DDL
Registered User
- نوشتهها
- 536
- لایکها
- 71
سلام اقای یاسینی عزیز
یه چندتا سوال در رابطه با لنز دارم
لنز استیگمات با شماره های 8 تا 12 و استیگمات حدود 3 اصلا وجود دارد یا خیر
اگر وجود دارد کیفیتشون چجوریه میتونه نرمی و سختی و مرغوب بودن و نبودنش باعث اسیب دیدن به چشم بشه (یعنی این هایی که الان موجود است نامرغوبن و باعث اسیب دیدن چشم میشوند که دکتر یه جورایی میخواهد منصرف کنه طرف را ؟)
چون ما اینجا یک دکتری داریم لنز های نرم نوشته بعد الان استیگمات نیستن بعد تو دید مشکل داره طرف رفته پیشش میگه که استیگمات نداریم
کلا میخواهد یه جورایی از لنز زدن طرف را منصرف کنه نمیدونم واقعا دلیلش چیه
به همین دلیل هم که شماره چشم بالا هست طرف دوست داره از لنز استفاده کنه تا عینک به قول خودمون ته استکانی
بعد توی اصفهان میشه لطفا یکی دوتا از متخصصان خیلی خوب چشم را معرفی کنید
اگر مقدور باشه ادرس یا شماره ای چیزی هم میخواهم که بتونم یه ویزیت ازشون بگیرم ببینیم این چجوریه
مشکل چشم هم در رفتگی عدسی چشم بوده و الان چشم بدون عدسی هست (عمل شده تو بچگی) فکر میکنم قبلا هم یه سری سوال داشتم ازتون پرسیدم همینجا و لطف کردید پاسخ دادید
اگر لطفا کنید راهنمایی کنید خیلی متشکر میشوم باز هم
سپاس
یه چندتا سوال در رابطه با لنز دارم
لنز استیگمات با شماره های 8 تا 12 و استیگمات حدود 3 اصلا وجود دارد یا خیر
اگر وجود دارد کیفیتشون چجوریه میتونه نرمی و سختی و مرغوب بودن و نبودنش باعث اسیب دیدن به چشم بشه (یعنی این هایی که الان موجود است نامرغوبن و باعث اسیب دیدن چشم میشوند که دکتر یه جورایی میخواهد منصرف کنه طرف را ؟)
چون ما اینجا یک دکتری داریم لنز های نرم نوشته بعد الان استیگمات نیستن بعد تو دید مشکل داره طرف رفته پیشش میگه که استیگمات نداریم
کلا میخواهد یه جورایی از لنز زدن طرف را منصرف کنه نمیدونم واقعا دلیلش چیه
به همین دلیل هم که شماره چشم بالا هست طرف دوست داره از لنز استفاده کنه تا عینک به قول خودمون ته استکانی
بعد توی اصفهان میشه لطفا یکی دوتا از متخصصان خیلی خوب چشم را معرفی کنید
اگر مقدور باشه ادرس یا شماره ای چیزی هم میخواهم که بتونم یه ویزیت ازشون بگیرم ببینیم این چجوریه
مشکل چشم هم در رفتگی عدسی چشم بوده و الان چشم بدون عدسی هست (عمل شده تو بچگی) فکر میکنم قبلا هم یه سری سوال داشتم ازتون پرسیدم همینجا و لطف کردید پاسخ دادید
اگر لطفا کنید راهنمایی کنید خیلی متشکر میشوم باز هم
سپاس