اولین بارمه . نظرتون راجع به http://www.lensiran.ir/Fa/Order.aspx?ProductID=21 چیه ؟ فقط 5 روز میخوام استفاده کنم آخه ، بعدش همون عینک خودمو میزنم . اگه چشمام حدودا نیم نمره آستیگمات داشته باشه میتونم لنز بدون آستیگمات استفاده کنم ؟
سلام آقای یاسینی
من جفت چشمام -4 هستش، رفتم نور پیش دکتر بهرمندی، گفت میتونی فمتو یا prk کنی میل خودته
برای 10 روز دیگه نوبت فمتو گرفتم باهاش ولی هنوز دل دل می کنم. به نظرت فمتو 4400 تومنی به prk با 2600 lرزه؟ برام مهمتر نتیجه نهایی و قابلیت اعتماده
کلنبک بصیر چطوره نسبت به نور؟ فکر کنم ارزونتره
. چون از خوزستان میام برام فرقی نمیکنه کجای تهران باشه و حتی شهر دیگه
جناب @b.yasini عزیز ممنون که جواب دادی.
ولی واقعا من دیگه نمیدونم چه کنم. اینجا گفتن این دکتر استاین خیلی معروفه و کارش درسته. دکتر استاین گفت این Corneal Inlay یا همون حلقه که شما فرمودی رو بعد از اینکه لنز با فوکوس دور رو برام گذاشت، انجام میده که من دیگه به اون عینک مطالعه هم نیاز نداشته باشم. من خودم اصلا با این کار موافق نیستم. هم به دلیل هزینههاش و هم به این دلیل که تو یوتوب کلی فیلم راجع بهش دیدم و همون طور که شما گفتی این مال اشخاص بالای ۴۵ ساله. اینجوری در اصل من باید ۲ تا ریسک رو بپذیرم. یکی همین لنز با فوکوس دور که خب میدونید وقتی فوکوس دور باشه، دید نزدیک و دید میانه خوبی نداری و باید عینک بزنی که این اصلا به درد من نمیخوره. و یکی هم ریسک گذاشتن حلقه. ولی آقای یاسینی علت اینکه مغزم تعجب زده اینه که آیا ممکنه دکتر استاین به سبب اینکه چشمام نیستاگموس و آستیکمات داره با مولتی فوکال مخالف باشه؟ یا اینکه مثلا ۲۳ سال پیش عمل کردم ترسوندتش؟ آخه دکتر کورش که تو همین انستیتو باکنر هستش میگفت این دکتر استاین کارش درسته. خداییش رو اینترنت هم مریضهاش اکثرا راضی بودند. ولی اینکه به من نگفت چرا مولتی فوکال برای من مخالفه من رو ناراحت می کنه. حالا من از شما میپرسم آیا تا حالا شده کیسی رو شما شاهد بودید که دکترش با مولتی فوکال مخالف بوده باشه؟ بعدش اینکه آقای یاسینی نظر شما راجع به حلقه برای من چیه؟ من البته فقط به حرفهای ایشون اکتفا نمیکنم و قطعا با چند تا پزشک دیگه هم مشورت میکنم ولی من خیلی شوکه شدم. باور کن به خدا دارم دیوونه میشم. من اگه میخواستم فقط با فوکوس دور باشه که خب تو همون ایران این کار رو می کردم. جناب یاسینی لطفا راهنماییم کنید.
در مورد داروها اچازه بدید نظر دکتر ارجح باشه. من اونثدر اطلاات ندارم که در مورد مصرف داروها و شباهتشون به هم صحبت کنم. ویتامین ث برای جوش خوردن قرنیه استفاده میشه و طبق نظر دکتر استقاده کنید.سلام جناب یاسینی
بله خداروشکر برخوردشون از عمل به بعد خوب بود .نمیدونم چرا اونروز عصبانی بودن شانس من
یه سوال دارم .قطره فلوکورت وبتامتازون باهم چه تفاوتی دارند؟دکتر به من گفتن فعلا تا یک ماه آینده روزی یک بار بتامتازون وکلوبیوتیک استفاده کنم.
وسوال دیگه اینکه ویتامین ث تا چه زمانی باید خورده بشه؟من تا امروز روزی 2 تا خوردم.
ممنونم از پاسخگوییتون
نگران نباشید. شرکت لنز ایران بسیار معروفه و کیفیت محصولاتش عالیه. جالب بود برام که سافلون رو گرفتن. اول فکر کردم تولد خودشونه. دقت کنید که ایران قوانین خاص خودش رو برای جعبه بندی داره برای همین ممکنه با ماله سایتش فرق کنه.آقای یاسینی خواهش می کنم زود راهنمایی کنید واقعا به راهنماییتون نیاز دارم . بسیار بسیار ممنونم . با توجه به اینکه من از لنز فقط میخوام یه هفته استفاده کنم و نهایتا چند روز قبلش برای عادت کردن چشمم ، به نظر شما این مدل رو بخرم خوبه ؟ تاییدش میکنید آیا ؟
http://www.lensiran.ir/Fa/Order.aspx?ProductID=85
http://www.lensiran.ir/Fa/Order.aspx?ProductID=85
فقط نمیدونم چرا جعبه اش مثل جعبه هایی که تو سایت انگلیسیشه ( http://www.lenstore.co.uk/search/sauflon ) نیست . یه چیز دیگه ، رفتم از یه عینک فروشی که لنز داره ( نمیدونم اپتومتریست بود یا نه ) میپرسم چه مارکی خوبه ، میگه مارک مهم نیست مهم اینه که استاندارد باشه ، از حرفش تعجب کردم .
