• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

IBraHiM.f

Registered User
لایک‌ها
699
جناب یاسینی با احترام
من چشمام هر کدوم 4 درجه ضعیفه و هر کدوم تقریبا یک درجه آستیگمات.
بین عملهای فعلی کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
و تو ارومیه مرکزی هست که کارش مورد تایید باشه برم اونجا؟

uptight

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اولین بارمه . نظرتون راجع به http://www.lensiran.ir/Fa/Order.aspx?ProductID=21 چیه ؟ فقط 5 روز میخوام استفاده کنم آخه ، بعدش همون عینک خودمو میزنم . اگه چشمام حدودا نیم نمره آستیگمات داشته باشه میتونم لنز بدون آستیگمات استفاده کنم ؟

آقای یاسینی خواهش می کنم زود راهنمایی کنید واقعا به راهنماییتون نیاز دارم . بسیار بسیار ممنونم . با توجه به اینکه من از لنز فقط میخوام یه هفته استفاده کنم و نهایتا چند روز قبلش برای عادت کردن چشمم ، به نظر شما این مدل رو بخرم خوبه ؟ تاییدش میکنید آیا ؟
http://www.lensiran.ir/Fa/Order.aspx?ProductID=85
فقط نمیدونم چرا جعبه اش مثل جعبه هایی که تو سایت انگلیسیشه ( http://www.lenstore.co.uk/search/sauflon ) نیست . یه چیز دیگه ، رفتم از یه عینک فروشی که لنز داره ( نمیدونم اپتومتریست بود یا نه ) میپرسم چه مارکی خوبه ، میگه مارک مهم نیست مهم اینه که استاندارد باشه ، از حرفش تعجب کردم .

mona.mo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دکتر یاسینی عزیز
من از دو سال پیش تصمیم به عمل عیوب انکساری چشم دارم، که برای عمل هم به بیمارستان فارابی رفتم و بعد آزمایشات، برام عمل prk رو پیشنهاد دادن، ولی چون زیاد در مورد فارابی مطمئن نبودم، از عمل منصرف شدم. در حال حاضر میخوام در کلینیک نور تهران عمل کنم ولی چون ساکن کرج هستم هيچ شناختی در مورد دکترهای اونجا ندارم، میخواستم شما لطف کنین یه دکتر خوب که وقت کافی هم داشته باشه رو بهم معرفی کنین. چون از پست های قبلیتون که خوندم متوجه شدم دکتر هاشمی خیلی خوب هستن ولی سرشون حسابی شلوغه.واقعا ممنون ميشم اگه راهنماييم کنین.

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

لنز های تولید ایران کیفیت خوبی دارند. همین شرکت ایران لنز لنز های داخل چشمی با کیفیت بالایی تولید می کنه. ولی من خودم لنزش رو از نزدیک ندیدم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی
من جفت چشمام -4 هستش، رفتم نور پیش دکتر بهرمندی، گفت میتونی فمتو یا prk کنی میل خودته
برای 10 روز دیگه نوبت فمتو گرفتم باهاش ولی هنوز دل دل می کنم. به نظرت فمتو 4400 تومنی به prk با 2600 lرزه؟ برام مهمتر نتیجه نهایی و قابلیت اعتماده
کلنبک بصیر چطوره نسبت به نور؟ فکر کنم ارزونتره
. چون از خوزستان میام برام فرقی نمیکنه کجای تهران باشه و حتی شهر دیگه

