آخه چه ریسکی؟ مثلا ممکنه چسبندگی داشته باشه؟ خوشبختانه دکتر چسکس که به من این حرف رو زد جراح اصلی نیست و اصلیه آقای دکتر استاین هستش. ولی جناب این جایی ها اصلا تعارف ندارن. اگه نمیخواسته بذاره به این دلیل خیلی راحت بهم می گفت و حتی می تونست من رو ارجاع بده به یک پزشک دیگه. حالا من پس فردا با دکتر کورش تماس می گیرم تا ببینم چی میشه. چون حسم اینه که گذاشتن لنز خیلی خوبه. ای کاش آقای یاسینی از یه پزشکی که میشناسید برای من بپرسید که توی تورنتو جراح متخصص قرنیه خوب ایرانی کی هستش. درسته که شما اینجا نیستید ولی خب کانادا و بالاص تورنتو هم پر از متخصصان ایرانی هستش و قطعا دکتر ها میشناسن.خوب عمل اب مروارید و جایگذاری لنز برای کسی که مدتها قبل لنزش رو خارج کردن سختر از قرار دادن یک عدد لنز فیکیکه ضمن اینکه به قول دکتر کوروش کمی ریسکش بالاتره. ولی من همچنان فکر میکنم که دکترتون علاقه نداره که لنز داخل چشمی براتون بزاره. کاش می تونسید قبل از رفتن تو ایران با یک دکتر مشورت کنید.
مهندس سلام. خسته نباشی
حقیقتش بعضی دکترا میگن مهارت دکتر مهمتر از دستگاه هست، بعضی دکترا میگن دستگاه مهمتره، نظر شما چیه؟
دکتر خاکشور مشهد دستگاه جدید گرفته؟ شما امار داری؟ دکتر صداقت دستگاهش چجوریاس؟خوبه؟
یه مورد دیگه که چند جای دیگه هم دیدم، متاسفانه اینه که دکترهای معروف که اسم در کردن، اصلا برای بیمار وقت نمیذارن برای صحبت کردن و مشورت دادن، این قضیه تقریبا صادقه و موارد اندکی هستند که با وجود مشهور بودن، قشنگ وقت میذارن برای بیمارشون.
آخه چه ریسکی؟ مثلا ممکنه چسبندگی داشته باشه؟ خوشبختانه دکتر چسکس که به من این حرف رو زد جراح اصلی نیست و اصلیه آقای دکتر استاین هستش. ولی جناب این جایی ها اصلا تعارف ندارن. اگه نمیخواسته بذاره به این دلیل خیلی راحت بهم می گفت و حتی می تونست من رو ارجاع بده به یک پزشک دیگه. حالا من پس فردا با دکتر کورش تماس می گیرم تا ببینم چی میشه. چون حسم اینه که گذاشتن لنز خیلی خوبه. ای کاش آقای یاسینی از یه پزشکی که میشناسید برای من بپرسید که توی تورنتو جراح متخصص قرنیه خوب ایرانی کی هستش. درسته که شما اینجا نیستید ولی خب کانادا و بالاص تورنتو هم پر از متخصصان ایرانی هستش و قطعا دکتر ها میشناسن.
بله ولی چرا باید ضعیف شده باشه؟وقتی بعد عمل چشمها یه خورده چشم ضعیف شده، میشه از عینک استفاده کرد؟
مهارت دکتر به هیچ عنوان ملاک نیست ولی تجربش مهمه. عملا همه کار رو دستگاه می کنه و پزشک فقط شبیه نظاره گریه که کارکرد دستگاه رو می بینه.
ولی مهمه که دکتر بدونه برای چه مریضی چه عمل بکنه.
دستگاه بسیار مهمه چون مثلا یک دستگاه جدیدتر می تونه با دقت بالاتر عمل کنه و یا عمل های جدیدتری رو انجام بده و یا شماره های بالاتری رو اصلاح کنه.
دکتر حاکشور جزوه اولین دکتر هایی بودند که در مشهد دستگاه فمتو رو نصب کردند. مردکزشون بسیار مجهزه.
فکر می کنم دستگه توس (مرکز دکتر صداقت) الگرتو باشه که خوب به مراتب از دستگاه دکتر خاکشور قدیمیتره.
