جناب یاسینی عزیز چن تا مطلب:
امروز ۲۲ جون بود و من رفتم به کلینک bochner که قبلا گفته بودم. معاینه های معمولی رو که توسط رزیدنت ها انجام دادن و بعد منو فرستادن طبقه دیگه پیش Dr Cheskes که اون بهم گفت بهتر اینه که اول یه کانتکت لنز رو امتحان کنم ببینم دیدم چه قدر خوب میشه که از روی اون IOL مربوطه رو برام انتخاب کنن. (البته اگه من درست فهمیده باشم.) یعنی همون چیزی که خودم میخواستم. میخواسم یه لنز امتحانی بذارم ببینم دیدم با لنز چه تفاوتی با عینک داره. از شانس خوب من و اینکه ما ایرانیا کلا دنیا رو تسخیر کردیم! یه دکتر ایرانی به نام آقای کورش هم جزء تیم پزشکی انستیتو باکنر هستن که همون طور که گفتم این انستیتو یکی از بهترین ها در کانادا هستش. یه وقت ملاقات برای ۲ جولای با دکتر کورش بهم دادن که لنز فکیک رو ایشون برام انتخاب کنن. حالا یه سوالی برام به وجود اومد:
آیا این کار رایجی هستش که قبل از IOL مریض رو ترغیب به کانتکت لنز کنن؟ آخه می دونید اینجا سیستم (البته تا اونجا که من متوجه شدم) این طوریه که بیمه پول کانتکت لنز رو می ده و همچنین پول ویزیت رو هم. از اون جایی که مشاوره اینها رایگان بود، یعنی در واقع قرار نبود من ویزیت پولی بشم، من حس کردم شاید یه جورایی می خواد از بیمه من استفاده کنه چرا که فکر نکنم این قضیه کانتکت لنز قبل از IOL یه چیز مرسومی باشه. آخه می دونید من شک دارم دولت پول کانتکت لنز رو کامل کامل بپردازه. اگه این طور باشه و من نیاز باشه یه مقداری از پول لنز رو بدم، آیا این کار رو بکنم؟ ضمن اینکه من تاکید کردم که آقا من برای IOL اومدم. حالا باید ۱۰ روز دیگه برم پیش جناب دکتر آرش ببینم قضیه چی هست.
ضمن اینکه یه خواهشی داشتم:
میشه لطفا برید به وبسایت انستیتو باکنر به نشانی (
www.bochner.com) قسمت Technology . در اون قسمت دستگاه هایی که توی این کلینیک مورد استفاده هست رو آورده. میخوام بدونم آیا واقعا همون طور که این همه تبلیغ می کنن دستگاه هاشون به روز هست یا خیر و اینکه آیا در ایران هم دستگاه ها هست؟
باز هم ممنون