درود
دوستان یه دکتر چشم خوب توی تهران معرفی کنید
بی زحمت فقط زود
ممنون
دوست عزیز مثل این می مونه که بگی تو تهران یک رستوران خوب معرفی کن!
کدوم بخش تهران هستید بگید تا یک دکتر بهتون معرفی بکنم.
درود
دوستان یه دکتر چشم خوب توی تهران معرفی کنید
بی زحمت فقط زود
ممنون
سلام، وقت بخیر.
بر اثر برخورد یه تکه فلز به چشمم در اورژانس بستری شدم. تشخیص نهایی پزشک penetrating injury بود و جراحی انجام شد. بخاطر مشکل مالی نتونستم پیگیری های لازم بعد از عمل رو انجام بدم. الان ۲ هفته میگذره و دید چشم مصدومم بسیار ضعیفه و زود خسته میشه. ضمناً از قطره های هومیدرین، کلوبیوتیک و بتامتازون به تجویز پزشک استفاده میکنم.
لطفا بفرمایید چه اقدامی کنم و آیا دید چشمم برمیگرده؟ اگر برمیگرده با چه اقدامات و درمانی؟
ممنون
اقای یاسینی عزیز راستش یه خورده طول کشید این پست شما و من موفق به تماس با مطب ایشون نشدم و نوبت دکتر نیک نام گرفتم.اسم کوچیکش رو نمی دونم ولی فکر می کنم مطبش در همون قصر الدشت باشه.
دکتر جوانیه که اصلا هم متولد شیرازه.
شماره چشمم که خیلی وقته بالا نرفته.1و2 نتیجه هر دو عمل در دراز مدت تقریبا یکسانه پس زیاد خودتون رو درگیر نوع عمل نکنید.. در مورد قطره هم باز نگران نباشید اتفاقی نمی افته به اونصورت بریزن.
3- بله 13 ام بهرته برای اینکه فرصت دارید دو بار توسط دکتر قبل از عید ویزیت بشید. با توجه به انیکه حتما دکتر ها در عید می رن مسافرت.
4- درست نیست این حرف غلطه. آستیگمات بر نمی گرده ولی اگر شماره چشمتن ثابت نشده باشه ممکنه با افزایش شماره چشم بعد از عمل دوباره کمی آستیگمات بشین. این رو می تونید به راحتی خودتون بفهمید. ببینید در طول سال گذشته شماره چشمتون بالا رفته یا نه.؟