• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنایی با جراحی های چشم و پرسش و پاسخ

panish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به همه ، علی الخصوص دکتر یاسینی عزیز که واقعا کار بزرگی میکنن وقت و حوصله میذارن توی اینترنت که خیلیا مثل من دنبال اطلاعات هستن رو روشن میکنن... مرسی ...
من کلی صفحات قبل رو خوندم و یک سری اطلاعات به دست آوردم اما سوالای خودم موندن ،
من 25 سالم هست و میخوام تو کلینیک نور تهران عمل کنم، خیلی وقته این قصد رو دارم اما منتظر شدم هم سنم بالاتر بره هم چشمم ثابت بشه که خدارو شکر نزدیک 2 سال هست ثابته
خواستم بدونم به جز دکتر هاشمی که شدیدا وقتشون پره و فقط میسپرن به دکترهای معتمد ، دیگه چه دکتری رو پیشنهاد میکنید؟ برای من خیلی خیلی مهمه که عمل خوب انجام بشه و هزینش هم اصلا مهم نیست، نزدیکای یه اتفاق مهم تو زندگیمم هست دیگه خلاصه داستان نشه برام :))
منتظر پاسختون هستم
سلام. اجازه بدین من هم تجربمو براتون بازگو کنم.من با آقای دکتر خانلری در بیمارستان نگاه عمل لازک انجام دادم.خیلی خیلی از عملم راضیم.ایشون دکتر باتجربه و آگاهی هستند.کارشونو خوب بلدند.البته این دکترو آقای یاسینی خیلی قبول دارند و من با اعتماد به پیشنهاد آقای یاسینی نزد ایشون عمل کردم.موفق باشی.

Marin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فکر میکنم کمی دیره ولی نگران نباشید همه چیز چک میشه. امیدوارم لازک رو انتخاب کرده باشید.

Sent from my SM-N910H using Tapatalk
سلام و ممنون كه نظرتون رو إعلام كرديد. خوب خدا رو شكر، من لازك كردم البته انگار خودشون ميگن PRK . از دكتر ميرآفتاب و نور هم بسيار راضي يودم. عمل، دارو و عكس كلا شد ٢٩٠٠٠٠٠ تومن. در اولين فرصت ميام وتجربه مو مينويسم.

mollaee ham

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دکترباسینی عمل کمرا چیه؟؟ ایا باجراحی عیوب انکساری مگه استیکمات چشم هم برطرف نمیشه پس این کمری که کفتید چیه که6میلیون هزینه داره؟

amirhossein7n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی از راهنماییتون...من یک شنبه عمل کردم و خداروشکر اصلا تا الان اذیت نشدم...درد و سوزشم زیاد نداشتم...فقط از دیروز چشمام شدید تار شده و دیدمو کم کرده که میگن طبیعیه...فقط تا کی انقد تاری چشمم کمتر میشه که حداقل کارای عادیمو بتونم انجام بدم؟راستی کاری چیزی مثل کار با گوشی و تلویزیون هست که باعث شه نمره چشام برگرده؟

InTheSky

Registered User
لایک‌ها
20
جناب آقای یاسینی عزیز
درود و خدا قوت

من حدود دو ماه پیش از دکتر بهشت نژاد بیمارستان فارابی وقت گرفتم برای معاینه و عمل. که برای یک ماه بعد وقت داد. ولی یه هفته مونده به نوبت زنگ زدند گفتند دکتر حدود یه ماه نخواهد بود و گفتند که می تونند برای یه دکتر دیگه وقت بدند و من قبول نکردم و خلاصه گفتن بعدا تماس بگیرید هر وقت دکتر اومدند. در هر حال حالا برای فردا از ایشون وقت گرفتم ولی داشنم پستهای قبلی را مرور می کردم دیدم که تغییراتی مثل این که در بیمارستان ایجاد شده.
حالا می خوانم بدونم که آیا شما همچنان این بیمارستان و این دکتر پیشنهاد می دهید یا خیر؟
اگر لطف کنید سریعتر پاسخ دهید ممنون خواهم بود.
مرسی
جناب یاسینی
این پست من فکر کنم ندیدید، ولی من امروز رفتم پیش دکتر بهشت نژاد و همه چی عالی بود و برای حدود یک و نیم ماه بعد هم وقت عمل داد.

