یه سوال دیگه ایا تو محدوده بابل ، امل و ساری دکتری به خوبی دکتر میرافتاب هست که برم پیششونبرید پیش دکتر میرآفتاب. از کار و از هم صحبتی با ایشان حسابی راضی خواهید بود.
سنتون برای عمل ایده آله.
ایران در برخورد با روشهای درمانی یکی از به روز ترین کشورهای دنیاست.سلام
والا اگر 1 سال باشه بازم میشه تحمل کرد هرچند سخته ولی چاره ای نیست
میگن تا تجربه نکنی نمیدونی چیه من الآن حتی حاظرم یه کلیه بدم اما این مشکل خوب بشه چون نه مسافرت میشه رفت نه حتی چند کیلومتر دورتر از خونه چون قطره های اتولوگ یخچالی هستند و باید در یخچال نگهداری بشن و عملا مثل یه زندانی تو خونه موندیم ...
جستجو زیاد کردم و خیلی جاها دیدم که روش های جدید رو پیدا کردند حتی یه روش که یه غده مصنوعی در چشم میزارن برای تولید اشک که فک کنم در استرالیا بود
اما کی و چه زمانی به ایران یا حتی تو درمان عخمومی برسن خدا میدونه ...
جناب یاسینی از نظر من دکتر فقط کسی نیست که یه برگ کاغذ به عنوان مدرک داشته باشه
از نظر من هرکسی که بار علمی قابل قبولی داشته باشه پزشک به حساب میاد کما اینکه خیلی ها هستن از بعضی پزشکای امروزی خیلی بیشتر بار علمی دارند ...
ممنون از وقتتون که برای پاسخ گذاشتید
شما خیلی به من لطف دارید متشکرمسلام
والا اگر 1 سال باشه بازم میشه تحمل کرد هرچند سخته ولی چاره ای نیست
میگن تا تجربه نکنی نمیدونی چیه من الآن حتی حاظرم یه کلیه بدم اما این مشکل خوب بشه چون نه مسافرت میشه رفت نه حتی چند کیلومتر دورتر از خونه چون قطره های اتولوگ یخچالی هستند و باید در یخچال نگهداری بشن و عملا مثل یه زندانی تو خونه موندیم ...
جستجو زیاد کردم و خیلی جاها دیدم که روش های جدید رو پیدا کردند حتی یه روش که یه غده مصنوعی در چشم میزارن برای تولید اشک که فک کنم در استرالیا بود
اما کی و چه زمانی به ایران یا حتی تو درمان عخمومی برسن خدا میدونه ...
جناب یاسینی از نظر من دکتر فقط کسی نیست که یه برگ کاغذ به عنوان مدرک داشته باشه
از نظر من هرکسی که بار علمی قابل قبولی داشته باشه پزشک به حساب میاد کما اینکه خیلی ها هستن از بعضی پزشکای امروزی خیلی بیشتر بار علمی دارند ...
ممنون از وقتتون که برای پاسخ گذاشتید
سپاس از شما جناب یاسینی عزیز.
راستش امروز رفتم کیلینیک دکتر صلوتی در شیراز و همینطور که قبلا هم گفته بودم ایشان معاینات اولیه رو از مدتها پیش دادن به دکتر زمانی و نکته بسیار عجیب تر اینکه مدتی هست خود دکتر زمانی هم کار معاینه رو انجام نمیدن !!!! فقط در صورتی معاینه میشید که قصد عمل داشته باشید !
حالا این کارا جریانش چیه دقیقا من نمیدونم در عین حال دکترهایی هم هستن که خودشون یه معاینه ای می کنند مثلا دکتر نیکنام و جعفری.
به هر حال چون درجه چشمان من بالاست ( هر کدام 7.5 و نیز 1.5 استیگمات ) و من حدود 6 سال پیش از خود دکتر صلوتی شنیدم که امکان کاشت لنز هست و دکتر نیکنام و جعفری بهم گفتن نمیشه این هست که حساس شدم نظر سایر دکتر ها رو هم بپرسم از جمله دکتر زمانی که تایید دکتر صلوتی هست و البته نشد.
سوالی که از شما داشتم در حال حاضر از دکتر های حاذق تهران چه کسی را توصیه می کنید که خودشون معاینه کرده و نظرهای اولیه دهند تا کار برسه به آزمایش و ...
من تعریف دکتر مصطفی نادری رو زیاد شنیدم و یکی از دوستان همین انجمن با نمره های بالاتر من و بدون آستیگمات پیش ایشون عمل شدند و خیلی راضی بودند .
هر چند من سوال خودم رو در سایت دکتر علیرضا نادری هم می پرسم . حقیقتا تشکرات فروان از ایشون که از راه دور اینترنتی نیز نیم نگاهی به سوالات ما دارند .