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دکتر یاسینی عزیز
من از دو سال پیش تصمیم به عمل عیوب انکساری چشم دارم، که برای عمل هم به بیمارستان فارابی رفتم و بعد آزمایشات، برام عمل prk رو پیشنهاد دادن، ولی چون زیاد در مورد فارابی مطمئن نبودم، از عمل منصرف شدم. در حال حاضر میخوام در کلینیک نور تهران عمل کنم ولی چون ساکن کرج هستم هيچ شناختی در مورد دکترهای اونجا ندارم، میخواستم شما لطف کنین یه دکتر خوب که وقت کافی هم داشته باشه رو بهم معرفی کنین. چون از پست های قبلیتون که خوندم متوجه شدم دکتر هاشمی خیلی خوب هستن ولی سرشون حسابی شلوغه.واقعا ممنون ميشم اگه راهنماييم کنین.
هر دو دکتر بسیار عالی هستند. مخصوصا دکتر ایرانی که من رو هم به خوبی میشناسه. خانم دکتر بسیار مهربان و با اطلاعاتی هستند. فرقی نداره می تونید پیش هر کدوم خواستید بریدولی من پیشنهاد می کنم حتما یک سر به خانم دکتر بزنید.سلام آقای یاسینی.
من رشت زندگی میکنم.همسرم قوز قرنیه داره و میخواد پیوند قرنیه انجام بده ولی تو تهران.دوتا دکتر به ما معرفی کردن.دکتر جباروند و دکتر زهره ایرانی.میخواستم لطف کنین و راهنمایی کنین.ممنون
ممنون میشم سوال کنید..
و اینکه دستگاه الگرتو جز دستگاه های خوب محسوب میشه یا مثل تکنولاس اونم خیلی قدیمیه؟؟
چون میخام اهواز لیزیک کنم من از اریا و دستگاهش خبر نداشتم..دکتر اناری مرکز لیزیک عمل میکنن با همون تکنولاس..
حالا گفتم سری به دکتر پناهی بزاز بزنم و سوال کنم
دوستان من 2 هفته دیگه عمل میکنم , گفتم تجربه قبل عمل و انشالله بعد عمل رو در اختیار دوستان بزارم
من کرج به توصیه آقای @b.yasini پیش دکتر میردهقان رفتم. البته پیش از این هم پیش دکتر میردهقان رفته بودم
آزمایشات و عکس ها رو فرستاد نگاه تهران گرفتم و بعد از اینکه نتایج رو دید گفت مشکلی نیست و نگاه هم عمل میکنم
هزینه آزمایشات بدون بیمه 420 هزار تومان شد
خود عمل هم 2 میلیون و 400 میشه
سلام جناب یاسینی
دیروز بعداز گذشت 27 روز از عمل لازک مراجعه کردم کلینیک.اپتومتر برام نوشت چشم چپ ده دهم چشم راست پنج دهم.درحقیقت من با چشم راستم کاملا تار ومبهم میدیدم واصلا نمیتونستم علامتارو تشخیص بدم
چشم چپم هم بااینکه درست میگفتم اما اون هم کمی تاری داشت.
پیش دکتر که رفتم گفتن چشم راستت تنبلی داره وازین بهتر نمیشه بهترین دیدش درهمین حده.دکتر ادعا داشتن که قبل عمل اینوبه من گفتن درصورتیکه فقط گفتن چشم راستت از چپ ضعیفتره وهیچ توضیح دیگه ای به من ندادن.اگرمیدونستم شاید اصلا عمل نمیکردم.خیلی خیلی ازشون ناراحتم .اصلا قبل عمل برامن وقت نزاشتن.
این هم برام عجیبه که همه میگن دید چشم در ماههای آینده بهتر میشه ولی دکتر به من اینطوری گفت.
نگرانم نکنه بازم مجبور شم عینک بزنم یااینکه چشم راستم ضعیفتر بشه.
سلام جناب یاسینی
برگه ریپورت ازمایش چشم مادر من هست.
ایا امکان درمان و یا جلوگیری از پیشرفت بیماریشون هست؟
فکر می کنم باید فمتو بکنید. در ارئمیه برید پیش دکتر سیفی. آدم بسیار خوب و با اطلاعاتیه.جناب یاسینی با احترام
من چشمام هر کدوم 4 درجه ضعیفه و هر کدوم تقریبا یک درجه آستیگمات.
بین عملهای فعلی کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
و تو ارومیه مرکزی هست که کارش مورد تایید باشه برم اونجا؟
ممنونمسلام برید پیش دکتر گرامتی یا دکتر میر دهقان در کرج.
هیچ راهی برای درمان یا جلوگیری از پیشرفت ندادننظر آخر دکتر چی بوده؟
سلام، مهندس مارو هم تحویل بگیرین ...با سلام و تشکر از زحمات شما
چهل روز پیش عمل PRK انجام داده ام. سوالات زیر رو داشتم:
۱- کارم با کامپیوتر نسبتا زیاد است، برای اینکه تاثیر سویی نداشته باشه، چه نکاتی رو باید رعایت کنم؟ استفاده از عینک آنتی رفلکس چه حسنی داره (اصلا ضرورتی داره)؟
۲- برداشتن جسم سنگین برای من جایز هست؟ (شماره هر چشمم قبل عمل ۴ و هفتاد و پنج صدم بود)
۳- خارش چشمان جایز است؟ (خسته شدم بس که مواظب بودم دستم سمت چشمانم نره!!!)