برایه عمل میده؟
جایی که مبلغ کمتری بگیره و مطمئن باشه رو معرفی میکنین؟
سلام آقای یاسینی خدا قوت
آیا درمان آب مروارید ثانویه با لیزر در مطب انجام میشود؟ آیا تجهیزات خاصی نیاز دارد؟ و آیا همه پزشکان لوازم مربوط را در مطب دارند؟
تهران .بله ولی باید بررسی بشه.
التبه قوز قرنیه الان درمان داره و میشه درمانش کرد.
کدوم شهر هستید؟
لیزیککدوم عمل؟ برای لیزر فقط برای شماره های بالا پرداخت می کنن.
سلام. اگر یادتون باشه من تو مشهد میخواستم فمتولیزیک کنم ولی از اونجایی که دکتر خاکشور در سفر بود و تنها کسیه که تو کلینیک خودش فمتو میکنه رفتم پیش دکتر صداقت و فرداش prk کردم. هزینش حدود 2 تومن شد که انگاری به زودی 2.5 میشه. فعلا که یک هفته از prk گذشته شماره چشمم 1.5 ه (حدود 9 خط از 10 خط رو میبینم) و دوبینی و حساسیت به نور و ... رو هم دارم که خب طبیعیه. خود عمل مشکل خاصی نداشت و تنها دو سه روز اول کمی سوزش چشم اذیتم کرد. باز به مرور وضعیت چشمام رو براتون تعریف میکنم اگر هم سوالی بود در خدمتم
8 روز دیگه گذشت (15 روز از عمل). دیدم اگر بدتر نشده باشه بهتر هم نشده. دید نزدیکم اصلا خوب نیست. شاید اگر منتظر میشدم تا فمتو کنم بهتر بود!
سلام. امروز روز 22 بعد عمل هست. سه چهار روزی میشه که دیدم به خصوص دید نزدیک داره به وضوح بهتر میشه البته هنوز برای مطالعه مشکل دارم. امیدوارم هفته چهارم که قراره سرعت بهبود دید بیشتر باشه خوب بگزره
سلام. امروز روز 29 بعد عمل هست. خدا رو شکر تقریبا مشکل خاصی برای دید دور ندارم البته هنوز نوسان داره و هاله دور چراغها وجود داره که نرماله. دید نزدیک هم نسبت به قبل خیلی بهتره هرچند هنوز کامل نیست. این هفته واسه تست رفتم و خط دهم تابلو رو هم تونستم ببینم. اگر تغییر خاصی تو دیدم ایجاد شد مجددا پست ها رو آپدیت میکنم
سلام. امروز، روز 65 عملم هست. دید کلیم در حد %90 هست و مشکل هاله تقریبا به طور کامل رفع شده. تنها مسئله باقی مونده نوسان زیاد دیدم به خصوص موقع خشکی چشم هست که طبیعیه. ایشالله یک ماه دیگه پست رو آپدیت میکنم. اگر سوالی باشه در خدمتم
سلام. امروز روز 190 عملم هست. خدا رو شکر شماره چشمم پایین اومده (0.25 و 0.5) و دیدم 10/10 هست. نوسان دید، خشکی چشم، هاله و ... همگی برطرف شدن. تنها دغدغه من صفر نشدن شماره چشمه. اگرچه الان هیچ مشکلی در دید و حتی در شب ندارم ولی شماره چشم صفر یک چیز دیگست! به دوستانی که prk کردن توصیه میکنم صبور باشن. تا 3 ماه احتمالا با دید نزدیک کمی مشکل داشته باشید. تا 6 ماه هم به چشمتون زمان بدین تا قرنیه ترمیم بشه هر چند حدود 2 ماهی هست که دید من تقریبا بینقص شده ولی چهار ماه طول کشید که به مرور دیدم بهتر شد. پیشنهاد من همچنان فمتو هست ضمن اینکه یکی دو ماهی میشه که دکتر صداقت فمتو هم عمل میکنه
سلام. دیروز چهارده ماه بعد عمل :سلام. نه ماه و ده روز از عمل گذشت. شماره چشم هام صفر و 0.25 شدن و مشکل دید ندارم ولی احتمالا به خاطر استفاده بیش از حد از قطره fml و بالا رفتن فشار چشمم، عصب یکی از جشم هام آسیب دیده که البته مشکل خاصی نیست
تهران .
ما رفتیم بیمارستان نیروی انتظامی دکتر اول آقای ایرانی بودن که دور 2 عدد خط کشیدن و زیرش یه چیزی نوشتن و گفتن قوز قرنیتون خیلی شدیده و چشمتون فوکوس نمی کنه , دکتر دوم آقای قاسم پور بودن(یه فرد جوون بودن دوستتون هستن ؟ ) که چون جلسه داشتن گفتن من نظر دکتر اول رو تایید می کنم شما برید .
پس میشه درمان بشه ؟ چون طفلک پدرم هیچی نمی تونه ببینه و وقتی خونه هستش میشینه تو تاریکی تو پذیرایی .
جدا از اینا به نظر خود شما وضعیت چشمش جوری هستش که از کار افتاده به حساب بیاد ؟ (نظر شخصی خودتون)
البته **** وظیفه گفته دید چشمش باید 1 دهم باشه
البته عکس های آزمایش چندین سال پیش چشمش رو هم دارم :
عکس 0
عکس *
عکس 1
عکس 2
عکس 3
عکس 4
شرمنده این مدت بدجوری سرم شلوغه. امکانش هست که سوالتون رو دوباره بنویسید.ممنون که جواب دادین!!!!!!
شما هم دوست عزیز لطف می کنید که سوالتون رو باره بنویسید.Salam,bebakhshid pãsokhe porseshe mano nadadin!!!!!!!!!!!
نه دوست عزیز بیمه قبول نمی کنه باید مچموعش بالای 10 بشه.لیزیک
یه چشم سه هست ولی اون یکی دوهفتادو پنج
یه جایی رو هم معرفی میکنین که هم دکتراش خوب باشن و قیمتاش