نباید مشکلی باشه ولی بهتره این کارها را نکنید.آیا سه ماه بعد عمل، چشمها زیر دوش حموم بازم باید بسته باشه>؟؟
نباید مشکلی باشه ولی بهتره این کارها را نکنید.آیا سه ماه بعد عمل، چشمها زیر دوش حموم بازم باید بسته باشه>؟؟
منم میخواستم این تیرماه جراحی کنم ولی منصرف شدم چون که
دیدم من کارم کامپیوتره و شبانه روز باید پشتش باشم چرا
چشمم رو بذارم چاقو بخوره بهش اونم این دکترای ناشی
بهتره با عینک سر کنم و مراقبتم رو بیشتر کنم
الان خیلی هم خوشحالم که عمل نکردم
سلام آقای یاسینی عزیز
نظرتون در مورد کلینیک نوآوران پونک چیه؟ پزشکاشون؟ دکتر شهرام. و با دستگاه الگرتو عمل رو انجام میدن. دستگاه خوبیه؟ و اینکه این کلینیک پیام میفرسته که به نرخ دولتی عمل میکنه. چرا؟
سلام.من میخوام برای برداشتن عینک عمل اقدام کنم.بهم دکترشهرام سازنده رومعرفی کردن.اطلاعاتی درموردایشون وبازده کاریشون میخوام.لطفاراهنماییم کنید.
اورژانس نمی خواد دوست عزیز برید پیش یک اپتومتریست تو هر خیابونی یکی دوتاشون هستند.ممنون
باید به اورژانسش مراجعه کنم یا بخش اپتومتری هم داره؟
فارابی
سلام
من میخوام کلینیک نور فمتولیزیک کنم اما شناختی رو هیچ دکتری ندارم فقط از همه شنیدم که کلینیک نور خیلی مجهز و به روز هست و دکترای خوبی داره
دکتر شهرام افضلی منو معاینه کردن اما برای لیزیک توسط ایشون خیلی نگرانم
میشه یه دکتر خوب بهم معرفی کنین ؟
سلام جناب یاسینی
2 تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
قیمت لنز توریک بایوفینیتی و ایر اپتیکس برای آستیگمات چنده؟من با یه پخش کننده امروز صحبت کردم و ایشون جفتی 80 تومن به من قیمت دادند,میخواستم بدونم قیمتش مناسبه؟
شماره لنز چشم من یکیش 4.50 1.25 30 و یکیش 4.25 1.75 160 هستش,به نظر شما چه عملی مناسب چشم من هستش و حدود هزینش چقدره و شما کجارو پیشنهاد میدید و اینکه با عمل نمره چشم من کاملا صفر میشه؟
تهران هستم و بیمه هم نیستم
ممنون
سلام دوست عزيز ، من امروز نزد دكتر محمد مهدي صدوقي در بيمارستان نگاه وفتم ، ميخوام چشمم رو لازك كنم ، شما شناختي از اين دكتر داريد ؟ و پيشنهادتون براي لازك كدام دكتر است ، ممنون از راهنماييتون من چشم راست ١،٥ و چشم چپم ١ ، نمره چشمم پايينه ولي خب عينك رو اصلا دوست ندارم، ممنونم
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
آقای یاسینی عمل رو انداختم با دکتر هاشمی.حدوده 1 ماه دیگه.ولی واقعا این عمل رو مجبوری دارم انجام میدم به دلیله کارم و اینکه از عینک تنفر دارم.اگه چیزه خوبی بود خود دکترا این کارو می کردن ولی به هیچ عنوان اینکارو نمی کنه هیچ دکتری.چون از همه چی خبر دارن.حالا من ترسم از این هست که قوز قرنیه نگیرم چون عمل مجدد هست.امکان هست چون قرنیه من نازکتر میشه قوز قرنیه بگیرم آقای یاسینی ؟اصلا بنظرتون این چشم من دیگه چشم بشو هست ؟!یا میشه به دستگاه جدید(من 6 سال پیش عمل کردم حالا نمی دونم دستگاه ها بهتر شدن یا نه) و آقای وزیر خوش بین بود و مشکلم حل شه ؟یا اینکه چشی که 2بار عمل میشه چشم بشو نیست ؟
سلام در بیمارستان نگاه و نور دکتر خوب برای عمل چشم (اصلاح نزدیک بینی ) معرفی بفرمایید؟ با تشکر
به نظرتون دكتر صالحي خوبه يا دكتر ديگري را در اصفهان پيشنهاد ميدهيد باز هم متشكرم
با سلام و خسته نباشید من گیلانی هستم و برام سخته برای عمل به تهران بیام. چشمهام نزدیک بین و استیگمات است مجموعا پنج و نیم , ممنون میشم به جز دکتر بهبودی دکترهای خوب دیگری که در رشت عمل چشم انجام میدن رو به من معرفی کنین من خودم تعریف دکتر یوردخانی ,دکتر صبوری نژاد و دکتر علیزاده رو شنیدم اما میخوام با اطمینان بیشتری انتخاب کنم . با تشکر فراوان
سلام
من قوز قرنيه پيشرفته دارم و ديدم به حدود 0.3 رسيده بود که تحت عمل رينگ قرنيه قرار گرفتم در کلينيک نور و توسط دکتر امان زاده. بعد عمل ديدم خيلي خوب بود و به حدود 0.8 رسيده بود اما 3 ماه بعد عمل به حدود 0.5 رسيد و دکتر تجويز عمل UVXرو کرده.
اطلاعاتي در مورد عمل UVXميخواستم از اينکه حين عمل چگونه هست و دوره نقاهت و درد بعد عمل نيز به چه صورت هست.
به من گفتند دکتر امان زاده در کلينيک نور دکتر بسيار خوبي و هم سطح دکتر هاشمي ميباشد. نظرتون در مورد ايشون چيست؟
خيلي در مورد اين عمل نگرانم.
دو هفته پیش رفتم پیش دکتری که عملم کرده بود برای ویزیت و گفت که چون شماره چشمت قبل از عمل بالا بوده این عارضه طبیعیه و طول میکشه خوب بشه. البته چند ماه قبل هم این جواب رو داده بود ولی در طول این ماه ها این عارضه بهتر نشده بود. البته این بار یه قطره داد به اسم بریمونیدین که دو بار در روز بریزم و سایه بینی و پخش نور رو از بین میبره منم ریختم یه کمی بهتر میشه ولی نه زیاد اونم بعد چند ساعت اثرش از بین میره.سلام
متاسفانه هاله شب و پخش نور از عوارضیه که در بعضی از افراد دیده میشه. حقیقتش رو بخواید در همه افراد دیده میشه ولی خیلی از مردم نسبت به این موادر حساس نیستند و به سرعت در اونها از بنی می ره. در بعضی از افراد به دلیل اینکه این افراد خیلی دقیق تر از بقه هستند این هاله تا آخرین روز ها حس میشه. ولی در مورد شما من پیشنهاد می کنم یک دکتر غیر از دکتری که شما رو عمل کرده چشم شما را معاینه کنه. می تونید برید پیش یک دکتر دیگه؟ خیلی فرقی نمی کنه چه کسی همه می تونن به راحتی چشم شما را بررسی کنند.