سلام. آقای یاسینی عزیز یه 18 ماهی از این عمل لازک من (با دکتر هاشمی تو بیمارستان نور) گذشت و چشم چپ من کماکان 5/10 باقی موند و بهتر نشد... که فک کنم دیگه باید بهش عادت کنم با همون یه چشم سالم! ولی الان چیزی که بیشتر از همه اذیتم میکنه دو تا مشکله: اول مشکل دیدم توی شب موقع رانندگیه که واقعا خطرناکه!! راهی دارم با عینک مخصوصی چیزیبهترش کنم؟ منظورم همین انعکاس نور، HALO و ... هست. ظاهرا این عینک های دید در شب فقط توصیه نمیشند و فقط AR Coated ها توصیه میشن که هنوز تست نکردم. و دومیش، این که یه چشمم ضعیف تره، باعث نمیشه چشم سالمم هم به دلیل فشار بیشتر ضعیف بشه؟ یا بر عکس چشم ضعیف ترم چون ازش کار کمتر کشیده میشه؟؟
ممنون مثل همیشه
سلام لطفاپاسخ سوالات راقاطع دهید زمانی که شما پیج مهمی که مربوط به حیاتی ترین عضوبدن است ایجادمیکنید چه بسا مسعولیت زیادی درقبال ان دارید هنگام پاسخ به افرادازهیچ کس واهمه نداشته باشید چراکه وظیفه اصلی شمامعرفی بهترین هست وهیچ کاراشتباهی انجام نداده اید قاطع وقطعی باشید تابهترین نتیجه ایجادشودتنهازمانی افرادازشمادلخورندکه نتیجه مطلوب ازجراح معرفی شده نگیرند
دکتر میرافتاب. ایشان یکی از بهترین های نور هستند. حالا اگر پست قبلی من رو خوندید لطفا دوباره سوال نکنید.من برای جراحی چشم بادکترفهیم درکلینیک نور معاینه شدم ومشکل برای عمل ندارم وامکان انتخاب جراح های مختلف دارم ایاشماجراحی بادکترعلیرضافهیم راپیشنهادمیکنید ویاازاساتید دیگراستفاده کنم ؟
از دوترتون بمرسید که ایا کپسول چشمی شما سالمه. خودش میفهمه و اگر گفت بله بپرسی ایا نمیتونید iol بزارید.که البته احتمال هم نیست به خاطر اینکه من رفتم کلینیک نور و دکتر گفت می تونم لنز بذارم. حالا باید تا ۲ جولای صبر کنم ولی شما لطفا سایتشون رو ببین به خاطر اینکه خیلی تبلیغات دارن.
سلام جناب آقای یاسینی
خسته نباشید بابت زحماتی که میکشید بدون هیچ چشمداشت
جناب یاسینی بنده وقت گرفتم از کلینیک نوآوران تو پونک برای اندازه گیری ضخامت قرنیه و عکس برای اینکه مشخص بشه قوز قرنیه دارم یا نه برای عمل prk
1.سوالم اینه که آیا کلینیک نوآوران معتبر هست؟
2.گفتن که دستگاهمون آلگرتو هستش.درسته؟
3.دکتراش تو چه سطحی هستند؟
4.اصلا این مرکز رو قبول دارید؟
ممنون و تشکر فراوان
ببینید دوست عزیز عمل لیزر جزوه اعمالیست که هرینش عملا فقط صرف در امد کلینیک و پزشک میشه پس بله ام انش هست.ببخشید جناب یاسینی سوال دیگه بنده اینه که این مرکز با ارسال پیامک مدعی این شده که تو ماه رمضان تخفیف 50 درصدی دارند و عمل 2600 رو با 1280 انجام میدن.چطور ممکنه؟
سلام جناب یاسینی خیلی ممنون بابت پاسخ ها.
آیا شماره چشم 4- و 4.5- شماره بالایی هست؟؟؟
نظر شما راجب عمل کاشت لنز آرتیفلکس با دکتر علیرضا نادری در کلینیک نگاه چیه؟؟؟؟؟
در آینده مشکلی ایجاد نکنه؟؟؟
بازم تشکــــــــــر
از 2.5 تا 6 تومن متفاوته.هزینه عمل لیزیک در بیمارستان نور چقدر هست
کلا کدوم بیمارستان برای عمل پیشنهاد میکنید که نتیجه بهتریی بگیرم
-------------------------------------------------------------بیمه های طرح سلامت بسیار خوب هستند. من فکر میکنم یکی از بهترین دستاوردهای این دولت هستند.