Sent from my SM-N915F

B.saba

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ببخشید کسی اطلاع داره هزینه اشعه ماورابنفش واسه قوز قرنیه چقدره ؟

hadi1258

Registered User
لایک‌ها
68
دوستان عزیز برای پرسش و پاسخ و نیز یافتن تجربه های مشابه تون از سایت دکتر نادری هم می تونید استفاده کنید .
واقعا قسمت پرسش و پاسخ سایتشون عالیه و اطلاعات بسیار خوبی میشه کسب کرد .
http://dr-naderi.com/main/faq.aspx#

salman_1779

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
چند سالتون بود عمل کردین؟
الان شماره چشمتون چنده؟
شنیدم اگر سن عمل پایین باشه و زیر 20 سال باشه احتمال برگشتش زیاده
من 30 سالگی عمل کردم بازم احتمال برگشتش هست؟
شماره چشمتون قبل از عمل چقدر بود؟
بالا یا پایین بودن شماره چشم قبل از عمل تاثیری در احتمال برگشت داره؟
بله تو سن پایین احتمال برگشت زیاده.من 20سالگی عمل کردم و بعد از 3سال کاملا چشام برگشت و ضعیف شد.همون 1.5 که بودم شد
تو سنه شما انشاالله که برنگرده

salman_1779

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
دوستان کسی دکتر سیدیان در کلینیک نور رو میشناسه؟یا اینکه عمل کرده پیشش ؟

saeidahvaz66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اقای یاسینی شماره چشم من 2 سال این مونده

راست : 1.75 با استیگمات 0.75
چپ : 1.75 با استیگمات 1

ضخامت قرینه هم چشم راستم 610 هست چشم چپم 607

با فرض اینکه بقیه چیزها هم اکی باشه...من چه عملی انجام بدم بهتره؟؟؟اخه پولش واسم مهم نیست مشکلی ندارم..خودم دوس دارم فمتولیزیک انجام بدم.نمیدونم دکتر قبول میکنه یا نه

saeidahvaz66

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سوال بالا واسه این بود توی سایت کلینک نور که بریم ..در مورد فمتو لیزیک نوشته شده که دیگه هیچ ریسک عفونتی یا دردی نداره بر خلاف جراحی های دیگه مثل لازک یا پی ار ک....اما تا جایی که من این تایپیک رو دنبال میکردم ظاهر شما اول لازک و پی ار کی رو ترجیح میدین بعد فمتو لیزیک رو...میشه دلیلش رو بدونم؟؟

salman_1779

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
11
آقای یاسینی شما بین این چند مدل عمل خودتون چی پیشنهاد میدین ؟فرقی هم با هم دارند ؟

Yosef_07

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با عرض سلام و خسته نباشید من ۱۷ سالمه نمره چشمم ۱.۵ و ۱.۷۵ هست استیگماتم خیلی کمه ب گفته ی دکتر الان ۳ ۴ ساله اینطوری شده یه دفعه ضعیف شد دلیلشم نفهمیدم ، عینک که میزنم سردرد میگیرم و حس میکنم چشمم خشک میشه واس همین نمیزنم چن هفته لنز زدم بد بود اذیت کرد چشممو دیگه نزدم، میخوام عمل کنم چه عملی رو پیشنهاد میکنید

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
کسی دکتر فاطمه حق بین رو میشناسه ؟
کارش خوبه یا نه ؟

Arman_159

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.
شماره چشم رو بر چه اساس به دستگاه لیزر میدن؟بر اساس بینایی سنجی یا بر اساس اون عکسهایی که قبل از عمل میگیرن؟

xavi68

Registered User
لایک‌ها
3,423
این که میگن بعد عمل لازک اگه تو سر ضربه بخوره شماره چشم برمیگرده یا این که بدنسازی نباید بری درسته ؟؟؟

engineer_hamed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام دوستان من قصد جراحی عیوب انکساری چشم تو بیمارستان نور دارم
شماره چشامم 3 هست هر کدوم سنمم 33 ساله
حالا دکتر خوب توی بیمارستان نور چه کسی رو معرفی میکنید
که از کارش راضی باشید
چند نفرو بهم پیشنهاد بدین لطفاااااااااا

