سلام جناب یاسینی
چندی پیش من این سوال رو پرسیدم :
سلام دکتر
وقت بخیر
من 21 سالمه چند وقتیه حس میکنم شبا تو خیابون یا جاده وقتی خیلی تاریک باشه اختلال دید دارم ( منظورم فاصله دور هست )
امروز رفتم پیش چشم پزشک معاینه کرد گفت چشمات آستیگماته و هرکدوم 1.25 هستن.
حالا من چند سوال دارم که ممنون میشم جواب بدین :
1. دو هفته پیش رفتم پیش اپتومتریست. جالبه که اپتومتریست گفت هرکدوم 0.75 هستن. ولی امروز متخصص چشم که از دکترای معروف شهرمون هستن گفت هرکدوم 1.25. دلیل این اختلاف چیه وقتی هردوشون با کامپیوتر نمره کردن ؟
2. میتونم دائمی عینک نزنم ؟ مثلا فقط شب موقعی تو جاده یا تو خیابون تاریک هستم استفاده کنم ؟
3. درصورت عدم استفاده شماره چشمام بالاتر نمیره ؟
4. آیا راست میگن که مشکل آستیگماتی با زدن ممتد عینک بعد از یکی دو سال کاملا خوب میشه و نمره چشمها به حالت طبیعی برمیگرده ؟
5. در روز حدود 4 ساعت با کامپیوتر کار میکنم ایا کمترش کنم نمره چشام درست میشه یا تاثیر چندانی نداره ؟
باتشکر...
و شما این جواب رو دادین :
سلام
پ1- قبلا هم گفتم که اختلاف بین اپتومتریست و دکتر ها معمولا به این موضوع بر میگرده که بعضی دکتر ها یا اپتومتریست ها در محاسبه آستیگمات کمی به شماره چشم اضافه می کنند و از آستیگمات کم می کنن که دید شب بهتر بشه.
2- شماره 1.25 برای استیگمات کم نیست و نزدن عینک ممکنه باعث سر درد بشه.
3- نزدن عینک در تغییر شماره چشم تاثیری نداره.
4- خیر آستیگمات و کلا مشکلات کاهش دید با زدن عینک درمان نمیشه.
5- خیر دوست عزیز چشم ضعیف شده معمولا خود به خود درمان نمیشه.
یک نصیحت. چشمتون ضعیف شده اصلا نگران نباشید. میلیون ها نفر مثل شما هستند از جمله خود بنده.
حالا چنتا سوال دارم :
1.واسه عینک طبق نظریه پزشک اقدام به تهیه عینک کنم یا اپتومتریست ؟ آخه دکتر نوشته هر دوتا 1.25 اما اپتومتریست یکیش رو 0.75 و یکی رو 1.25 نوشته.
2. در طول روز هیچ مشکلی ندارم و براحتی دید دارم و حتی شب هم موردی ندارم اما تو جاده تاری دید دارم و حتی با نور بالا هم گاهی جاده رو قاطی میکنم. ایا فقط شبا عینک بزنم مشکلی نیست ؟
3. با توجه به اینکه 21 سالمه ایا نمره چشمام بالاتر میره یا نه ؟
4. استفاده از کامپیوتر و گوشی و ... تو بالا رفتنش از این به بعد تاثیر داره ؟ آخه در طول روز حدود 4 ساعت با کامپیوتر کار میکنم
5. واسه چشم استیگمات ایا عملی چیزی هست که دقیقا مثه همون روز اول بشه ؟
6. دکتر خوب در شهر کرمان کیو پیشنهاد میکنید ؟ مثلا ایا شناختی از دکتر جلال جلالی دارین که از دکترای معروف کرمانه ؟
باتشکر...