دوست عزیز شماره چشم شما کمی بالاست. آیا آستیگمات هم دارید؟
اگر ندارید خیلی بین این دو تا فرق زیادی نیست ولی تصمیم با دکتره.
اگر از خوزستان میائید حتما یک جایی رو برای دو روز در نظر بگیرید که دکتر بتونه شما رو دو روز بعد از عمل ویزیت کنه.
بصیر کلینیک بسیار خوبیه ولی من فکر می کنم نور شاید بهتر باشه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب @b.yasini عزیز ممنون که جواب دادی.
ولی واقعا من دیگه نمی‌دونم چه کنم. اینجا گفتن این دکتر استاین خیلی معروفه و کارش درسته. دکتر استاین گفت این Corneal Inlay یا همون حلقه که شما فرمودی رو بعد از اینکه لنز با فوکوس دور رو برام گذاشت، انجام می‌ده که من دیگه به اون عینک مطالعه هم نیاز نداشته باشم. من خودم اصلا با این کار موافق نیستم. هم به دلیل هزینه‌هاش و هم به این دلیل که تو یوتوب کلی فیلم راجع بهش دیدم و همون طور که شما گفتی این مال اشخاص بالای ۴۵ ساله. اینجوری در اصل من باید ۲ تا ریسک رو بپذیرم. یکی همین لنز با فوکوس دور که خب می‌دونید وقتی فوکوس دور باشه، دید نزدیک و دید میانه خوبی نداری و باید عینک بزنی که این اصلا به درد من نمی‌خوره. و یکی هم ریسک گذاشتن حلقه. ولی آقای یاسینی علت اینکه مغزم تعجب زده اینه که آیا ممکنه دکتر استاین به سبب اینکه چشمام نیستاگموس و آستیکمات داره با مولتی فوکال مخالف باشه؟ یا اینکه مثلا ۲۳ سال پیش عمل کردم ترسوندتش؟ آخه دکتر کورش که تو همین انستیتو باکنر هستش می‌گفت این دکتر استاین کارش درسته. خداییش رو اینترنت هم مریض‌هاش اکثرا راضی بودند. ولی اینکه به من نگفت چرا مولتی فوکال برای من مخالفه من رو ناراحت می کنه. حالا من از شما می‌پرسم آیا تا حالا شده کیسی رو شما شاهد بودید که دکترش با مولتی فوکال مخالف بوده باشه؟ بعدش اینکه آقای یاسینی نظر شما راجع به حلقه برای من چیه؟ من البته فقط به حرف‌های ایشون اکتفا نمی‌کنم و قطعا با چند تا پزشک دیگه هم مشورت می‌کنم ولی من خیلی شوکه شدم. باور کن به خدا دارم دیوونه می‌شم. من اگه میخواستم فقط با فوکوس دور باشه که خب تو همون ایران این کار رو می کردم. جناب یاسینی لطفا راهنماییم کنید.

