بزار ببینم کسی دکتری در کانادا میشناسه.خیر خوشبختانه اینجا دولت پول ویزیت دکترها رو می ده حتی اگه ۱۰ بار هم بری. پول کانتکت لنز رو هم هر نوعش رو دولت می ده و پول لنز آی او ال بسیک رو هم میده و جالب اینکه اگه بخواید آی او ال پریمیوم مثل تکنیس سیمفونی بذارید دولت پول یه لنز بسیک رو می ده و شما ما به تفاوتش رو حساب می کنید. مثلا اگر لنز بیسک ۱۰۰۰ تا باشه و پریمیوم ۳۰۰۰ تا، دولت ۱۰۰۰ تاش رو می ده و شما ۲۰۰۰ تای باقی رو. اپتومتریست هم سالی یک بار دولت پول ویزیتش رو می ده. ویزیت اپتومتریست ۸۰ دلار هستش. من الان منتظر تلفن انستیتو باکنر هستم البته خودم تماس می گیرم باهاشون. ولی چون شما آگاه ترین خواستم که برام سوال کنید. این رو هم بگم که قطعا از بین دکترهایی که شما می شناسید یکی بالاخره یه دوستی اینجا داره. باور کنید اینجا اینقدر ایرانی بالاخص قشر تحصیل کرده هست که اصلا من احساس نمی کنم اومدم خارج. البته خود دکتر کورش گفت معرفی می کنه ولی خب طبیعتا اگه طرف دکتر معروفی باشه می تونم از شما نظر بگیرم.
خب این چند تا کار اضافه مثلا چه کارهایی هست؟ به لیزر که ربط نخواهد داشت؟
سیستم درمانی کانادا بسیار پیشرفته است و من خیلی در موردش شنیدم. التبه دکتر هاشمی هم در ایران داره سیستم بسیار دقیق رو اجرا می کنه که کاملا (بازهم می گم تقریبا 100 در100 ) به ضرر شرکت های وارد کننده و 1000 درصد (هزار درصد) به نقع بیماره.
برای مثال به دکتر کوروش بفرمائید که در ایران قیمت لنز Acrysof IQ برای بیمار شده 65 دلار که بیمار فقط 6 دلارش رو پرداخت می کنه. اینها قیمت های جدیدیه که دکتر هاشمی شرکت ها را موظف به فروش با اونها کرده.