b.yasini

کاربر فعال تاریخ و پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام به همه ، علی الخصوص دکتر یاسینی عزیز که واقعا کار بزرگی میکنن وقت و حوصله میذارن توی اینترنت که خیلیا مثل من دنبال اطلاعات هستن رو روشن میکنن... مرسی ...
من کلی صفحات قبل رو خوندم و یک سری اطلاعات به دست آوردم اما سوالای خودم موندن ،
من 25 سالم هست و میخوام تو کلینیک نور تهران عمل کنم، خیلی وقته این قصد رو دارم اما منتظر شدم هم سنم بالاتر بره هم چشمم ثابت بشه که خدارو شکر نزدیک 2 سال هست ثابته
خواستم بدونم به جز دکتر هاشمی که شدیدا وقتشون پره و فقط میسپرن به دکترهای معتمد ، دیگه چه دکتری رو پیشنهاد میکنید؟ برای من خیلی خیلی مهمه که عمل خوب انجام بشه و هزینش هم اصلا مهم نیست، نزدیکای یه اتفاق مهم تو زندگیمم هست دیگه خلاصه داستان نشه برام :))
منتظر پاسختون هستم
سلام و تشکر
من همیشه دکتر میرآفتاب رو در نور پیشنهاد می کنم ایشان رو از قدیم می شناختم و می دونم که کارشون خیلی خوبه.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
سلام آقای دکتر @b.yasini
من یک مشکلی دارم امیدوارم بتونید کمک کنید شرمنده از اینکه کمی طولانیه

من حدود 9 سال پیش BMT شدم و یکی از عوارض اون GVHD ( حمله میهمان علیه میزبان ) هست که بعد از 6 سال زد به چشمام و باعث خشکی اون شد یعنی دیگه چشمام اشک تولید نمیکنه و برای باز بودن نیاز به قطره داره
پیش دکتر چشم که رفتم گفت باید مجرای اشکیتو ببندیم و یه سری قطره هم داد
بعد از عمل کمی بهتر شد و با قطره های اتولوگ که از خون خودم درست میکنن تو بیمارستان فارابی کمی بهتره و همیشه باید از اونا مصرف کنم

خوب حالا سوالم اینه که من تا کی باید به همین روش ادامه بدم ؟
یعنی اگر این قطره ها نباشه عملا من مثل یک آدم کور هستم و اصلا 1 ثانیه هم نمیتونم باز کنم چشمامو
میخوام بدونم راهی یا درمانی نیست که همیشگی باشه ؟
نمیشه کاری کرد اشک تولید کنه یا نمیدونم یه همچین چیزی ؟

ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوست عزیز. می دونم دقیقا مشکلتون چیه و می دونم که خیلی دردناکه و اعصاب برای آدم نمی ذاره.
فعلا درمان خاصی ارائه نشده ولی مطمئن باشید در طول یک یا دو سال آینده درمانی خواهد داشت. خیلی دارن روی این موضوع کار می کنن. اگر کمی سرچ کنید می بینید که خیلی روشهای نوین به FDA آمریکا رائه شده ولی هنوز تایید نشدهو نا امید نشید خیلی زود از شر این ناراحتی خلاص میشید.

راستی من رشته ام مهندسی پزشکی بوده ولی دکتر نیستم دوستان. لطفا پست اول این تاپیک رو مطالعه کنید.

b.yasini

کاربر فعال
لایک‌ها
2,930
جناب آقای یاسینی عزیز
درود و خدا قوت

من حدود دو ماه پیش از دکتر بهشت نژاد بیمارستان فارابی وقت گرفتم برای معاینه و عمل. که برای یک ماه بعد وقت داد. ولی یه هفته مونده به نوبت زنگ زدند گفتند دکتر حدود یه ماه نخواهد بود و گفتند که می تونند برای یه دکتر دیگه وقت بدند و من قبول نکردم و خلاصه گفتن بعدا تماس بگیرید هر وقت دکتر اومدند. در هر حال حالا برای فردا از ایشون وقت گرفتم ولی داشنم پستهای قبلی را مرور می کردم دیدم که تغییراتی مثل این که در بیمارستان ایجاد شده.
حالا می خوانم بدونم که آیا شما همچنان این بیمارستان و این دکتر پیشنهاد می دهید یا خیر؟
اگر لطف کنید سریعتر پاسخ دهید ممنون خواهم بود.
مرسی
بله همچنان این مرکز رو پیشنهاد می کنم. فکر می کنم دکتر برای کنگره اروپا رفته بودند و تا الان حتما برگشتن.

بالا