سلام. دکتر های بسیار خوبی هستند که لنز مولتی فوکال نمی ذارند. مثل این می مونه که بگی راننده خیلی خوبی هست که با مثلا bmw خوب رانندگی می کنه ولی هیچوقت پشت فراری نمیشینه. این دلیل نمیشه که فراری ماشین بدیه. inlay یک رینگ بسیار جدید و انقلابیه که در یک چشم کار گذاشته میشه و وابستگی به عینک رو از بین می بره. ولی به نظر من میشه خیلی راحتتر با کمک لنز مولتی فوکال دید رو اصلاح کرد.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی
بله خداروشکر برخوردشون از عمل به بعد خوب بود .نمیدونم چرا اونروز عصبانی بودن شانس من
یه سوال دارم .قطره فلوکورت وبتامتازون باهم چه تفاوتی دارند؟دکتر به من گفتن فعلا تا یک ماه آینده روزی یک بار بتامتازون وکلوبیوتیک استفاده کنم.
وسوال دیگه اینکه ویتامین ث تا چه زمانی باید خورده بشه؟من تا امروز روزی 2 تا خوردم.
ممنونم از پاسخگوییتون
در مورد داروها اچازه بدید نظر دکتر ارجح باشه. من اونثدر اطلاات ندارم که در مورد مصرف داروها و شباهتشون به هم صحبت کنم. ویتامین ث برای جوش خوردن قرنیه استفاده میشه و طبق نظر دکتر استقاده کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
آقای یاسینی خواهش می کنم زود راهنمایی کنید واقعا به راهنماییتون نیاز دارم . بسیار بسیار ممنونم . با توجه به اینکه من از لنز فقط میخوام یه هفته استفاده کنم و نهایتا چند روز قبلش برای عادت کردن چشمم ، به نظر شما این مدل رو بخرم خوبه ؟ تاییدش میکنید آیا ؟
فقط نمیدونم چرا جعبه اش مثل جعبه هایی که تو سایت انگلیسیشه ( http://www.lenstore.co.uk/search/sauflon ) نیست . یه چیز دیگه ، رفتم از یه عینک فروشی که لنز داره ( نمیدونم اپتومتریست بود یا نه ) میپرسم چه مارکی خوبه ، میگه مارک مهم نیست مهم اینه که استاندارد باشه ، از حرفش تعجب کردم .
نگران نباشید. شرکت لنز ایران بسیار معروفه و کیفیت محصولاتش عالیه. جالب بود برام که سافلون رو گرفتن. اول فکر کردم تولد خودشونه. دقت کنید که ایران قوانین خاص خودش رو برای جعبه بندی داره برای همین ممکنه با ماله سایتش فرق کنه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
با عرض سلام وخسته نباشید خدمت دکتر یاسینی عزیز
من از دو سال پیش تصمیم به عمل عیوب انکساری چشم دارم، که برای عمل هم به بیمارستان فارابی رفتم و بعد آزمایشات، برام عمل prk رو پیشنهاد دادن، ولی چون زیاد در مورد فارابی مطمئن نبودم، از عمل منصرف شدم. در حال حاضر میخوام در کلینیک نور تهران عمل کنم ولی چون ساکن کرج هستم هيچ شناختی در مورد دکترهای اونجا ندارم، میخواستم شما لطف کنین یه دکتر خوب که وقت کافی هم داشته باشه رو بهم معرفی کنین. چون از پست های قبلیتون که خوندم متوجه شدم دکتر هاشمی خیلی خوب هستن ولی سرشون حسابی شلوغه.واقعا ممنون ميشم اگه راهنماييم کنین.

سلام برید پیش دکتر گرامتی یا دکتر میر دهقان در کرج.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای یاسینی.
من رشت زندگی میکنم.همسرم قوز قرنیه داره و میخواد پیوند قرنیه انجام بده ولی تو تهران.دوتا دکتر به ما معرفی کردن.دکتر جباروند و دکتر زهره ایرانی.میخواستم لطف کنین و راهنمایی کنین.ممنون
هر دو دکتر بسیار عالی هستند. مخصوصا دکتر ایرانی که من رو هم به خوبی میشناسه. خانم دکتر بسیار مهربان و با اطلاعاتی هستند. فرقی نداره می تونید پیش هر کدوم خواستید بریدولی من پیشنهاد می کنم حتما یک سر به خانم دکتر بزنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
ممنون میشم سوال کنید..

و اینکه دستگاه الگرتو جز دستگاه های خوب محسوب میشه یا مثل تکنولاس اونم خیلی قدیمیه؟؟

چون میخام اهواز لیزیک کنم من از اریا و دستگاهش خبر نداشتم..دکتر اناری مرکز لیزیک عمل میکنن با همون تکنولاس..

