درود بر شما
من دو چشمم آب مروارید مادر زادی دارد نمره هر یک از دو چشم 4+ و برای مطالعه 5.5+ میباشد. 51 سال سن دارم و ساکن مشهد هستم. بیش از 35 سال عینک میزنم.گاهی اوقات از دست عینک کلافه میشم چون هم دید نزدیک مشکل دارم هم دید دور. چشمم بنور بشدت حساس است و از طرفی در نور کم هم مشکل دارم . کار من مدام با کامپیوتر میباشد و روزانه بیش از 10 ساعت با آن کار میکنم. قبل از عید جهت چک سالیانه همراه دیکر اعصای خانواده به پزشکمان ( دکتر مخملباف کلینیک آفتاب ) مراجعه کردم . (سالهای گذشته ایشان برای عمل چشم به من میگفتند باید صبر کنی) اما اینبار ایشان معرفی نامه ای برای دکتر صداقت بمن دادن.
پس از مراجعه به دکتر صداقت و انجام پاره ای معاینات متعدد با دستگاهای مختلف ایشان به من پیشنهاد عمل آب مروارید دادندو گفتند بعد از عمل جهت دید دور به عینک نیازی نداری ولی برای دید نزدیک باید عینک بزنی و گفتند پس از عید برای عمل مراجعه کنم.
مجددا به دکتر مخملباف مراجعه و گزارش دادم. ایشان پس از شنیدن نظر دکتر صداقت فرمودند پس عمل کن.
من کمی از عوارض بعد از عمل و اینکه نکنه دیدم بدتر شود می ترسم . ضمنا با وجودیکه دکتر صداقت به من اطمینان دادند انجام فعالیتهای ورزشی ( فوتبال و والیبال) بعد از عمل مشکلی ندارد ( در حال حاضر جهت ورزش از لنز استفاده میکنم)اما ....
آیا دیدم جهت کامپیوتر هم بدون عینک میشود؟
آگر نظرتان برای عمل مثبت است کدام دکتر را انتخاب کنم دکتر مخملباف یا دکتر صداقت یا دکتر دیگر ؟ آیا تهران بیام بهتره یا مشهد؟
لطفا کامل مرا روشن کنید. بدرود
شرمنده بهتر دیدم این سوال رو با کامپیوتر جواب بدم
دوست عزیز خدا رو شکر یکی از دوستان هر از گاهی هم در مورد آب مروارید سوال می کنند که بیشتر تحصص من هست.
اولا اصلا از عمل نترسید.
عمل آب مروارید ماکزیمم هر چشم نیم ساعت طول می کشه و معمولا بیهوشی نداره.
در طول عمل هیچ دردی رو احساس نمی کنید و عموما جز نوری که به چشمتون تابیده میشه چیزی نمی بینید.
عمل بسیار ساده و سریع و با یک برش بسیار کوچک انجام میشه
دیدتون بعد از عمل 1000X بهتر میشه. محیط آبی تر دیده میشه و شماره چشمتون به شدت کاهش پیدا می کنه
برای مطالعه باید یک عینک بزنید که اصلا شمارش بالا نیست.
دید شبتون به شدت افزایش پیدا می کنه به طوریکه احساس می کنید تا زمان عمل اصلا در شب نمی دیدبد!
شک نکنید که دکتر صداقت در این زمینه یکی از بهترین های ایران هستند.
بگذارید یک پیشنهاد به شما بکنم.
از دکتر صداقت بخواهید برای شما لنز Acrysof IQ شرکت آلکان رو بزارند اگر امکان داره شما رو با دستگاه Infiniti یا R-Evolution شرکت اپتیکون عمل بکنند.
لنزی که اسم بردم ماله شرکت آلکان و از رقبای اصلی ماست ولی به طور کلی بهترین چیزیه که در حال حاضر در جهان تولید میشه.
لطفا به من از نتیجه بعد از عملتون هم خبری بدید
شرمنده که کمی دیر شد.