سلام آقای یاسینی
می خواستم یه مشکلی رو باهاتون در میون بذارم. من مهر 93 یعنی بیشتر از 1 سال پیش بیمارستان فارابی عمل پی ار کی کردم. و 31 سالم هست. شماره چشمام قبل از عمل چشم چپ: -6.5 و -2.5 استیگمات و چشم راست: -6.25 و -2 استیگمات بود و اخرین بار که 5 ماه بعد از عمل رفتم فارابی برای معاینه و بینایی سنجی شماره چشمم 10/10 و نزدیک بینی 0 و 0.25 استیگمات تشخیص داده شد. حالا مشکلم اینه که من از هفته سوم چهارم بعد از عمل که تاری دید شدید برطرف شد از اون موقع به بعد همواره دچار مقداری پخش نور و هاله بینی و glare هستم. و در طول این 1 سال نه از بین رفته و نه به سوی بهتر شدن پیش رفته. در عوارض عمل نوشته شده که 3 یا حداکثر 6 ماه بعد از عمل این عوارض مثل پخش نور و تاری دید از بین میره منم صبر می کردم و می گفتم حتما خوب میشه. ولی الان 1 سال گذشته ولی چرا هیچ تغییری نکرده؟ یعنی عملم موفقیت امیز نبوده یا خوب با دستگاه عمل نشدم؟ قطره ارتلاک هم همچنان استفاده می کنم ولی تاثیری در بهبود این مشکل نداشته. روزها و زیر نورآفتاب دیدم خیلی خوبه و احساس تاری نمی کنم ولی شب ها یا وقتی وارد یه مکان کم نور میشم دچار کمی تاری میشم و نور چراغ ها و تابلوها رو کمی سایه دار و با پخش نور می بینم.همین پخش نور باعث شد نتونستم دو ردیف پایینی تابلوی بینایی سنجی رو خوب تشخیص بدم با اینکه چشمم 10/10 بود.
لطفا راهنمایی کنید راه درمانش چیه؟
اگر قطره و دارویی برای این مورد وجود داره حتما معرفی کنید.
خیلی کلافم کرده. می ترسم نکنه همیشه همینجور بمونه؟
پ.ن: از افرادی که اینجا عمل کردن کسی هست مثل من این مشکل رو داشته باشه؟