سلام آقای یاسینی .
شما انگار فقط به من بی توجهی کردین و سوال همه رو جواب دادین الامن .خودتون گفته بودین اگر جواب ندادم یاداوری کنید و بهمین خاطر من چند بار سوالمو نوشته بودم.
1- راهی وجود داره با تمرینهای خاص عیوب انکساری مثل دوریا نزدیک بینی و آستیگمات رو درمان کرد؟؟اگر اطلاعی دارین لطفا در اختیارم قرار بدین.یا سایتی این آموزش رو داره.
چون شنیده بودم این عیوب با ورزشهای چشمی خاص ازبین میره ظاهرا!!
2- کیفیت و ساختمان داخلی یک لنز فصلی با یک لنز سالانه(از یک مارک) چه فرقی دارند؟اگر همون لنز فصلی رو یکسال استفاده کنیم چه اتفاقی میفته؟لنز فصلی چه چیزی نداره که این مدتشو محدود تر میکنه؟
3- من لنزم 4ماهه هست.اگر ببینم رسوب نگرفته، اشکلی داره بیشتر هم استفاده کنم؟
تشکر دوست عزیز بابت یادآوری تعداد زیاد بود و مطمئنا فراموش کردم.
1- خیر دسوت عزیز. درمانی وجود نداره برای بهبود ولی میشه با بعضی تمرین های ساده از افزایش شماره چشم جلوگیری کرد یا بهتر بگم کمترش کرد. مثلا استراحت دادن به چشم در زمانیکه مدت طولانی به مونیتور نگاه می کنید.
2- لنز سالیانه معمولا چسبندگی کمتری به پروتیین داره و کمتر تجزیه میشه ولی مطمئنا همونطور که گفتم لنز هر چی مدت زمان کمتری استفاده بشه بهتره.
3- خیر به هیچ عنوان این ریسک رو نکنید. روزانه افراد زیادی رو می بینم که به دلیل عدم استفاده صحیح از لنر کور میشن. به خودتون رحم کنید و لنز را بیشتر از زمان گفته شده استفاده نکنید.
موفق باشید