نه هنوز عمل نکردم ولی میگم تا بهبودی کامل که چشم یخورده ضعیفه، عینک بزنم که کارام راه بیفته!بله ولی چرا باید ضعیف شده باشه؟
در چند سالگی عمل کردید؟
دکترتون کی بود؟
کجا عمل شدید؟
اگر لازم دونستید در پیغام خصوصی به من بگید.
خیر خوشبختانه اینجا دولت پول ویزیت دکترها رو می ده حتی اگه ۱۰ بار هم بری. پول کانتکت لنز رو هم هر نوعش رو دولت می ده و پول لنز آی او ال بسیک رو هم میده و جالب اینکه اگه بخواید آی او ال پریمیوم مثل تکنیس سیمفونی بذارید دولت پول یه لنز بسیک رو می ده و شما ما به تفاوتش رو حساب می کنید. مثلا اگر لنز بیسک ۱۰۰۰ تا باشه و پریمیوم ۳۰۰۰ تا، دولت ۱۰۰۰ تاش رو می ده و شما ۲۰۰۰ تای باقی رو. اپتومتریست هم سالی یک بار دولت پول ویزیتش رو می ده. ویزیت اپتومتریست ۸۰ دلار هستش. من الان منتظر تلفن انستیتو باکنر هستم البته خودم تماس می گیرم باهاشون. ولی چون شما آگاه ترین خواستم که برام سوال کنید. این رو هم بگم که قطعا از بین دکترهایی که شما می شناسید یکی بالاخره یه دوستی اینجا داره. باور کنید اینجا اینقدر ایرانی بالاخص قشر تحصیل کرده هست که اصلا من احساس نمی کنم اومدم خارج. البته خود دکتر کورش گفت معرفی می کنه ولی خب طبیعتا اگه طرف دکتر معروفی باشه می تونم از شما نظر بگیرم.یک سوال آیا هزینه ویزیت دکتر ها در کانادا زیاده؟
اگر معقوله برید با یک دکتر دیگه هم مشورت کنید.
ریسک اش در پارگی کپسوله به دلیل چسبندگیه که ممکنه به ویترکتومی ختم بشه(البته نگران نباشید باعث نابینایی نمیشه فقط دکتر باید چند تا کار اضافی انجام بده). از یکی دو تا دکتر براتون می پرسم ولی فکر نمی کنم کس خاصی مد نظرشون باشه.
سلامبا سلام
دوستان من مدت 6 سال هست که برای شرکت AMO امریکا ( Abbott medical optics ) کار می کنم. این شرکت بزرگترین تولیدکننده دستگاههای فیکو و لنز های داخل چشمی و دستگاه بسیار معروف و گران VISX برای درمان رفراکتیو (همون لیزیک) است. خدا رو شکر توی این مدت اطلاعات خوبی در این موارد پیدا کردم که سعی می کنم توی این تاپیک در اختیار دوستان پی تی قرار بدم.
بیشتر اطلاعات من در مورد بیماری اب مروارید هست اما اطلاعات کمی هم در مورد لیزیک و لازک و PRK که البته این روزها کمتر استفاده میشه دارم.
اما بیشتر و مهمتر از اون پزشکای چشمی هست که به طور ضمنی سر عمل های اونها می رم و از طرز کار و تبحرشون خبر دارم. خیلی از مراکز رو می شناسم که شاید در انتخاب برای عمل جراحی بتونه به شما کمک کنه.
توی این چند سال اطلاعات زیادی از انواع لنز های داخل جشمی IOL و کانتکت Conact هم سافت و هارد کسب کردم که شاید به درد بخوره.
دوستان اگه سوالی دارن و یا خودشون و یا اقوامشون قصد عمل دارن من می تونم تا حدودی اونها رو راهنمایی کنم.
با تشکر
ممنون مهندس که مثل همیشه وقت میذاری
میشه رفت پرسید از مطبش که دقیقا دستگاهشون چیه دقیقا؟
با این تفاسیر خب دکتر خاکشور بهتره که، شما گفتین دکتر صداقت حرف اولو میزنه،
مهندس من هنوز عمل نکردم، ولی یحتمل میتونم پی ار کی انجام بدم. خب دکتر صداقت که میگین دستگاشون قدیمیتره، تجربه دکتر خاکشورم که ماشاالله، خب باز نظر شما چیه؟
نه هنوز عمل نکردم ولی میگم تا بهبودی کامل که چشم یخورده ضعیفه، عینک بزنم که کارام راه بیفته!