حالا گفتم سری به دکتر پناهی بزاز بزنم و سوال کنم

الگرتو تولید آلکان آمریکا و از بهترین دستگاههای لیزر چمشی است.
دکتر پناهی رو به خوبی به یاد دارم. یادش بخیر خیلی آدم جالبیه. بهش سلام برسونید و بگید که یاسینی گفت آخرش نتونستیم سر شما رو کلاه بزاریم.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
دوستان من 2 هفته دیگه عمل میکنم , گفتم تجربه قبل عمل و انشالله بعد عمل رو در اختیار دوستان بزارم
من کرج به توصیه آقای @b.yasini پیش دکتر میردهقان رفتم. البته پیش از این هم پیش دکتر میردهقان رفته بودم
آزمایشات و عکس ها رو فرستاد نگاه تهران گرفتم و بعد از اینکه نتایج رو دید گفت مشکلی نیست و نگاه هم عمل میکنم
هزینه آزمایشات بدون بیمه 420 هزار تومان شد
خود عمل هم 2 میلیون و 400 میشه

من دکتر میر دهقان را به خوبی میشناسم. آدم بسیار سالم و خوبیه. مطمئن باشید پشیمون نمیشید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام جناب یاسینی
دیروز بعداز گذشت 27 روز از عمل لازک مراجعه کردم کلینیک.اپتومتر برام نوشت چشم چپ ده دهم چشم راست پنج دهم.درحقیقت من با چشم راستم کاملا تار ومبهم میدیدم واصلا نمیتونستم علامتارو تشخیص بدم
چشم چپم هم بااینکه درست میگفتم اما اون هم کمی تاری داشت.
پیش دکتر که رفتم گفتن چشم راستت تنبلی داره وازین بهتر نمیشه بهترین دیدش درهمین حده.دکتر ادعا داشتن که قبل عمل اینوبه من گفتن درصورتیکه فقط گفتن چشم راستت از چپ ضعیفتره وهیچ توضیح دیگه ای به من ندادن.اگرمیدونستم شاید اصلا عمل نمیکردم.خیلی خیلی ازشون ناراحتم .اصلا قبل عمل برامن وقت نزاشتن.
این هم برام عجیبه که همه میگن دید چشم در ماههای آینده بهتر میشه ولی دکتر به من اینطوری گفت.
نگرانم نکنه بازم مجبور شم عینک بزنم یااینکه چشم راستم ضعیفتر بشه.
:(:(

خیلی جالبه. تنبلی چشم به راحتی با یک بار بررسی مشخص میشه. البته خبر خوب اینه که با افزایش سن احتمالا دیدتون بهتر میشه(برخلاف بقیه آدمها هر چی سنتون بالاتر بره دیده اتوم منفی میشه و از دید مثبت ناشی از تنبلی چشم کاسته میشه). واقعا حیف.
با وجود اینکه بارها دکتر ها به خاطر این پست ها به من تذکر دادن ولی بهتون می گم که می تونید شکایت بکنید. اینو دقت بکنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب یاسینی با احترام
من چشمام هر کدوم 4 درجه ضعیفه و هر کدوم تقریبا یک درجه آستیگمات.
بین عملهای فعلی کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
و تو ارومیه مرکزی هست که کارش مورد تایید باشه برم اونجا؟
فکر می کنم باید فمتو بکنید. در ارئمیه برید پیش دکتر سیفی. آدم بسیار خوب و با اطلاعاتیه.
فکر می کنم در مرکز جراحی دکتر تیزرو و یا در بیمارستان آذربایجان عمل می کنند.

