باسلام
جناب یاسینی بنده چندین بار مزاحم وقت گرانبهای شما شده بودم و درمورد عمل آرتیزان که توسط یکی از دکترهای کرمانشاهی در کلینیک رازی تهران برای من انجام شد با شما صحبت کردم یه شرح کوتاه میدم برای یادآوری،نمره لنز منفی 23 و مشکلم ورود نور از زیر لنز. متاسفانه دو ماه بعد از عمل، چشمم دچار التهاب شد و سه روز در بیمارستان امام ***** کرمانشاه بستری شدم بعد از اون هم دیگه دیدم مثل سابق نشد گرچه قبل از التهاب هم دید خیلی خوبی نداشتم، چند روز پیش به دکتر خانلری مراجعه کردم و ایشان پس از بررسی مدارک و معاینه یک ساعته بنده گفتن که برای چشمت کار خاصی نمیشه انجام داد و احتمالا بعد التهاب ،شبکیه دچار ورم شده (اضافه کنم که بعد از التهاب یه چیزی های عجیبی داخل چشمم مثل مگس پران حرکت میکنن و دیدم را مختل میکنن که البته مگس پران نیست چون این بیماری را خیلی ساله دارم و باهاش آشنا هستم) دکتر خانلری اضافه کردند که اصلا کاندید مناسبی برای این عمل نبودید و برای چشم چپ هم به هیچ وجه عملش نه به وسیله من و نه هیچ دکتر دیگه جایز نیست چون چشمتون علاوه بر ضعیف بودن مشکلات دیگه مثل نازکی شبکیه هم داره و بهترین گزینه برای شما عینک و یا لنز تماسی هست. حالا با این تفاسیر و با توجه به اینکه من کاندید مناسبی برای این عمل نبودم و دکتری که من را عمل کردند هیچ توضیحی درمورد عوارض این عمل ندادن و من را متحمل هزینه بسیار زیادی کردند (من حتی برای چشم دیگه هم لنز تهیه کردم)قصد شکایت از دکترم را دارم لطفا بنده را راهنمایی کنید که به کجا مراجعه کنم و روال کار به چه صورت هست و در کل امیدی برای اثبات این مسئله وجود دارد و یا به راحتی توسط کسانی که مسلما از همکاران دکترم هستند نادیده گرفته می شود. این را هم اضافه کنم که قبلا از عمل با لنز منفی19 و عینک دو استیگمات خیلی خیلی بهتر از الان می دیدم ولی دکتر خانلری گفتند که دکترت باید قبل از عمل یه تست بینایی برای مقایسه بعد از عمل انجام میداند که انجام نداده!! بنظر شما چرا این تست انجام نشده آیا به این دلیل است که بیمار دری در شرایطی فعلی من نتواند از این مدرک برعلیه دکتر استفاده کندکند.ببخشید اگه متن طولانی بود
واقعا که اتفاق ناراحت کننده ایه.
لطفا خیلی با دقت و بدون از دست دادن انید شکایتتون رو دنبال کنید.
اول برید سازمان **** پزشکی و شکایت پر کنید و بعدش از طریق اینترنت هم یک شکایت در سایت حمایت از مصرف کنندگان پر کنید.
لنز خریداری شده رو به توانا ابزار یا سپاهان سامع پس بدید!
من رو کاملا در جریان بزارید.
Sent from my SM-N910H using Tapatalk