رینگ داخل چشمی مشکل قوز قرنیه شما رو درمان میکنه ولی ممکنه یک مقداری باقی بمونه.
اگر هزینه عمل 250 تومنه شک نکنید برید برای عمل.
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
بله آقای یاسینی، مطمین هستم. چون شاید بعد عمل حداقل 10 بار رو برا ویزیت رفتم (چند ماه یک بار و آخرین بار اردیبهشت، دید هر دو چشم من با عینک قبل عمل 8/10 بوده در ضمن). ویزیت های بعد عمل رو هم با دکتر کاظم امانزاده رفتم. ایشون میگه نامنظمی پیدا کرده و با لنز سخت هم تست کردند پارسال و حداکثر دید چشم چپ من با لنز سخت هم 6/10 بود که روی پروندم هم نوشت. میخواستن عمل Wave-Front انجام بدن که اون هم برای من دیگه با ضخامت باقی مونده ممکن نیست :| و فقط ایشون روزی یه قطره بیریموگان ساعت 4 عصر رو رو واسه کوچیک شدن مردمکم توی شب تجویز کرده که اوضاع رو برام توی شب و همین طور این هاله دیدن تو روز تو محیط های با نور کم رو بهتر میکنه. اگر نیازی هست جای دیگه معاینه بشم، باید چی رو بپرسم؟ در مورد دید چشم هام مطمین هستم.... ممنونسلام. آقای یاسینی عزیز یه 18 ماهی از این عمل لازک من (با دکتر هاشمی تو بیمارستان نور) گذشت و چشم چپ من کماکان 5/10 باقی موند و بهتر نشد... که فک کنم دیگه باید بهش عادت کنم با همون یه چشم سالم! ولی الان چیزی که بیشتر از همه اذیتم میکنه دو تا مشکله: اول مشکل دیدم توی شب موقع رانندگیه که واقعا خطرناکه!! راهی دارم با عینک مخصوصی چیزیبهترش کنم؟ منظورم همین انعکاس نور، HALO و ... هست. ظاهرا این عینک های دید در شب فقط توصیه نمیشند و فقط AR Coated ها توصیه میشن که هنوز تست نکردم. و دومیش، این که یه چشمم ضعیف تره، باعث نمیشه چشم سالمم هم به دلیل فشار بیشتر ضعیف بشه؟ یا بر عکس چشم ضعیف ترم چون ازش کار کمتر کشیده میشه؟؟
ممنون مثل همیشه
دوست عزیز شماره چشمتون رو ایا مطمئنید.
بهتره برید پیش یک دکتر دیگه برای چک اپ.
اول نگید کی عملتون کرده بزارید ببینیم نظر اون دکتر چیه.
در مورد ضعف اون یکی چشم مشکلی نیست نگران نباشید.
لطفا به من هم خبر بدید که دکتر دیگه چی گفت.
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
-------------------------ی سوال دیگه بیمارستان خاتم الانبیا مشهد چطوره؟ایا طرف قرارداد با بیمه نیروهای مسلح هست؟
ببین جناب زنگ بزن به مطب ها ،معمولا بعد از ظهر ها هستنممنونم از پاسختون یعنی دکتر صداقت بیمه نروهای مسلح قبول نمیکنه؟
بعد شما داخل بیمارستان خاتم عم کردین؟مشکل شما هم قوزقرنیه بود؟ میتونم بپرسم هزینه اش چقدره؟
دوستان حرف ایشونو تا چه حد تایید میکنید؟سلام / من دکتر سیامک زارعی قنواتی رو میشناسم و دو بار زیر نظر ایشون تو خاتم عمل کردم / کارشون عالیه / فقط دقت داشته باشین که اکثر عمل ها رو خودشون انجام نمیدم و رزیدنتاشون این کارو میکنن چون خاتم یک مرکز آموزشیه !