INJ3CT8R

Registered User
لایک‌ها
172
با سلام خدمت دوستان عزیز و بخصوص آقای یاسینی من امروز بنابر توصیه هایی که شد و تعاریفی که از دکتر احمدیه شنیدم بخاطر مشکل فلوتر یا مگس پران پیش ایشون رفتم متاسفانه باید بگم تجربه خوبی حداقل برای من نبود اولا من ماه پیش با هماهنگی تلفنی و نامه از دکتر 6 ساعت راه از شهرستان پا شدم اومدم تهران بعد توی مطب منشی راحت به من گفت اولا باید تا شب منتظر باشی اخرشم گفت دکتر قبول نمیکنه مگه اینکه برای ماه دیگه اخه مگه نمیشد پشت تلفن بگه اینو هیچی مجبور شدم برگردم حالا امروز بعد از یکماه من دوباره با کلی امیدواری اومدم و بالاخره ویزیت شدم ولی ایشون منکر تاثیرات مثبت عمل floaterectomy در درمان مگس پران شدند و با نوعی حالت تمسخر به بنده جواب میدادند و با یک دکتر خانوم که نمیدونم اسمش چی بود انگلیسی با نوعی کنایه الفاظی رو رد و بدل میکردند و خود دکتر در مجموع دو دقیقه بنده رو دید و بقیش با دکتر دیگه بود. من ادم رکی هستم و هرچیزی هست بدون کم و کاستی میگم فقط از معاینه کلی چشم راضی بودم که خوشبختانه از خود چشم بجز دوتا لاتیس کوچک تشخیص دیگه ای داده نشد ولی ایشون با من بیمار همدردی نکردند و اگه میدونستم ایشون تجربیاتش در مورد مگس پران آپدیت نیست هرگز نمیومدم تهران

به هر حال به این راحتی ها من از میدون به در نمیشم و ایشالا نزد متخصصین دیگه خواهم رفت چراکه می گویند جوینده یابندست من امیدوارم در ایران درک متخصصین شبکیه و ویتره ایرانی از بیماری فلوتر بالاتر بره همونطور که در آمریکا به راحتی این مشکل قابل درمان هست برای مثال میشه وبسایت یک متخصص شبکیه رو در این مورد دید:

vitrectomyforfloaters.com

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
سلام جناب یاسینی و سایر دوستان عزیز
من برای یکی از چشم هام که قوز قرنیه دارم 2 ساله از لنز هارد استفاده میکنم. تقریبا راضی هستم . هر چند دیدم مثل اویل که لنز رو استفاده میکردم نیست.
اما چشم دیگرم 14 سال پیش پیوند قرنیه کردم
دید ضعیفی داره. و مشکل دیگر داره پخش شدن نور هست در شب که مخصوصا در هنگام رانندگی خیلی آزار دهندست.
به پزشک هم مراجعه کردم قطره و ... هم دادن که اصلا بهتر نشد.
فک میکنم تنها راهش استفاده از لنز هارد باشه که جلو پخش شدن نورهای متمرکز رو بگیره .
اپتومتریست هم که رفتم گفت قرنیه خیلی فلت شده یا همچین چیزی. و امکان استفاده از سافت لنز نیست باید از لنز توریک یا هارد استفاده کنی.(البته این اپتومتریست فقط لنز سافت تحویز میکرد)

حالا سئوالم اینه که اول آیا راه خاصی رو پیشنهاد میکنید؟
دوم هم اینکه توی مشهد کسی که لنز هارد تحویز کنه وکارش خوب باشه چه کسی رو پیشنهاد میدید.(طوری که پرسیدم گفتن دکتر یکتا کارش خوبه) چون به مشهد نزدیک هستم . لنز قبلی رو از کلینیک لنز بیمارستان نور تهران گرفتم که انصافا کارشون خیلی خوب بود. فامیل دکتر رو یادم نمیاد. اما فعلا فرصت تهران رفتن رو ندارم.

eghbali66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
با سلام و تشکر از زحمات شما
چهل روز پیش عمل PRK انجام داده ام. سوالات زیر رو داشتم:

۱- کارم با کامپیوتر نسبتا زیاد است، برای اینکه تاثیر سویی نداشته باشه، چه نکاتی رو باید رعایت کنم؟ استفاده از عینک آنتی رفلکس چه حسنی داره (اصلا ضرورتی داره)؟

۲- برداشتن جسم سنگین برای من جایز هست؟ (شماره هر چشمم قبل عمل ۴ و هفتاد و پنج صدم بود)

۳- خارش چشمان جایز است؟ (خسته شدم بس که مواظب بودم دستم سمت چشمانم نره!!!)
سلام، مهندس مارو هم تحویل بگیرین ...

بالا